2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Selam kızlar bende dun cok erkenden uykum geldim ve çok uyudum sabah kalktığımda çok halsiz hafif bulanti ve karnim agriyordu ishl olmussum sürekli yorgunluk var hiç bişey yapasım gelmiyor sürekli belirti arıyorum vücutumda. Ilk bebeğimi kaybettim gecen ayda kimyasal çok ama çok tedirginim oyuzden allahım hepimize sabır ve bebeklerimize sağlık versin . 27.9 randevum nasil bekleyeceğim okadar zor ki beklemek

Kızlar yardım edin çok kötü yüm sürekli kusuyorum afedersiniz ne yaptıysam çare etmiyor lavabodan çıkmıyorum bugünüm berbat geçiyo hiç bişey yiyemiyorum bebek nasıl beslenicek

Dün kan testi sonucuna göre beta hcg 2211 çıktı.
Sanırım 3 haftalık fakat son regli başlagıcına göre 4 haftalık gözüküyor. Doktora henüz gidemedim, gittiğimde hem kese hemde kalp atışlarını duyabilmemiz için ne zamana randevu almalıyım?

Merhaba, hayırlı olsun öncelikle... 15 gün sonra kontrole gidebilirsin... Kese gözükür ama kalp atısı icin 6. veya 7. haftalar daha uygun diye biliyorum.

Tsk ler

Kızlar yardım edin çok kötü yüm sürekli kusuyorum afedersiniz ne yaptıysam çare etmiyor lavabodan çıkmıyorum bugünüm berbat geçiyo hiç bişey yiyemiyorum bebek nasıl beslenicek
Kuzum bebeği düşünme beslenir o ama nasıl geçer hiç bilmiyorum kraker tarzı şeyler tükettin mi

Kızlar ev kedisinden toksoplazma geçer mi? Bir bilen var mı çok bunaldım birde ben 6.haftaya girdim bugün sabah çok hafif arada kusacak kadar değil neredeyse hiç bulantım olmuyor normal mi?

Merhaba reglim 1 gun gecikti ve kan testim 532 cikti bayram oldugu icin tatildeyiz ve pazar gunu donuyoru odum kopuyor bir sey olur diye . Gogus agrim var sadece baskada biseyim yok bazen acaba hamile degil miyim diye dusunmuyor degilim. Allahim sag salim hepimiZi mayis annesi yapsin insallah

Kızlar ev kedisinden toksoplazma geçer mi? Bir bilen var mı çok bunaldım birde ben 6.haftaya girdim bugün sabah çok hafif arada kusacak kadar değil neredeyse hiç bulantım olmuyor normal mi?
canım benim bildiğim toksoplazma kedi dışkısında olurmuş oyüzden yaklaşmamak gerekirmiş evkedisi sokak kedisi farketmiyodur diye düşünüyorum:)

Kızlar doktorunuza gittiğinizde 2 li test yaptırmayı düşünenler uygun tarihi doktorunuza sorup ikili testi yapacak doktor ayrı oluyor randevunuzu alın derim o bölümlerin doktorları çok yoğun oluyor ve hastaneye belli zamanlarda oluyorlar. İlkinde de doktorum kac hafta önceden randevu aldırmıştı bunda da kadın randevu alın o doktorun randevuları çok yoğun dedi şimdiden 16 ekime randevu verdiler.

Kızlar gebelikte hangi testleri istiyorlar genelde.bana yazında hazırlıklı gideyim yaptırıp.çünkü doktorum uzak bana biraz bide orada laboratuvar arayıp sonuç bekleyip sebil olmak istemiyorum.
Bunlar canım mavi ile çizili olanlar.

Eklentiler

• P_20160904_224252.webp
    29 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…