2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
İnşallah sag salim alırız,Bende acıtır sanıyordum ama öyle degilmiş: Benimki maşallah gün içinde geceye kadar hiç durmuyor saat 11 gibi bi duruyor sonra 1:30da geri başlıyor 7-8 gibi alarm kurmuş gibi tekmelerle saolsun uyandırıyor

Ben kullanmıyorum yıllardır da benim gibi uzak duranı pek görmüyorum, su gibi içiyor çoğu insan...
Öyle tatlıyla arası iyi olan bir insan değilim, kola vs içmem ama içmeyen de ölüyor içen de Sağlıklı yaşamak adına dikkat edilmesi gerek
Anlıyorum canım seni, ben 10.000 kişinin çalıştığı bir fabrikadayım, evet belki hepsini görmüyorum ama bayan olarak baya azınlıktayız. Ama artık alıştım ben, ilk zamanlar bende saklıyordum bol giyinince insan daha şişko gözüküyo tabi psikoloji de bozuluyor. Sende en azından mesela normal bi kazak bol değil ama, üzerine hırka falan giy şöyle önüne doğru çek rahatsız olursan, zamanla yenersin sende inş

Kızlar ben 75le hamile kalmıştım boyumda 1.56, 2 gün önce tartilmistim 81 olmuşum halinize sukredin valla:) 90lari görmekten korkuyorum yürüyüş yapsak iyi olacak aslında
Ay cnm kızma nolur bana ama şuan şükrettim halime
Allah korusun dikkat et valla.

Kızlar ben 75le hamile kalmıştım boyumda 1.56, 2 gün önce tartilmistim 81 olmuşum halinize sukredin valla:) 90lari görmekten korkuyorum yürüyüş yapsak iyi olacak aslında
Hareket çok önemli bencede. Benim çok imkanım olmuyor ama bu akşam artık gidip o yüzme havuzuna kaydımı yaptırıcam. Yürüyemiyosam, yüzeyim bari 1 aydır ha gittim ha gidicem erteleye erteleye doğuma yaklaşıyorum

inşallah cnm

Ben de öyle takıntılıyım, seni anlıyorum. Bence düzenli yürüyüş ve sağlıklı beslenmeyle de alıyorsak alalım. Aldığımızı da veririz evelallah. Sende de kendimde de o ışığı gördüm, aldığımızı veririz

Ay cnm kızma nolur bana ama şuan şükrettim halime
Allah korusun dikkat et valla.
Yok canım niye kizayim bebeğim doğsun sıkı bi diyet sporla vereceğim inşallah şu an onun iyi olması daha önemli benim için o yuzden çok takilmiyorum kiloya ama dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar yuruyusede başlamak istiyorum inşallah çok almam artık

bana doktorum 9 -12 kilo arası alacaksın dedi. içimden neler dedim ki.tabi tabi kesin öyle alırım zaten bende.

Evet hepimiz öleceğiz canım. :)))) Olay ne zaman ve nasıl öldüğün. Ay hayata ne kadar farklı bakıyoruz seninle :) Farklı bakış açılarının bir arada sohbet etmesi ne hoş Ölümü ağzına alma ama o kadar, burada can vermekle ilgili bir topikteyiz. Dün bebişleri şimdi yetişkinleri öldürdün :) şaka yapıyorum ha alınma

bana doktorum 9 -12 kilo arası alacaksın dedi. içimden neler dedim ki.tabi tabi kesin öyle alırım zaten bende.
Senin doktor zaten kilo alındığı için en azından ben az söyleyim de dikkat etsin diye demiştir Öyle istediğimiz gibi olsa zaten hiç almamayı tercih ederim

yararlı olabildiysem ne mutlu bana.. araba konusunda kesinlike travel ve baston alın derim. ben hafif diyerekten graco evo marka araba almıştım ama iki parçadan oluşuyor ve doğru düzgün hiç kullanamadan direkt normal baston bir araba aldım ve onu hala kullanıyor oğlum. baston travel lardan chicco nun vardı galiba şu anda tam hatırlayamıyorum belki yeni çıkmış da olabilir. bi de gidip bebek arabalarına fahiş ödemeler yapmayın baby2go diye bi marka var hem fiyatları uygun hem de çok kaliteli. ayrıca e bebek in kendi markası var joie o da çok kaliteli bi araba.

ilk 6 ay ben yanımda ahşap beşikte büyüttüm oğlumu. yan taraflarındaki koruma pedlerini çıkarınca elini uzatıp bebek ile temasını sağlayabiliyosun. anne yanı dedikleri hem pahalı hem de böyle bir ihtimal varken bence gereksiz. yalnız 2 yıl önce babymax ın anne yanı özelliğini taşıyan bi park yatağı vardı ben beşik sonrası onu aldım ve hala daha oğlum onun içinde yatıyor. park yatak tabi beşik gibi sallanmıyor ama bebekler büyüdüğü için de sallamaya çok ihtiyaç duymuyorsunuz. bu ahşap beşikleri en en fazla 6 ay kullanabiliyosunuz sonra zaten bebek içine sığmıyor. en azından benim oğlum sığmadı :)

başka bilmek istediğin şeyler varsa sorabilirsin cnm. seve seve yanıtlarım. :)

Haklısın cnm evet kesinlikle bebek ön planda olmalı bendede öyle de işte anladın sen aynen bende öyle yapacağım

Ya dün yazdığım şeyin yeri burası olmadığının farkındayım ve yanlış kelimeler kullandığımın da. Ölümü de çok anmıyorum aslında O yazdığım şeyi de silip göndermemiştim zaten başka gönderi yazınca yine hortlamış. Kafanda çizdiğim profili hayal edebiliyorum ama hiç öyle bir insan değilim aslında Bu saçma şeyler üst üste geliyor sadece. Güzel şeyler analım güzel olsun

Senin doktor zaten kilo alındığı için en azından ben az söyleyim de dikkat etsin diye demiştir Öyle istediğimiz gibi olsa zaten hiç almamayı tercih ederim
bencede öyle düşünmüştür. en az ihtimali verdi bana dikkat edeyim baştan diye. iyi de yaptı. artık deseydi 20ye kadar alabilirsin diye ben bu ay 13 kilo olmuştum daha 7 kilom var diye hesap yapıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…