2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
cnm mesajını okurken gözüm çarptı saate 05:50 . O saatte ne yapıyorsun sen uyuyamadın mı yoksa yine
Yazdığım mesajlar bir saat önce gösteriyor buradan neden anlamadım, 6:50 gibi kalkmıştım ama gece de sürekli uyanıyorum, ancak bişeylerle oyalanınca uykum geliyor geri. İnternete filan giriyorum. Çok sinir oluyorum şu parça parça uykuya artık sorma

Canım rahat ve kaliteli bir uyku için uyumadan 1 saat önce televizyon, bilgisayar, telefon gibi şeylerle bilinç altını doldurmamak gerekiyormuş. Bir de en geç 11de uyumuş olmak gerek tabi... Bende bölük pörçük uyuyorum, gece çok uyanıyorum. Tam uykuya dalıyorum, bi uyanıyorum sanki hiç uyumamış gibiyim. Zor yani.

Detaylı ultrasondan çıktım ve hastaneye yatırıldım hemen . Bebeklerden birinin suyu çok azalmış mahvoldum sormayın.
Canım cok gecmis olsun insallah bir sey olmaz, dualarımız seninle, güzel haberlerini bekliyoruz
Degerlerin sınıra çok mu yakın cıktı canım? Biraz dikkat etsen bir sey olmaz doktorunun da dedigi gibi.

Eşim de tam tersi daha güzelliştin diyo daha önce nasılsan yine öylesin diyor. dedim kilo aldm bakımsızım görmüyormusun dedim. daha öncede öyleydin diyo gülüyor şaka yapıyor aklı sıra
Sağolsun çok moral verir. plstes yapıyorum bu aralar bana yardımcı oluyor bacaklarımı açıp uzatmamda toptan kayarım diye arkamdan tutuyor birlikte yapıyoruz plates anlayacağın.

Kızlar bende de dün oldu bgnde hala devam ediyor. Gece uykumdan uyandırdı. Böyle göğsümün altındaki kemikler sanki birbirinden ayrılıyormuşcasına ağrıyordu. Sırtım böbreklerim fln tuvaletemi sıkıştım dedim ama gittim hiç bişi yok. Bi yarım saat çok şiddetliydi eşim masaj yaptı sağolsun biraz hafifleyince Dr a gitmedim vazgeçtim. Ama şimdide de ağrıyor sırtım böbreklerim göğüs kafesim zor nefes alıyorum sanki büyüyor die mi acaba hiç böyle olmazdı

Canım bi doktoru arayıp görüş istersen, için rahat eder en azından. Bende böyle ağrılar olmadı hiç.

Ay valla ya nasl canm çekti şuan . sabah kalk kahvaltını et camın kenarında kıtabını oku bebeğini sev. snra süsler püsler yap. hayal kur. sonra odaya gir bebeğin dolabını kontrol et kıyafetlerine dokun düşün. bebeğin yatağını sev içinde düşün. sonra giy eşofmanını bir yürüyüş yap temiz hava çek. spor yap. ooohhhhhh

Hadi 3 hafta kalmış izne Rahat rahat halledersin işlerini, dinlenirsin

bebek büyüdükçe göğüs kafesine ve mideye baskı artacak, hatta nefes darlığı falan çekecekmişiz. onunla alakası olabilir o ağrıların. gaz sıkıntın var mı peki? gaz da çok ağrı yapar.

Söylediklerin doğru. Sadece gaz ağrısı genelde karında oluyor, yani ben öyle yaşıyorum diyeyim

Bak şimdi artık hiç geçmez öğleden sonrasııı

Canım tansiyon düşüklüğü su eksildiği için miymiş? O arayı kaçırdım, okuyamadım da
şuan neden kaynaklandığını bilemiyorum nete bakarsan az su tüketmektende olabiliyormuş bazende kalp bebeğe daha fazla kan pompaladığında annenin tansiyonu düşebiliyormuş. Bakalım doktorum ne diyecek ama daha çok var 20 şubata.
Kızımı çok özledim ondandır belki :)

canım ilk bebekmi senin.bide kaç yıllık evlisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…