2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Anneler benm sag tarafiln agrisi hic gecmedi zaten. Geceleride iyice agirlasiyor. Malum variste almis basini gidiyor. Kuyruk sokumu agrima alistim ama. Sag tarafm kolumdan bacagima kadar uyusuk halde. Gecmiyor da yürüyorum iyi geliyor eve geliyorum yine ayni. Dr a randevu aldm ama sanki hc bir sey demeyecek gibi geliyor. Benmle ayni durumu yasayan var mi. Kizimda acayp fena sag tarafm agriyor ya. Hic yapmadigini yapiyor. Bobregimn orda tepiniyor :)) bal gibi yicem o olacak. O kadar yalvariyorm gtsn diye. Iyce yapisiyo boga bebekleri inatci mi oluyordu :))))

Çok sağol canım. Üzümün hoşafını içerken taneleriyle mi içiyorsun sadece suyunumu? Siyah üzümde aldırıyım yiyemezsem seninkisi gibi yaparım.

Tatlım rutin kan tahlili mi yaptırdın yoksa özellikle bir belirtisi mi oldu kansızlığının ? Ya da ona özel tahlil mi yaptırdın?
24. Hafta bitince doktor genel tahlilleri yaptırmıştı orda çıktı canım. Kansızlıkla ilgili özel bir şikayetim olmamıştı.

12. haftam bitince verdi canım.Bana da elevit vermedi oysaki daha çok vitamin var.
Yaa bana decavit verdi, şimdi acaba decavit kullanınca ona gerek yok mu ayy bilemedim, yani burda herkes haftada en az bir balık tüketmeye çalışıyor ben o kadar yiyemiyorum ki yesem de çok az tuketebiliyorum

Biloyorum kuzu gecen okudum.yazini haklisinda. Süt hazr iciyorum gunluk pastoruze edilms olanlardan. Yogurtta hazr yiyemiyorum hamilelik donemnde tiksndm. Bi yogurt dogal olsun diye ugrasiyrm ins bi skinti olmz. Yoksa kalsyum adna hc bsy yiyemeyck

Yani onu bende geçen İnternette hamileler ile ilgili beslenme diye izlerken duydum, bende koy sütü bulmaya çalışıyordum orda uzmanda pastorize süt önerdi bu pastörize günlük sütler mi oluyor yoksa raf ömrü uzun normal paket sütler de aynı etkiyi veriyor mu?

Valla onu bunu bilmiyorum güvendiğim yerden sütümü alıyorum iyice kaynayıp yoğurt yapıp tüketiyorum bebeğim Allah'a emanet.sanayi ürünlerini tercih etmemeye çalışıyorum ayni olanı sevmiyorum dağ önemlisi bebeğime yararlı olacağını düşünmüyorum A Acemianne42

Zaten mantıklı olan o gibi ama kaç tane video izledim bu konu ile ilgili, benim bulunduğum yerde arkadaşa köyünden süt getirtiyördüm, sonra araştırınca pastörize edilmemiş sütte bir bakteri varmış bebeklere yarardan çok zararı varmış diye öğrendim, yani kısaca uzmanlar pastorize edilmiş sütü öneriyorlar yani o da sanırım paket olarak satılan günlük sütler oluyor

Uzerinde yaziyor canm . pastorize sut diye. Gunluk sutler oluyor. Raf omru uzun olanlar degil.

Dün bana ikea siparişi geç çıkıyor mu diye soran olmuştu. Dün verdiğim siparişi bugün kargolamışlar, yani hızlı gönderiyorlar baya, hatırlayamadım kim olduğunu şimdi..

Ya kızlaaaaarrrrrrr benim çenemin altında boynumda sivilceler çıkıyo büyük büyük iltihaplı evimde de değilim herşeyden tiksiniyorum evimin dışında.
Böyle sivilcelenen var mı. Annem çiğit düşer hamilelikte ondan oluyo diyo ama rahatsız oluyorum enfeksiyon kapar diye korkuyorum..
Ve bu tatillerden nefret ediyorum
Annemin evinde yine rahatım da kayınvalidem de of elimde değil tiksiniyorum ondan mı çıktı nedir

benim ilk aylarda sanırım ılk 3 ayda yüzüm sivice kaplamıştı yani alnım. tamamen sivilce oldu birde kuru kuru . Aynaya bakmadım bir süre. yüzümü hep sabunla yıkadım hemde hacışakirle yıkadım inanırmısın . ve şuan hiç bişey yok.

Kizlar bir sey soracagim. Daha erken biliyorum ama dogum icin egzersiz yapiyor musunuz nefes egzersizler kegel egzersizler? Ya da baska aktiviteler dogumu kolaylastirici? Ben allah nasip ederse normal dogumu cok istiyorum normal dogumu kolaylastirici aktiviteleri kacinci haftada baslamak lazim bir de meme uclarina yag suruyor musunuz benim bir tanidigim basla artik dedi ama hala kararsizim

Merhaba arkadaslar öncelikle hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Tecrubelerinizden faydalanmak adına bugün 16. Gunum. 14. Günümde hafif kanlı gıbı akıntım oldu az az ıkı gun sürdü ve şimdi şeffaflaştı. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi? İki oğlum var hiç böyle birsey yasamadım. Dr gittim alttan USG ile baktı hersey normakl dedı. Tabi gebelik olsa belli olmaz dedi. Belki vajinal mikroptur dedi ve fitil verdi. Şimdi kasık ve bel ağrım var. Arada hafifsağ kasığım batıyor. İştahım açıldı normalde çok iştahlı birideğilimdir. Sizce hamile olabilir miyim ve dr verdiğiilacı kullanmalı mıyım? Başına böyle bir durum gelen var mı?

Doğum egzersizleri özel ve devlet hastanelerinde var başvurmak için geç bile kalmışsın. Göğüs kremine 32. Haftada başlamalısın. Çok faydasımı gorursun. İki oğlumda da 32. Haftadabasladım hiç yara olmadı şükür.

Egzersiz konusunda malesefki cok bsy yapamiyorum. Yuruyis haricinde. Gogus ucunada 1 ay kala dedi hemsire

Alnımda yüzümde yok canım çenemin altları ve boynum da benimde ilk aylarda hiç olmadı aksine cildim tertemizdi şimdi böyle olunca korktum

kilo almamaya dikkat ediyorum ama o da mümkün olmuyor on lu rakamlarda geziniyorum şu anda:))vallahi Canımın derdindeyim hasta olmak da üzereyim o dediklerini anca son ayda yapacam zira doğal doğumu ben de çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…