- 11 Eylül 2014
- 1.809
- 2.726
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #35.661
Güzelsin güzel, tasdikleyip onayladim ig deGünaydıııııın prens ve prenses lerin nazlı ve güzel anneleri.
Bugünde hergünki gibi kendimi çoook güzel hissettim.Aynada kendime baktım da boy desen var fizik desen var.Tip desen var.Saçlar zaten kendinden fönlü. Ne olacak benm bu dayanılmaz çekici güzelliğim...
Demek isterdim ki bunların hepsini kızıma veriyorumbende geriye kilodan dolayı kısalmış boy göbek önde kalça arkada bir fizik saç baş pert.Hortlak bir yüz var. Gününüz güzel bol tekmeli geçsin kızlaar
Ben epiduralden korkuyorum yaaaa, mangal gibi yurege sahip olmak icin bir suru kitap aldim, annemde zor degil diyo kendi dogumlarini anlatiyor. Oyle rahatlatıyor beniBen normal doğum isterim hatta epidural doğum var bulunduğum ilde yok olsa onu tercih ederdim herhalde ama o anı yaşamak o ağrıya dayanabilmek de mangal gibi yürek istiyor inşallah olur
Dogal dogum icin harika bir kitapmis canim, tum ebeler tavsiye ediyor. Benim siparis gelsin baslayamda, sana da ozetlerim. Birde doguma kadar yapilmasi gereken egzersizler icin de bilgiler varmis. Buarada kegel egzersizlerine basladim benHipnobirthing mongan yöntemi de neymiş keşke sipariş vermeden yazsaydın bende isterdim ondan oku bize özet geç kanka
Ama çok kötü bu emoji ne biliyim komik komik şeylere üzülüyoruzzay ya bakışlara bak yazıııkay ne oldu bize emojilere üzülür olduk . ruh halim çok karışık
Bende 3 gündür plates yapıyorum bakalım ne olacakDogal dogum icin harika bir kitapmis canim, tum ebeler tavsiye ediyor. Benim siparis gelsin baslayamda, sana da ozetlerim. Birde doguma kadar yapilmasi gereken egzersizler icin de bilgiler varmis. Buarada kegel egzersizlerine basladim bensen de başla kanks
evet canım, ayrıca krem, göğüs pedi, emzirme sütyeni, göğüs kalkanı, süt saklama kapları vs...Emzirme ürünü derken elektrikli pompadan falan mı bahsediyorsun canım?
geçmiş olsun, bende de çarpıntı tarzı şeyler oluyor, halsizlik falan hafif derecede ama. senin tansiyon problemin var heralde, doktorun biliyor mu bu baygınlıkları? 9-6 da çok düşük bi tansiyon değil aslında.günaydınn,
benim gibi baygınlık geçiren yok sanırım aranızda özellikle bu sıralar daha çok yaşıyorum. Tam bayılmıyorum ama elim ayağım uyuşuyor kanımın çekildiğini hissediyorum bilincim açık ama elim ayağım tutmuyor gözüm kapalı konuşamıyorum bile sonra yavaş yavaş kendime geliyorum. Tansiyonum düşüyor sanırım eşim dün tansiyon aleti almış akşam ölçtük 9-6 çıktı sabah baktık 10-6...
sağolasın, normalde tansiyon sorunu yaşayan biri değilim hamileliğimde başladı daha önce bir kez olmuştu bu sıralar atak gibi birden geliyor bu durum. Doktorumu aramadım kısa bi süre sonra kendime geliyorum diye bir sonraki randevuyu bekliyorum bakalım gittiğimde söyleyeceğimgeçmiş olsun, bende de çarpıntı tarzı şeyler oluyor, halsizlik falan hafif derecede ama. senin tansiyon problemin var heralde, doktorun biliyor mu bu baygınlıkları? 9-6 da çok düşük bi tansiyon değil aslında.
Cok gecmis olsun canim, havuc suyunun iyi geldigini soyluyorlar. Bizi haberdar et canim.Detaylı ultrasondan çıktım ve hastaneye yatırıldım hemen . Bebeklerden birinin suyu çok azalmışmahvoldum sormayın.
Aynen dereyi görmeden paçayı sıvamayalımkızlar emzirme ürünlerini şimdiden almak ne kadar doğru? belki emziremeyeceğiz.. ben emzirme ürünü almayacağım, emzirebilirsem inşallah, eşim ya da herhangi birini gönderip hemen aldırırım. hatta ebebek internetten bile alsanız ertesi gün elinize ulaşıyor.
H
Hemen aktarayım canım üst arka dişlerimden birinde kavitasyon vardı yani bildiğin oyuk artık o kısımla yemek yemiyordum bi tarftan da olur mu olmaz mı derken doktoruma söyledim dolgudan bişey olmaz dedi devlette bir doktora randevu aldım gittim gebelik durumumu da belirttim istersen iğne de yapmayız dedi iyice sevindim çok ilgiliydi çok yardımcıydı ağrısız sızısız yaptı dolgumu hatta çürük o kadar derinmiş ki doğumdan sonra kanal ister bu dedi belki gitmesem kalan 3ayda dişimi kaybedecektim çünkü diş hava aldı mı çok erken ilerlermiş Allah iyi insanlarla iyi doktorlarla iyi ebelerle karşılaştırsın hepimizi
Kızlar kaçıncı haftadayım hala midem bulanıyor 24 saat, bu gece nedense arttı sanki bulantı sinirden ağladım aylardır bulantısız gecen bi günüm olmadı moralim cok bozuluyor bazen çünki bulantı yüzünden hayat kalitem düştü, doktor bu aylarda artıkpsikolojik tir dedi ama ne alaka yani psikolojim kötü değilki. İsteyerek bebek yaptım ve bebeğiimi cok seviyorum
Detaylı ultrasondan çıktım ve hastaneye yatırıldım hemen . Bebeklerden birinin suyu çok azalmışmahvoldum sormayın.
Günaydıııııın prens ve prenses lerin nazlı ve güzel anneleri.
Bugünde hergünki gibi kendimi çoook güzel hissettim.Aynada kendime baktım da boy desen var fizik desen var.Tip desen var.Saçlar zaten kendinden fönlü. Ne olacak benm bu dayanılmaz çekici güzelliğim...
Demek isterdim ki bunların hepsini kızıma veriyorumbende geriye kilodan dolayı kısalmış boy göbek önde kalça arkada bir fizik saç baş pert.Hortlak bir yüz var. Gününüz güzel bol tekmeli geçsin kızlaar
Ben normal doğum isterim hatta epidural doğum var bulunduğum ilde yok olsa onu tercih ederdim herhalde ama o anı yaşamak o ağrıya dayanabilmek de mangal gibi yürek istiyor inşallah olur
Canım tansiyon düşüklüğü su eksildiği için miymiş? O arayı kaçırdım, okuyamadım dasağolasın, normalde tansiyon sorunu yaşayan biri değilim hamileliğimde başladı daha önce bir kez olmuştu bu sıralar atak gibi birden geliyor bu durum. Doktorumu aramadım kısa bi süre sonra kendime geliyorum diye bir sonraki randevuyu bekliyorum bakalım gittiğimde söyleyeceğim
Evet kasiliyo geciyo.arka arkaya olunca huzursuz oldum ben.bugun bisey yok bakalim.Günaydın cnm. enidişe etme evet yalancı kasılmalar olabiliyormuş bir video da dinlemiştim.çok normal.hemen geçiyor ama.inşallah dediğin gibi kötü bişey yoktur kontrolden sonra anlaşılır bizleride bilgilendir cnm.
Canım sen bilirsin tabi ama bana dişçim iltihap yaparsa bebeğe zararı olur antibiyotikte kullanamazsın kanala çevirmeden halledelim dedi sonra kadın doğumcumla konuştum iltihap riskli yaptır bir an önce dedi o yüzden yaptırdım iltihap durumunu bi danış istersen dişçine ona göre karar verirsincanım bende biraz dayansammıkı diyorum.ama doğumdan sonrada zor.belki kanalda olabilir dedi doktor.inan bazen bir ağrıyo gözlerim yaşarıyo
Bende az önce bezi trendyoldan aldım bugün için 100 tl üzerine 10 lira indirim ve kargo ücretsiz vardı yine 100 tl üzerine o şekilde aldım :)canım ben göğüs kremi aldım jokerden
göğüs pedi de aldım..
e bebekten de bebek bezi sipariş ettim
tam 28+1 de yaptırdım canımcoombs canım sen kaçıncı haftada yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?