2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet.
11.gun 11.11
13.gun 62
15.gun 153
19.gun 361
Aslında başlangıç iyi ama sonradan niye öyle oldu ki.. Bence bikaç kez daha tekrarla bakalım yoluna girecek mi?
Benimde tüp Bebek'le oldu
10.gün 99
12.gün 241
14.gün 758
Senin 19. Gün değerin aslında 17.günde olması gereken bi değer.. Dış gebelik olmasında düşse de önemli deil sağlıksız olur sonuçta.ama biara değerleri bozulup sonra toparlayanlarda çok okudum.bekle bakalım..

Aynen beklicem artik tesekkur ederim bu arada herkes icin hayirlisi olsun senin de bebisin hayirli olsun Allah saglikla huzurla kucagina almayi nasip etsin insallah :)

Aynen beklicem artik tesekkur ederim bu arada herkes icin hayirlisi olsun senin de bebisin hayirli olsun Allah saglikla huzurla kucagina almayi nasip etsin insallah :)
İnşallah Can'ım saol.. Sende fazla düşünme düzelmezse de zaten sağlıklı bi Bebek olmuycanı göz önünde bulundur.bidahakine inşallah olur.çünkü aşılamada bile gebelik sözkonusu olduysa senin şansın çok bu konuda.. İnsanlar 10 kez tüp bebek yapıyor tutmuyo. Aşılama da hamilelik güçlü rahimlerde olur genellikle.bu olmasa bidahakine inşallah..

Evet haklisin, benim gozumun onumde de cok ornek var bu konuyla alakali. Ben de teselliyi sagliksiz gebeliktense bu sekilde olmasinda buluyorum zaten insallah bidahakine.. Iyi geceler :)

Kızlar randevu aldım 30 Eylül cuma ya verdiler kalp atışı için beklemek lazımmış o tarihi

canım bende heterrozigotum hergün clexan iğne vuruyorum göbekten. karnım iyice morardı.
kasık ağrılarım sanıyelik geliyor vuruyor gidiyor.2 gün öncesine kadar adet sancım gelip gidiyordu suan oda kalmadı.hergün farklı bir belirti yaşanıyor bakalım hayırlısı hepimiz için.

Söküldüğü gün canım. Benim Bebiş tedavi ile olduğu için merkez tedavinin her aşamasında Söküldüğü gün üzerinden hesaplama yaptı ordan biliyorum

Allah acil sifalar versin anacigina canm
Bende ayni durumdayim gozum donuyor resmen
kızlarr iyi akşamlar:) çok şükür ülkemize evimize döndük
Hosgeldiniz canim
Ben zaten kilolu hamile kaldım doğurana kadar 100 kilo olucam herlde :)))
Bende bu gidisle 100 u gorurum yine

Bir kez daha kullanılan cihazların ne kadar önemli olduğunu öğrenmiş olduk. 4+3 de kendi doktorum bit kadar keseyi karnımdan gördü. Bugün 7 haftalık kadın baktı karından keseyi bile göremedi. Birde pahalı hastane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…