2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım ya... Allah şifa versin inşallah. Bazı reflü türleri böyle oluyor biliyor musun? Acaba öyle bir şey mi ki?

Bu arada 29.haftama girdim ve sağ kasık ağrım var 2 gündür.normal midir yaşayan varım gençler?ara ara ağrıyıp geçiyor
Canim kasikta direk degilde benimde iki gun sancim oldu karindan rahim agzina dogru kalcamada vurdu yoruldum diye oldu sanirim ben öyle düsündüm. Önceleri kasigim agriyodu doktor rahim agzini ölcmüstü bi görün istersen aklinda kalmasin

Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda geçer. Gebelik öncesi midende bir sıkıntı var mıydı? Genel bir mide problemin mi var acaba :/

eğer hamile değilsem sevgilim benden ayrılacağını söyledi acil hamile birinin idrarına ihtiyacım var nolur yardımcı olun yoksa hayatım bitecek beni böyle bırakıp gidecek

eğer hamile değilsem sevgilim benden ayrılacağını söyledi acil hamile birinin idrarına ihtiyacım var nolur yardımcı olun yoksa hayatım bitecek beni böyle bırakıp gidecek
Çok mu dizi izliyorsun ne demek sahte gebelik testi yalan üzerine yuva kurulmaz kurulsada kalıcı olmaz hem o al testi bak demekle bitmiyor bunun Dr var ultrasyonu var düşük yaptım diyecegini tahmin ediyorum o da yemez çünkü artık erkekler bu konuda biz kadınlardan daha tecrübeli bir Dr vajinal muayenesine bakar düşük yapıp yapmadıgın hem bir sebebe bağlı olarak evlenmek nedir gururun da mı yok seni sevdiği değer verdiği için evlenmeli sayki evlendin senin çocugun olmasa kendini kapının önünde bulacaksın yada ďüşün adamın çocuğu olmuyor nasıl inandıracaksın. Sen dizilere bakma o senden ayrılmadan bence sen ondan ayrıl ki kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın

Bu arada 29.haftama girdim ve sağ kasık ağrım var 2 gündür.normal midir yaşayan varım gençler?ara ara ağrıyıp geçiyor
Onden mi gidiosun sen canim. Ben 27. Haftama girdim yeni. Senden 1 hafta once gozukuyorum burdaki takvime gore. Bu arada bende kasik.agrisi daha hc olmadi. Bel bobrek agrisi boyle gidiyorz bakalim :)

Onden mi gidiosun sen canim. Ben 27. Haftama girdim yeni. Senden 1 hafta once gozukuyorum burdaki takvime gore. Bu arada bende kasik.agrisi daha hc olmadi. Bel bobrek agrisi boyle gidiyorz bakalim :)
Ben 28+2 tüm canım yani 29.hafta içindeyim.vuruyor sürekli organlarıma ağrılarım karıştı artık:))

Yarın bi gidip bakayım canı. Saol

kızlar bunlar büyüdükçe bambaşka oluyormuş ya. Önceden aceba nasıl olur ki diyordum içinde bi insanın tekme atması böyle gıdıklayıcı olacagını tahmin etmezdim şimdi elimi koyuyorum elime ayagıyla eliyle sürtüyor karnımdan aşırı gıdıklanıp gülmeye başlıyorum cidden çok gıdıklanıyorum sonra yine yapıyor aynen devam ediyor .Şimdide içimde dolanıyor dolandıkça eli ayagı durmuyor nereye elimi koysam oraya geliyor ya dokunuyo ya vuruyo Dünyanın galiba en güzel hissi benim gibi olanınız var mı 26+2 olduk ama 2 Hafta önde gidiyorsunuz yani 28-29 hafta arasındasınız dedi doktorum.

Oy kiyamaz insan köpegede ya cocuga al ona alma olmaz bence yani oda can kiskanmayi biliyo benim icin köpeklerde cok özel evinde olanlar sansli :)
valla ben sanslıyım bizim Cikomuz cok seviyor bebekleri, hatta hastası yani bebeklerin, hemen ayaklari dibine yatıp korumaya baslıyor, huysuz olmadıgından korkmuyorum herhangi bir zarar veriri kıskanır diye, aksine cok iyi arkadas olacaklar biliyorum :)

Hemen aldirayim bugun parol canim cok tesekkur ederim bari gunduz yatayim dedim oda olmadi kac saattr mide yanmasindan ates basmasindan kivraniyorum saclari cikiyodur diye kendimi avutuyorum :)
Mide yanmasina karsi beslenme duzeniyle ve iyi gelen kotu gelen yiyecekleri takip etmeye calisiyorum. Birinde kan gelecek kadar cikarmama neden olmustu. O yuzden cok zorda kalirsam gaviscon da aliyorum. Ama minosetinde gavisconunda advance olani degil normal olani. Benim doktorumun onerisi boyle tatlim ama sen yine kendi doktoruna da sor kisiden kisiye degisen birsey var mi bilemedim

İnanılmaz korumacı oluyorlar kedi ve köpekler bebeklere.kaynım da kedi besliyordu.belli saatten sonra bebeğin odasının kapısında uyuyordu ve kimseyi yanaştırmıyordu.bebek ağladı diye kaynımın kucağında,tırmaladıpını bilirim.sadece ilk bir ya da iki ay hayvana dikkat etmek lazım alışma sürecinde eve giren Yen'i bir üyeye yabancılık çeker önce

Benim fıstık bu. 2.4 kg kendisi :) Cikoya değil de, Türkmen'e dikkat etmem gerekecek bence, cekilebilecek cok güzel kulaklarımız var cünkü :)))) Biraz büyüyünce bebek cok gülücem hallerine eminim :) Yabancılık konusunuda zamanla anlayacagiz, simdilik hamile oldugumun bile farkında diye düsünüyorum, eskiden karnıma atlar öperdi simdi hic yapmıyor artık :)

Eklentiler

• 13939429_1058018187609440_7040974262293490512_n.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 54
Haftaya gidicem doktora nasipse mesela suan gene basladi mide yanmasi agzima kadar ates puskuruyo sanki gece olmasindan korkuyorum artk inan oyle bi yanma yani renniede evde kalmamis ya bide yavrum gunduz akilli gece simariyo galiba doguncada beni gece yatirmicak bellki.

nasıl şeker bişey bu ya bende istiyorum özellikle bebişimle büyüsün diye ama eşim kabul etmiyor aslında o da seviyor ama bebekle şimdilik olmaz diyor

nasıl şeker bişey bu ya bende istiyorum özellikle bebişimle büyüsün diye ama eşim kabul etmiyor aslında o da seviyor ama bebekle şimdilik olmaz diyor
Aslinda bebekle büyümeleri daha güzel oluyor ama herkesin icine sinmiyor maalesef. Benim esim veteriner bizde olmayan hayvan yok :) O yüzden ben sanslı gruptayım bende cok seviyorum hayvanları. Bilimsel olarak bir gercek var ki, kedi yada köpekle büyüyen cocukların bagisiklik sistemi cok güclü oluyor ve alerjik reaksiyonları minimuma iniyor :) Bana cok soran oldu simdi hamilesin cikoyu ne yapıcaksın diye ama sorulunca bile kızıyorum, oda benim evladim.. Abi olucak benim kücük adamım teyzeleri :)

Yerim ben seni.çok güzelsin minik seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…