- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #35.761
O kadar sekeri bence hic kimse yememeli zaten. 100 gr neydi öyle kocaman poset şekeri boca ettiler suyun icineCanim 100gr sekeri (kalori olarak) tek ogunde yemedigin surece sorun olmaz Allahin izniyle, ayda bir aclik tokluk kan sekerine baktirarak icini ferahlatirsin. Yediklerine dikkat et, asiri kaloriden kacindin mi oldu bitti
Canım arkadaşım kullanıyordu Lansinoh memnundu o. Ben aventi can acıtmıyor diye aldım çok anlamıyorum pompalardan. Aventte silikon parça varmış meme başını acıtmıyormuş. Doktorum bana da göğüs pompası almamı önerdi bebiş çok ememediği için sütünü sağar sonra verirsin yoksa göğüslerin şişer ağrı yapar dedi. Benim bir de kistlerim var kesin almam gerekiyordu. Bir de sütü kesinlikle artırıyormuşKızlarr, çalışmıyor olsanız bile göğüs pompası almayı düşünmüyor musunuz? Her iki göğsü de düzenli sağmak sütü arttırıcı bir şeymiş. Hem de rahatlatıyormuş şişmiş göğsün ağrılarını. Ben alacağım kesin zaten çalışıyor da olacağım 6.aydan sonra. Ama marka konusuna karar veremedim. Lansinoh 2li göğüs pompası düşünüyorum elektrikli, iyi yorumlar duydum ama bilen var mı bunu çevresinde kullanan ya da daha önce kullanmış olan?
Şeker içeren bazı gıdalarda da o kadar şeker var ama döküldüğünü görmediği için insanlar yiyor içiyor işte o sıkıntıO kadar sekeri bence hic kimse yememeli zaten. 100 gr neydi öyle kocaman poset şekeri boca ettiler suyun icineaynen bu sekilde kalakaldım
Alwayshopeful iste o kadar seker yemedigin sürece kan şekerin de o derece yükselmez zaten canım, insallah bir sey olmaz
Canm inşallah ya. geçen ay 7 kilo kadar almıştım. şimdi sanki bir ayda 3 kilo almışım gibi hissediyorum. 10gün sonra kontrolüm var. doktor bakacak kiloma 10 diyecek diye ödüm kopuyor. kıyafetlerimi bol giyiyorum acaba ondan mı aynaya bakasm gelmiyor bu aralar. ben şimdiden bu psikolojideysem 9 ayda ne yapacağımBenimki de biraz kilolu bir bayan gördü mü bir laflar bir laflar. Şimdi bana hamileyken al aşkım kilo diyor, ben de diyorum kollarım kalınlaşırsa bana da pehlivan dersin mazallah diye dalga geçiyorum :) İşin şakası tabi, bence herkes kendine bakmalı. Ben herkese göre çok zayıfken bile kendi irademle diyetisyene gidip acayip sert bir diyet istedim ve tamamen uyup aldığım kiloyu verdim. Başkası için değil kendimiz için fit olmalıyız. Şimdi alıyoruz, biraz emzirme dönemini atlatınca ben yine diyete ve spora başlarım. Allah sağlık, güç kuvvet verirse tabi bana ve bebeğime
allahın ııznıyle ınsallag gececek gıdecek bız hamısler olarak guzelce dua ederız hepımız ıcın ozellıkle senın ıcın ınsallah hayırlı haberlerle gelesınHastanedeyim canım hala. Birinin suyu az diğerinin fazla. Bundan sonra sıkı takip gerekiyor. Allahtan ümit kesilmez.
:)) aynen bazen bende de oluyor. Midem sanki agzimda :)Ben de öyleyim canım :) Bir de reflü başladı sanırım inanılmaz yanıyor boğazım
Benm esimin uykusu cok hafif. Kipirdaym uyaniyor ne oldu diye. Pimpirikli biraz da :)) benm gozler kapali uyudum saniyorum ama yok yani. Kaliteli uyunmuyorbenım eşim artık duymuyor bıle bazen kalkıyorum sabaha kadar da uyuyamıyorum(
Ben de 7 kg almışım. Doktor sağlıklı beslendikten sonrası normal diyor. 7 için de gayet iyi dedi. Boyun nasıl bilmiyorum da 16 kg alman normal dedi bana doktorum. Çok da azı iyi değil. Ben hwr sabah tartılıyorum kontrol altında tutmak için. Sen de öyle yapsana. Sonra veririz alırsak da. Derdimiz bu olsun.Canm inşallah ya. geçen ay 7 kilo kadar almıştım. şimdi sanki bir ayda 3 kilo almışım gibi hissediyorum. 10gün sonra kontrolüm var. doktor bakacak kiloma 10 diyecek diye ödüm kopuyor. kıyafetlerimi bol giyiyorum acaba ondan mı aynaya bakasm gelmiyor bu aralar. ben şimdiden bu psikolojideysem 9 ayda ne yapacağım
Bizimde köpeğimiz var, simdiden alinan oyuncaklara gelip mutlaka merakla bakıyor. Ben sakınca görmedim ama en oyuncaklısından aldım oyun halısı. Bakalim neler olacak :)
kızlar emzirme ürünlerini şimdiden almak ne kadar doğru? belki emziremeyeceğiz.. ben emzirme ürünü almayacağım, emzirebilirsem inşallah, eşim ya da herhangi birini gönderip hemen aldırırım. hatta ebebek internetten bile alsanız ertesi gün elinize ulaşıyor.
Doktora göre bende 8 kilo almış bulunmaktayım. Doktor normal diyor, bana fazla geliyor. Ben hep ilk zamanlar gibi hiç kilo almıcam sandım herhaldeCanm inşallah ya. geçen ay 7 kilo kadar almıştım. şimdi sanki bir ayda 3 kilo almışım gibi hissediyorum. 10gün sonra kontrolüm var. doktor bakacak kiloma 10 diyecek diye ödüm kopuyor. kıyafetlerimi bol giyiyorum acaba ondan mı aynaya bakasm gelmiyor bu aralar. ben şimdiden bu psikolojideysem 9 ayda ne yapacağım
Kızlar hepiniz çok sağolun. Hayırlısı olsun diyelim.
Oyy kıyamam ben onaBirgun tum bu cektigin sikintilari ve uzuntuleri unutacaksin ve yuzunde kocaman guller acacak.
Benim ilk oglumda erken dogum riskim vardi, haftalari gunleri sayiyordum. Su an 2,5 yasinda dun aksam oyun oynarken elleriyle gozlerini kapatti, dedimki gozlerini goremezsem ozlerim. Sonra bana seni cok seviyorum anne dedi. O anda hissettigim mutlulugun tarifi yok. Onlar icin cektigimiz herturlu zorlugu unutturuyor.
%80 canım. Gösterirse büyük ihtimalle öğrenirsinKızlar. 15+2 günlük hamıleyim doktora gidicem bugün cinsiyetin belli olma ihtimali kaç sizce :)))
Krem aldım canım ben lanisoh un sanırım bir ay kal kullanmaya başlıyormuşsun onda tamamım ama Kalkan'ı almalı mıyım tecrübeli anneler nerdesinizzzzz
Valla keşke herkes görse içindeki şekerleri :)Şeker içeren bazı gıdalarda da o kadar şeker var ama döküldüğünü görmediği için insanlar yiyor içiyor işte o sıkıntıKolalar icetealer şerbetli tatlılar...
Canm aldgin pompa elektirikli mi y9ksa manuel miben indirime denk geldim lasinoh un ikili pompasını 140 tl civarına bulunca aldım. çalışıyorum ve dogum izni bittikten sonra çalışmaya devame edeceğim nasipse, gogus pompasına ihtiyac duyacağımı düşündüm. bir de ilk zamanlar süt sıtması olmamak için sağma durumu da olabiliyormuş.. ama dediğin gibi de yapabilirsin. ihtiyac duyduğun an internetten bile alsan ertesi gün kapında hemen.. En kötü gidip alıverir eşiniz veya bir tanıdığınız..
Ben kullanmıyorum yıllardır da benim gibi uzak duranı pek görmüyorum, su gibi içiyor çoğu insan...Valla keşke herkes görse içindeki şekerleri :)
Onlar zaten yenmeli/içilmemeli ya, sadece hamilelikte degil her zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?