2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

ben de bundan alacağım canım :)

Hahaha koptum 5500₺ lük beğenmiştim başta, benimki buna ucuz diye sevindi bile onu görünce
Cıtayı baştan yuksek tutmussun sen canim alkisliyorum seni :))
dery.a kuzum senin eşinle benim kafam aynı çalışıyo adam haksız değil bence yüklenmeyin enişteme
Bizim 3. Bide boyle bisey bile dusunmuyodum ben aslinda basit bi baston aliriz araba kullaniyorum cunku cok ihtiyac olmaz diyodum ama nasip
Yok artikk yazik gunah o parayada

Internet magazasinda gordum bu cantayi kucuk geldi gozume benim.bende bakayim bir gidip

Canım bizim araba da yaris biliyorsun bağajları avuç içi kadar :) sen nerden aldın kaça aldın ana kucağını ayrı mı aldın bide bunun oto koltuğu meselesi var onu napıcan ay ne çok soru sordum di mi :)

kızlar merhaba
siz mayıs annesi olarak yaptırmışsınızdır dıye düşünüyorum.
bu seker yuklemesı nasıl oluyor.
kan mı alınıyor, sekerli su falan mı içiyoruz.
lütfen cahıllıgımı bagıslayın.
sevgıler...

Cıtayı baştan yuksek tutmussun sen canim alkisliyorum seni :))

Bizim 3. Bide boyle bisey bile dusunmuyodum ben aslinda basit bi baston aliriz araba kullaniyorum cunku cok ihtiyac olmaz diyodum ama nasip

Yok artikk yazik gunah o parayada
Ben ve cevremde kimi tanıdıysam çocuk sorunsuz oturmaya başladığında koştura koştura puset aldık. Çok hafif ve kullanışlı diye. Bebek arabasını ve pusetini 375 e almıştım. 2 yönlü sağlam birşey 10 çocuk büyütür.

ıste arayıptda bulamadıgım sorumun cevabını vermişssin çok tşk ederim .Bende düzenli ölçüm yapıyorum 18 haftadan beri kilolu oldugum için bu konuda biraz titizim hergün açlık tokluk ölçümü yapıyorum.Bunu sorudm bi kaç kere ama kimseden cvp alamadım bilgileri yoktu sanırım mesajını okuyunca rahatladım bence düzenli ölçüm yapan birinin yükleme yaptırmasına gerek yok diye düşünüyorum bende umaırm benim doktorda istemez ki hoş istese bile yaptırmıycam çünkü yüksek çıkıcak eminim ve sonuç olarak diyet verecek zaten ben diyetimi 18 haftadan beri yapıyorum . .

Ohh ne guzel gulerek kullanir insallah kuzucuk :))
Yok canim kucuk degil, baya buyuk ici yani herseyi sigdiririz diye dusunuyorum. Cocugu bile icine koyar tasiriz
Ohh super ozaman bende alirim bundan yakindan bi goreyimde

Ya biz de dun e-bebekten 500 civari bi alışveriş yaptık, bize de hediye falan vermediler. Hafta sonuna ozel bi durum muydu acaba?
Canim ben cok begenerek aldim.once araba koltugu monte edilip kullaniliyor sonra arabaya gectigimizdede baston tipi gibi ama tam yatiyo cift yonlu acip kapamasi kullanimi cok kolay.arabanin bagajinada rahatlikla sigar
Biz de aynısından aldik canim gercekten hem hafif hem de kullanışlı geldi bize.
Yalnız cift yönlü dedigin ana kucagi cift yön takılıyor degil mi? Normal puset tek yonlu bildigim kadariyla? O da dönüyor da haberim mi yok? :)
Canım aç karnına şekerli su iciyorsun. 1 saat sonra da kan alıp sekerini olcuyorlar. 140'in altında çıkması gerek seker hastaligi olmaması icin.

Bencede saril ben 3000 liraya araba alalim desem ustune kredi ceker binek araba aliriz buyuyunce kullansin der benimki :))))
Canim ben cok begenerek aldim.once araba koltugu monte edilip kullaniliyor sonra arabaya gectigimizdede baston tipi gibi ama tam yatiyo cift yonlu acip kapamasi kullanimi cok kolay.arabanin bagajinada rahatlikla sigar
Evet güzelmiş canım beğendim Güle güle kullanın inşallah hem fiyati da uygun çok pahalı bişey almaya gerek yok zaten her daim otomobille geziliyor

Hahaha koptum 5500₺ lük beğenmiştim başta, benimki buna ucuz diye sevindi bile onu görünce
5500 de bence ben bir tasarımcı olarak söyleyim iyi ki almamışsin teknolojik herhangi bişeyi yoktur diye düşünüyorum piyasada gördüklerimden esinlenerek o kadar para verildiği zaman beklenti yüksek oluyor ama çok basit ozelliklere sahipler sadece alışılagelmişlerden biraz daha farklı tasarıma sahipler

Canim oto koltugu bize donuk sekilde kullaniliyor.normal araba olarak kullanmaya baslayinca cift yonlu demisti bize magazadaki gorevli

Aynen canım bana da sağlık ocağında eğer şekleme yükleme testi yaptırmak istemezsen açlık ve tokluk şekerini düzenli ölçtür yeterli olur demişlerdi. Doktorum isteyecek mi bilmiyorum henüz konuşamadık ayrıntılı ultrason araya girince kendi doktorumla olan kontrolümü biraz erteledim ama sanırım haftaya cuma gideceğim, özledim kızımı :) doktorum yönlendirirse mutlaka yaptıracağım ama bu testi.

Kızlarr ay çok mutluyum minik kızımın bebek arabasını ve park yatağını aldık sonunda :) bebek arabası concord neo + bununla uyumlu oto koltuğu (ana kucağı) aldık, o kadar kaliteli ki henüz karar vermemişlere kesinlikle tavsiye ederim, kalite olarak bebek arabalarında ilk 3te olan bir araba zaten. Hatta bakınırken bunu kullanan anneleri görüp sordum memnun musunuz diye, hiç düşünmeden alın çok memnunuz dediler, sürüşü çok yumuşak ve hiç sarsmıyormuş. Arabanın kendisi sadece biraz ağır ama tutup çekebiliyorsunuz kapalı halde de o yüzden sıkıntı yok. Rengine de bayıldım tam olarak beni ve kızımı yansıtıyor, görür görmez bağlandım :)) park yatak da prego wonderland aldık indirimdeydi ve çok kullanışlı görünüyordu. Ayy bir de cici ayakkabılar aldık ki sormayın, ömür boyu saklayacağım bu minik ayakkabıları

Eklentiler

• image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 54
  • image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 80
İştahım o kadar açıkki, eşimle her yemek yediğimizde hasta mısın niye az yiyorsun diyorum oysa o herzamanki gibi yiyor ben deli gibi yiyorum. Oğlumda hiç doymuyormuş gibi geliyor. Sürekli birşeyler yedirmeye çalışıyorum.

Doktor bugün normal şartlarda 3 kilo hakkın kalmış. Ama üzülme fiziğin 20 kiloya kadar kaldırır dedi züğürt tesellesi verdi

Bende yanimda istahsiz istahsiz yemek yiyenlere sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…