- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #35.741
Canımsın sağolasın.mavimli şubat annelerini takıp ediyorum bi arkadaşın suyu hep azmış şu an 39. Haftada. Yavrusunun sadece kilosu azmış o da toparlar Doğumdan sonra.
Bak kuzum seni avutmak için değil tesellilerimiz. Gerçekçi hepsi
Üzülme sen de emi...
Diğerinin ise fazlaymış. Havuç suyu iyi olmayabilirCanım çok geçmiş olsun düzelir inş. Havuç suyu çok iyi geliyormuş suyu az olup son haftalara kadar giden çok kişi var bizi haberdar et dualarımız seninle
Canım geçmiş olsun şükür ki kontrol altındasın pozitif ol çoğu gitti azı kaldı bebeişlerin senin pozitif enerjine ihtiyacı olduklarını unutma
Canım cok gecmis olsun insallah bir sey olmaz, dualarımız seninle, güzel haberlerini bekliyoruz
Degerlerin sınıra çok mu yakın cıktı canım? Biraz dikkat etsen bir sey olmaz doktorunun da dedigi gibi.
Sağolun kızlar. Herşey iyi olsun inşallah.Canım çok geçmiş olsun düzelir inş. Havuç suyu çok iyi geliyormuş suyu az olup son haftalara kadar giden çok kişi var bizi haberdar et dualarımız seninle
Tabi muhakkak ilk hamilelik daha farklı ilk babalık ilk annelik ilk heyecan.herşey çok taze. Önemli olan bunu devam kılmak. babanın anneye hep destek ve moral vermesi lazım sonuçda keyfi almıyo kiloyu kendi bebeği için senin bebeğin için alıyor. tüm hormon değişiyor. anlayış burda çok önemli . o anlayış 9 ay sürmemeli. insanın kendinde olmalı.. Eşine biraz sinirlendim kusura bakma seni üzdüğü içinşimdi dicem ben eşimi tanıyorum 2de de 3de de hep böyle yardımcı olur diyeceğim sen bana bende öyle diyordum ama olmuyormuş diyeceksin. görmeden bilemeyiz tabiki sende haklı olabilrsin
Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsn .İnşallah herşey yoluna girer.Bizleri haberdar et cnm aklımz kalıyor emin ol. dualarımz seninle.
Canim uzme kendini su tamamlanabilir.ailene soyle sana bol bol taze havuç suyu getirsin.
Galiba ucuz atlattim, hala bir sorun yok. Neyse artik olursa da yapacak bisey yokta, asi vurulacakalr icin iyi bir tecrube olayim diye yazmistim. Korkmayin yani cok acimiyo
Aynen yaaaa gecen hafta bende bikac gun ard arda misafir agirladim ve cok yoruldum. Artik bu haftadan sonra misafir agirlamak cok zor, dinlenerek ve aisveris yaparak gecirmek istiyorum
Tatlim hemen telas etme, ikizlerde su problemi genelde yasaniyormus. En yakin arkadasiminda tek yumurta ikizleriydi ve o da su fazlaligi problemiyle ugrasti. Bebislerinsuan 5 aylikbolca havuc auyu ic eger sekerin yoksa canim, havuc suyu iyi geliyormus heryerde okudum bunu. Tabi sekerin varsa icmemelisin. Alllahim sifa versin
Canım hiç üzülme İnan tedbir bu. Ve bunun en güzel tedavisi bol su, serum da veriyorlardır zaten ve havuç suyu. Tabi morali ihmal etmemek gerek. Çok var az suyla Doğum yapan. Geçen vesile olacak demek ki bi arkadaşımla da bu konuyu konuştuk. Elimde şişeyle geziyordum dedi. Sen de sağ Salim kucağına alcan inşallah. Geçmiş olsun.
cok gecmis olsun canim insallah düzelir dualarim seninle
Cok gecmis olsun canim, havuc suyunun iyi geldigini soyluyorlar. Bizi haberdar et canim.
mavimli Ay canım çok geçmiş olsun. Hayırlısıyla bir şey olmaz, üzme kendini
canım ben yemek yediğim zaman resmen kıvranıyorum.kasılıp kalıyorum.okadar şiddetli oluyorkı ağrım.ağrı kesici verilmeden yapılabilceğini zannetmiyorum.sanırım benımkı sınırlere ulaşmış.umarım kolay olur.korkuyorum açıkçası biraz.
canım bana doktorum bundan sonra miğde bulantıları miğdedeki sorunlarla alakalı demişti.ben ilk kızımda 8. ay daha kusuyordum.umarım çabuk geçer seninki
canım Allah şifanı versin inşallah
al bendende okadar.eşim diyorki doğumdan sonra seni bi bakıma sokalım.bende kızdım.tabi sokacaksın arabana bile 10.000 km bakımı yaptırıyorsun dedım.ilk doğumda bu kadar önemsemıyordu kilomu.şimdi ara ara kilo lafı ediyor bana.diyetisyen dişçi kuaför ilk gideceğim yerler olucak sanırım.Allah sağlıkla kavuştursunda elimize.hepsi olur gider.
canım hakkımızda hayırlısı olsun.en güzeli doğalı tabi ama benımde son dk ya kadar normal doğumdu.son dk sezeryana döndü.planlama gelmiyor bu işler
Çoook geçmiş olsun. Umarım kötü bi şey olmaz. Bebeklerinle sağlıkla evine dönersin
Kızlar hepiniz çok sağolun. Hayırlısı olsun diyelim.mavimli geçmiş olsun canım
Tesekkur ederiz canım :) bizimde son kontrolumuz üstünden 4 haftaya yakın bı sure geçmişti o süre içinde genişleme kaybolmuş çok şükür inşallah sizinde gecmistir canim içini ferah tut ben hiç kafama takmadim bu durumuOyyy maşallah kuzunahadi bakalım darısı başımıza bize de bir böbreğinde milimlik genişleme var demişti. Çok önemli değil bi kaç haftaya geçebilir yada doğunca da geçebilir demişti bize de. Bakalım on gün son sonra gideceğiz. Bende 8 kilo aldım napalım şimdi
Kızlarr, çalışmıyor olsanız bile göğüs pompası almayı düşünmüyor musunuz? Her iki göğsü de düzenli sağmak sütü arttırıcı bir şeymiş. Hem de rahatlatıyormuş şişmiş göğsün ağrılarını. Ben alacağım kesin zaten çalışıyor da olacağım 6.aydan sonra. Ama marka konusuna karar veremedim. Lansinoh 2li göğüs pompası düşünüyorum elektrikli, iyi yorumlar duydum ama bilen var mı bunu çevresinde kullanan ya da daha önce kullanmış olan?
İnş geçmiştir cnmTesekkur ederiz canım :) bizimde son kontrolumuz üstünden 4 haftaya yakın bı sure geçmişti o süre içinde genişleme kaybolmuş çok şükür inşallah sizinde gecmistir canim içini ferah tut ben hiç kafama takmadim bu durumuvalla toplamda yedi kilo ama doktoruma göre fazlan var anlamadım bende biraz daha dikkat ediyim bari
Evet cnm haklısın ilki gibi olmaz.canım şimdi günahını almıyım.inan eşimde anlayışlıdır.elinden gelen yardımı yapar.ama ılkı daaha farklı oluyor diyorum.oda bu kıloları neden aldığımı neler yaşadığımı biliyor.ama derler ya herşeyin ılkı.gerçekten o heyecan ılkınde daha farklıydı.yoksa hakkını yiyemem Allah razı olsun.kiloyuda benım iyiliğim için dedığını düşünüyorum.gerçekten hareketlerım çok yavaşladı.ama ağzından senböylede güzelsini duymadım.erkekler kıloyu sevmıyo genelde.
Evet tatlim baya yakin. Bu kadar sınırlarda gezen bi insan oldugumu ben de bilmiyodum:)Degerlerin sınıra çok mu yakın cıktı canım? Biraz dikkat etsen bir sey olmaz doktorunun da dedigi gibi.
Oğluş beni doğum sonrası uykusuzluklarına hazırlıyor galiba teyzesiHımm aman öyle olsunda . evet bende dönerken uyanıyorum sadece ve sonra tekrar dalıyorum. uykusuzluğum yok sadece sağ sola dönerken . eskiden deliksizdi nasl yattıysam öyle uyanırdımama seninki zor oluyor anlaşılan uyku yönünden. inşallah azda olsa dinlenebiliyorsundur beyin ve beden olarak bu uykusuzluklarla .
Canim 100gr sekeri (kalori olarak) tek ogunde yemedigin surece sorun olmaz Allahin izniyle, ayda bir aclik tokluk kan sekerine baktirarak icini ferahlatirsin. Yediklerine dikkat et, asiri kaloriden kacindin mi oldu bittiEvet tatlim baya yakin. Bu kadar sınırlarda gezen bi insan oldugumu ben de bilmiyodum:)
benım eşim artık duymuyor bıle bazen kalkıyorum sabaha kadar da uyuyamıyorumHic yabanci degil dimiii. Bizde surekli durum boyle. Bu gece abartmıyorum 8i buldu lavaboya gidisim:))))
Ben! o ağrıyla gece eşimi uyandırıp masaj yaptırdım ya. Acayip bir ağrı...Kızlar merhaba benim bacaklarımın vücudumda birleştiği yerler akşamları çok ağrıyor...sizde de oluyor mu
çok teşekkür ederim,Yazdıkların için. Hayat cidden zor ve banada hep zorlu kısımları geldi,Gençligim çocuklugum hep maddi durumu oldukça iyi zamanlarda geçti,Özel okullarda okudum ama hiç kimse sevgi nedir onu vermedi çok zor zamanlar geçirdim kimse yanımda olmadı. alkol batagına düştüm Alkolik dediler tedavi gördüm.. O zamanda yanımda kimse yoktu,Hep yapmadıgım şeyler mesul tutuldum hep yapmadıgım şeyler yüzünden yasaklar konuldu. sonra eşim çıktı herşey düzeldi dedigim anda ona aşık oldum. biraz iyileştim çünkü eşim benim çevremden farklıydı hayat enerjisi olan biriydi,Ben ise defalarca intiharın eşiginden dönmüş bir kızdım. O herşeye ragmen sardı beni eglenmek nasıl olur gösterdi,Gülmenin yakıştıgını ben onunla ögrendim 21 yaşıma kadar meger hiç gülmemişim bunu fark ettim. sonra ona inandım yürüdüm bu yolda Ailemi çevremi arkadaşlarımı bıraktım gurbete gelin geldim. Kimsemin olmadıgı bir şehir,Ve çalışmıyorum okul hayatımda bu durumlardan yarım kalmıştı çünkü. Eşim her gün işe gidiyor geliyordu,ama kapıyı çalan bir insan yoktu ondan başka biliyordum asansör ne zaman durdu bizim katta tedirgin olmaya başladım ilk başlarda çünkü o gelmeden arardı ve bizim katta daire olarak ben varım karşımda daire yok. Sürekli korkuyla yaşamaya başladım bi ara korkunun verdigi şeyden ataklar geçirmeye başladım ve yıllardır babam depresyon hastası hala ilaç kullanır çocugunda çıkması muhtemel iken bende çıktı işte. Bu dediklerni zamanında yaptım faydası oldu ama şimdi hiç birini yapamamam,benim hayatım makyaj o benim dünyam kendi kendimi tedavi ettim ben şimdi eşim sevmiyorum çirkin oluyorsun diyor yapmıyorum. Süsleniyorum nereye böyle deniliyor,dişarıya çıkcam karışmaz öyle şeylere kısıtlamaz beni asla fakat kimsem yok arkadaşım dostum sırdaşım çıkmayı canım istemiyor aman neyse işte zor bir hayat zor yaşamak ve daha yaşadıklarımda cabası..
Ben de öyleyim canım :) Bir de reflü başladı sanırım inanılmaz yanıyor boğazımHic yabanci degil dimiii. Bizde surekli durum boyle. Bu gece abartmıyorum 8i buldu lavaboya gidisim:))))
Benimki de biraz kilolu bir bayan gördü mü bir laflar bir laflar. Şimdi bana hamileyken al aşkım kilo diyor, ben de diyorum kollarım kalınlaşırsa bana da pehlivan dersin mazallah diye dalga geçiyorum :) İşin şakası tabi, bence herkes kendine bakmalı. Ben herkese göre çok zayıfken bile kendi irademle diyetisyene gidip acayip sert bir diyet istedim ve tamamen uyup aldığım kiloyu verdim. Başkası için değil kendimiz için fit olmalıyız. Şimdi alıyoruz, biraz emzirme dönemini atlatınca ben yine diyete ve spora başlarım. Allah sağlık, güç kuvvet verirse tabi bana ve bebeğimecanım ben 5 aylık evliyken hamile kaldım ilk çocuğuma.aynı eşim senınkı gibiydi.gözümün içine bakardı.iltifat ederdi.herşeyimi önüme hazırlardı.
aradan yıllar geçti şimdi eşim doğumdan sonra spora gitmen gerekiyor, çok yeme falan demeye başladı.bir yerim ağrıyo diyorum niye acaba diyo.canım siz daha çok tazesiniz.tadını çıkar.
Allah razı olsun yine elinden geleni yapar.hakkını yiyemem ama ilk hamilelik gibi olmuyo 2.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?