2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet burda arkadaşlar kullanıyordu benim de kramplarım vardı dr uma söyledim o ilaçları herkes yazıyor ama hiçbir işe yaramıyor sana yazmiicam dedi.tabi herkes doktorunu dinlesin.fakt ben kullanmadım
Kuzu bana magnezyum vermistide bi ise yaramiyo cidden bna göre bitti kac gundur dunden beri sirtim uyusuyo normalde o kadar magnezyum aldim uyusmamasi lazimdi. Ama d vitamini ve elevit vitamin ilaci kullaniyorum icinde hersey var ben herseyden yemiyorum oncede yemezdim tabi simdi dikkat etmeye calisiyorum bakalim

İnşallah Canim gonlunuzce olsun ben 4 tane kesin istyorum yaa
Amin ay aman benim hayalim ikiydi ilkide kizdi nasip kismet ikinciye olsunda yeter bana 2 cocuk yasim bu gun itibariyle oldu 28 bide esimin dedigi gibi bunu bi dogurayimda once gerisine bakariz

Bugün liste yaptım arkadaşlar. Belki faydası dokunur.
  • Doğal Banyo Lifi
  • Sabun Dalin/Sebamed Baby
  • Bebe Yağı
  • Su Termometresi
  • Chicco Saç Tarak Seti
  • Tırnak Makası
  • Wee Emniyetli Kulak Çöpü
  • Göbek Bakım Seti
  • Yenidoğan Prima Bez
  • Alt Değiştirme Pedi
  • Unibaby Islak Mendil
  • Pamuk
  • Desitin Pişik Kremi
  • Lansinoh Göğüs Ucu Kremi
  • Göğüs Pedi
  • Emzik
  • Biberon
  • Ateş Ölçer Wee
  • Burun Aspiratörü
  • Serum Fizyolojik
  • Banyo filesi
  • Banyo Küvet Seti

Hosgeldin canim, ne guzel moral oldun bize bizde o gunleri saglikla gorelim insallllaaahh seni ve bebisini opuyorum

Amin ay aman benim hayalim ikiydi ilkide kizdi nasip kismet ikinciye olsunda yeter bana 2 cocuk yasim bu gun itibariyle oldu 28 bide esimin dedigi gibi bunu bi dogurayimda once gerisine bakariz
Hayirlisi olsun hakkimizda Canim 2 kiz 2 erkek istuorum Allahimdann verirse ne mutlu bana :) bana gore bi cocugun teyzeside olmali halasida dayisida amcasida onun için her acidan 4 cocukk güzel yaslar nasip etsin Allahim saglikli.sihhatli oglusunla esinle tüm sevdiklerinle birlikte inşallah :)

Masallah canim insallah bizede gostersin Rabbim o gunleri

Ohooo seninki iyi valla :) benimki toplamda 3 tane yapmayı planlıyor senelerdir. Hala konusuyor "Türkmen bir dogsunda cok arayı acmayalim" diye :))))) Yas 31 benimde, 2 tane idealdir bence. :))) 8 senelik evlilikte nasıl tuttun bu adami derseniz, hic bilmiyorum, bu aralar bende daha cok şaşıyorum zaten hahaha

Bebek telsizi alan var mı? Daha önce kullanmış olanlardan önereceğiniz, dikkat etmek gereken özellikleri neler? Bir arkadaşım weewell wma450 yi önerdi, görüntülüler kötü mü oluyor? Alsam mı almasam mı bilemedim. Bilenler aydınlatırsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…