- 23 Ocak 2015
- 1.433
- 1.007
- 83
- 37
- Konu Sahibi endless love
-
- #3.081
Çok geçmiş olsun.. Rabbim tez Zaman'da şifa versin annene..Canım ben daha 4 haftalık iken annemin kanser olduğunu öğrendim ve son 4 haftadır üzüntüden ölüyorum hastane ev arası koşturmaktanda çok yoruluyorum ama bebiş çok iyi çok şükür. Rabbim ne derse o olur çok fazla takma kafana inşallah bişey olmaz
Bende perşembe ilk kontrole gidicem inşallah hepimiz Mutlu dönelim.. Geçmek bilmiyo Zaman ozamana kadar..Ben de haftaya persembe kalp atisini dinlemeye gidicem ❤ ayni gun ayni heyecani yasicaz :)
Benimki bugün 7 haftalık oldu gitsem kalp atışı nı duyarmıyım
[/QUOTE]adaşım sen en son ne zaman gittin doktora
Sen duyarsin buyuk ihtimal ama ben suoheliyim 6+1 oluyo persembe gunu hayirli haberlerle donelim hepimiz insallahBen de haftaya persembe kalp atisini dinlemeye gidicem ❤ ayni gun ayni heyecani yasicaz :)
Insallah canimm sen tam olarak kac haftalik gebesin seninde biraz muallak bence kalp atislari ama keseleri goruruz en azindan (insaAllah)Bende perşembe ilk kontrole gidicem inşallah hepimiz Mutlu dönelim.. Geçmek bilmiyo Zaman ozamana kadar..
Can'ım benim hesaplarıma göre 4+3 ama doktor öğün ne diyecek bilmiyorum.ilk muayenem daha..Sen duyarsin buyuk ihtimal ama ben suoheliyim 6+1 oluyo persembe gunu hayirli haberlerle donelim hepimiz insallah
Insallah canimm sen tam olarak kac haftalik gebesin seninde biraz muallak bence kalp atislari ama keseleri goruruz en azindan (insaAllah)
Kizlar moralim cok bozuk ya iki gun once olcum yaptirmistim tam olarak 6.9 cikti hcg ... Bugun yaptirdim 13 cikti adetime 3 gun var daha telefondaki hemsir cok artmamis ya iyi d3gil dedi aslinda hesaplayinca normal ama moralim bozuldu
canım ovulasyon ğününden kaynaklı döllenme dıorum ben 1 eylulde yumurtladım çunku sn bılıomusun yumurtlama tarını ben ğeç yumurtluorum adetımm 30 ğün epsı etkılı dıe duşunuorumCnm benim adetine 5gun kala kan verdim 44 cikti seninki 3gun kala 13 cikmis anlamadim vallahi ben aksam acilde kan vermistim bidaha hic gitmedim doktora simdi kac bilmiyorum pazartesi gidicem insallah
Geç tutunma olabilir.sonuçta 2 katına çıkmış.ama değer düşük. Ben tüp bebek ilk denememde transfer sonrası 9.gün 8.5 ti.sonra kimyasal oldu. Ama tüp bebek çok başka normalden.benim ikiye de katlamamıştı.canım ovulasyon ğününden kaynaklı döllenme dıorum ben 1 eylulde yumurtladım çunku sn bılıomusun yumurtlama tarını ben ğeç yumurtluorum adetımm 30 ğün epsı etkılı dıe duşunuorum
ınş canım ılk bebeğım ğeç dollenmeydı kaybettım ama onda adetım 10 ğün ğeçtıkten sonra değerım 43 dü ve duzenlı artmıştı ğeçde yolsa erşey yolundaydı kalp atışı alınamaması nedenıyle kurtaj oldum ğeç dollenme bole olmaz dıe dulşunuorum ama karışığım tabıGeç tutunma olabilir.sonuçta 2 katına çıkmış.ama değer düşük. Ben tüp bebek ilk denememde transfer sonrası 9.gün 8.5 ti.sonra kimyasal oldu. Ama tüp bebek çok başka normalden.benim ikiye de katlamamıştı.
Doktorum iki hafta sonra gel dedi bugün iki hafta doldu kalbi atıyordur inşallahDr.un ne dedi ? Benimki 20-21-22 eylül gibi gel kalp atisina bakalim dedi ben 22sinde geleyim dedim. Ben su an 6+0 im 22 eylulde 7+0 olacagim
Hayırlısı neyse o olsun.bi adetin geçsin bakalım ne çıkacak..ınş canım ılk bebeğım ğeç dollenmeydı kaybettım ama onda adetım 10 ğün ğeçtıkten sonra değerım 43 dü ve duzenlı artmıştı ğeçde yolsa erşey yolundaydı kalp atışı alınamaması nedenıyle kurtaj oldum ğeç dollenme bole olmaz dıe dulşunuorum ama karışığım tabı
aynn canım beklıorum pztsı vercem kan ğtmıcem bıkaç ğün bakalımHayırlısı neyse o olsun.bi adetin geçsin bakalım ne çıkacak..
Bence fazla düşünme streste etkiler.ama sanki adet gecikmesiyle 100 gibi olur katlama güzel olursa oda geç döllenme olur. Çok kötü deil çünkü katlaman çok iyi..aynn canım beklıorum pztsı vercem kan ğtmıcem bıkaç ğün bakalım
Bence fazla düşünme streste etkiler.ama sanki adet gecikmesiyle 100 gibi olur katlama güzel olursa oda geç döllenme olur. Çok kötü deil çünkü katlaman çok iyi..
canım ovulasyon ğününden kaynaklı döllenme dıorum ben 1 eylulde yumurtladım çunku sn bılıomusun yumurtlama tarını ben ğeç yumurtluorum adetımm 30 ğün epsı etkılı dıe duşunuorum
aynen canım nerdeyse 10 ğün fılan var yumurtlama tarımızle adet tarımız arasındakı farkda etkılıdır bencedeCnm yumurtlamam 22 agustosdu 27gunde birde adet oluyodum
İnsallah saglikla kucaklarimiza aliriz dollenme tarihi etkiliyodur mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?