2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Güzelsin güzel, tasdikleyip onayladim ig de
Ben normal doğum isterim hatta epidural doğum var bulunduğum ilde yok olsa onu tercih ederdim herhalde ama o anı yaşamak o ağrıya dayanabilmek de mangal gibi yürek istiyor inşallah olur
Ben epiduralden korkuyorum yaaaa, mangal gibi yurege sahip olmak icin bir suru kitap aldim, annemde zor degil diyo kendi dogumlarini anlatiyor. Oyle rahatlatıyor beni

Hipnobirthing mongan yöntemi de neymiş keşke sipariş vermeden yazsaydın bende isterdim ondan oku bize özet geç kanka
Dogal dogum icin harika bir kitapmis canim, tum ebeler tavsiye ediyor. Benim siparis gelsin baslayamda, sana da ozetlerim. Birde doguma kadar yapilmasi gereken egzersizler icin de bilgiler varmis. Buarada kegel egzersizlerine basladim ben sen de başla kanks

günaydınn,
benim gibi baygınlık geçiren yok sanırım aranızda özellikle bu sıralar daha çok yaşıyorum. Tam bayılmıyorum ama elim ayağım uyuşuyor kanımın çekildiğini hissediyorum bilincim açık ama elim ayağım tutmuyor gözüm kapalı konuşamıyorum bile sonra yavaş yavaş kendime geliyorum. Tansiyonum düşüyor sanırım eşim dün tansiyon aleti almış akşam ölçtük 9-6 çıktı sabah baktık 10-6...

Sabaha karsi elim gobusumde sirt ustu uyurkene bir meksika dagalanmasi ile uyandim once korktum sonra olayi algilayip icerde çok mu egleniyor napiyor bu kiz dedim ve yine uyudum

Bende 3 gündür plates yapıyorum bakalım ne olacak

geçmiş olsun, bende de çarpıntı tarzı şeyler oluyor, halsizlik falan hafif derecede ama. senin tansiyon problemin var heralde, doktorun biliyor mu bu baygınlıkları? 9-6 da çok düşük bi tansiyon değil aslında.

sağolasın, normalde tansiyon sorunu yaşayan biri değilim hamileliğimde başladı daha önce bir kez olmuştu bu sıralar atak gibi birden geliyor bu durum. Doktorumu aramadım kısa bi süre sonra kendime geliyorum diye bir sonraki randevuyu bekliyorum bakalım gittiğimde söyleyeceğim

Aynen dereyi görmeden paçayı sıvamayalım Her bebek kendine özgü, ne olacağı belli olmaz

canım ben yemek yediğim zaman resmen kıvranıyorum.kasılıp kalıyorum.okadar şiddetli oluyorkı ağrım.ağrı kesici verilmeden yapılabilceğini zannetmiyorum.sanırım benımkı sınırlere ulaşmış.umarım kolay olur.korkuyorum açıkçası biraz.

canım bana doktorum bundan sonra miğde bulantıları miğdedeki sorunlarla alakalı demişti.ben ilk kızımda 8. ay daha kusuyordum.umarım çabuk geçer seninki

Detaylı ultrasondan çıktım ve hastaneye yatırıldım hemen . Bebeklerden birinin suyu çok azalmış mahvoldum sormayın.

canım Allah şifanı versin inşallah

al bendende okadar.eşim diyorki doğumdan sonra seni bi bakıma sokalım.bende kızdım.tabi sokacaksın arabana bile 10.000 km bakımı yaptırıyorsun dedım.ilk doğumda bu kadar önemsemıyordu kilomu.şimdi ara ara kilo lafı ediyor bana.diyetisyen dişçi kuaför ilk gideceğim yerler olucak sanırım.Allah sağlıkla kavuştursunda elimize.hepsi olur gider.

Ben normal doğum isterim hatta epidural doğum var bulunduğum ilde yok olsa onu tercih ederdim herhalde ama o anı yaşamak o ağrıya dayanabilmek de mangal gibi yürek istiyor inşallah olur

canım hakkımızda hayırlısı olsun.en güzeli doğalı tabi ama benımde son dk ya kadar normal doğumdu.son dk sezeryana döndü.planlama gelmiyor bu işler

Canım tansiyon düşüklüğü su eksildiği için miymiş? O arayı kaçırdım, okuyamadım da

Evet kasiliyo geciyo.arka arkaya olunca huzursuz oldum ben.bugun bisey yok bakalim.

canım bende biraz dayansammıkı diyorum.ama doğumdan sonrada zor.belki kanalda olabilir dedi doktor.inan bazen bir ağrıyo gözlerim yaşarıyo
Canım sen bilirsin tabi ama bana dişçim iltihap yaparsa bebeğe zararı olur antibiyotikte kullanamazsın kanala çevirmeden halledelim dedi sonra kadın doğumcumla konuştum iltihap riskli yaptır bir an önce dedi o yüzden yaptırdım iltihap durumunu bi danış istersen dişçine ona göre karar verirsin

Günaydın kızlar yarın kontrolümüz var bizim oğluşu görmeye gidicez ama gün geçmiyor bugün iş yerinde bakıyorum 5 dakka geçmiş bakıyorum 3artık izne çıkıp evimde ayaklarımı uzatıp kitap okumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…