2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Detaylı ultrasondan çıktım ve hastaneye yatırıldım hemen . Bebeklerden birinin suyu çok azalmış mahvoldum sormayın.
Çok geçmiş olsun. Ne olur ne olmaz diye yatırmışlardır. Kontrol altında kalman iyi. Sen iyi ol, bebişlerin iyi olsun, riskli dönemi atlatın inşallah beraberce. Stres yapmamaya çalış lütfen. Dualarım sizinle

UcukMavi dery.a
Masallah sizlere ne kadar guzel seyler yapmissiniz. Cok profesyonel duruyo hepsi:) Bebisler saglikli sihhatli guzel gunlerde kullansinlar insallah
mavimli cok gecmis olsun. insallah cabucak duzelir hastaneden cikarsin. Senin baska bir şikayetin yoksa ya da bebeklerin durumu iyiyse mahvetme oyle hemen kendini. Bi dur bakalim. Bebekle ilgili incelemeleri daha cabuk yapabilmek icin yatirmislardir. Bol su ic. Iyi dusun iyi olsun insallah

Kızlar şeker yuklemesinde sonuç 158 yüksek çıktı ya moralim çok bozuk bebeğe birşey olur mu
50lik yukleme sonucu mu? 100luk yapilacak mi?

Benim 163 cikmisti 5 gun dikkat et dedi 100luk yapildi. Onun sınır degerleri daha yuksek. Sınıra yakin cikti benim sonuclar. Dr seker intoleransinda bozulma oldugunu gosterir ama bu duruma gebelik diyabeti denmez dedi diyet vermedi. Hamur isi tatli pilav makarna seker bunlari kisitla dedi. Karbonhidrat ve seker azaltiliyor. Kisitlamak tek ogunde bunlardan ikisini birden yememek, bir porsiyon yerine 1 kaşık yemek, kahvaltida iki ince dilim ekmek, corbanin oldugu ogunde ekmek pilav makarna vs yememek gibi tedbirler oluyor mesela. Meyve sut ya da sebzede kisitlama getirmedi. Ama internette bunlarin sekeri yukseltebilecegi gun icine dengeli sekilde dagitilmasi oneriliyordu. Az ve sık ye. Fazla kilo alamaya calis dedi.

50gr saf seker alirsan sekerin bu duzeye cikar demek oluyor. Bu miktarin altinda kalip sekerini dengede tutacaksin. Bebegini etkileyecek duzeyde degil. Accik dikkat edersin

Kız sen bebek süsü olayını aşmış resmen gelinine bohça yapmışsın :) ne becerikli anneler var bu grupta maşallah
Aklima gelmemisti ceyizemi kaldirsam :))) canimsin tesekkur ederim
Canım eline sağlık ne güzel şeyler yapıyorsunuz böyle
Sizde cok guzel goruyosunuz valla tesekkur ederim canimmm
Canimmm sende sagol.. cok mutlu oldum begenmenize

Gunaydin kizlar dun aksam cok kasilmam oldu benim karnimi ovunca geciyodu ama beni korkutmadi degil.bu kasilmalari cok iyi taniyorum kizimdada olurdu ama bu kadar erken baslamamisti umarim normal bi durumdur.yarin kendi doktorumda kontrolum var devami gelirse soyleyim bakalim ne diyecek

Günaydın cnm. enidişe etme evet yalancı kasılmalar olabiliyormuş bir video da dinlemiştim.çok normal.hemen geçiyor ama.inşallah dediğin gibi kötü bişey yoktur kontrolden sonra anlaşılır bizleride bilgilendir cnm.

cnm mesajını okurken gözüm çarptı saate 05:50 . O saatte ne yapıyorsun sen uyuyamadın mı yoksa yine

Günaydıııııın prens ve prenses lerin nazlı ve güzel anneleri.
Bugünde hergünki gibi kendimi çoook güzel hissettim.Aynada kendime baktım da boy desen var fizik desen var.Tip desen var.Saçlar zaten kendinden fönlü. Ne olacak benm bu dayanılmaz çekici güzelliğim...

Demek isterdim ki bunların hepsini kızıma veriyorum bende geriye kilodan dolayı kısalmış boy göbek önde kalça arkada bir fizik saç baş pert.Hortlak bir yüz var. Gününüz güzel bol tekmeli geçsin kızlaar

doguma daha cok var biliyorum ama siz veya doktorunuz bir sey dusundunuz mu dogum karari icin ? epidural sezeryan veya sezeryan veya normal hani herkes bir aey istiyor ama doktor ve saglik buna aslinda karar verenler.. sizler? ??
Ben normal doğum isterim hatta epidural doğum var bulunduğum ilde yok olsa onu tercih ederdim herhalde ama o anı yaşamak o ağrıya dayanabilmek de mangal gibi yürek istiyor inşallah olur

Günaydın güzel anne ve güzel kızı Miray :) bende bu sabah şifonyerin önünde bulunan malzemeleri bi beş santim içeri ittim bundan sonra orası benim göbeğimin yeri haddinizi bilin dedim :)

Kız felaket tellallığı yapma benimkiler de gayet rahattı hele ikinci dozu hiç bilmedim bile Petisko hadi yırttın bu defa bence
Galiba ucuz atlattim, hala bir sorun yok. Neyse artik olursa da yapacak bisey yokta, asi vurulacakalr icin iyi bir tecrube olayim diye yazmistim. Korkmayin yani cok acimiyo
Ay akşam misafir vardı evde kastığım insanlar bile değildi ama artık misafir bana çok zor geliyo sizi zor okudum hepinize hayırlı geceler rüyanızda bebişlerinizi görün inşallah
Aynen yaaaa gecen hafta bende bikac gun ard arda misafir agirladim ve cok yoruldum. Artik bu haftadan sonra misafir agirlamak cok zor, dinlenerek ve aisveris yaparak gecirmek istiyorum
Detaylı ultrasondan çıktım ve hastaneye yatırıldım hemen . Bebeklerden birinin suyu çok azalmış mahvoldum sormayın.
Tatlim hemen telas etme, ikizlerde su problemi genelde yasaniyormus. En yakin arkadasiminda tek yumurta ikizleriydi ve o da su fazlaligi problemiyle ugrasti. Bebislerinsuan 5 aylik bolca havuc auyu ic eger sekerin yoksa canim, havuc suyu iyi geliyormus heryerde okudum bunu. Tabi sekerin varsa icmemelisin. Alllahim sifa versin

Canım hiç üzülme İnan tedbir bu. Ve bunun en güzel tedavisi bol su, serum da veriyorlardır zaten ve havuç suyu. Tabi morali ihmal etmemek gerek. Çok var az suyla Doğum yapan. Geçen vesile olacak demek ki bi arkadaşımla da bu konuyu konuştuk. Elimde şişeyle geziyordum dedi. Sen de sağ Salim kucağına alcan inşallah. Geçmiş olsun.

Hipnobirthing mongan yöntemi de neymiş keşke sipariş vermeden yazsaydın bende isterdim ondan oku bize özet geç kanka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…