- 30 Aralık 2008
- 1.928
- 2.452
- 658
- 40
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.421
Canim ben cok begenerek aldim.once araba koltugu monte edilip kullaniliyor sonra arabaya gectigimizdede baston tipi gibi ama tam yatiyo cift yonlu acip kapamasi kullanimi cok kolay.arabanin bagajinada rahatlikla sigarEvet kanguru özeniyorum ama çok basit de bişey almamak lazım ilk bebek olacak inşallah ama ağır olmasını asla istemem tabi travel sistemde de çok pratik modeller var nasıldır acaba
Evet kanguru özeniyorum ama çok basit de bişey almamak lazım ilk bebek olacak inşallah ama ağır olmasını asla istemem tabi travel sistemde de çok pratik modeller var nasıldır acaba
Ben ikisinide aldim kizimda canim boyda fark vardi diye hatirliorum benYalancı emzik ne düşünüyorsunuz arkadaşlar netten baktım ikili paket halinde philips avent 0-6 ay ve 6-18 ay var pakette ikisi de aynı boyut paketteki ürün yani iki boyutu da almak mi lazım tecrübeli anneler
Ayni arabayi almisiz sanirim :)Travel de ana kucağı vs de takılabiliyor . O yüzden biraz ağır olabilir. Ben bebe confort aldım. Bir bak mağaza da istersen. Gerçi ben indirimde yakaladım. Mağaza fiyatı 1500 felan. Joker de indirim oluyor. Haftaiçi akşam 22 sabah 10 arası. Takip et istersen. Belki düşer yine öyle bi şey.
Vallla harika moral oldun, söyledim gülümsedi zavallimBen ebebekten 3000TL ye bebek arabası aldım bana hiç hediye çeki filan vermediler.Kocana söyle kötünün kötüsü var
Ayni arabayi almisiz sanirim :)
Ben de hiç gıkını çıkarmayan kocama bir sarılayım bariVallla harika moral oldun, söyledim gülümsedi zavallim
Iyi gunlerde kullanim canimBenim ki loola canım. Ama benziyor :)
Bencede saril ben 3000 liraya araba alalim desem ustune kredi ceker binek araba aliriz buyuyunce kullansin der benimki :))))Ben de hiç gıkını çıkarmayan kocama bir sarılayım bari
Tesekkurler canim, magazasindan alisveris yaptik. Baya baya biseyler aldim, biara gidip indirim kuponumu da kullanirimAventinkine yakindan baktim damakli degildi ben 0-6 ay nukun emzigini aldim.burda bi arkadasda dis hekimine sordugunu emzigi damakli kullanmak gerektigini yazmisti.
Guleee guleee hayirla saglikla kullanmak nasip olsun canim.internettenmi yaptin alisverisi magazadanmi?
Birazdan paylasirim canim, internetten bulayim resmini atarim burayada.Çanta almayı düşünüyorum bende paylaşabilirmisin modelini?
Biz chicco lite way aldik ve istedigim gibi cok hafif baston tarzi ama travel model. Yani ilk aylar ana kucagini takip kullanicaz, sonra anakucagini cikarcaz baston tarzi hafif hafif kullanicaz. Tek elle acilip kapaniyo, benim arabamda toyota yaris ve bagaji minnak ama sigiyor. Zaten tekerlekler de cikiyor felan yani ben baya memnunum alisverisimden. İnternetten de cok araatirdim alan herkes memnun. Sen de bir bak canim.Bebek arabasi da tecrübeli annelerden fikir rica ediyorum kızlar ağır bişey olmasın zaten eşimle çıktığımizda araba ile çıkılıyor bana hafif kolay katlanır disari cikarken birinden yardim istemek zorunda kalmayacaģım araba bagajımız da küçük sıgmasi da lazim kaliteli bisey olsun ilk cocuk cunku ne marka ne model tavsiyeler yazar misiniz
Hahaha koptumBencede saril ben 3000 liraya araba alalim desem ustune kredi ceker binek araba aliriz buyuyunce kullansin der benimki :))))
Kınamda bile yaktırmadım altını alınca sildim adet yerini bulsun diye lohusalığım kabus olur ama sevenler tercih edebilirKızlar ben göğüs ucu yarası için Doğumdan 2 hafta önce göğüs uçlarına kına yakılırsa yara olmayacağını duymuştum. Araştırın isterseniz. Ben şahsen yakmayı düşünüyorum. Kokusu çocuğu rahatsız edermi diye düşündüm ama 2 haftaya geçiyormuş koku.
Hahaha koptum5500₺ lük beğenmiştim başta, benimki buna ucuz diye sevindi bile onu görünce
Ben de hiç gıkını çıkarmayan kocama bir sarılayım bari
Hahahahaha dimi yaaaaaBencede saril ben 3000 liraya araba alalim desem ustune kredi ceker binek araba aliriz buyuyunce kullansin der benimki :))))
Ayni dolaptan kizimin var cok kullanisli bence hem hafif seyler temizligide kolay ben memnunum canim icide baya sey alioHanımlar kızıma oda yapıcam. Ama odamız biraz küçük.
Normal takımlar çok hantal. Birde ben Bebek odası almak istiyorum su cocuk odasına cevirilenlerden almıcam. 3-4 sene anca kullanılacak.
Daha önce öğrenciyken ikea da çalışıyordum. Mobilyaların ömürlük sağlamlığı Yok. Ama kızımın odasını oradan almayı düşünüyorum.
Sizce nasıl yapayım?
Bunu aldim canim, tasarimini begendim. İcinde termal biberonluk var bir de at degistirme bezi var. Bolca ic gözü var hem cep hem fermuarli. Yanlarinda da suluklari var. Sevdim benÇanta almayı düşünüyorum bende paylaşabilirmisin modelini?
Ohhhh iyi yapmışsın iyi günlerinde kullan Cnm bnm, bende yarın düşünüyorum e-Bebeğe uğramayı bir bakayımBunu aldim canim, tasarimini begendim. İcinde termal biberonluk var bir de at degistirme bezi var. Bolca ic gözü var hem cep hem fermuarli. Yanlarinda da suluklari var. Sevdim ben
Saol canim, darisi basina. Hazirlikli ol yani baya baya bi alisveris yaptiriyor bu magazaOhhhh iyi yapmışsın iyi günlerinde kullan Cnm bnm, bende yarın düşünüyorum e-Bebeğe uğramayı bir bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?