2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben genelde 12den once uyuyup sabah 8 gibi uyaniyorum. Gece de 3-4 defa wc icin uyaniyorum. Kafama birsey takmazsam henuz uyku problemim yok ama bu ara seker yuklemesine taktim arada uykumu kaciriyor. Bol bol uyuyalimki mayistan sonra uykularimiz azalacak
Canikom ben evdeyim ama bu dedimlerini yaptigim soylenemez sabah kalkip kahvalti ediyorum, sonra battaniye orgume devam ediyorum tv izlerkene sonra kakip mutfagi ve evi toparliyorum. Sonra biyere gideceksem gidiyorum, evdeysem kuran ya da kitap okuyorum. Sonra yine örgü ve tv derkeeee aksam oluveriyor bebisin odasina cikip kiyafetlerine bakmiyorum vallla aldiklarimi dolaba asiyorum bidaha bakmiyorumbuarada bulut yastik yapicam, malzemelerini aldim. Bakalim nasil bisey cikacak ortaya

selamlar herkese tunaydın:) sag taraftakı agrıdan duramadım 4 gundur. bugun muayene oldum. agrının sebebı mıyommus. buyume yapmıs mıyom: cocugun kafasının yanında oldugu ıcın baskı oluyormus. erken olur bebegın dedı sezeryan olur cunku cocuk mıyoma takılır asagı ınemez dedı. bebegım 720 gr olmus 24+6 da yız . kuzum benım hersey yolunda

tamam canım soriyim.senin zor oldumu canım yaptırman

cnm şimdi telaş var 32 haftadan snra çoğu şey hazır olur diye dedim o zamn bakılır odasına dolabına hayal kurulur. ben şuan evde olsam zaten sadece yatarım tv izlerim ortada bişey yok dolabı boş yatağı kurulmadı dahaca bu hafta sonu kuracağız . dediklerimi ben yapmayı düşünüyorum 32 den snra . ev temizliği de yaparım artı olarak nolcak

hahaha aynen bende sabah bugun baktım bı heryerıme heryer cıkmıs gıdıo :)) ayy bı sevdım kendımı vayy be dedım nasıl bır degısım 38. haftayı merak edıom:))))

Aynen bende o yüzden zorluyorum kendimi ama yok Bu arada gece wc yr hiç kalkmıyorum ama sabaha sıkışmış olarak wcye koşuyorum

Hımm aman öyle olsunda . evet bende dönerken uyanıyorum sadece ve sonra tekrar dalıyorum. uykusuzluğum yok sadece sağ sola dönerken . eskiden deliksizdi nasl yattıysam öyle uyanırdım ama seninki zor oluyor anlaşılan uyku yönünden. inşallah azda olsa dinlenebiliyorsundur beyin ve beden olarak bu uykusuzluklarla .

Ben bi de geç çıkıcam izine ne halt edicem bilmem

Mrb kizlarrrr biz doktordan geldik şeker yuklememizide yaptırdık sonuçları üçte alcaz inşallah bebeğim 30 cm 682 Gr olmuş doktorumuz haftasıyla uyumlu dedi çok şükür bobregimizdeki genislemede kaybolmuş :) hareketleri aşağıda hissettigimi söyledim sana ağrı sızı vermiyosa skinti olmaz çıkar yukarı dedi başı aşağıdaydi yine yüz fotosu alamadık ama çok sukurki sağlığı sıhhati yerinde 62 kilo olmuşum toplamda yedi kilo aldım doktorum buna rağmen bir iki kilo fazlan var dedi

Canım tansiyon düşüklüğü hamilelikte normal zaten. Önemli olan aşırı derecede düşük olmaması. Sorma bende özledimm yarın bir gelse de görsem

Canım geçmiş olsun. Benim de iki gündür kasığımda leğenin dibinde bi Ağrı var kemik ağrısı değil ama. Nası bişi bu myom ağrısı. 3 cm di benimki ağrı yapar mı bilmiyorum.

cnm geçmiş olsun tekrar inşallah herşey güzel olacak.

hahaha aynen bende sabah bugun baktım bı heryerıme heryer cıkmıs gıdıo :)) ayy bı sevdım kendımı vayy be dedım nasıl bır degısım 38. haftayı merak edıom:))))
Bende merak ediyorum kendimi 38.39 da düşünemiyorum ay şimdiden böyleysem. zaten kalçalıydım biraz şimdi az daha büyüdü. 40da düşünsene Kim Kardashiana rakip

ilk bebek evet 20 aylık evliyiz cnm

canım ben 5 aylık evliyken hamile kaldım ilk çocuğuma.aynı eşim senınkı gibiydi.gözümün içine bakardı.iltifat ederdi.herşeyimi önüme hazırlardı.

aradan yıllar geçti şimdi eşim doğumdan sonra spora gitmen gerekiyor, çok yeme falan demeye başladı.bir yerim ağrıyo diyorum niye acaba diyo.canım siz daha çok tazesiniz.tadını çıkar.
Allah razı olsun yine elinden geleni yapar.hakkını yiyemem ama ilk hamilelik gibi olmuyo 2.

Yani bilmiyoruz neticede belki normal. İnternetten araştırdın mı canım? Yazıyor mu bi şeyler?
Karın içerisinde yükselen rahmin kaburgalara baskısı neticesinde oluşur. Ek olarak, çocuk da baş veya kuvvetli itme ve tekmeleri ile aşağı kaburgalarınızı zedeleyebilir diye yazıyor cnm. Olabilirmiş ama uzun süreli olursa Dr a danışmalıymış

Aynen o zaman öyle yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…