- 24 Temmuz 2015
- 2.898
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #32.401
Canım kv lerde tiksindiginden sıkıntıya girmissindir ondan çıkmıştır sivilce. nerde rahat edeceksen oraya git canim strese girme o zaman geçecektir benceBenimkisi neden sonradan oldu kiiiii
Canim hemen bakıyorum teşekkür ederim:)
aynı durumu bire bir yaşıyorum canım sıkıntı yapma bende öyleyim,Sag dizimden ölüyorum bide saolsun ya böbregimden ya migdemden tekme yiyorum o minik ayacıklarıyla kurban oldugum vurup vurup duruyor tuz biber ekiyoAnneler benm sag tarafiln agrisi hic gecmedi zaten. Geceleride iyice agirlasiyor. Malum variste almis basini gidiyor. Kuyruk sokumu agrima alistim ama. Sag tarafm kolumdan bacagima kadar uyusuk halde. Gecmiyor da yürüyorum iyi geliyor eve geliyorum yine ayni. Dr a randevu aldm ama sanki hc bir sey demeyecek gibi geliyor. Benmle ayni durumu yasayan var mi. Kizimda acayp fena sag tarafm agriyor ya. Hic yapmadigini yapiyor. Bobregimn orda tepiniyor :)) bal gibi yicem o olacak. O kadar yalvariyorm gtsn diye. Iyce yapisiyo boga bebekleri inatci mi oluyordu :))))
Yalancı emzik ne düşünüyorsunuz arkadaşlar netten baktım ikili paket halinde philips avent 0-6 ay ve 6-18 ay var pakette ikisi de aynı boyut paketteki ürün yani iki boyutu da almak mi lazım tecrübeli anneler
Yani neredeyse sırtımda tepineck o kadarki bobregmn oldugu yere yanaşıyor. Orda tepindimi agri iki.katona cikiyor Guler misin aglar misin su 10 gune kadar hc bir seyim yoktu. Ama artik rutin gecmek bilmiyor bu sag taraftaki agrilar. Dr sana bsy dedi mi canm.bazen dayanilmaz bir hal aliyor cunku. Daha 3 bucuk ay var neredeyse nasil gecer boyle bilmiyorumaynı durumu bire bir yaşıyorum canım sıkıntı yapma bende öyleyim,Sag dizimden ölüyorum bide saolsun ya böbregimden ya migdemden tekme yiyorum o minik ayacıklarıyla kurban oldugum vurup vurup duruyor tuz biber ekiyo
Ben NUK un bitane emzigini aldim :)) simdilik 0-6 ay aldimYalancı emzik ne düşünüyorsunuz arkadaşlar netten baktım ikili paket halinde philips avent 0-6 ay ve 6-18 ay var pakette ikisi de aynı boyut paketteki ürün yani iki boyutu da almak mi lazım tecrübeli anneler
ilaçlarını düzgün kullan demek dışında bi fikir vermediYani neredeyse sırtımda tepineck o kadarki bobregmn oldugu yere yanaşıyor. Orda tepindimi agri iki.katona cikiyor Guler misin aglar misin su 10 gune kadar hc bir seyim yoktu. Ama artik rutin gecmek bilmiyor bu sag taraftaki agrilar. Dr sana bsy dedi mi canm.bazen dayanilmaz bir hal aliyor cunku. Daha 3 bucuk ay var neredeyse nasil gecer boyle bilmiyorum
Ben ebebekten 3000TL ye bebek arabası aldım bana hiç hediye çeki filan vermediler.Kizlar bugun e-bebek ten buyuk bir alisveris yaptik, 500tl tuttueşim aynen böyle oldu ama baya baya bişeyler aldik tabi hala listem bitmedi. 50tl de indirim kuponu verdiler bir sonrakinalisveris icin Ana kucagida begendim ama rengini beğenemedim, internetten bakacagim farkli renkleri varmi diye. Sirt cantami da e-bebekten aldim 100tl ve şık birşey. Kalanlar için de eminonune gider ordan tamamlarim eksiklerimi diye dusunuyorum. Bebek karyolasi da baktik ama henuz almadik, birkac yere daha bakacagiz. Duvar kagidini begendik onu da ismarladik. Simdilik bu kadar
Aventinkine yakindan baktim damakli degildi ben 0-6 ay nukun emzigini aldim.burda bi arkadasda dis hekimine sordugunu emzigi damakli kullanmak gerektigini yazmisti.Yalancı emzik ne düşünüyorsunuz arkadaşlar netten baktım ikili paket halinde philips avent 0-6 ay ve 6-18 ay var pakette ikisi de aynı boyut paketteki ürün yani iki boyutu da almak mi lazım tecrübeli anneler
Guleee guleee hayirla saglikla kullanmak nasip olsun canim.internettenmi yaptin alisverisi magazadanmi?Kizlar bugun e-bebek ten buyuk bir alisveris yaptik, 500tl tuttueşim aynen böyle oldu ama baya baya bişeyler aldik tabi hala listem bitmedi. 50tl de indirim kuponu verdiler bir sonrakinalisveris icin Ana kucagida begendim ama rengini beğenemedim, internetten bakacagim farkli renkleri varmi diye. Sirt cantami da e-bebekten aldim 100tl ve şık birşey. Kalanlar için de eminonune gider ordan tamamlarim eksiklerimi diye dusunuyorum. Bebek karyolasi da baktik ama henuz almadik, birkac yere daha bakacagiz. Duvar kagidini begendik onu da ismarladik. Simdilik bu kadar
Çanta almayı düşünüyorum bende paylaşabilirmisin modelini?Kizlar bugun e-bebek ten buyuk bir alisveris yaptik, 500tl tuttueşim aynen böyle oldu ama baya baya bişeyler aldik tabi hala listem bitmedi. 50tl de indirim kuponu verdiler bir sonrakinalisveris icin Ana kucagida begendim ama rengini beğenemedim, internetten bakacagim farkli renkleri varmi diye. Sirt cantami da e-bebekten aldim 100tl ve şık birşey. Kalanlar için de eminonune gider ordan tamamlarim eksiklerimi diye dusunuyorum. Bebek karyolasi da baktik ama henuz almadik, birkac yere daha bakacagiz. Duvar kagidini begendik onu da ismarladik. Simdilik bu kadar
Kızlar merhaba;
Hamilelik döneminde maneviyat açısından neler yapıyorsunuz?
Bebeğinize daha faydalı olmak için mesela? sürekli okuduğunuz dua süre ya da başka yaptıklarınız var mı?
Kizlar bir sey soracagim. Daha erken biliyorum ama dogum icin egzersiz yapiyor musunuz nefes egzersizler kegel egzersizler? Ya da baska aktiviteler dogumu kolaylastirici? Ben allah nasip ederse normal dogumu cok istiyorum normal dogumu kolaylastirici aktiviteleri kacinci haftada baslamak lazim bir de meme uclarina yag suruyor musunuz benim bir tanidigim basla artik dedi ama hala kararsizim
Bende araştırma yapıyorum da 3000 tl olarak ne gibi özelliklere sahipBen ebebekten 3000TL ye bebek arabası aldım bana hiç hediye çeki filan vermediler.Kocana söyle kötünün kötüsü var
Quinny Mood, sürüşü ve kalitesi çok iyiydi. Ablam da ondan kullanmıştı, kullanan arkadaşlarım da var. Ondan alırım diyordum zaten önceden beri.Bende araştırma yapıyorum da 3000 tl olarak ne gibi özelliklere sahip
Bebek arabasi da tecrübeli annelerden fikir rica ediyorum kızlar ağır bişey olmasın zaten eşimle çıktığımizda araba ile çıkılıyor bana hafif kolay katlanır disari cikarken birinden yardim istemek zorunda kalmayacaģım araba bagajımız da küçük sıgmasi da lazim kaliteli bisey olsun ilk cocuk cunku ne marka ne model tavsiyeler yazar misiniz
Tam dışarı çıkarılacak bir dönemde olacak ama kısmetse doğumlarımız. Güneş görmeleri lazım yavruşlarımızın bol bolCanım ilk aylarda zaten pek kullanılmıyor. Eğer bebeğimi kanguru da taşırım diyorsan sonrası için hafif baston tarzı al. Travel sistem olanlar çok ağır oluyor.
Evet kanguru özeniyorum ama çok basit de bişey almamak lazım ilk bebek olacak inşallah ama ağır olmasını asla istemem tabi travel sistemde de çok pratik modeller var nasıldır acabaCanım ilk aylarda zaten pek kullanılmıyor. Eğer bebeğimi kanguru da taşırım diyorsan sonrası için hafif baston tarzı al. Travel sistem olanlar çok ağır oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?