- 1 Kasım 2013
- 3.225
- 2.825
- 333
- Konu Sahibi endless love
-
- #35.621
Canım ya... Allah şifa versin inşallah. Bazı reflü türleri böyle oluyor biliyor musun? Acaba öyle bir şey mi ki?Kızlar kaçıncı haftadayım hala midem bulanıyor 24 saat, bu gece nedense arttı sanki bulantı sinirden ağladım aylardır bulantısız gecen bi günüm olmadı moralim cok bozuluyor bazen çünki bulantı yüzünden hayat kalitem düştü, doktor bu aylarda artıkpsikolojik tir dedi ama ne alaka yani psikolojim kötü değilki. İsteyerek bebek yaptım ve bebeğiimi cok seviyorum
Canim kasikta direk degilde benimde iki gun sancim oldu karindan rahim agzina dogru kalcamada vurdu yoruldum diye oldu sanirim ben öyle düsündüm. Önceleri kasigim agriyodu doktor rahim agzini ölcmüstü bi görün istersen aklinda kalmasinBu arada 29.haftama girdim ve sağ kasık ağrım var 2 gündür.normal midir yaşayan varım gençler?ara ara ağrıyıp geçiyor
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda geçer. Gebelik öncesi midende bir sıkıntı var mıydı? Genel bir mide problemin mi var acaba :/Kızlar kaçıncı haftadayım hala midem bulanıyor 24 saat, bu gece nedense arttı sanki bulantı sinirden ağladım aylardır bulantısız gecen bi günüm olmadı moralim cok bozuluyor bazen çünki bulantı yüzünden hayat kalitem düştü, doktor bu aylarda artıkpsikolojik tir dedi ama ne alaka yani psikolojim kötü değilki. İsteyerek bebek yaptım ve bebeğiimi cok seviyorum
Eeee ne yapalim git baska yerde dilen!eğer hamile değilsem sevgilim benden ayrılacağını söyledi acil hamile birinin idrarına ihtiyacım var nolur yardımcı olun yoksa hayatım bitecek beni böyle bırakıp gidecek
Çok mu dizi izliyorsun ne demek sahte gebelik testi yalan üzerine yuva kurulmaz kurulsada kalıcı olmaz hem o al testi bak demekle bitmiyor bunun Dr var ultrasyonu var düşük yaptım diyecegini tahmin ediyorum o da yemez çünkü artık erkekler bu konuda biz kadınlardan daha tecrübeli bir Dr vajinal muayenesine bakar düşük yapıp yapmadıgın hem bir sebebe bağlı olarak evlenmek nedir gururun da mı yok seni sevdiği değer verdiği için evlenmeli sayki evlendin senin çocugun olmasa kendini kapının önünde bulacaksın yada ďüşün adamın çocuğu olmuyor nasıl inandıracaksın. Sen dizilere bakma o senden ayrılmadan bence sen ondan ayrıl ki kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasıneğer hamile değilsem sevgilim benden ayrılacağını söyledi acil hamile birinin idrarına ihtiyacım var nolur yardımcı olun yoksa hayatım bitecek beni böyle bırakıp gidecek
Onden mi gidiosun sen canim. Ben 27. Haftama girdim yeni. Senden 1 hafta once gozukuyorum burdaki takvime gore. Bu arada bende kasik.agrisi daha hc olmadi. Bel bobrek agrisi boyle gidiyorz bakalim :)Bu arada 29.haftama girdim ve sağ kasık ağrım var 2 gündür.normal midir yaşayan varım gençler?ara ara ağrıyıp geçiyor
Ben 28+2 tüm canım yani 29.hafta içindeyim.vuruyor sürekli organlarıma ağrılarım karıştı artık:))Onden mi gidiosun sen canim. Ben 27. Haftama girdim yeni. Senden 1 hafta once gozukuyorum burdaki takvime gore. Bu arada bende kasik.agrisi daha hc olmadi. Bel bobrek agrisi boyle gidiyorz bakalim :)
Yarın bi gidip bakayım canı. SaolCanim kasikta direk degilde benimde iki gun sancim oldu karindan rahim agzina dogru kalcamada vurdu yoruldum diye oldu sanirim ben öyle düsündüm. Önceleri kasigim agriyodu doktor rahim agzini ölcmüstü bi görün istersen aklinda kalmasin
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsunCanım ellerine sağlık cok guzel olmuşlar
valla ben sanslıyım bizim Cikomuz cok seviyor bebekleri, hatta hastası yani bebeklerin, hemen ayaklari dibine yatıp korumaya baslıyor, huysuz olmadıgından korkmuyorum herhangi bir zarar veriri kıskanır diye, aksine cok iyi arkadas olacaklar biliyorum :)Oy kiyamaz insan köpegede ya cocuga al ona alma olmaz bence yani oda can kiskanmayi biliyo benim icin köpeklerde cok özel evinde olanlar sansli :)
Mide yanmasina karsi beslenme duzeniyle ve iyi gelen kotu gelen yiyecekleri takip etmeye calisiyorum. Birinde kan gelecek kadar cikarmama neden olmustu. O yuzden cok zorda kalirsam gaviscon da aliyorum. Ama minosetinde gavisconunda advance olani degil normal olani. Benim doktorumun onerisi boyle tatlim ama sen yine kendi doktoruna da sor kisiden kisiye degisen birsey var mi bilemedimHemen aldirayim bugun parol canim cok tesekkur ederim bari gunduz yatayim dedim oda olmadi kac saattr mide yanmasindan ates basmasindan kivraniyorum saclari cikiyodur diye kendimi avutuyorum :)
Şaka mısın? Rabbim ıslah etsin ne diyim...eğer hamile değilsem sevgilim benden ayrılacağını söyledi acil hamile birinin idrarına ihtiyacım var nolur yardımcı olun yoksa hayatım bitecek beni böyle bırakıp gidecek
valla ben sanslıyım bizim Cikomuz cok seviyor bebekleri, hatta hastası yani bebeklerin, hemen ayaklari dibine yatıp korumaya baslıyor, huysuz olmadıgından korkmuyorum herhangi bir zarar veriri kıskanır diye, aksine cok iyi arkadas olacaklar biliyorum :)
İnanılmaz korumacı oluyorlar kedi ve köpekler bebeklere.kaynım da kedi besliyordu.belli saatten sonra bebeğin odasının kapısında uyuyordu ve kimseyi yanaştırmıyordu.bebek ağladı diye kaynımın kucağında,tırmaladıpını bilirim.sadece ilk bir ya da iki ay hayvana dikkat etmek lazım alışma sürecinde eve giren Yen'i bir üyeye yabancılık çeker önce
Haftaya gidicem doktora nasipse mesela suan gene basladi mide yanmasi agzima kadar ates puskuruyo sanki gece olmasindan korkuyorum artk inan oyle bi yanma yani renniede evde kalmamis ya bide yavrum gunduz akilli gece simariyo galiba doguncada beni gece yatirmicak bellki.Mide yanmasina karsi beslenme duzeniyle ve iyi gelen kotu gelen yiyecekleri takip etmeye calisiyorum. Birinde kan gelecek kadar cikarmama neden olmustu. O yuzden cok zorda kalirsam gaviscon da aliyorum. Ama minosetinde gavisconunda advance olani degil normal olani. Benim doktorumun onerisi boyle tatlim ama sen yine kendi doktoruna da sor kisiden kisiye degisen birsey var mi bilemedim
nasıl şeker bişey bu ya bende istiyorum özellikle bebişimle büyüsün diye ama eşim kabul etmiyor aslında o da seviyor ama bebekle şimdilik olmaz diyorBenim fıstık bu. 2.4 kg kendisi :) Cikoya değil de, Türkmen'e dikkat etmem gerekecek bence, cekilebilecek cok güzel kulaklarımız var cünkü :)))) Biraz büyüyünce bebek cok gülücem hallerine eminim :) Yabancılık konusunuda zamanla anlayacagiz, simdilik hamile oldugumun bile farkında diye düsünüyorum, eskiden karnıma atlar öperdi simdi hic yapmıyor artık :)
Aslinda bebekle büyümeleri daha güzel oluyor ama herkesin icine sinmiyor maalesef. Benim esim veteriner bizde olmayan hayvan yok :) O yüzden ben sanslı gruptayım bende cok seviyorum hayvanları. Bilimsel olarak bir gercek var ki, kedi yada köpekle büyüyen cocukların bagisiklik sistemi cok güclü oluyor ve alerjik reaksiyonları minimuma iniyor :) Bana cok soran oldu simdi hamilesin cikoyu ne yapıcaksın diye ama sorulunca bile kızıyorum, oda benim evladim.. Abi olucak benim kücük adamım teyzeleri :)nasıl şeker bişey bu ya bende istiyorum özellikle bebişimle büyüsün diye ama eşim kabul etmiyor aslında o da seviyor ama bebekle şimdilik olmaz diyor
Yerim ben seni.çok güzelsin minik seniBenim fıstık bu. 2.4 kg kendisi :) Cikoya değil de, Türkmen'e dikkat etmem gerekecek bence, cekilebilecek cok güzel kulaklarımız var cünkü :)))) Biraz büyüyünce bebek cok gülücem hallerine eminim :) Yabancılık konusunuda zamanla anlayacagiz, simdilik hamile oldugumun bile farkında diye düsünüyorum, eskiden karnıma atlar öperdi simdi hic yapmıyor artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?