2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Henüz gitmedim canım malum yarında okul acılıyo gidemem artık sonrasında gitcem sen gittinmi ben birazda kese gözüksün istiyorum 5haftabitsin diyede oyalanıyorum

Bende hem doktor araştırması yapıyorum, hemde gittiğimde kalp atışları duyulsun diye sanırım 8 ekim e randevu alacağım. Haftada bir kan testi yaptırım diye düşünüyorum.

kizlar bes dakika ayakta fazla kalinca kramp giriyor sag tarafa acaba ilk aylarda olur mu yani bu normal mi?

Ya progestan aldm dun dunden beri resmen baygin haldeym almayacam artk. Basim donuo ve kalkmak isteyince alim ayagim bosalio. Baygin baygin yatyrm iki gundr

Ya progestan aldm dun dunden beri resmen baygin haldeym almayacam artk. Basim donuo ve kalkmak isteyince alim ayagim bosalio. Baygin baygin yatyrm iki gundr
Doktor tavsiyesiyle mi aldınız ilacı, eğer öyleyse bırakmayın derim bende de birkaç gün oldu sonra geçti; ama eğer doktor söylemeden aldysanız bırakın önce doktorunuza görünün zaten gerekli görürse size söyler bir de vajinal kullanımı var o ilacın yan etkisi yok denecek kadar azmış

Herkese selam bende 5+3 oldum bu gün. Mayıs ortasından sonra Allah nasip ederse doğumum olucak. Hem korkuyor hem heyecanlanıyorum. Siz bu dönemlerde neler yapıyorsunuz.

İnşallah canim ben geçen ay 2 agustost kanamam basladi kimyasal düşük yaşadim adet olmadim bu ay buğün öğrendim ama sağlik ocagindaki ebe korkuttu cok yüksek normal deil diye dīş gebelik olabilir diye
Sen o gerizekalilara bakma. Bana da 8 haftalıksin dediler ki ultrason a girdim doktor 4 haftaliksin dedi. Bu acayipler. Değildir dış gebelik filan

Kasklarm kac gundr hic durmadan agriodu soyleynce verdi. Ama sadece iki defa aldm dunden beri baygn halde geziyrm basim donuo ayagmdan yer cekilio kalkp kahvalti bile yapamadm agir geldi herlde. Agizdan alinan mi vajinadn kullanilio

Kasklarm kac gundr hic durmadan agriodu soyleynce verdi. Ama sadece iki defa aldm dunden beri baygn halde geziyrm basim donuo ayagmdan yer cekilio kalkp kahvalti bile yapamadm agir geldi herlde. Agizdan alinan mi vajinadn kullanilio

Canim progestan insani sersemletip tansiyonu cok dusuruyo oral aliyosan yarim olcuyu vajinal kullan daha etkili olur ve yan etkilerini cok az yasarsin demisti dr bana sende oyle dene istersen.

Benim de öyle oluyordu kafam ağırlaşmıştı yerden kaldıramıyordum ama geçti çok şükür, vajinal farklı fitil gibi birşey, çalışıyorsan doktorundan onu iste istersen

Benim de öyle oluyordu kafam ağırlaşmıştı yerden kaldıramıyordum ama geçti çok şükür, vajinal farklı fitil gibi birşey, çalışıyorsan doktorundan onu iste istersen
Doktor ağızdan alınan ile aynı onu vajinal olaraktan kullanabilirsin dedi bana küçük top gibi yuvarlak. Hepsi aynıymış

Ekledim canım tam istediğim kilodasın ben kilo aldıktan sonra hamile kaldım puan hayatımdaki en yüksek kilo ile [/QUOTE]

Sağol canım, olsun canım ya kilonun ne önemi var, önemli olan şimdi bebişlerimiz, veririz sonra kiloları, ilk pamileliğimde 17 Kilo aldım şimdi o kilolardan Gram kalmadı

Toxoplazmanın negatif olmaması gerekiyor. Bende de olduğu için biliyorum
Negatif olmasi bu virusu vucudunun daha once almadigini gosteriyor. Olmasi gereken negatif olmasi. Hamilelik boyunca da bu virusu almamak icin de dikkat etmek gerekiyor.

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-18-17-40-58.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…