- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.381
Çok sağol canım. Üzümün hoşafını içerken taneleriyle mi içiyorsun sadece suyunumu? Siyah üzümde aldırıyım yiyemezsem seninkisi gibi yaparım.Kan yapmasi icin kirmizi et iyi gelir. Hem son uc ayda protein bebegin kilo alimini da arttiriyor. Gunde 3 kofte buyuklugu et gunluk protein ihtiyacinin da yaklaşık yarisini karsiliyor. Etin yaninda c vitamini iceren yiyecekler-limon portakal suyu vs- demir emilimini arttiriyor, kalsiyum kaynaklari da azaltiyormus. Kan yapmasi icin aldiklarin da gayet uygun. Ayrica siyah uzum de iyi gelir. Ben dogrudan yiyemiyorum ama hosafini icebiliyorum. Etkisi ayni midir bilmiyorum. Cok gecmis olsun. Insallah bir an once duzelir degerlerin.
24. Hafta bitince doktor genel tahlilleri yaptırmıştı orda çıktı canım. Kansızlıkla ilgili özel bir şikayetim olmamıştı.Tatlım rutin kan tahlili mi yaptırdın yoksa özellikle bir belirtisi mi oldu kansızlığının ? Ya da ona özel tahlil mi yaptırdın?
Yaa bana decavit verdi, şimdi acaba decavit kullanınca ona gerek yok mu ayy bilemedim, yani burda herkes haftada en az bir balık tüketmeye çalışıyor ben o kadar yiyemiyorum ki yesem de çok az tuketebiliyorum12. haftam bitince verdi canım.Bana da elevit vermedi oysaki daha çok vitamin var.
Biloyorum kuzu gecen okudum.yazini haklisinda. Süt hazr iciyorum gunluk pastoruze edilms olanlardan. Yogurtta hazr yiyemiyorum hamilelik donemnde tiksndm. Bi yogurt dogal olsun diye ugrasiyrm ins bi skinti olmz. Yoksa kalsyum adna hc bsy yiyemeyck
Valla onu bunu bilmiyorum güvendiğim yerden sütümü alıyorum iyice kaynayıp yoğurt yapıp tüketiyorum bebeğim Allah'a emanet.sanayi ürünlerini tercih etmemeye çalışıyorum ayni olanı sevmiyorum dağ önemlisi bebeğime yararlı olacağını düşünmüyorum A Acemianne42
Uzerinde yaziyor canm . pastorize sut diye. Gunluk sutler oluyor. Raf omru uzun olanlar degil.Yani onu bende geçen İnternette hamileler ile ilgili beslenme diye izlerken duydum, bende koy sütü bulmaya çalışıyordum orda uzmanda pastorize süt önerdi bu pastörize günlük sütler mi oluyor yoksa raf ömrü uzun normal paket sütler de aynı etkiyi veriyor mu?
benim ilk aylarda sanırım ılk 3 ayda yüzüm sivice kaplamıştı yani alnım. tamamen sivilce oldu birde kuru kuru . Aynaya bakmadım bir süre. yüzümü hep sabunla yıkadım hemde hacışakirle yıkadım inanırmısın . ve şuan hiç bişey yok.Ya kızlaaaaarrrrrrr benim çenemin altında boynumda sivilceler çıkıyo büyük büyük iltihaplı evimde de değilim herşeyden tiksiniyorum evimin dışında.
Böyle sivilcelenen var mı. Annem çiğit düşer hamilelikte ondan oluyo diyo ama rahatsız oluyorum enfeksiyon kapar diye korkuyorum..
Ve bu tatillerden nefret ediyorum
Annemin evinde yine rahatım da kayınvalidem de of elimde değil tiksiniyorum ondan mı çıktı nedir
Doğum egzersizleri özel ve devlet hastanelerinde var başvurmak için geç bile kalmışsın. Göğüs kremine 32. Haftada başlamalısın. Çok faydasımı gorursun. İki oğlumda da 32. Haftadabasladım hiç yara olmadı şükür.Kizlar bir sey soracagim. Daha erken biliyorum ama dogum icin egzersiz yapiyor musunuz nefes egzersizler kegel egzersizler? Ya da baska aktiviteler dogumu kolaylastirici? Ben allah nasip ederse normal dogumu cok istiyorum normal dogumu kolaylastirici aktiviteleri kacinci haftada baslamak lazim bir de meme uclarina yag suruyor musunuz benim bir tanidigim basla artik dedi ama hala kararsizim
Egzersiz konusunda malesefki cok bsy yapamiyorum. Yuruyis haricinde. Gogus ucunada 1 ay kala dedi hemsireKizlar bir sey soracagim. Daha erken biliyorum ama dogum icin egzersiz yapiyor musunuz nefes egzersizler kegel egzersizler? Ya da baska aktiviteler dogumu kolaylastirici? Ben allah nasip ederse normal dogumu cok istiyorum normal dogumu kolaylastirici aktiviteleri kacinci haftada baslamak lazim bir de meme uclarina yag suruyor musunuz benim bir tanidigim basla artik dedi ama hala kararsizim
Alnımda yüzümde yok canım çenemin altları ve boynum da benimde ilk aylarda hiç olmadı aksine cildim tertemizdi şimdi böyle olunca korktumbenim ilk aylarda sanırım ılk 3 ayda yüzüm sivice kaplamıştı yani alnım. tamamen sivilce oldu birde kuru kuru . Aynaya bakmadım bir süre. yüzümü hep sabunla yıkadım hemde hacışakirle yıkadım inanırmısın . ve şuan hiç bişey yok.
Benimkisi neden sonradan oldu kiiiiiBEnimde ilk aylarda sivilcelerim olmuştu sonra geçti şimdi hiç yok hormonlarla ilgili sanırım
Duşda iken Dove tekli sabunlar var ya onlardan al ve yıka yüzünde olsa sabah akşam yıka geçer dicem ama boynunda her duşta yıka kurutuyorAlnımda yüzümde yok canım çenemin altları ve boynum da benimde ilk aylarda hiç olmadı aksine cildim tertemizdi şimdi böyle olunca korktum
Zaten mantıklı olan o gibi ama kaç tane video izledim bu konu ile ilgili, benim bulunduğum yerde arkadaşa köyünden süt getirtiyördüm, sonra araştırınca pastörize edilmemiş sütte bir bakteri varmış bebeklere yarardan çok zararı varmış diye öğrendim, yani kısaca uzmanlar pastorize edilmiş sütü öneriyorlar yani o da sanırım paket olarak satılan günlük sütler oluyor
kilo almamaya dikkat ediyorum ama o da mümkün olmuyor on lu rakamlarda geziniyorum şu anda:))vallahi Canımın derdindeyim hasta olmak da üzereyim o dediklerini anca son ayda yapacam zira doğal doğumu ben de çok istiyorumKizlar bir sey soracagim. Daha erken biliyorum ama dogum icin egzersiz yapiyor musunuz nefes egzersizler kegel egzersizler? Ya da baska aktiviteler dogumu kolaylastirici? Ben allah nasip ederse normal dogumu cok istiyorum normal dogumu kolaylastirici aktiviteleri kacinci haftada baslamak lazim bir de meme uclarina yag suruyor musunuz benim bir tanidigim basla artik dedi ama hala kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?