2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

ıslak mendili uni baby yenidoğan alın cnm. sadece onda saf su ve pamuk var hiçbir katkı maddesi yok diğerlerinde olduğu kanıtlanmış.

ben de 7 kg aldım doktorum 20 kg ya kadar hak verdi..herkesin vücut kitle indeksine göre kilo alması gerek

Nereden aldın canım?

aaa çok mantıklı ben de sabah eşime diyorum ben obur gibi mi yiyorum diye
hamilelik öncesi aynı yememe rağmen daha çok kilo alıyorum

ben de insanlar karnımı incelediğinde rahatsız oluyorum...
karnım çok büyüdü rahat 8 aylık gibi görünüyor hele hazım sorunu yaşadığımda
ben de bol giyinmeyi tercih ediyorum

ıslak mendili uni baby yenidoğan alın cnm. sadece onda saf su ve pamuk var hiçbir katkı maddesi yok diğerlerinde olduğu kanıtlanmış.
Çok fazla araştırdım,Güvendigim insanlara dahi sordum hepsi baby me markası önerdi çünkü tamamen su ve pamuk elinize aldıgınızda dahi şaşırırsınız. Çevremdeki herkes memnun ve katkısız olduguda savunuluyor bu yüzden bu ürünü tercih ettim. Bu konuda hassasım ama Baby me dışında prima,Hipp,Uni baby,sebamed,komili bunlarında Katkısız oldugunu duydum: Zaten şampuan ıslak mendil ve emzik bunları bebek kendi seçermiş, Islak mendilde bizimkinin poposu rahat eder severse degiştirmem,Yoksa digerlerini deniycem şampuandada öyle çeşit yapcam hangisini seçerse emzik zaten avent düşünüyorum

https://www.civilim.com/mobil/m-urundetay.aspx?Pr=212213&ctrid=16271

chicco next to me ye o kadar para vermeyin bu da aynı şey.
Sevmeyen insanlar olabilir canım,Mesala ben sürekli yanımda ve baktıgımda görmek istiyorum. Egilip kalkıp dogrulup almak istemiyorum,heran elim üstünde olsun istedigimden o ürünü gereksiz bulmuyorum. Ama diger türlü bu üründe güzel ama yeni doganlar için pek iyi degil sallaması pek yok yengem kullandı 2.nci çocuguna sevmedi şahsen tercih meselesi biraz

benım de annem oyun parkı alacakta onun yanına uyacak dolap perde falan bakacak tecrybesız olunca ıste bı de aılemden uzaktayım ne yapacagımı bılmıyorum bende tsk ederım cnm bu arada
Rica ederim bende Ailemden uzagım,Birde taşınma ihtimalimde var zaten ilk evlendigimde bebek odasını boş bırakmıştım sadece store taktırmıştım oda içi yani perde yok,Onuda düşünüyorum ne zaman gönlüme düşerse o zaman alırım diyorum. Ama genelde ben hep kendim perde konusunu ayarlamışımdır. Mesala bi kanadı Fuşya bi kanadı pudra pembesi istiyorum ortada sade pudra pembesi tarzında beyaza yakın bogmayacak bir renkte perde bakıyorum. Araştır ama kasma çogu insan 1-2 yaşına kadar yatak odası yapmasanızda olur yanınızdan ayıramıyorsunuz diyor zaten. Fakat ben düzene otursun diye 6 ay yanımda Gündüzleri kendi odasında gece yanımda yatırcam alışmak zor olmasın ona diye ondan istiyorum ama acelen yoksa senin kasma bence stres iyi gelmiyor bize ;(

Bende tuvalete gidip geliyorum işte gün içinde. Bazen fabrikanın içinde dolaşıyorum biraz. Dışarı cıktım az önce soğuk

babymax bedside da diğer park yataklar gibi değil canım chicco next to me gibi yan paneli iniyor ve bebkle direkt temas halinde oluyorsun gece boyunca.

Canım bi tanıdığım da LR in bebek bakım setini tavsiye etti. Kullanmadığım için yorum yapamıcam ama.

Çok haklısın canım. Allah güzel günler nasip etsin çocuklarınla, hepimizin bebişlerini bize bağışlasın inşallah.

Evet canım onu ben de duymuştum soğan iyi geliyormuş.avdntin 2 li Kalkan'ı var hem hava alan hem almayan.duruma göre bakarız artık

geçmiş olsun canım...sınır 5 ti sanırım ...10 olursa normal oluyordu...kaç ki bebişin suyu...
inşallah sıvı kendini toparlar...
Dün 7 idi bugün daha iyi dediler bu seferde öteki bebişin normalden yüksek çıktı. Üst limit ne biliyor musun? Bugün de hastanedeyim bakalım inşallah yarın daha da iyi olur.

aslında bende pek oda yapma taraftarı degılım kendı evımde degıl zaten bakalım artık hayırlısı olsun her sey ıçin gezmek lazım bazı seyler ıcın de dediğin gibi ilk zamanlar hep yanımızda olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…