2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar ben hiç doymuyorum. Zorla da olsa yiyorum ama bir saat sonra hiç bir şey yememişim gibi midem kazınıyor. Çok korkuyorum bişey mi oldu acaba diye. Elim ayağım boşalıyor sanıyorum açlıktan yemek yerken de o his devam ediyor sanki hiç yemiyormuşum gibi

Slm arkadaslar bebek icin alisverise ne zaman basliyorsunuz. Yada ne zaman baslamaliyiz

Slm arkadaslar bebek icin alisverise ne zaman basliyorsunuz. Yada ne zaman baslamaliyiz
Valla eşim dün Bebek arabası bakıyordu. Nette Bebek bezlerinde kampanya varmış alıp stoklayalım diyo. Sapıttı Ada'm ama ben bi kalp atışını duyayım ondan sonra ufak ufak bakarım diyorum ama alışveriş için 6ayı bekliycem..

Eyvah 8.haftada oburluk başlıyor demekki...

Aynen bende 6 ci ayi beklemeyi düsünüyorum. 2 aylik hamileyim simdiden arabalara bakiyoruz. Bakmak iyidir fikir edinmek icin almadan hele ne olu
Eyvah 8.haftada oburluk başlıyor demekki...
Hamile oldugundan öyle yiyorsun neriye gitdigi belli olmuyo hic birsey yememis gibi. Hic sorun etme bazilarina öyle olur tavsiyem bol bol su ic. Yemegini ye fakat asiriya kacma su ile bastir yoksa cok kilo alirsin. En az 9 en fazla 12 kilo almak gerekiyor mus.

Bide bakarken onları kullanmayı hayal etmek insanı acayip pozitif duygulara itiyor..

Kızlar sanırım buldum cevabı şımdı sızce asıl onemlı sorum şu benım geçen ay 18 ağustsda yanı reglım peçeteye az bı ıkı damla kahverengı geldı 21 inde bıldığınız adet geldı söktü ve ılk kez boyle oldu reglim o yuzden ben hatta geçen ay yerleşme kanaması fılan dıye heycan yapmıştım . yanı sorum şu az kahverengı lekeyımı adet gününün 1. günü sayacağızyoksa 21 ağustos tam soktuğü günü mü

Valla bilemedim.biraz kafam karıştı benimde.

p
Slm hos geldin

O bebek dogum hesabini nasil yapiyorsun
selam:) yukarda sağ tarafta ismin yazıyo ya onun üstüne geldiğin zaman bi menü acılıyo orda kişisel bilgileriniz yazıyo ona girin, aşağıya doğru inince hamilelik takvimi diye bişi yazıyo tahmini doğum tarihinizi girdiğiniz zaman kaydete basınca çıkıyo, tahmini doğum tarihi içinde internette hesaplayıcılar var hamilelik hesaplama yazın son adet tarihini girince ortalama bi tarih veriyolar

Canım bende aynıyım tahmini doğumumuz çok yakın 2 saatte bi delirmiş gibi acıkıyorum ve hemen bulantı başlıyo krakerle geçiştirmeye çalışıyorum ama doğru düzgün yemek yeden geçmiyo bulantı umarım uzun sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…