- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #35.641
Canim Allah yardimcin olsun insallah yoluna girer hersey habersiz birakma biziDetaylı ultrasondan çıktım ve hastaneye yatırıldım hemen . Bebeklerden birinin suyu çok azalmışmahvoldum sormayın.
Çok geçmiş olsun. Ne olur ne olmaz diye yatırmışlardır. Kontrol altında kalman iyi. Sen iyi ol, bebişlerin iyi olsun, riskli dönemi atlatın inşallah beraberce. Stres yapmamaya çalış lütfen. Dualarım sizinleDetaylı ultrasondan çıktım ve hastaneye yatırıldım hemen . Bebeklerden birinin suyu çok azalmışmahvoldum sormayın.
Canim cok geçmiş olsun inşallah düzelir bir an önceDetaylı ultrasondan çıktım ve hastaneye yatırıldım hemen . Bebeklerden birinin suyu çok azalmışmahvoldum sormayın.
50lik yukleme sonucu mu? 100luk yapilacak mi?Kızlar şeker yuklemesinde sonuç 158 yüksek çıktı ya moralim çok bozuk bebeğe birşey olur mu
Aklima gelmemisti ceyizemi kaldirsam :))) canimsin tesekkur ederimKız sen bebek süsü olayını aşmış resmen gelinine bohça yapmışsın :) ne becerikli anneler var bu grupta maşallah
Sizde cok guzel goruyosunuz valla tesekkur ederim canimmmCanım eline sağlık ne güzel şeyler yapıyorsunuz böyle
Canimmm sende sagol.. cok mutlu oldum begenmenizeUcukMavi dery.a
Masallah sizlere ne kadar guzel seyler yapmissiniz. Cok profesyonel duruyo hepsi:) Bebisler saglikli sihhatli guzel gunlerde kullansinlar insallah
mavimli cok gecmis olsun. insallah cabucak duzelir hastaneden cikarsin. Senin baska bir şikayetin yoksa ya da bebeklerin durumu iyiyse mahvetme oyle hemen kendini. Bi dur bakalim. Bebekle ilgili incelemeleri daha cabuk yapabilmek icin yatirmislardir. Bol su ic. Iyi dusun iyi olsun insallah
Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsn .İnşallah herşey yoluna girer.Bizleri haberdar et cnm aklımz kalıyor emin ol. dualarımz seninle.Detaylı ultrasondan çıktım ve hastaneye yatırıldım hemen . Bebeklerden birinin suyu çok azalmışmahvoldum sormayın.
Canim uzme kendini su tamamlanabilir.ailene soyle sana bol bol taze havuç suyu getirsin.Detaylı ultrasondan çıktım ve hastaneye yatırıldım hemen . Bebeklerden birinin suyu çok azalmışmahvoldum sormayın.
Günaydın cnm. enidişe etme evet yalancı kasılmalar olabiliyormuş bir video da dinlemiştim.çok normal.hemen geçiyor ama.inşallah dediğin gibi kötü bişey yoktur kontrolden sonra anlaşılır bizleride bilgilendir cnm.Gunaydin kizlardun aksam cok kasilmam oldu benim karnimi ovunca geciyodu ama beni korkutmadi degil.bu kasilmalari cok iyi taniyorum kizimdada olurdu ama bu kadar erken baslamamisti umarim normal bi durumdur.yarin kendi doktorumda kontrolum var devami gelirse soyleyim bakalim ne diyecek
cnm mesajını okurken gözüm çarptı saateÇok geçmiş olsun. Ne olur ne olmaz diye yatırmışlardır. Kontrol altında kalman iyi. Sen iyi ol, bebişlerin iyi olsun, riskli dönemi atlatın inşallah beraberce. Stres yapmamaya çalış lütfen. Dualarım sizinle
Ben normal doğum isterim hatta epidural doğum var bulunduğum ilde yok olsa onu tercih ederdim herhalde ama o anı yaşamak o ağrıya dayanabilmek de mangal gibi yürek istiyor inşallah olurdoguma daha cok var biliyorum ama siz veya doktorunuz bir sey dusundunuz mu dogum karari icin ? epidural sezeryan veya sezeryan veya normal hani herkes bir aey istiyor ama doktor ve saglik buna aslinda karar verenler.. sizler? ??
Günaydın güzel anne ve güzel kızı Miray :) bende bu sabah şifonyerin önünde bulunan malzemeleri bi beş santim içeri ittim bundan sonra orası benim göbeğimin yeri haddinizi bilin dedim :)Günaydıııııın prens ve prenses lerin nazlı ve güzel anneleri.
Bugünde hergünki gibi kendimi çoook güzel hissettim.Aynada kendime baktım da boy desen var fizik desen var.Tip desen var.Saçlar zaten kendinden fönlü. Ne olacak benm bu dayanılmaz çekici güzelliğim...
Demek isterdim ki bunların hepsini kızıma veriyorumbende geriye kilodan dolayı kısalmış boy göbek önde kalça arkada bir fizik saç baş pert.Hortlak bir yüz var. Gününüz güzel bol tekmeli geçsin kızlaar
Galiba ucuz atlattim, hala bir sorun yok. Neyse artik olursa da yapacak bisey yokta, asi vurulacakalr icin iyi bir tecrube olayim diye yazmistim. Korkmayin yani cok acimiyoKız felaket tellallığı yapma benimkiler de gayet rahattı hele ikinci dozu hiç bilmedim bilePetisko hadi yırttın bu defa bence
Aynen yaaaa gecen hafta bende bikac gun ard arda misafir agirladim ve cok yoruldum. Artik bu haftadan sonra misafir agirlamak cok zor, dinlenerek ve aisveris yaparak gecirmek istiyorumAy akşam misafir vardı evde kastığım insanlar bile değildi ama artık misafir bana çok zor geliyo sizi zor okudum hepinize hayırlı geceler rüyanızda bebişlerinizi görün inşallah
Tatlim hemen telas etme, ikizlerde su problemi genelde yasaniyormus. En yakin arkadasiminda tek yumurta ikizleriydi ve o da su fazlaligi problemiyle ugrasti. Bebislerinsuan 5 aylikDetaylı ultrasondan çıktım ve hastaneye yatırıldım hemen . Bebeklerden birinin suyu çok azalmışmahvoldum sormayın.
Günaydın güzel anne ve güzel kızı Miray :) bende bu sabah şifonyerin önünde bulunan malzemeleri bi beş santim içeri ittim bundan sonra orası benim göbeğimin yeri haddinizi bilin dedim :)
Canım hiç üzülme İnan tedbir bu. Ve bunun en güzel tedavisi bol su, serum da veriyorlardır zaten ve havuç suyu. Tabi morali ihmal etmemek gerek. Çok var az suyla Doğum yapan. Geçen vesile olacak demek ki bi arkadaşımla da bu konuyu konuştuk. Elimde şişeyle geziyordum dedi. Sen de sağ Salim kucağına alcan inşallah. Geçmiş olsun.Detaylı ultrasondan çıktım ve hastaneye yatırıldım hemen . Bebeklerden birinin suyu çok azalmışmahvoldum sormayın.
Hipnobirthing mongan yöntemi de neymiş keşke sipariş vermeden yazsaydın bende isterdim ondan oku bize özet geç kankaKizlar arastirmalarima gore size en begenilen kitap isimlerini vereyim, ben siparis verdim bile:
1- Doğal Dogum - Dr. Gülnihal Bülbül
2- Hypnobirthing Mongan Yöntemi
3- Doğal Dogum - Dr. Hakan Çoker
4- Baslarim Simdi Annelige - Sermin Carkaci
Son kitabin yazarini ig'den de takip ediyorum, cok eglenceli bir kadin ve uc cocuguyla olan yasantisini ve oyunlarini paylasiyor.
cok gecmis olsun canim insallah düzelir dualarim seninleDetaylı ultrasondan çıktım ve hastaneye yatırıldım hemen . Bebeklerden birinin suyu çok azalmışmahvoldum sormayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?