2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim 100gr sekeri (kalori olarak) tek ogunde yemedigin surece sorun olmaz Allahin izniyle, ayda bir aclik tokluk kan sekerine baktirarak icini ferahlatirsin. Yediklerine dikkat et, asiri kaloriden kacindin mi oldu bitti
O kadar sekeri bence hic kimse yememeli zaten. 100 gr neydi öyle kocaman poset şekeri boca ettiler suyun icine aynen bu sekilde kalakaldım
Alwayshopeful iste o kadar seker yemedigin sürece kan şekerin de o derece yükselmez zaten canım, insallah bir sey olmaz

Canım arkadaşım kullanıyordu Lansinoh memnundu o. Ben aventi can acıtmıyor diye aldım çok anlamıyorum pompalardan. Aventte silikon parça varmış meme başını acıtmıyormuş. Doktorum bana da göğüs pompası almamı önerdi bebiş çok ememediği için sütünü sağar sonra verirsin yoksa göğüslerin şişer ağrı yapar dedi. Benim bir de kistlerim var kesin almam gerekiyordu. Bir de sütü kesinlikle artırıyormuş

Şeker içeren bazı gıdalarda da o kadar şeker var ama döküldüğünü görmediği için insanlar yiyor içiyor işte o sıkıntı Kolalar icetealer şerbetli tatlılar...

Canm inşallah ya. geçen ay 7 kilo kadar almıştım. şimdi sanki bir ayda 3 kilo almışım gibi hissediyorum. 10gün sonra kontrolüm var. doktor bakacak kiloma 10 diyecek diye ödüm kopuyor. kıyafetlerimi bol giyiyorum acaba ondan mı aynaya bakasm gelmiyor bu aralar. ben şimdiden bu psikolojideysem 9 ayda ne yapacağım

Hastanedeyim canım hala. Birinin suyu az diğerinin fazla. Bundan sonra sıkı takip gerekiyor. Allahtan ümit kesilmez.
allahın ııznıyle ınsallag gececek gıdecek bız hamısler olarak guzelce dua ederız hepımız ıcın ozellıkle senın ıcın ınsallah hayırlı haberlerle gelesın

Merhaba anneler ben yeniyim burada .. Sizden bilgilerinizi rica ediyorum. Kafam cok karısık. 31 mays son adet ancak ilk günden beri bana hep bir hafta bebek geri hiö bir şekilde haftasını yakalayamaz bu şekilde devam eder dendi . ancak şu yakın zamanlarda özele basladım bir devlet bir özel git gel yapmaya basladım geçen hafta 33 haftalık 2300 kilo dendi dün özele gittim nst girdim ultrason bakıldı ordada 36+1 haftalık ölcümler boy 48 giibi 2200 kilosu boyu haftada ama zayıf bir bebek olur dedi hep bi ileri bir geri söyleniyo birde kordon boynunda ama gevsek dedi 10 gün sonra kontrol dendi. Cok şaşkınım böyle bir şey yasayan bilen varmı acaba cok uzattım kusara bakmayın nolur ..

Ben de 7 kg almışım. Doktor sağlıklı beslendikten sonrası normal diyor. 7 için de gayet iyi dedi. Boyun nasıl bilmiyorum da 16 kg alman normal dedi bana doktorum. Çok da azı iyi değil. Ben hwr sabah tartılıyorum kontrol altında tutmak için. Sen de öyle yapsana. Sonra veririz alırsak da. Derdimiz bu olsun.

Bizimde köpeğimiz var, simdiden alinan oyuncaklara gelip mutlaka merakla bakıyor. Ben sakınca görmedim ama en oyuncaklısından aldım oyun halısı. Bakalim neler olacak :)

Hangi cins sizinki ? Ben çok rahatım aslında iç içe büyümelerinde sakınca görmüyorum ama aile baskısı olacağı kesin... hamile kaldığımı öğrendiklerinden berii köpek ne olacak köpek ne olacak... tüm sorunumuz bu :)) Sizde de var mı aynı dert.

ben indirime denk geldim lasinoh un ikili pompasını 140 tl civarına bulunca aldım. çalışıyorum ve dogum izni bittikten sonra çalışmaya devame edeceğim nasipse, gogus pompasına ihtiyac duyacağımı düşündüm. bir de ilk zamanlar süt sıtması olmamak için sağma durumu da olabiliyormuş.. ama dediğin gibi de yapabilirsin. ihtiyac duyduğun an internetten bile alsan ertesi gün kapında hemen.. En kötü gidip alıverir eşiniz veya bir tanıdığınız..

Doktora göre bende 8 kilo almış bulunmaktayım. Doktor normal diyor, bana fazla geliyor. Ben hep ilk zamanlar gibi hiç kilo almıcam sandım herhalde Alırsak veririz yapcak bişi yok. Bol giyinme dar giy yani sıkacak şekilde değil tabi. O göbüş ortaya cıksınn, nasıl motive ediyo insanı, saklama göbeğini, hamişsin sen

Kızlar hepiniz çok sağolun. Hayırlısı olsun diyelim.

Birgun tum bu cektigin sikintilari ve uzuntuleri unutacaksin ve yuzunde kocaman guller acacak.

Benim ilk oglumda erken dogum riskim vardi, haftalari gunleri sayiyordum. Su an 2,5 yasinda dun aksam oyun oynarken elleriyle gozlerini kapatti, dedimki gozlerini goremezsem ozlerim. Sonra bana seni cok seviyorum anne dedi. O anda hissettigim mutlulugun tarifi yok. Onlar icin cektigimiz herturlu zorlugu unutturuyor.

Oyy kıyamam ben ona

Kızlar selam eşim dün bebek tuzlama diye bir şeyden bahsetti. oda internette araştırma yaparken görmüş bu konu hakkında bir bilginiz varmı?

Krem aldım canım ben lanisoh un sanırım bir ay kal kullanmaya başlıyormuşsun onda tamamım ama Kalkan'ı almalı mıyım tecrübeli anneler nerdesinizzzzz

Gögüs ucu kalkanını kimisi öneriyor, kimisi önermiyor. hava almıyor daha da kötü yapıyor diyen de oldu. Kararsızım kullanıp kullanmama konusunda, gogus pedi aldım şimdilik.

Bu arada kayınvalidemin dediğine göre, gögüs ucuna soğan suyu sürmek cok işe yarıyormuş. Yara olmasını engelliyormuş.. Onu mu denesem acaba diye düşünüyorum. eskiler daha iyi biliyor vallahi.

Şeker içeren bazı gıdalarda da o kadar şeker var ama döküldüğünü görmediği için insanlar yiyor içiyor işte o sıkıntı Kolalar icetealer şerbetli tatlılar...
Valla keşke herkes görse içindeki şekerleri :)
Onlar zaten yenmeli/içilmemeli ya, sadece hamilelikte degil her zaman :)

Canm aldgin pompa elektirikli mi y9ksa manuel mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…