2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet kanguru özeniyorum ama çok basit de bişey almamak lazım ilk bebek olacak inşallah ama ağır olmasını asla istemem tabi travel sistemde de çok pratik modeller var nasıldır acaba
Canim ben cok begenerek aldim.once araba koltugu monte edilip kullaniliyor sonra arabaya gectigimizdede baston tipi gibi ama tam yatiyo cift yonlu acip kapamasi kullanimi cok kolay.arabanin bagajinada rahatlikla sigar

Eklentiler

• Screenshot_20170122-220027.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 64
Evet kanguru özeniyorum ama çok basit de bişey almamak lazım ilk bebek olacak inşallah ama ağır olmasını asla istemem tabi travel sistemde de çok pratik modeller var nasıldır acaba

Travel de ana kucağı vs de takılabiliyor . O yüzden biraz ağır olabilir. Ben bebe confort aldım. Bir bak mağaza da istersen. Gerçi ben indirimde yakaladım. Mağaza fiyatı 1500 felan. Joker de indirim oluyor. Haftaiçi akşam 22 sabah 10 arası. Takip et istersen. Belki düşer yine öyle bi şey.

Ayni arabayi almisiz sanirim :)

Hanımlar kızıma oda yapıcam. Ama odamız biraz küçük.
Normal takımlar çok hantal. Birde ben Bebek odası almak istiyorum su cocuk odasına cevirilenlerden almıcam. 3-4 sene anca kullanılacak.
Daha önce öğrenciyken ikea da çalışıyordum. Mobilyaların ömürlük sağlamlığı Yok. Ama kızımın odasını oradan almayı düşünüyorum.
Sizce nasıl yapayım?

Eklentiler

• IMG_6921.webp
    5 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_6922.webp
    3 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_6923.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 56
Tesekkurler canim, magazasindan alisveris yaptik. Baya baya biseyler aldim, biara gidip indirim kuponumu da kullanirim
Çanta almayı düşünüyorum bende paylaşabilirmisin modelini?
Birazdan paylasirim canim, internetten bulayim resmini atarim burayada.
Biz chicco lite way aldik ve istedigim gibi cok hafif baston tarzi ama travel model. Yani ilk aylar ana kucagini takip kullanicaz, sonra anakucagini cikarcaz baston tarzi hafif hafif kullanicaz. Tek elle acilip kapaniyo, benim arabamda toyota yaris ve bagaji minnak ama sigiyor. Zaten tekerlekler de cikiyor felan yani ben baya memnunum alisverisimden. İnternetten de cok araatirdim alan herkes memnun. Sen de bir bak canim.

Kınamda bile yaktırmadım altını alınca sildim adet yerini bulsun diye lohusalığım kabus olur ama sevenler tercih edebilir

Ben de hiç gıkını çıkarmayan kocama bir sarılayım bari
O arabada benimde gozum vardi ama o kadar para vermek istemedim acikcasi, sonra da chicco lite way gordum ve bayildim. Ama o fiyata o arabayi da alsam gikini cikaramazdi cunku kendisi 4bin liraya begenmisti mamas papastanbenim gozum tok yani bana dua etsin, daha coook 500 liralar harcayacak haberi yok
Bencede saril ben 3000 liraya araba alalim desem ustune kredi ceker binek araba aliriz buyuyunce kullansin der benimki :))))
Hahahahaha dimi yaaaaaben de heryere arabayla gidiyorum diye cok pahali bisey almayayim dedim, en fazla sahilde, tatil yerlerinde yada avm de kullanacagim zaten O birsey mi biz 12bin liraya bebek arabasi gorduk o fiyata araba aliyor insanlar ya

Ayni dolaptan kizimin var cok kullanisli bence hem hafif seyler temizligide kolay ben memnunum canim icide baya sey alio

Çanta almayı düşünüyorum bende paylaşabilirmisin modelini?
Bunu aldim canim, tasarimini begendim. İcinde termal biberonluk var bir de at degistirme bezi var. Bolca ic gözü var hem cep hem fermuarli. Yanlarinda da suluklari var. Sevdim ben

Eklentiler

• image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 113
Bunu aldim canim, tasarimini begendim. İcinde termal biberonluk var bir de at degistirme bezi var. Bolca ic gözü var hem cep hem fermuarli. Yanlarinda da suluklari var. Sevdim ben
Ohhhh iyi yapmışsın iyi günlerinde kullan Cnm bnm, bende yarın düşünüyorum e-Bebeğe uğramayı bir bakayım

Kizlar daha once konusmustuk, evde kullanmak icin anakucagini aldim. Tiny Love 3ü1 arada aldim. Hem sallananiliyor hem sabitleniyor. Titresim ozelligi var, 3 posizyon olarak ayarlanabiliyor. Muzik calarli oyuncagi var. Katlanip tasinabiliyor. İnternette de arastirdim
Kullananalar genelde cok memnun, yakindan da gordum begendim. İnternetten simdi siparis verim 400liraya. Kirmizi aldim her iki cinse de uygun olsun diye. Oglumuz olursa da kullaniriz ilerde Almak isteyenler icin aklinizda bulunsun. Ayrica ana kucaklari arasinda 18kg ye kadar kullanilabilen tek ana kucagi bu, baya arastirdim yani

Eklentiler

• image.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…