2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Arkadaşlar aşıyı geçen ayın 10 unda yaptırmıştım. Diğer doz için yine bu ayın 10unda mı gitmem gerekiyor yoksa 4 hafta sonra mı? Sizler nasıl yaptırdınız gün olarak tam yazar mısınız?

Ben 4 ocak da gitmiştim. İkinci dozu da bugün yaptılar. Aşı kartı verdiler bana tarihlerini oraya yazıyorlar. Devam etmek istersen temmuz un 20 si mi ne öyle bir tarih yazdı. Birde 23 şubatta sabah 9 aç karnına gel kanını alacağız dediler.

Suyu hiç icemiyorum desem yeridir artık evin her yerine pet şişe koydum görünce mecbur iciyorum inşallah biran evel gecer

Sağol canım benim inşallah benimde geçer su iciyorum bol bol yaz kış hergun banyo yaparım iç çamaşırımi surekli degistiriyorum inşallah geçer benimde

en az 1 ay geçmesi gerek diye biliyorum çünkü ben 28inde olmuştum bu ay haftasonuna denk geldiği için 30unda oldum hemşire 1 ay dolmuş olsun gerisinde olmasın diyip 30una randevu verdi

Teyzoşlarr, doktor kontrolümüz güzel geçti, kızımın gelişimi çok güzel, haftasıyla uyumlu, 760 gram olmuşuz :) çok tatlıştı yine kollar durmuyor, bir de esnerken yakaladık, yerim onun minik ağzını :) başı aşağıda duruyormuş, tam olması gerektiği gibi dedi doktor. tansiyonla ilgili de endişe etmene, büyütmene gerek yok, ekstra tuzlu yeme ama tuzu da kesme dedi doktor. Tansiyonum 5'e 10 çıktı zaten. Kiloya dikkat et dedi 3,5 kilo aldığım görünceşeker yükleme testi istemedi, anne tarafında şekeri olan yoksa risk grubunda olmuyormuşuz, gerek yok dedi. Açlık tokluk şekerine bakıcaz yarın sadece onu istedi. bu arada tetanoz aşısının 2.dozunu da olduk, onu da atlatmış olduk

Ben ilkini 3 ocakta olmustum, ikincisini 4subata vermisti ama gidemedim yarin gidip yaptiracagim. En az bir ay olacak hani sen de 10 subat gibi gidebilirsin canim.
Aynen benim tarihlerde senin gibi, bana da 24 subatta ac gel kan tahlillerini yapalim dedi

Söylemesi niye yasakmış ki? Bende alayım bi avent bulunsun evde o zaman gazı filan çok olursa susturur belki

Ya kızlar ne olacak bu uyuyamama? Uykusuzluk değil de benim uyumak isteyip uyuyamayınca çok sinirim bozuluyor. Yavrum rahatsız da etmiyor çok şükür ama ben uyuyamıyorum görüş var bugün. Daha da uyumam
Ayni sknti bende var gece uykularini unuttum resmen canim aksam uykum.geliyo yataga giriyorum bigidiyo saga don sola don bi turlu yatamiyorum

Ben bir ay sonra gittim hatta ağrır diye cuma gününe denk getirdim biraz geciktirip sorun olmaz dedi hemşire de çok şükür ki gayet de rahattı acımadı ki acımadı ki :)

Yoruldum bugun kizlar bitirin imkanlar dahilinde islerinizi artik gercekten yorucu oluyor.hastane cikisini bi kac parca alt ust takim lohusalik almicam dememe ragmen lohusalik pijamami ve banyo kovasi ,tasi cantamida bugun almis olup birtek pisik onleyicisi kaldi pasamın.aldiklarimin resmini cekicem birazdan paylasmak istiyorum sizinlede

Ben baskentte bernde kaliyorum canim cenevrede fransizca bizim burda almanca konusuluyor oda toplamda bir ucundan digerine arabayla 4 saat ufacik bi ulke :) sen kac saatlik ucak yolcugulu diyorsun ben bi saat arabayla gitmeye bile dayanamiyorum bunaliyorum ates basiyo skintidan :)

Suyu hiç icemiyorum desem yeridir artık evin her yerine pet şişe koydum görünce mecbur iciyorum inşallah biran evel gecer
Aminnn canim bende zorla iciyorum suyu en az 1.5 l de olsa icmeye calisiyorum kendine yarim litrelik pet sise al ben bardakla sevmiyorum sise daha rahat oluyo kafama dikebiliyorum bi defada yarim litreyi cabuk bitiyo en azindan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…