- 27 Ağustos 2016
- 1.448
- 1.743
- 133
- 31
- Konu Sahibi endless love
-
- #35.801
İnşallah sag salim alırız,Bende acıtır sanıyordum ama öyle degilmiş: Benimki maşallah gün içinde geceye kadar hiç durmuyor saat 11 gibi bi duruyor sonra 1:30da geri başlıyor 7-8 gibi alarm kurmuş gibi tekmelerle saolsun uyandırıyorinanılmaz güzel bir duyguymuş, bende cok merak ediyordum nasıl olacak acaba.. içinde biri tekme atıyor dokunuyor organlarını etkiliyor nasıl bişeydir ki diye düşünüp duruyordum.. hatta bazen korkunc geliyordu acıtır yyaa diyordum...
hiç öyle korkunc olmuyormuş.. :) Ben de hareketlerini hissedince başlıyor bir gülme.. şimdi seslere de duyarlı olmaya başladı.. resmen eşimle ben konuştukca tepki veriyor. bazen çok sakin bazen yerinde durmuyor.. Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah.. sağsalim kucağımıza alalım inş
Öyle tatlıyla arası iyi olan bir insan değilim, kola vs içmem ama içmeyen de ölüyor içen deBen kullanmıyorum yıllardır da benim gibi uzak duranı pek görmüyorum, su gibi içiyor çoğu insan...
Anlıyorum canım seni, ben 10.000 kişinin çalıştığı bir fabrikadayım, evet belki hepsini görmüyorum ama bayan olarak baya azınlıktayız. Ama artık alıştım ben, ilk zamanlar bende saklıyordum bol giyinince insan daha şişko gözüküyo tabi psikoloji de bozuluyor. Sende en azından mesela normal bi kazak bol değil ama, üzerine hırka falan giy şöyle önüne doğru çek rahatsız olursan, zamanla yenersin sende inşAy valla saklıyorum cnm ne yalan söylim hep salaş kazaklar giyiyorum hergün ondan heralde psikolojim bozuldu aynaya bakmıyorum. ben zaten şiştim bide salaş kazak +5 kilo geniş gösteriyo galiba ondanya şirkette 100 kişi isek 80 ı erkek biraz çekiniyorum.
Ay cnm kızma nolur bana ama şuan şükrettim halimeKızlar ben 75le hamile kalmıştım boyumda 1.56, 2 gün önce tartilmistim 81 olmuşum halinize sukredin valla:) 90lari görmekten korkuyorum yürüyüş yapsak iyi olacak aslında
Hareket çok önemli bencede. Benim çok imkanım olmuyor ama bu akşam artık gidip o yüzme havuzuna kaydımı yaptırıcam. Yürüyemiyosam, yüzeyim bariKızlar ben 75le hamile kalmıştım boyumda 1.56, 2 gün önce tartilmistim 81 olmuşum halinize sukredin valla:) 90lari görmekten korkuyorum yürüyüş yapsak iyi olacak aslında
Öyle tatlıyla arası iyi olan bir insan değilim, kola vs içmem ama içmeyen de ölüyor içen deSağlıklı yaşamak adına dikkat edilmesi gerek
Anlıyorum canım seni, ben 10.000 kişinin çalıştığı bir fabrikadayım, evet belki hepsini görmüyorum ama bayan olarak baya azınlıktayız. Ama artık alıştım ben, ilk zamanlar bende saklıyordum bol giyinince insan daha şişko gözüküyo tabi psikoloji de bozuluyor. Sende en azından mesela normal bi kazak bol değil ama, üzerine hırka falan giy şöyle önüne doğru çek rahatsız olursan, zamanla yenersin sende inş
O yukarıda sağlıkla alakalı yazan şeyi başkasına yazıp göndermedim, sildim yine çıkmışinşallah cnm
Ben de öyle takıntılıyım, seni anlıyorum. Bence düzenli yürüyüş ve sağlıklı beslenmeyle de alıyorsak alalım. Aldığımızı da veririz evelallah. Sende de kendimde de o ışığı gördüm, aldığımızı veririzsen gayet iyisin cnm boyuna göre evet. kilonda sabit anlaşılan. maşallah diyim o zamn sana. bende dikkat edeyim bugünden sonra bir dur dim kendime . yoksa benim sonum iyi değil. ben biraz takıntılıyım bu konuda. ama napim huy işte kızanlar olacak bana biliyorum elimde değil.
Yok canım niye kizayim bebeğim doğsun sıkı bi diyet sporla vereceğim inşallah şu an onun iyi olması daha önemli benim için o yuzden çok takilmiyorum kiloya ama dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar yuruyusede başlamak istiyorum inşallah çok almam artıkAy cnm kızma nolur bana ama şuan şükrettim halime
Allah korusun dikkat et valla.
bana doktorum 9 -12 kilo arası alacaksın dedi.Doktora göre bende 8 kilo almış bulunmaktayım. Doktor normal diyor, bana fazla geliyor. Ben hep ilk zamanlar gibi hiç kilo almıcam sandım herhaldeAlırsak veririz yapcak bişi yok. Bol giyinme dar giy yani sıkacak şekilde değil tabi. O göbüş ortaya cıksınn, nasıl motive ediyo insanı, saklama göbeğini, hamişsin sen
Ben de öyle takıntılıyım, seni anlıyorum. Bence düzenli yürüyüş ve sağlıklı beslenmeyle de alıyorsak alalım. Aldığımızı da veririz evelallah. Sende de kendimde de o ışığı gördüm, aldığımızı veririz
Şimdiden yapmak lazım biseyler yoksa yandık vallaHareket çok önemli bencede. Benim çok imkanım olmuyor ama bu akşam artık gidip o yüzme havuzuna kaydımı yaptırıcam. Yürüyemiyosam, yüzeyim bari1 aydır ha gittim ha gidicem erteleye erteleye doğuma yaklaşıyorum
Ben de öyle takıntılıyım, seni anlıyorum. Bence düzenli yürüyüş ve sağlıklı beslenmeyle de alıyorsak alalım. Aldığımızı da veririz evelallah. Sende de kendimde de o ışığı gördüm, aldığımızı veririz
Evet hepimiz öleceğiz canım. :)))) Olay ne zaman ve nasıl öldüğün. Ay hayata ne kadar farklı bakıyoruz seninle :) Farklı bakış açılarının bir arada sohbet etmesi ne hoşÖyle tatlıyla arası iyi olan bir insan değilim, kola vs içmem ama içmeyen de ölüyor içen deSağlıklı yaşamak adına dikkat edilmesi gerek
Anlıyorum canım seni, ben 10.000 kişinin çalıştığı bir fabrikadayım, evet belki hepsini görmüyorum ama bayan olarak baya azınlıktayız. Ama artık alıştım ben, ilk zamanlar bende saklıyordum bol giyinince insan daha şişko gözüküyo tabi psikoloji de bozuluyor. Sende en azından mesela normal bi kazak bol değil ama, üzerine hırka falan giy şöyle önüne doğru çek rahatsız olursan, zamanla yenersin sende inş
Senin doktor zaten kilo alındığı için en azından ben az söyleyim de dikkat etsin diye demiştirbana doktorum 9 -12 kilo arası alacaksın dedi.içimden neler dedim ki.tabi tabi kesin öyle alırım zaten bende.
Bilgilendirmelerin çok faydalı oldu kendi adıma teşekkür ederim. Araba konusunda tavsiyen var mı? Travel sistem nasıl? Birde ilk 6 ay için anne yanına kesin ihtiyaç var mı? Yoksa kirada satılan 2 yaşına kadar olan beşik olur mu?
Hahaha koptumAy cnm kızma nolur bana ama şuan şükrettim halime
Allah korusun dikkat et valla.
Haklısın cnm evet kesinlikle bebek ön planda olmalı bendede öyle de işte anladın senYok canım niye kizayim bebeğim doğsun sıkı bi diyet sporla vereceğim inşallah şu an onun iyi olması daha önemli benim için o yuzden çok takilmiyorum kiloya ama dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar yuruyusede başlamak istiyorum inşallah çok almam artık
Evet hepimiz öleceğiz canım. :)))) Olay ne zaman ve nasıl öldüğün. Ay hayata ne kadar farklı bakıyoruz seninle :) Farklı bakış açılarının bir arada sohbet etmesi ne hoşÖlümü ağzına alma ama o kadar, burada can vermekle ilgili bir topikteyiz. Dün bebişleri şimdi yetişkinleri öldürdün :) şaka yapıyorum ha alınma
bencede öyle düşünmüştür. en az ihtimali verdi bana dikkat edeyim baştan diye. iyi de yaptı. artık deseydi 20ye kadar alabilirsin diye ben bu ay 13 kilo olmuştum daha 7 kilom var diye hesap yapıyordum.Senin doktor zaten kilo alındığı için en azından ben az söyleyim de dikkat etsin diye demiştirÖyle istediğimiz gibi olsa zaten hiç almamayı tercih ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?