2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım geçmiş olsun şükür ki kontrol altındasın pozitif ol çoğu gitti azı kaldı bebeişlerin senin pozitif enerjine ihtiyacı olduklarını unutma

Canım cok gecmis olsun insallah bir sey olmaz, dualarımız seninle, güzel haberlerini bekliyoruz

Degerlerin sınıra çok mu yakın cıktı canım? Biraz dikkat etsen bir sey olmaz doktorunun da dedigi gibi.

Canım çok geçmiş olsun düzelir inş. Havuç suyu çok iyi geliyormuş suyu az olup son haftalara kadar giden çok kişi var bizi haberdar et dualarımız seninle
Sağolun kızlar. Herşey iyi olsun inşallah.

canım şimdi günahını almıyım.inan eşimde anlayışlıdır.elinden gelen yardımı yapar.ama ılkı daaha farklı oluyor diyorum.oda bu kıloları neden aldığımı neler yaşadığımı biliyor.ama derler ya herşeyin ılkı.gerçekten o heyecan ılkınde daha farklıydı.yoksa hakkını yiyemem Allah razı olsun.kiloyuda benım iyiliğim için dedığını düşünüyorum.gerçekten hareketlerım çok yavaşladı.ama ağzından senböylede güzelsini duymadım.erkekler kıloyu sevmıyo genelde.

Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsn .İnşallah herşey yoluna girer.Bizleri haberdar et cnm aklımz kalıyor emin ol. dualarımz seninle.

Canim uzme kendini su tamamlanabilir.ailene soyle sana bol bol taze havuç suyu getirsin.

cok gecmis olsun canim insallah düzelir dualarim seninle

Cok gecmis olsun canim, havuc suyunun iyi geldigini soyluyorlar. Bizi haberdar et canim.

mavimli Ay canım çok geçmiş olsun. Hayırlısıyla bir şey olmaz, üzme kendini

Çoook geçmiş olsun. Umarım kötü bi şey olmaz. Bebeklerinle sağlıkla evine dönersin

mavimli geçmiş olsun canım
Kızlar hepiniz çok sağolun. Hayırlısı olsun diyelim.

Kızlarr, çalışmıyor olsanız bile göğüs pompası almayı düşünmüyor musunuz? Her iki göğsü de düzenli sağmak sütü arttırıcı bir şeymiş. Hem de rahatlatıyormuş şişmiş göğsün ağrılarını. Ben alacağım kesin zaten çalışıyor da olacağım 6.aydan sonra. Ama marka konusuna karar veremedim. Lansinoh 2li göğüs pompası düşünüyorum elektrikli, iyi yorumlar duydum ama bilen var mı bunu çevresinde kullanan ya da daha önce kullanmış olan?

Tesekkur ederiz canım :) bizimde son kontrolumuz üstünden 4 haftaya yakın bı sure geçmişti o süre içinde genişleme kaybolmuş çok şükür inşallah sizinde gecmistir canim içini ferah tut ben hiç kafama takmadim bu durumu valla toplamda yedi kilo ama doktoruma göre fazlan var anlamadım bende biraz daha dikkat ediyim bari

bence de kesinlikle alın süt pompası. zaten ilk zamanlrda gelen sütün hepsini içemiyor bebek. kiraz kadar mide ile doğuyorlar benim bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde ne gerek var falan demiştim ama doğumun ertesi günü eşimi gönderip acilen aldırdım. yalnız ilk ay sağdığınız sütü o 1 ay içinde mutlaka vermeniz lazım çünkü o ağız sütü yani ilk süt bebeğe en yararlı olanı da o zaten. süt pompası olarak manuel düşünürseniz avent, elektrikli düşünürseniz medela markayı tavsiye ederim. ben çok araştırdım ve en sonunda bunların en iyi olduğuna karar kıldım. lansinoh da denedim ama medela daha iyi çekiyor.

göğüs pedi evet kesinlikle alın çünkü bebek sütü tam olarak bitirmediği için dışarıya taşıyor ve kıyafetlerininz ıslanıyor. pedi multaka kullanmanız lazım.

göğüs kalkanı çok gereksiz. ve de onca para. benim oğlum 6 aylıkken falan anca yara olmuştu göğüslerim o zamanda zaten gidip hemen aldık e bebekten. illaki yara olacak diye birşey de yok. arkadaşım özenip doğum öncesinden almıştı hiç kullanmamış boşuna para.

göğüs ucu kremi olarak lansinoh u mutlaka doğum öncesinden itibaren alın. bu kremi emzirmeden önce memeden silmeniz ya da yıkamanız da gerekmiyor. son derece sağlıklı bir ürün. bebeğe de hiç zararı olmadığı kanıtlanmış. bitkisel yağların içinde az da olsa alkol var o daha çok zararlı. lamsinoh en iyisi.

2 yıl arayla doğum yapacak bir anne olarak size tavsiyelerim bunlardır. daha yeni deneyimlediğim için rahat rahat size yazabiliyorum... Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin...

İnş geçmiştir cnm bizimde öyle 4hafta sonra kontrol demişti ayın 20sine gidicez bakalım nolmuş. Evet Dr rahatlatmıştı çok önemsenecek kadar değil geçer ama kontrol edelim dedi. Senin fazla ise bnm daha fazla, aynı günlerde görünüyor bebişlerimizin gelmesi ama ben bakıyorum bu haftaya göre normal görünüyor kilo alımımız. Öyle çok birşeyde yemiyorum ki daha nasıl dikkat edeyim

Evet cnm haklısın ilki gibi olmaz.
Ya bende bazen düşünüyorm psikolojik olarak beğenmiyor mu acaba diye ona kalsa çok seviyor çok beğeniyor .Ama her zamanki bahanemiz hormonlar.Biraz bakıma ve yenilenmeye ihtiyacım var benim galiba.Eski resimlerime bakıyorum gerçekten bana çok fark var gibi geliyor. eski-yeni yapsam sizde şaşarsınız
Ama Allaha şükrediyorum hamile kalmak için neleri göze alanlar var. bebek isteyenler bekleyenler.Olmayanlar var.böyle düşünüyorum kendimi rahatlatıyorum.

Hic yabanci degil dimiii. Bizde surekli durum boyle. Bu gece abartmıyorum 8i buldu lavaboya gidisim:))))

Eklentiler

• FB_IMG_1486589719608.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 45
Oğluş beni doğum sonrası uykusuzluklarına hazırlıyor galiba teyzesi

Evet tatlim baya yakin. Bu kadar sınırlarda gezen bi insan oldugumu ben de bilmiyodum:)
Canim 100gr sekeri (kalori olarak) tek ogunde yemedigin surece sorun olmaz Allahin izniyle, ayda bir aclik tokluk kan sekerine baktirarak icini ferahlatirsin. Yediklerine dikkat et, asiri kaloriden kacindin mi oldu bitti

Canım hangi ildesin sen?

Benimki de biraz kilolu bir bayan gördü mü bir laflar bir laflar. Şimdi bana hamileyken al aşkım kilo diyor, ben de diyorum kollarım kalınlaşırsa bana da pehlivan dersin mazallah diye dalga geçiyorum :) İşin şakası tabi, bence herkes kendine bakmalı. Ben herkese göre çok zayıfken bile kendi irademle diyetisyene gidip acayip sert bir diyet istedim ve tamamen uyup aldığım kiloyu verdim. Başkası için değil kendimiz için fit olmalıyız. Şimdi alıyoruz, biraz emzirme dönemini atlatınca ben yine diyete ve spora başlarım. Allah sağlık, güç kuvvet verirse tabi bana ve bebeğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…