2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sayenizde bizi neler bekliyor öğreniyoruz valla.

bakayım doktora ğdınce bı sorım cunku onlar yerleşme ğbıydı hamıleyım sandım hatta
Benim tüp bebek yöntemiyle oldu hamileliğim ama çok farketmiyor sanırım adetten sayılıyor genellikle çünkü.benim adetten Birgün önce 99du değerim. Oda transferin 10.günü yani döllenmenin 13.günü oluyor.senin tahmini döllenme tarihine göre kaç gün oldu.

ben 1 etlulde yumurtladım canım sanırım da 15.ğün oldu buğun ama 2 sınde mı tuttu 3 unde mı bılmem

Bende çok acıkıyorum ya bide şuan ıkıncı adet dönemim geldi kasık Ağrı'm daha çok

Kilo olayını gebelik başında doktor gebe kalan kişiye göre belirliyor bana boy kilo analizi yaparak en fazla 17 kilo alabilirsin dedi bende hakkını vererek 17 kilo aldım ilk gebeliğimde

Bez stoğu yapmak riskli gibi. Herkesin kullandığı bez sizin bebeğinizde pişik yapabiliyor. En iyisi diye prima alıp pişik yaptığı için başka beze geçen arkadaşlarım var. Mesala benim oğlum prima kullandığımızda çişini yapmıyordu ne zaman bezi açsak çişini yapıyordu. Canbebeye gectik düzeldi. Sonra 5 numaraya kadar sorunsuz kullandık 5 numarası pişik yaptı bu sefer primaya geçtik sonra onda pişik bitti. Demem o ki bezin markasına bezin numarasına kadar bebeğinizin göstereceği reaksiyon değişebiliyor.

Kizlar moralim cok bozuk ya iki gun once olcum yaptirmistim tam olarak 6.9 cikti hcg ... Bugun yaptirdim 13 cikti adetime 3 gun var daha telefondaki hemsir cok artmamis ya iyi d3gil dedi aslinda hesaplayinca normal ama moralim bozuldu
Yukselmis canim kotu dusunup ters teptirme insallah haftaya kadar daha guzel degerler soyliceksin

Cok buyuk gecmis olsun canim. Insallah cok cabuk iyilesir annecigin torunu ugurlu gelicek. Dualarimdasin. Allah yardimciniz olsun. Zor ama yuksek moral cok onemli. Insallah guzel haberlerini tez zamanda duyariz

Cok buyuk gecmis olsun canim. Insallah cok cabuk iyilesir annecigin torunu ugurlu gelicek. Dualarimdasin. Allah yardimciniz olsun. Zor ama yuksek moral cok onemli. Insallah guzel haberlerini tez zamanda duyariz
İnşallah canım eve geçtik gelen giden yoğunluğundan yazamıyorum

Canım haftaya başka dra gidicem gittiğimde 7+5 oluyo duyarım inşallah ama 6+1de duymadık dr da çok sallamadı beni zaten sen ultrason kağıdına baksana canım kaç haftayış zahmet olmazsa:)

Arkadaslar merhabalar benim de eger hersey yolunda giderse mayis 2017 de olucak ama dun doktora gittim dort gun once degerim 153 tu dun 361 cikti doktorum 600 olmasi gerektigini soyledi dusuk ya da dis gebelik bekliyorum saglikli gebelik yok dedi bu tur bisey yasayan var mi pazartesi gunu asama yaptirdigim hastaneye gidicem bi de oradaki doktorumla gorusucem

Değer düzgün artmamış ama belli olmuyo sonradan toparlayanlarda var.. Ama sen herşeye hazırlıklı ol.. Tüp bebek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…