2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sanırım onunla alakalı cnm. Şu ana kadar pek gaz sıkıntım olmadı ama işte ilerledikçe yeni yeni sıkıntılar çıkıyor sanırım.

Her konuda öyle ama. Anne içinde ilki gibi olmaz. 2. de tecrübeli olunca, daha rahat oluyor insan, saldım çayıra mevlam kayıra hesabı. Tüm eziyetleri tecrübesiz olunduğu için ilkler çekiyor

Oyyy maşallah kuzuna hadi bakalım darısı başımıza bize de bir böbreğinde milimlik genişleme var demişti. Çok önemli değil bi kaç haftaya geçebilir yada doğunca da geçebilir demişti bize de. Bakalım on gün son sonra gideceğiz. Bende 8 kilo aldım napalım şimdi

evet canım, ayrıca krem, göğüs pedi, emzirme sütyeni, göğüs kalkanı, süt saklama kapları vs...
İyi de normal şartlar altında gördüğüm tüm hamileler emziriyor.bunları bence edinmeliyiz.pompa ben de almadım çünkü çalışmıyorum ancak sütyen krem kalkan felan bence beşik kadar Laz'ım şeyler.tabi bu da sekin görüşün o heyecan ve stres altında edinirim diyosan sonra da alınabilir ancak Benin için çok elzem

Tabi muhakkak ilk hamilelik daha farklı ilk babalık ilk annelik ilk heyecan.herşey çok taze. Önemli olan bunu devam kılmak. babanın anneye hep destek ve moral vermesi lazım sonuçda keyfi almıyo kiloyu kendi bebeği için senin bebeğin için alıyor. tüm hormon değişiyor. anlayış burda çok önemli . o anlayış 9 ay sürmemeli. insanın kendinde olmalı.. Eşine biraz sinirlendim kusura bakma seni üzdüğü için şimdi dicem ben eşimi tanıyorum 2de de 3de de hep böyle yardımcı olur diyeceğim sen bana bende öyle diyordum ama olmuyormuş diyeceksin. görmeden bilemeyiz tabiki sende haklı olabilrsin

İlk heyecan unutulmaz evet

Geçmiş olsun cnm. Aslında tansiyonunda normal çıkmış ama işte bilemiyoruz neden kaynaklanıyor. Bnmde iki gün öyle oldu yazmıştım hatta içim geçiyor gibi tansiyonum mu şekerim mi kanım mı düşüyor bilemiyorum diye. Şimdi o azaldı bu sefer de yeni sıkıntılar çıkıyor. Hayırlısıyla kucağımıza alırız inş yavruları da çektiklerimize değer

Vallahi artık geçmiyor kızlar ya bide ben bırakıcam izinden sonra onun psikolojiside var artık ayaklarım geri geri gidiyor nasıl bi bitirdiysem firmayı kafamda
al benden de o kadar, o kadar saldım ki hiç işe gelesim yok, iş yapasım yok bende 32 de ayrılıcam ve tam bırakıcam işi.. bir an önce evde kalacağım günler gelsin dye bekliyorum

Bende merak ediyorum kendimi 38.39 da düşünemiyorum ay şimdiden böyleysem. zaten kalçalıydım biraz şimdi az daha büyüdü. 40da düşünsene Kim Kardashiana rakip
biz turk kadını daha çok ada vapuruna benziyoruz, şahsen ben 17 kiilo alında öyle olmuştum, tek rakibim İdo diyordum

Canım geçmiş olsun. Benim de iki gündür kasığımda leğenin dibinde bi Ağrı var kemik ağrısı değil ama. Nası bişi bu myom ağrısı. 3 cm di benimki ağrı yapar mı bilmiyorum.
senınkı kucumus benımkı 6 cm. kocaman dıyor doktor nasıl buyuttun bole dıo ıyı baktım dedım bende
belkı senınde ondandır agrı cunku usg de agrı olan yerı gosterdım tam mıyomun orası cıktı

Kızlar bnm 4 yıl önce trafik kazasında 5 kaburgamla legen kemiğim kırılmıstı suan kalcamda sıkıntı yok ama kaburgalarm yanıo uzandgmda fln uyutmuyo napcam bn doktor sıcak su torbası koy dedi magnezyumu artır dedi ama yok sonuc yine aynı sagsalim dogsunda kuzummm gececek insallah

Canım bebiş de dayanmış olabilir oraya ablamda yaşadı o kaburga acısını ve buz rahatlatıyor demişti. Bu arada kazaya da geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…