2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çok geçmiş olsun.. Rabbim tez Zaman'da şifa versin annene..

Kızlar Buarada bikaç kez yaptırdıktan sonra hcg baktırmayın. Bebek şuan kanımızla beslendiği için bir damla bile önemliymiş.hemşire arkadaşım öyle dedi ben bitirdim baktırmıycam artık.

Ben de haftaya persembe kalp atisini dinlemeye gidicem ❤ ayni gun ayni heyecani yasicaz :)
Sen duyarsin buyuk ihtimal ama ben suoheliyim 6+1 oluyo persembe gunu hayirli haberlerle donelim hepimiz insallah
Bende perşembe ilk kontrole gidicem inşallah hepimiz Mutlu dönelim.. Geçmek bilmiyo Zaman ozamana kadar..
Insallah canimm sen tam olarak kac haftalik gebesin seninde biraz muallak bence kalp atislari ama keseleri goruruz en azindan (insaAllah)

Can'ım benim hesaplarıma göre 4+3 ama doktor öğün ne diyecek bilmiyorum.ilk muayenem daha..

Kizlar moralim cok bozuk ya iki gun once olcum yaptirmistim tam olarak 6.9 cikti hcg ... Bugun yaptirdim 13 cikti adetime 3 gun var daha telefondaki hemsir cok artmamis ya iyi d3gil dedi aslinda hesaplayinca normal ama moralim bozuldu

Cnm benim adetine 5gun kala kan verdim 44 cikti seninki 3gun kala 13 cikmis anlamadim vallahi ben aksam acilde kan vermistim bidaha hic gitmedim doktora simdi kac bilmiyorum pazartesi gidicem insallah

Cnm benim adetine 5gun kala kan verdim 44 cikti seninki 3gun kala 13 cikmis anlamadim vallahi ben aksam acilde kan vermistim bidaha hic gitmedim doktora simdi kac bilmiyorum pazartesi gidicem insallah
canım ovulasyon ğününden kaynaklı döllenme dıorum ben 1 eylulde yumurtladım çunku sn bılıomusun yumurtlama tarını ben ğeç yumurtluorum adetımm 30 ğün epsı etkılı dıe duşunuorum

canım ovulasyon ğününden kaynaklı döllenme dıorum ben 1 eylulde yumurtladım çunku sn bılıomusun yumurtlama tarını ben ğeç yumurtluorum adetımm 30 ğün epsı etkılı dıe duşunuorum
Geç tutunma olabilir.sonuçta 2 katına çıkmış.ama değer düşük. Ben tüp bebek ilk denememde transfer sonrası 9.gün 8.5 ti.sonra kimyasal oldu. Ama tüp bebek çok başka normalden.benim ikiye de katlamamıştı.

ınş canım ılk bebeğım ğeç dollenmeydı kaybettım ama onda adetım 10 ğün ğeçtıkten sonra değerım 43 dü ve duzenlı artmıştı ğeçde yolsa erşey yolundaydı kalp atışı alınamaması nedenıyle kurtaj oldum ğeç dollenme bole olmaz dıe dulşunuorum ama karışığım tabı

Hayırlısı neyse o olsun.bi adetin geçsin bakalım ne çıkacak..

Kızlar hepinize şimdiden hayırlı doğumlar... bende 2,5 yaşında biz kız annesiyim nasip olursa ikinci yavrumu alacağım mayısta.. gerçi henüz doktora gitmedim.. sadece test yaptım haftaya gitcem.. kızımda çok erken gitmiştim ve kalp atışını duyana kadar meraktan ölmüştüm.. bunda biraz bekleyip öyle gitcem... yaşım 32..Beni de ekleyin haftaya kalp atışlarıyla şenlenir gönlümüz inşşşş...

Cnm yumurtlamam 22 agustosdu 27gunde birde adet oluyodum
İnsallah saglikla kucaklarimiza aliriz dollenme tarihi etkiliyodur mutlaka

Kızlar bende yarın tüp bebek merkezini arayacağım bakalım ne zamana randevu verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…