2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Dogal gidalara yuklen ozaman canm.bebegin yeri dar olan senmiydin?bende biraz hafiza skntisi var kim ne yasamisti unutuyorum hep

Dogal gidalara yuklen ozaman canm.bebegin yeri dar olan senmiydin?bende biraz hafiza skntisi var kim ne yasamisti unutuyorum hep
Evet canim bendim, yer sikintisi kalmamis dedi su an icin gunde 2 tane osteocare gercekten fayda etti.

Akliniza gelen birsey varsa sizde soyleyin canim kansizlik icin. Simdilik eczaneden hunnap aldim keci boynuzu ozu, onerileriniz olursa onlarida denerim.

valla kan için büyüklerimiz hep pekmez der :)

Kızlar merhaba;

Hamilelik döneminde maneviyat açısından neler yapıyorsunuz?

Bebeğinize daha faydalı olmak için mesela? sürekli okuduğunuz dua süre ya da başka yaptıklarınız var mı?
Merhabalar bebeğimle bol bol konuşmaya çalışıyorum şarkılar söylüyorum ona babası da hakeza.felak Nas okuyorum aklıma geldikçe topluma girdikçe bide sağlığıniçin dua ediyorum o kadar

Canım çok geçmiş olsun. Kan hapı içiyor muydun? Sabah akşam veriyorlar aslında bu gibi durumlarda ama. Ona rağmen mi düştü ki? Bu arada ultrasonun kahve falı gibi olmuş maşallah :)

Iyi canim sevindim yeri rahat olsun yavrunun.Benim ozellikle bildigim kirmizi et ,pekmez,ciger,siyah kuru cekirdekli uzum kan yapar canim.en cokda ciger ama yiyemezsin simdi

Uzum pekmezi birebir, ac karnina bikac tatli kasigi ye ama su icme, bi saat felanda bisey yeme. İyi gelecektir. Ben hem uzum oekmezi hem kan ilaci kullaniyrm canim.

Biloyorum kuzu gecen okudum.yazini haklisinda. Süt hazr iciyorum gunluk pastoruze edilms olanlardan. Yogurtta hazr yiyemiyorum hamilelik donemnde tiksndm. Bi yogurt dogal olsun diye ugrasiyrm ins bi skinti olmz. Yoksa kalsyum adna hc bsy yiyemeyck

Kan yapmasi icin kirmizi et iyi gelir. Hem son uc ayda protein bebegin kilo alimini da arttiriyor. Gunde 3 kofte buyuklugu et gunluk protein ihtiyacinin da yaklaşık yarisini karsiliyor. Etin yaninda c vitamini iceren yiyecekler-limon portakal suyu vs- demir emilimini arttiriyor, kalsiyum kaynaklari da azaltiyormus. Kan yapmasi icin aldiklarin da gayet uygun. Ayrica siyah uzum de iyi gelir. Ben dogrudan yiyemiyorum ama hosafini icebiliyorum. Etkisi ayni midir bilmiyorum. Cok gecmis olsun. Insallah bir an once duzelir degerlerin.

A Alaikra evliligim icin hatim baslamistim yarim kalmisti. Simdi bebegimede niyetlenerek dogumuna kadar yetirstrmeye calisiyorum. Yasin, ayetel kursi okuyorum. Selavat. Namaz sonrasi tesbhler sesli soyleyin deniyor. Birde kurani kerimde bir ayet var hayirli evlatnolmasi icib onu kurani elime aldikca mutlaka okuyorum. Burdada paylaşmıştı m aslinda. Zekasi gelissin diye klasik muzikde dinletiyorum. Bizimki her dilden olmus biraz :)

Canım çok geçmiş olsun. Kan hapı içiyor muydun? Sabah akşam veriyorlar aslında bu gibi durumlarda ama. Ona rağmen mi düştü ki? Bu arada ultrasonun kahve falı gibi olmuş maşallah :)
Sagol canim. Kan ilaci iciyorum, hemde tup olandan doktor da ictigim kan ilacina ragmen dusmesine sasirdi. Allah baska dert vermesin diyelim :)

Iyi canim sevindim yeri rahat olsun yavrunun.Benim ozellikle bildigim kirmizi et ,pekmez,ciger,siyah kuru cekirdekli uzum kan yapar canim.en cokda ciger ama yiyemezsin simdi
Ne sevmiyorsam kan yapiyor mübarek artık kaçarı yok. Hepsini deniycem canım çok sağol.

Sagol canim. Kan ilaci iciyorum, hemde tup olandan doktor da ictigim kan ilacina ragmen dusmesine sasirdi. Allah baska dert vermesin diyelim :)

Tatlım rutin kan tahlili mi yaptırdın yoksa özellikle bir belirtisi mi oldu kansızlığının ? Ya da ona özel tahlil mi yaptırdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…