- 8 Mart 2016
- 897
- 733
- 23
- Konu Sahibi endless love
-
- #3.001
Bilmiorum canim 1 eylulde ovude cift cizgi gordum zaten adet 30 gun suruo dollense bile ancak yani adetede var bakiorum netten adetten once degerler normal gozukuo bu sekilde olmasi e iki katida arttmis iste ki 3 gun var dahada artar insallah. Bana resmen bida kan vermeye gelmein demeye gtrdi bende pihtilasma var ne kadar erken ogrencem ki igneye baslicam yaniGeç döllenme olabilir nasıl hemen bu kadar kolay morel bozabiliyorlar yahu.
Elazığ'da mı yaşıyorsunuz, ben Elazığlıyım ve burada çalışıyorum. Burda hemşehrimle karşılaşmak ne güzelbu arada aslında bana da doktor 29/04 dedi doğum için sat 23 temmuz
Sen onu kafana takma canım. Benimde geç döllenme, doktor adetinden hemen önce gebelik olmuş sanki dedi. Sen kan artış takibini bırakma pıhtılaşma önemli.Bilmiorum canim 1 eylulde ovude cift cizgi gordum zaten adet 30 gun suruo dollense bile ancak yani adetede var bakiorum netten adetten once degerler normal gozukuo bu sekilde olmasi e iki katida arttmis iste ki 3 gun var dahada artar insallah. Bana resmen bida kan vermeye gelmein demeye gtrdi bende pihtilasma var ne kadar erken ogrencem ki igneye baslicam yani
Moralini bozma inşallah yükselir yaCanim hesaplayinca hemen hemen iki kati zaten digeri 6 bu 13 ne bilim daha adetede var folik vs kullaniorum hepsini.tum moralim alt ust oldu valla
Güzel düşün güzel olsun Can'ım bozulmamıştır inşAllahGünaydın kızlar. Benim geceden beri çok moralim bozuk. Belirti olarak sadece göğüslerim sis ve acı vardı bi anda kesildi acmiyor ve dolgunlugu gitti. Ters giden bişeyler var gibi hissediyorum. İnternetten araştırdım öyle yazıyor kese bozulursa belirtiler Biter mis böyle bişey yasayan varmi
Kizlar moralim cok bozuk ya iki gun once olcum yaptirmistim tam olarak 6.9 cikti hcg ... Bugun yaptirdim 13 cikti adetime 3 gun var daha telefondaki hemsir cok artmamis ya iyi d3gil dedi aslinda hesaplayinca normal ama moralim bozuldu
Ikiz mii yaniiii:))))Selam Canım... Ben de 10 Eylül'de gittim kontrole. İki kese görüldüama kalp atısı icin Eylül son haftasında tekrar gidecegim.
Degilmi...cok sinirda cikmis 9 10 olsa tmm dicem.en azindan takip etmesi gerektigini soyle cok duyarsizlarGeç döllenme olabilir nasıl hemen bu kadar kolay morel bozabiliyorlar yahu.
Ben 5 hafta 5 gunlukken gittim doktora ikiz falan demedi. Ama istiyorum ikiz olsun ikiz olsa soylerdi degil mi. Kalp atisini daha duyamadim. Tatildeyim 6 haftalik olduk simdi haftaya randevum var duyarmiyim gitsem:) bu arada saglikla kucaginiza alin insaallahh
İkizmi bebekler nasıl örendin ikiz oldugunu merak ediyorumRabbimiz en iyisini bilir. 1 saat önce yada 1 saat sonraya ertelenmez Değişmeyen kaderler var diye biliyorum DOĞUM, ÖLÜM,EVLİLİK
Benimkisi sadece merak doktor ne zaman söyleyecek doğum vakitini vakit yaklaşınca mı
Kızlar ikiz olunca dogum ne zaman olur ki kestirmek zor olsa gerek değil mi
Rabbimiz en iyisini bilir. 1 saat önce yada 1 saat sonraya ertelenmez Değişmeyen kaderler var diye biliyorum DOĞUM, ÖLÜM,EVLİLİK
Benimkisi sadece merak doktor ne zaman söyleyecek doğum vakitini vakit yaklaşınca mı
İkizmi bebekler nasıl örendin ikiz oldugunu merak ediyorum
Canım kan testlerin kaçıncı gün kaç çıktı.bu arada hayırlı olsun bende tup bebek 2 embriyo yaptırdım meraktayım tek mi çift mi diyeMaşallah subhallah Rabbimiz hepimizinkini korusun Benim iki tane kese görülmüştü
2 tane de kalp atışı dinledik çok şükür bin şükür İsteyene dileyene nasip olsun
7 yıllık evliyim
8. Denemem
Canım kan testlerin kaçıncı gün kaç çıktı.bu arada hayırlı olsun bende tup bebek 2 embriyo yaptırdım meraktayım tek mi çift mi diyeMaşallah subhallah Rabbimiz hepimizinkini korusun Benim iki tane kese görülmüştü
2 tane de kalp atışı dinledik çok şükür bin şükür İsteyene dileyene nasip olsun
7 yıllık evliyim
8. Denemem
15 Ağustos tranfer tarihimCanım kan testlerin kaçıncı gün kaç çıktı.bu arada hayırlı olsun bende tup bebek 2 embriyo yaptırdım meraktayım tek mi çift mi diye
Canim dedigin gibi belli bi zamani olmuyor sanirim bebekler ne zaman gelirse.ama bildigim kadariyla onlar tekil gebelik gibi 40 haftayi doldurmuyor.arkadasim ucuzlerini 35. Haftada dunyaya getirdi.Rabbimiz en iyisini bilir. 1 saat önce yada 1 saat sonraya ertelenmez Değişmeyen kaderler var diye biliyorum DOĞUM, ÖLÜM,EVLİLİK
O zaman benim ki tek 26 Ağustos transfer 11. Gün 343 13.gün 71315 Ağustos tranfer tarihim
10.Gün 652
12. Gün 1449
14. Gün 3749 beta hcg değerlerim
Seninki kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?