2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ekledim canım tam istediğim kilodasın ben kilo aldıktan sonra hamile kaldım puan hayatımdaki en yüksek kilo ile

Sağol canım, olsun canım ya kilonun ne önemi var, önemli olan şimdi bebişlerimiz, veririz sonra kiloları, ilk pamileliğimde 17 Kilo aldım şimdi o kilolardan Gram kalmadı[/QUOTE]

Ilk gebeligimde 66 ile hamile kaldim 96 ile doguma gittim tam 30 kilo ...ikinci hamileligimde 99 u gorunde tartilmadim birdaha ikincidede 30 civari aldm sanirim.simdide 76 ile hamile kaldim simdiden 78 oldum bayramin etkisi de var tabi tatlilar dolmalar lop lop indi mideye.toparlanicam insallah ..saglik olsn diyoruz evet ama insan kendini tasiyamiyor

Yarin oglen randevum var ilk kez keseyi gorcez. Kizlar kalp atisini duyabilirmiyiz yarin 6. Haftanin icindeyim

Sağol canım, olsun canım ya kilonun ne önemi var, önemli olan şimdi bebişlerimiz, veririz sonra kiloları, ilk pamileliğimde 17 Kilo aldım şimdi o kilolardan Gram kalmadı

Ilk gebeligimde 66 ile hamile kaldim 96 ile doguma gittim tam 30 kilo ...ikinci hamileligimde 99 u gorunde tartilmadim birdaha ikincidede 30 civari aldm sanirim.simdide 76 ile hamile kaldim simdiden 78 oldum bayramin etkisi de var tabi tatlilar dolmalar lop lop indi mideye.toparlanicam insallah ..saglik olsn diyoruz evet ama insan kendini tasiyamiyor [/QUOTE]
Aramızda bir gun var

Aramızda bir gun var[/QUOTE]

Bende hemen bakiyorum aramizda kac gun var dr a gitmismi gormusmu keseyi takipteyim ...sen gittinmi dr a

Aramızda bir gun var[/QUOTE]
doğru diyorsun fazla kilo da iyi değil tabi,keseyi gördünüz mü canım , ben daha kadın doğuma gitmedim, acilde yaptırdım testi, yarın da sağlık ocağında bi daha yaptıracağım b hcg artmış ise, keseyi göreceğim hafta gideyim diyorum kadın doğum doktoruna, bi daha bi daha gidip durmayayım

patitis canımcım keseyi görmüşsünüz , hadi darısı kalp atışlarına olsun inşAllah
Çok güzel bir duygu değil mi , sen nasıl heyecanlısındır şimdi

Kizlar soyle bi sorunum var benim. Balik yemeyen biriyim çocukluğumdan beri. Ogluma hamileyken omega takviyesi kullanmadim hic. Şükür sorun olmadi ama depolarimdan almis olacak. Suanda depolarim degil mi takviye olarak hangi markayi almaliyim bilgisi olan var mi? Erkenden alip baslamak istiyorum.

Canım bana doktorum İmom omega diye bi hapı tavsiye etti ben onu kullanıyorum

Ya kızlar bişey sorucam sabah uykudan uyanırken geridindiğimde ayaklarımı uzatıp rahmime bıçak saplanmış gbi oluyo felaket bi acı hissediyorum daha sonra gün içindede her wc ihtiyacı duydugumda yne biraz rahmim acıyo sizdede oluyo mu

Doktora gidince sor bence benimde oluyo bazen yarın kalp atışı için gidicem sorarım bide hapşırma var bende çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…