- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #35.701
Canm alt tarafı 3 haftan kalmış ne güzel. ben napim ? 6 haftam daha var.Vallahi artık geçmiyor kızlar ya bide ben bırakıcam izinden sonra onun psikolojiside var artık ayaklarım geri geri gidiyor nasıl bi bitirdiysem firmayı kafamda
Ben genelde 12den once uyuyup sabah 8 gibi uyaniyorum. Gece de 3-4 defa wc icin uyaniyorum. Kafama birsey takmazsam henuz uyku problemim yok ama bu ara seker yuklemesine taktim arada uykumu kaciriyor. Bol bol uyuyalimki mayistan sonra uykularimiz azalacakCanım rahat ve kaliteli bir uyku için uyumadan 1 saat önce televizyon, bilgisayar, telefon gibi şeylerle bilinç altını doldurmamak gerekiyormuş. Bir de en geç 11de uyumuş olmak gerek tabi... Bende bölük pörçük uyuyorum, gece çok uyanıyorum. Tam uykuya dalıyorum, bi uyanıyorum sanki hiç uyumamış gibiyim. Zor yani.
Canikom ben evdeyim ama bu dedimlerini yaptigim soylenemezAy valla ya nasl canm çekti şuan . sabah kalk kahvaltını et camın kenarında kıtabını oku bebeğini sev. snra süsler püsler yap. hayal kur. sonra odaya gir bebeğin dolabını kontrol et kıyafetlerine dokun düşün. bebeğin yatağını sev içinde düşün. sonra giy eşofmanını bir yürüyüş yap temiz hava çek. spor yap. ooohhhhhh
ilk bebek evetcanım ilk bebekmi senin.bide kaç yıllık evlisiniz
Canım sen bilirsin tabi ama bana dişçim iltihap yaparsa bebeğe zararı olur antibiyotikte kullanamazsın kanala çevirmeden halledelim dedi sonra kadın doğumcumla konuştum iltihap riskli yaptır bir an önce dedi o yüzden yaptırdım iltihap durumunu bi danış istersen dişçine ona göre karar verirsin
cnm şimdi telaş var 32 haftadan snra çoğu şey hazır olur diye dedim o zamn bakılır odasına dolabına hayal kurulur. ben şuan evde olsam zaten sadece yatarım tv izlerim ortada bişey yok dolabı boş yatağı kurulmadı dahacaBen genelde 12den once uyuyup sabah 8 gibi uyaniyorum. Gece de 3-4 defa wc icin uyaniyorum. Kafama birsey takmazsam henuz uyku problemim yok ama bu ara seker yuklemesine taktim arada uykumu kaciriyor. Bol bol uyuyalimki mayistan sonra uykularimiz azalacak
Canikom ben evdeyim ama bu dedimlerini yaptigim soylenemezsabah kalkip kahvalti ediyorum, sonra battaniye orgume devam ediyorum tv izlerkene sonra kakip mutfagi ve evi toparliyorum. Sonra biyere gideceksem gidiyorum, evdeysem kuran ya da kitap okuyorum. Sonra yine örgü ve tv derkeeee aksam oluveriyor bebisin odasina cikip kiyafetlerine bakmiyorum vallla aldiklarimi dolaba asiyorum bidaha bakmiyorum buarada bulut yastik yapicam, malzemelerini aldim. Bakalim nasil bisey cikacak ortaya
Günaydıııııın prens ve prenses lerin nazlı ve güzel anneleri.
Bugünde hergünki gibi kendimi çoook güzel hissettim.Aynada kendime baktım da boy desen var fizik desen var.Tip desen var.Saçlar zaten kendinden fönlü. Ne olacak benm bu dayanılmaz çekici güzelliğim...
Demek isterdim ki bunların hepsini kızıma veriyorumbende geriye kilodan dolayı kısalmış boy göbek önde kalça arkada bir fizik saç baş pert.Hortlak bir yüz var. Gününüz güzel bol tekmeli geçsin kızlaar
gecmıs olsun sımdı nasılsınızzzDetaylı ultrasondan çıktım ve hastaneye yatırıldım hemen . Bebeklerden birinin suyu çok azalmışmahvoldum sormayın.
Aynen bende o yüzden zorluyorum kendimi ama yokBen genelde 12den once uyuyup sabah 8 gibi uyaniyorum. Gece de 3-4 defa wc icin uyaniyorum. Kafama birsey takmazsam henuz uyku problemim yok ama bu ara seker yuklemesine taktim arada uykumu kaciriyor. Bol bol uyuyalimki mayistan sonra uykularimiz azalacak
Canikom ben evdeyim ama bu dedimlerini yaptigim soylenemezsabah kalkip kahvalti ediyorum, sonra battaniye orgume devam ediyorum tv izlerkene sonra kakip mutfagi ve evi toparliyorum. Sonra biyere gideceksem gidiyorum, evdeysem kuran ya da kitap okuyorum. Sonra yine örgü ve tv derkeeee aksam oluveriyor bebisin odasina cikip kiyafetlerine bakmiyorum vallla aldiklarimi dolaba asiyorum bidaha bakmiyorum buarada bulut yastik yapicam, malzemelerini aldim. Bakalim nasil bisey cikacak ortaya
Hımm aman öyle olsunda . evet bende dönerken uyanıyorum sadece ve sonra tekrar dalıyorum. uykusuzluğum yok sadece sağ sola dönerken . eskiden deliksizdi nasl yattıysam öyle uyanırdımYazdığım mesajlar bir saat önce gösteriyor buradan neden anlamadım, 6:50 gibi kalkmıştım ama gece de sürekli uyanıyorum, ancak bişeylerle oyalanınca uykum geliyor geri. İnternete filan giriyorum. Çok sinir oluyorum şu parça parça uykuya artık sorma
Ben bi de geç çıkıcam izine ne halt edicem bilmemcnm şimdi telaş var 32 haftadan snra çoğu şey hazır olur diye dedim o zamn bakılır odasına dolabına hayal kurulur. ben şuan evde olsam zaten sadece yatarım tv izlerim ortada bişey yok dolabı boş yatağı kurulmadı dahacabu hafta sonu kuracağız . dediklerimi ben yapmayı düşünüyorum 32 den snra . ev temizliği de yaparım artı olarak nolcak
Canım tansiyon düşüklüğü hamilelikte normal zaten. Önemli olan aşırı derecede düşük olmaması. Sorma bende özledimm yarın bir gelse de görsemşuan neden kaynaklandığını bilemiyorum nete bakarsan az su tüketmektende olabiliyormuş bazende kalp bebeğe daha fazla kan pompaladığında annenin tansiyonu düşebiliyormuş. Bakalım doktorum ne diyecek ama daha çok var 20 şubata.
Kızımı çok özledim ondandır belki :)
Canım geçmiş olsun. Benim de iki gündür kasığımda leğenin dibinde bi Ağrı var kemik ağrısı değil ama. Nası bişi bu myom ağrısı. 3 cm di benimki ağrı yapar mı bilmiyorum.selamlar herkese tunaydın:) sag taraftakı agrıdan duramadım 4 gundur. bugun muayene oldum. agrının sebebı mıyommus. buyume yapmıs mıyom: cocugun kafasının yanında oldugu ıcın baskı oluyormus. erken olur bebegın dedı sezeryan olur cunku cocuk mıyoma takılır asagı ınemez dedı. bebegım 720 gr olmus 24+6 da yız . kuzum benım hersey yolunda
cnm geçmiş olsun tekrar inşallah herşey güzel olacak.selamlar herkese tunaydın:) sag taraftakı agrıdan duramadım 4 gundur. bugun muayene oldum. agrının sebebı mıyommus. buyume yapmıs mıyom: cocugun kafasının yanında oldugu ıcın baskı oluyormus. erken olur bebegın dedı sezeryan olur cunku cocuk mıyoma takılır asagı ınemez dedı. bebegım 720 gr olmus 24+6 da yız . kuzum benım hersey yolunda
Bende merak ediyorum kendimi 38.39 da düşünemiyorum ay şimdiden böyleysem. zaten kalçalıydım biraz şimdi az daha büyüdü. 40da düşünsene Kim Kardashiana rakiphahaha aynen bende sabah bugun baktım bı heryerıme heryer cıkmıs gıdıo :)) ayy bı sevdım kendımı vayy be dedım nasıl bır degısım 38. haftayı merak edıom:))))
ilk bebek evet20 aylık evliyiz cnm
Karın içerisinde yükselen rahmin kaburgalara baskısı neticesinde oluşur. Ek olarak, çocuk da baş veya kuvvetli itme ve tekmeleri ile aşağı kaburgalarınızı zedeleyebilir diye yazıyor cnm. Olabilirmiş ama uzun süreli olursa Dr a danışmalıymışYani bilmiyoruz neticede belki normal. İnternetten araştırdın mı canım? Yazıyor mu bi şeyler?
Aynen o zaman öyle yap canımKarın içerisinde yükselen rahmin kaburgalara baskısı neticesinde oluşur. Ek olarak, çocuk da baş veya kuvvetli itme ve tekmeleri ile aşağı kaburgalarınızı zedeleyebilir diye yazıyor cnm. Olabilirmiş ama uzun süreli olursa Dr a danışmalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?