2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar bana tek embriyo transferi yapıldı.
10.gün 99
12.gün 241
14.gün akşam 758 çıktı artış normal mi? İlk iki testi öğlen yaptırmıştım.sonuncuyu akşam 9gibi. Niye üç katına çıktı biraz kafam karıştı.nolursunuz bişey söyleyin.

Hayatım aynı hastanede aynı saatte yaptır dedi bana Dr .sen geç yaptırdığın için Öyledir rahat ol

Kızlar normal gebeliklerde kalp atışı en geç kaçıncı hafta duyuluyo pazartesi gidicem ama duyamazsam diye korkuyorum gerçi daha bebegide inş pazartesi görücez ama 7+5 olucak ğazartesi :/

Kızlar normal gebeliklerde kalp atışı en geç kaçıncı hafta duyuluyo pazartesi gidicem ama duyamazsam diye korkuyorum gerçi daha bebegide inş pazartesi görücez ama 7+5 olucak ğazartesi :/
Dertler hep aynı yaa. Hamile kalmakla bitmiyo. Ama çok değişken bu kalp atışı olayı araştırıyorum kaç gündür.birinde 6 haftada duyulmuş.birinde 8haftada. Ama Batı'ndan duyulmasa da vajinal muayene de duyulur senin diye düşünüyorum.

Arkadaşlar lütfen cevap verin düne kadar tüm hamilelik belirtilerim vardı bugün hiç birşey yok sanki hamile degilim dün akşam esimle tartıştık baya bebegimi etkilemiş olabilirmi çok korkuyorum benim gibi belirtisi kaybolan varmı

15 Ağustos tranfer tarihim
10.Gün 652
12. Gün 1449
14. Gün 3749 beta hcg değerlerim

Seninki kaç çıktı
Bat günün geçmişmiydi bu degerlere bakıldığında benim bat günüm de 2317 çıktı bi kaç arkadaş çoğul gebelik olabilir dedi ama tek kese göründü sonradan iki kese olurmu en son bakıldığında 4+5 di kese şuan 7 haftalık daha muayene ye gitmedim

Benimde belirtilerim yok oldu gibi pazartesini iple çekiyorum valla

Benimde dün hiçbirşey yoktu korkumdan tekrar bhcg baktırdım akşam.ama sabah yine başladı kasık batmaları.arada kesiliyor galiba panik yapma iyidir bebeğin.moralin bozuksa psikolojik bile olabilir.iyi düşün iyi olsun.canını da hiç birşeye sıkma bence hiç bişey bebeğinden değerli deil.

Evet ama eşim moralimi bozacak bi laf söyledi ben zaten hormonlar dan dolayı iyi değilim bebegime de birsey olursa hiç dayanamam eşim hatasını anladı ama inşallah geç değildir çünki çok istedim bu bebeği

Rabbim yazdıysa nolursa olsun olucak o Bebek.. Verende o alanda.. Biz annelerin hissettiğini hissetmedikleri için erkekler daha rahat oluyor. Bişey olmaz merak etme.okadar can sıkıntısıyla hiç birşey olmaz.millet hamilelikte ölümler yaşıyor da o çocuklar doğuyor.sen rahat ol..

İnşallah dedigin gibi dir

Sabah bende aynı şeyi yazdım canım benimde göğüs hassasiyet vardı bı anda geçti. Umarim hersey yolundadır bende yarın doktora gidicem. Tartismaktan bişey olacağını sanmıyorum insanlar çok büyük acılar yaşıyor yine bebeklere bişey olmuYo olacağı varsa da bişey yaşamadan oluyo. Allah im korusun yavrilarjmizu iyi haberlerini bekliyorum..

İnşallah yarın doktor varmı stres de etkiliyormuş bebeği öyle okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…