2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
aynı durumu bire bir yaşıyorum canım sıkıntı yapma bende öyleyim,Sag dizimden ölüyorum bide saolsun ya böbregimden ya migdemden tekme yiyorum o minik ayacıklarıyla kurban oldugum vurup vurup duruyor tuz biber ekiyo

Yalancı emzik ne düşünüyorsunuz arkadaşlar netten baktım ikili paket halinde philips avent 0-6 ay ve 6-18 ay var pakette ikisi de aynı boyut paketteki ürün yani iki boyutu da almak mi lazım tecrübeli anneler

Yalancı emzik ne düşünüyorsunuz arkadaşlar netten baktım ikili paket halinde philips avent 0-6 ay ve 6-18 ay var pakette ikisi de aynı boyut paketteki ürün yani iki boyutu da almak mi lazım tecrübeli anneler

Canım tecrübeli değilim ama :) damak yapısını bozmayacak şekilde almalısın emziği. Ayrıca tabiki aya göre alacağız. Kıyafet gibi o da. Aya göre damak yapısına göre oluyor emzikler.

Yani neredeyse sırtımda tepineck o kadarki bobregmn oldugu yere yanaşıyor. Orda tepindimi agri iki.katona cikiyor Guler misin aglar misin su 10 gune kadar hc bir seyim yoktu. Ama artik rutin gecmek bilmiyor bu sag taraftaki agrilar. Dr sana bsy dedi mi canm.bazen dayanilmaz bir hal aliyor cunku. Daha 3 bucuk ay var neredeyse nasil gecer boyle bilmiyorum

Kizlar bugun e-bebek ten buyuk bir alisveris yaptik, 500tl tuttu eşim aynen böyle oldu ama baya baya bişeyler aldik tabi hala listem bitmedi. 50tl de indirim kuponu verdiler bir sonrakinalisveris icinAna kucagida begendim ama rengini beğenemedim, internetten bakacagim farkli renkleri varmi diye. Sirt cantami da e-bebekten aldim 100tl ve şık birşey. Kalanlar için de eminonune gider ordan tamamlarim eksiklerimi diye dusunuyorum. Bebek karyolasi da baktik ama henuz almadik, birkac yere daha bakacagiz. Duvar kagidini begendik onu da ismarladik. Simdilik bu kadar

ilaçlarını düzgün kullan demek dışında bi fikir vermedi

Ben ebebekten 3000TL ye bebek arabası aldım bana hiç hediye çeki filan vermediler. Kocana söyle kötünün kötüsü var

Aventinkine yakindan baktim damakli degildi ben 0-6 ay nukun emzigini aldim.burda bi arkadasda dis hekimine sordugunu emzigi damakli kullanmak gerektigini yazmisti.
Guleee guleee hayirla saglikla kullanmak nasip olsun canim.internettenmi yaptin alisverisi magazadanmi?

Çanta almayı düşünüyorum bende paylaşabilirmisin modelini?

Kızlar merhaba;

Hamilelik döneminde maneviyat açısından neler yapıyorsunuz?

Bebeğinize daha faydalı olmak için mesela? sürekli okuduğunuz dua süre ya da başka yaptıklarınız var mı?

youtube'dan ismi azam dinliyorum salavat dinliyorum bebeğim hareket ettiği zamanlarda aklıma geldikçe karnıma dokunup salavat çekiyorum. Güzel ahlaklı olması niyeti ile aklıma geldikçe yine karnıma dokunup saymaksızın ya Rahman çekiyorum. Kendimce bunları yapıyorum :)

ben hamileliğimi öğrendiğimden bu yana bio oil yada vazelin kullanıyorum karnıma belime basen bölgesine ve göğüslerime özellikle duş sonrası mutlaka kullanıyorum. Bi ara göğüs uçlarım çok sızladığında zeytinyağ sürmüştüm oda iyi gelmişti.

Bebek arabasi da tecrübeli annelerden fikir rica ediyorum kızlar ağır bişey olmasın zaten eşimle çıktığımizda araba ile çıkılıyor bana hafif kolay katlanır disari cikarken birinden yardim istemek zorunda kalmayacaģım araba bagajımız da küçük sıgmasi da lazim kaliteli bisey olsun ilk cocuk cunku ne marka ne model tavsiyeler yazar misiniz

Canım ilk aylarda zaten pek kullanılmıyor. Eğer bebeğimi kanguru da taşırım diyorsan sonrası için hafif baston tarzı al. Travel sistem olanlar çok ağır oluyor.

Canım ilk aylarda zaten pek kullanılmıyor. Eğer bebeğimi kanguru da taşırım diyorsan sonrası için hafif baston tarzı al. Travel sistem olanlar çok ağır oluyor.
Tam dışarı çıkarılacak bir dönemde olacak ama kısmetse doğumlarımız. Güneş görmeleri lazım yavruşlarımızın bol bolHep kucakta olmaz ama her bütçeye uygun araba var. Bence illa çok pahalı bişey almak gerekmiyor, hepsi iş görür her türlü. Zora sokmadan bütçeyi gidip bakıp beğenmek lazım.

Evet kanguru özeniyorum ama çok basit de bişey almamak lazım ilk bebek olacak inşallah ama ağır olmasını asla istemem tabi travel sistemde de çok pratik modeller var nasıldır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…