2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Geç döllenme olabilir nasıl hemen bu kadar kolay morel bozabiliyorlar yahu.
Bilmiorum canim 1 eylulde ovude cift cizgi gordum zaten adet 30 gun suruo dollense bile ancak yani adetede var bakiorum netten adetten once degerler normal gozukuo bu sekilde olmasi e iki katida arttmis iste ki 3 gun var dahada artar insallah. Bana resmen bida kan vermeye gelmein demeye gtrdi bende pihtilasma var ne kadar erken ogrencem ki igneye baslicam yani

Elazığ'da mı yaşıyorsunuz, ben Elazığlıyım ve burada çalışıyorum. Burda hemşehrimle karşılaşmak ne güzel bu arada aslında bana da doktor 29/04 dedi doğum için sat 23 temmuz

Bende elazığlıyım ama istanbuldayım :)
Sat 23 temmuz :)
Doğumda 29/04
Bu kadar benzerlik olur :)

Sen onu kafana takma canım. Benimde geç döllenme, doktor adetinden hemen önce gebelik olmuş sanki dedi. Sen kan artış takibini bırakma pıhtılaşma önemli.

Güzel düşün güzel olsun Can'ım bozulmamıştır inşAllah

Kizlar moralim cok bozuk ya iki gun once olcum yaptirmistim tam olarak 6.9 cikti hcg ... Bugun yaptirdim 13 cikti adetime 3 gun var daha telefondaki hemsir cok artmamis ya iyi d3gil dedi aslinda hesaplayinca normal ama moralim bozuldu

Neredeyse iki kati .canimm dunde yazmistim sana benim adete 3 kala 11.7 idi lutfen moralini bozma cumartesi tekrar kan ver

Rabbimiz en iyisini bilir. 1 saat önce yada 1 saat sonraya ertelenmez Değişmeyen kaderler var diye biliyorum DOĞUM, ÖLÜM,EVLİLİK
Benimkisi sadece merak doktor ne zaman söyleyecek doğum vakitini vakit yaklaşınca mı
Kızlar ikiz olunca dogum ne zaman olur ki kestirmek zor olsa gerek değil mi

Benim de iki kese görülmüştü Maşallah subhallah Rabbimiz hepimizinkini korusun 2 tane de kalp atışı dinledik

İkizmi bebekler nasıl örendin ikiz oldugunu merak ediyorum

İkizzzz miii :)

Maşallah subhallah Rabbimiz hepimizinkini korusun Benim iki tane kese görülmüştü
2 tane de kalp atışı dinledik çok şükür bin şükür İsteyene dileyene nasip olsun
7 yıllık evliyim
8. Denemem
Canım kan testlerin kaçıncı gün kaç çıktı.bu arada hayırlı olsun bende tup bebek 2 embriyo yaptırdım meraktayım tek mi çift mi diye

Maşallah subhallah Rabbimiz hepimizinkini korusun Benim iki tane kese görülmüştü
2 tane de kalp atışı dinledik çok şükür bin şükür İsteyene dileyene nasip olsun
7 yıllık evliyim
8. Denemem
Canım kan testlerin kaçıncı gün kaç çıktı.bu arada hayırlı olsun bende tup bebek 2 embriyo yaptırdım meraktayım tek mi çift mi diye

15 Ağustos tranfer tarihim
10.Gün 652
12. Gün 1449
14. Gün 3749 beta hcg değerlerim

Seninki kaç çıktı

Canim dedigin gibi belli bi zamani olmuyor sanirim bebekler ne zaman gelirse.ama bildigim kadariyla onlar tekil gebelik gibi 40 haftayi doldurmuyor.arkadasim ucuzlerini 35. Haftada dunyaya getirdi.
Saglikla huzurla imanla gelsinler insaAllah..Kolaylik versin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…