2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kazinti olanda bulanti olmuyormus diye duydum umarim dogrudur :) bide misafrlikteydm ha bire de yiyemedm. Simdi evime gidiyorurum bastiririm ins :)
Hadi ya umarim öyledir Bu arada sende uyku hali var mı ? Benim bikac gündür acayip uygum geliyor... Bir de çalısıyorum, dün ofiste uyukluyordum resmen

Günaydın arkadaslar

dun oyle bir karnima giren krampla uyandim ki dedim eyvah bebek dusuyor sonra uyumusum. kalktigimda bacaklarimi acamadim artik nasil kastiysam...

mide azicik boş kalsin basliyor bulanmaya devamli ekmek peynir yiyorum baska bir sey gozum gormuyor aslinda canim cok tatlilar borekler istiyor ama hic saglikli değil yememeye calisiyorum..

bir de odem söktürücü neler yiyebiliriz veya icebiliriz bu surecte? ayrica beni de ekleyebilir misiniz eskisehir,7haftaligim,dogum tarihi muhtemelen 03.05.2017 olacak insallah

Aynıyız sizinle

Gebelikte ilk testlerinizi sağlık ocağındamı yaptırdınız sağlık ocağında bütün testler yapılıyormu

Ben özelde yaptırdım canım sağlık ocağı hepsini yapmıyor dediler bende uğraşmamak için özelde yaptırdım.

Ekledim

Söküldüğü gün canım. Benim Bebiş tedavi ile olduğu için merkez tedavinin her aşamasında Söküldüğü gün üzerinden hesaplama yaptı ordan biliyorum
canım superkesın bılğı ozamn cok sevındım demekkı ğeç dollenme fılan deıl bu sefer zamnında dollenme :)))) umarım değerlerım ıyı artar aranıza katılırım

Merhabalar bende geldim :) bayramdan sonra kese ve duyarsak kalp atisini duycaz Allahin izniyle. Insallah sagliklidir bebegim 9 ay boyunca birlikte oluruz..

Kızlar doktorum bgn çalışıyomuş aslında bgn çağırmıştı ama bgn mu gitsem yoksa dayanabilirsem bekleyip pazartesi mi gitsem :/

kızlar ya kafaya taktım akıntım kesildi. bu normalmi acaba cok az geliyor.
onun dışından bir sorun yok .sizde de boyle olan varmı

Aşağıdaki tablo hamilelik surenize gore bebegin hayatta kalma yuzdesini gosteriyormus

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-16-12-17-04-1.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 69
kızlar ya kafaya taktım akıntım kesildi. bu normalmi acaba cok az geliyor.
onun dışından bir sorun yok .sizde de boyle olan varmı
Benim akintim yoruldukca geliyor. Surekli gelmesi durumu olmadi hic aman gelmesin zaten gelince wc ye kosuyorum bisey mi oldu geldi insani korkutuyor

kızlar bana doktor yarın saat 2ye randevu verdi bugün kaç tane doktor aradıysam ya izindeler ya hepsi dolu en sonunda evime yakın bi hastaneden buldum dua edin inşallah bi sorun yoktur

Kızlar gebelikte hangi testleri istiyorlar genelde.bana yazında hazırlıklı gideyim yaptırıp.çünkü doktorum uzak bana biraz bide orada laboratuvar arayıp sonuç bekleyip sebil olmak istemiyorum.

Hadi ya umarim öyledir Bu arada sende uyku hali var mı ? Benim bikac gündür acayip uygum geliyor... Bir de çalısıyorum, dün ofiste uyukluyordum resmen
Benm mide kazintisi haricinde hic bir sorunum yok sukur. Oda olmasa hamile degilim diyicem:) normal.hayattta cok hassasimdr midem bulanir ve koku hassasiyetm hep vardr. O yuzden de yabanclk çekmiyorum galiba. Halsiz birymdr ama iyiyim şu ara :) bu bebis bana iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…