2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Görüntülü mü ilk defa duydum nasıl biseymiş acaba

Görüntülü mü ilk defa duydum nasıl biseymiş acaba

Ya sanırım okuduğuma göre pilleri uzun süreli değilmiş. Birde prizde kalması gerekiyormuş Bebek odasında kalan parçasının. Bu tarz ürünleri alırken baya bakmak lazım. Ben henüz istediğim gibi bir şey bulamadım. Gerçi kızımın odası benim odamın hemen yanında ama olsun ilerleyen aylar için gerekebilir.

Ben de bugun liste yapacaktım çok sağol iyi oldu eksikler varsa yazın arkadaşlar ilk bebeğimiz çünkü

Evim villa yahut dupleks olmadığı için gereksizmiş gibi geldi benim icin 120 mtkarede biraz yürüyüş yapayım bari

aynı bende hem uygun olsun hem travel olsun hem kaliteli güzel dursun diyorum ama bu durumda 990 tl bin tl aşagısı olmuyor bende alamadım daha şubat 6sında almayı düşünüyoruz bizde

Evim villa yahut dupleks olmadığı için gereksizmiş gibi geldi benim icin 120 mtkarede biraz yürüyüş yapayım bari
Bizim ev dublex ama ben dusunmuyorum telsizi, ana yuregi hisseder mantigina siğinacagim radyo dalgaları mannakimin odasinda olmasin diyorum. Zaten ilk aylarda yanibasimda olcak, sonrasinda da duyarim herhalde

Ben de eşim görmeden atıyorum babam gibi eskisi bile değerlidir

Bizim ev dublex ama ben dusunmuyorum telsizi, ana yuregi hisseder mantigina siğinacagim radyo dalgaları mannakimin odasinda olmasin diyorum. Zaten ilk aylarda yanibasimda olcak, sonrasinda da duyarim herhalde
Ben de yanımda yatıracağım ama bazen yatağında uyurken salonda oturulurken vs baya lazım oluyor.

I
Ilk iki cocugumda kullanmadim.muhakkak olmasi gereken bir urun degil.ama gunduz kullanim icin mantikli olur.heleki benim iki sipanin kavgasi hic bitmiyo evde surekli didisme sesi.arkadasdan gelicek bana almicam kendim ama kullanirim gunduz uykularinda diye dusunuyorum.

Arkadaşlar anguskuşu bebeğini kaybetti dualarınızı esirgemeyin. Rabbim sabırlar versin bu acısını unutacak sağlıkla kucağına alacağını evlatlar versin tez vakitte amin.

S
Siz burcu hanımın (!) Avukatısınız sanırım o hastanede tansiyon ölçümü yok gebelik sadece ultrason ile takip edilmiyor sizin yüreğinizin yanmadığı belli bi cana maal olmuş sözde hipokrat yemini eden ama asla görevini hakkı ile yapmayan bi doktoru koruma peşindesiniz !

Kızlar bişey sorucam ama şu iki tür doğum ile ilgili tartışma çıkmadan
Bugünlerde aklımda hep epidural normal doğum hakkında ne düşünüyorsunuz ocak annelerinde doguranlar var memnunlar ama insanın aklına çeşit türlü kuşku geliyor ya belim tutmazsa falan eşim de sıcak bakmıyor siz düşünüyor musunuz bu tarz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…