- 22 Ocak 2016
- 251
- 196
- 23
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.441
Kizlar daha once konusmustuk, evde kullanmak icin anakucagini aldim. Tiny Love 3ü1 arada aldim. Hem sallananiliyor hem sabitleniyor. Titresim ozelligi var, 3 posizyon olarak ayarlanabiliyor. Muzik calarli oyuncagi var. Katlanip tasinabiliyor. İnternette de arastirdim
Kullananalar genelde cok memnun, yakindan da gordum begendim. İnternetten simdi siparis verim 400liraya. Kirmizi aldim her iki cinse de uygun olsun diye. Oglumuz olursa da kullaniriz ilerdeAlmak isteyenler icin aklinizda bulunsun. Ayrica ana kucaklari arasinda 18kg ye kadar kullanilabilen tek ana kucagi bu, baya arastirdim yani
Cıtayı baştan yuksek tutmussun sen canim alkisliyorum seni :))Hahaha koptum5500₺ lük beğenmiştim başta, benimki buna ucuz diye sevindi bile onu görünce
Bizim 3. Bide boyle bisey bile dusunmuyodum ben aslinda basit bi baston aliriz araba kullaniyorum cunku cok ihtiyac olmaz diyodum ama nasipdery.a kuzum senin eşinle benim kafam aynı çalışıyo adam haksız değil bence yüklenmeyin enişteme
Yok artikk yazik gunah o parayadaO arabada benimde gozum vardi ama o kadar para vermek istemedim acikcasi, sonra da chicco lite way gordum ve bayildim. Ama o fiyata o arabayi da alsam gikini cikaramazdi cunku kendisi 4bin liraya begenmisti mamas papastan benim gozum tok yani bana dua etsin, daha coook 500 liralar harcayacak haberi yok
Hahahahaha dimi yaaaaaben de heryere arabayla gidiyorum diye cok pahali bisey almayayim dedim, en fazla sahilde, tatil yerlerinde yada avm de kullanacagim zaten O birsey mi biz 12bin liraya bebek arabasi gorduk o fiyata araba aliyor insanlar ya
Internet magazasinda gordum bu cantayi kucuk geldi gozume benim.bende bakayim bir gidipTesekkurler canim, magazasindan alisveris yaptik. Baya baya biseyler aldim, biara gidip indirim kuponumu da kullanirim
Birazdan paylasirim canim, internetten bulayim resmini atarim burayada.
Biz chicco lite way aldik ve istedigim gibi cok hafif baston tarzi ama travel model. Yani ilk aylar ana kucagini takip kullanicaz, sonra anakucagini cikarcaz baston tarzi hafif hafif kullanicaz. Tek elle acilip kapaniyo, benim arabamda toyota yaris ve bagaji minnak ama sigiyor. Zaten tekerlekler de cikiyor felan yani ben baya memnunum alisverisimden. İnternetten de cok araatirdim alan herkes memnun. Sen de bir bak canim.
Yok canim kucuk degil, baya buyuk ici yani herseyi sigdiririz diye dusunuyorum. Cocugu bile icine koyar tasirizInternet magazasinda gordum bu cantayi kucuk geldi gozume benim.bende bakayim bir gidip
Canım bizim araba da yaris biliyorsun bağajları avuç içi kadar :) sen nerden aldın kaça aldın ana kucağını ayrı mı aldın bide bunun oto koltuğu meselesi var onu napıcan ay ne çok soru sordum di mi :)Tesekkurler canim, magazasindan alisveris yaptik. Baya baya biseyler aldim, biara gidip indirim kuponumu da kullanirim
Birazdan paylasirim canim, internetten bulayim resmini atarim burayada.
Biz chicco lite way aldik ve istedigim gibi cok hafif baston tarzi ama travel model. Yani ilk aylar ana kucagini takip kullanicaz, sonra anakucagini cikarcaz baston tarzi hafif hafif kullanicaz. Tek elle acilip kapaniyo, benim arabamda toyota yaris ve bagaji minnak ama sigiyor. Zaten tekerlekler de cikiyor felan yani ben baya memnunum alisverisimden. İnternetten de cok araatirdim alan herkes memnun. Sen de bir bak canim.
Ben ve cevremde kimi tanıdıysam çocuk sorunsuz oturmaya başladığında koştura koştura puset aldık. Çok hafif ve kullanışlı diye. Bebek arabasını ve pusetini 375 e almıştım. 2 yönlü sağlam birşey 10 çocuk büyütür.Cıtayı baştan yuksek tutmussun sen canim alkisliyorum seni :))
Bizim 3. Bide boyle bisey bile dusunmuyodum ben aslinda basit bi baston aliriz araba kullaniyorum cunku cok ihtiyac olmaz diyodum ama nasip
Yok artikk yazik gunah o parayada
ıste arayıptda bulamadıgım sorumun cevabını vermişssin çok tşk ederim .Bende düzenli ölçüm yapıyorum 18 haftadan beri kilolu oldugum için bu konuda biraz titizim hergün açlık tokluk ölçümü yapıyorum.Bunu sorudm bi kaç kere ama kimseden cvp alamadım bilgileri yoktu sanırım mesajını okuyunca rahatladım bence düzenli ölçüm yapan birinin yükleme yaptırmasına gerek yok diye düşünüyorum bende umaırm benim doktorda istemez ki hoş istese bile yaptırmıycam çünkü yüksek çıkıcak eminim ve sonuç olarak diyet verecek zaten ben diyetimi 18 haftadan beri yapıyorum . .Kızlar merhaba :)
Dün bebeğimizi renkli ultrasonda gördük çok şükür sonuçlarımız iyi çıktı :)
bu arada canlar bende ilk zamanlar açlık şekeri çok yüksek çıkmıştı doktorumda her gün ölçmem için alet almıştı şimdi şükür düzene girdik :) Dün doktorum şeker ölçümünü ben her gün yaptığım için şeker yüklemesi yaptırmayacağım dedi :)
eğer şeker yüklemesi yaptırmadıysanız doktorunuzla konuşun bunu derim şeker yüklemesi yaptırmak istemiyor ve zamanınızda varsa evde kendiniz ölçüp değerlere bakın ondan sonra doktor uygun görürse şeker yüklemesi yapılmaz :)
Ohh ne guzel gulerek kullanir insallah kuzucuk :))Ben ve cevremde kimi tanıdıysam çocuk sorunsuz oturmaya başladığında koştura koştura puset aldık. Çok hafif ve kullanışlı diye. Bebek arabasını ve pusetini 375 e almıştım. 2 yönlü sağlam birşey 10 çocuk büyütür.
Ohh super ozaman bende alirim bundan yakindan bi goreyimdeYok canim kucuk degil, baya buyuk ici yani herseyi sigdiririz diye dusunuyorum. Cocugu bile icine koyar tasiriz
Ya biz de dun e-bebekten 500 civari bi alışveriş yaptık, bize de hediye falan vermediler. Hafta sonuna ozel bi durum muydu acaba?Kizlar bugun e-bebek ten buyuk bir alisveris yaptik, 500tl tuttueşim aynen böyle oldu ama baya baya bişeyler aldik tabi hala listem bitmedi. 50tl de indirim kuponu verdiler bir sonrakinalisveris icin Ana kucagida begendim ama rengini beğenemedim, internetten bakacagim farkli renkleri varmi diye. Sirt cantami da e-bebekten aldim 100tl ve şık birşey. Kalanlar için de eminonune gider ordan tamamlarim eksiklerimi diye dusunuyorum. Bebek karyolasi da baktik ama henuz almadik, birkac yere daha bakacagiz. Duvar kagidini begendik onu da ismarladik. Simdilik bu kadar
Biz de aynısından aldik canim gercekten hem hafif hem de kullanışlı geldi bize.Canim ben cok begenerek aldim.once araba koltugu monte edilip kullaniliyor sonra arabaya gectigimizdede baston tipi gibi ama tam yatiyo cift yonlu acip kapamasi kullanimi cok kolay.arabanin bagajinada rahatlikla sigar
Canım aç karnına şekerli su iciyorsun. 1 saat sonra da kan alıp sekerini olcuyorlar. 140'in altında çıkması gerek seker hastaligi olmaması icin.kızlar merhaba
siz mayıs annesi olarak yaptırmışsınızdır dıye düşünüyorum.
bu seker yuklemesı nasıl oluyor.
kan mı alınıyor, sekerli su falan mı içiyoruz.
lütfen cahıllıgımı bagıslayın.
sevgıler...
Bencede saril ben 3000 liraya araba alalim desem ustune kredi ceker binek araba aliriz buyuyunce kullansin der benimki :))))
Evet güzelmiş canım beğendim Güle güle kullanın inşallah hem fiyati da uygun çok pahalı bişey almaya gerek yok zaten her daim otomobille geziliyorCanim ben cok begenerek aldim.once araba koltugu monte edilip kullaniliyor sonra arabaya gectigimizdede baston tipi gibi ama tam yatiyo cift yonlu acip kapamasi kullanimi cok kolay.arabanin bagajinada rahatlikla sigar
5500 de bence ben bir tasarımcı olarak söyleyim iyi ki almamışsin teknolojik herhangi bişeyi yoktur diye düşünüyorum piyasada gördüklerimden esinlenerek o kadar para verildiği zaman beklenti yüksek oluyor ama çok basit ozelliklere sahipler sadece alışılagelmişlerden biraz daha farklı tasarıma sahiplerHahaha koptum5500₺ lük beğenmiştim başta, benimki buna ucuz diye sevindi bile onu görünce
Canim oto koltugu bize donuk sekilde kullaniliyor.normal araba olarak kullanmaya baslayinca cift yonlu demisti bize magazadaki gorevliYa biz de dun e-bebekten 500 civari bi alışveriş yaptık, bize de hediye falan vermediler. Hafta sonuna ozel bi durum muydu acaba?
Biz de aynısından aldik canim gercekten hem hafif hem de kullanışlı geldi bize.
Yalnız cift yönlü dedigin ana kucagi cift yön takılıyor degil mi? Normal puset tek yonlu bildigim kadariyla? O da dönüyor da haberim mi yok? :)
Canım aç karnına şekerli su iciyorsun. 1 saat sonra da kan alıp sekerini olcuyorlar. 140'in altında çıkması gerek seker hastaligi olmaması icin.
Aynen canım bana da sağlık ocağında eğer şekleme yükleme testi yaptırmak istemezsen açlık ve tokluk şekerini düzenli ölçtür yeterli olur demişlerdi. Doktorum isteyecek mi bilmiyorum henüz konuşamadık ayrıntılı ultrason araya girince kendi doktorumla olan kontrolümü biraz erteledim ama sanırım haftaya cuma gideceğim, özledim kızımı :) doktorum yönlendirirse mutlaka yaptıracağım ama bu testi.ıste arayıptda bulamadıgım sorumun cevabını vermişssin çok tşk ederim .Bende düzenli ölçüm yapıyorum 18 haftadan beri kilolu oldugum için bu konuda biraz titizim hergün açlık tokluk ölçümü yapıyorum.Bunu sorudm bi kaç kere ama kimseden cvp alamadım bilgileri yoktu sanırım mesajını okuyunca rahatladım bence düzenli ölçüm yapan birinin yükleme yaptırmasına gerek yok diye düşünüyorum bende umaırm benim doktorda istemez ki hoş istese bile yaptırmıycam çünkü yüksek çıkıcak eminim ve sonuç olarak diyet verecek zaten ben diyetimi 18 haftadan beri yapıyorum . .
Sen hangi siteden kaça aldın canımCanim oto koltugu bize donuk sekilde kullaniliyor.normal araba olarak kullanmaya baslayinca cift yonlu demisti bize magazadaki gorevli
Canim internetten almadimSen hangi siteden kaça aldın canım
Bende yanimda istahsiz istahsiz yemek yiyenlere sinir oluyorumİştahım o kadar açıkki, eşimle her yemek yediğimizde hasta mısın niye az yiyorsun diyorum oysa o herzamanki gibi yiyor ben deli gibi yiyorum. Oğlumda hiç doymuyormuş gibi geliyor. Sürekli birşeyler yedirmeye çalışıyorum.
Doktor bugün normal şartlarda 3 kilo hakkın kalmış. Ama üzülme fiziğin 20 kiloya kadar kaldırır dedi züğürt tesellesi verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?