- 6 Nisan 2008
- 669
- 80
- 118
- Konu Sahibi endless love
-
- #35.841
Annem gil almışlar onlar istikbalden almış fakat onlar almasaydı. Ben parça parça alacaktım dolabı ikea düşünüyordum beyaz,Mobilyasını yaptırmayı düşünüyordum istedigim model alt degiştirme yeri güzel fakat herkes kullanılmıyor yer kaplıyor dediginden onu almıycaktım,Onun yerine oyuncak sandıgı, düşünüyordum. Sallanan koltukta emzirmek sütü artırır dediler fakat fuzili gördügümden düşünmedim. Şimdi anne yanı beşik alcam kendim Chicco next 2 Mee düşünüyorum fiyat nerde uygunsa hangi sitede ona bakıyorum... Onun dışında ıslak mendili 24lü baby me markası iyi oldugunda onu Aldım,E bebekten,dandiniden,Ve uygun buldugum nere varsa ordan alıyorum.
Evet bende onceki actigi konulara falan baktim gercek gibi hesap zaten kimisi fake demis kiz sinirlenmis pisman ettiniz anlattigima diye ama valla ben su hayatta herseyi beklerim artk oyuzden inandim kiza .Evet ona şok oldum zaten
Rabbim yaşatmasın kimseye. Kız sahte bi hesaba da benzemiyor.
Ben de 7 kg almışım. Doktor sağlıklı beslendikten sonrası normal diyor. 7 için de gayet iyi dedi. Boyun nasıl bilmiyorum da 16 kg alman normal dedi bana doktorum. Çok da azı iyi değil. Ben hwr sabah tartılıyorum kontrol altında tutmak için. Sen de öyle yapsana. Sonra veririz alırsak da. Derdimiz bu olsun.
Nereden aldın canım?ben indirime denk geldim lasinoh un ikili pompasını 140 tl civarına bulunca aldım. çalışıyorum ve dogum izni bittikten sonra çalışmaya devame edeceğim nasipse, gogus pompasına ihtiyac duyacağımı düşündüm. bir de ilk zamanlar süt sıtması olmamak için sağma durumu da olabiliyormuş.. ama dediğin gibi de yapabilirsin. ihtiyac duyduğun an internetten bile alsan ertesi gün kapında hemen.. En kötü gidip alıverir eşiniz veya bir tanıdığınız..
Ben de 55kg ile evlendim, 2 senede 66-67 oldum. Ama boyum 175 ve yapım gereği 67lerde iyiydim aslında ama ben bebek düşündüğümden zayıflamak istedim. Gebelikten önceki ay 1 ay diyetle 62ye düşmüştüm. Şimdi 69 oldum bu zamana kadar. Yani +7kg dayım. Son kontrol geçen haftaydı, kilom şuan sabit. Son bikaç ayda artış oldu. Doktora sordum ben normal yiyorum nasıl bu kadar hızlı kilo artıyor diye hormonlardan dedi. Yapacak birşey yok...
Ay valla saklıyorum cnm ne yalan söylim hep salaş kazaklar giyiyorum hergün ondan heralde psikolojim bozuldu aynaya bakmıyorum. ben zaten şiştim bide salaş kazak +5 kilo geniş gösteriyo galiba ondanya şirkette 100 kişi isek 80 ı erkek biraz çekiniyorum.
Boya göre söylüyor heralde @Pregnant07 1,75 boy 15 kilo demiş. ben 1.67 12 kilo dedi. sen uzun boylumusun canm. bence boya göre kilo söylüyorlarben de 7 kg aldım doktorum 20 kg ya kadar hak verdi..herkesin vücut kitle indeksine göre kilo alması gerek
Çok fazla araştırdım,Güvendigim insanlara dahi sordum hepsi baby me markası önerdi çünkü tamamen su ve pamuk elinize aldıgınızda dahi şaşırırsınız. Çevremdeki herkes memnun ve katkısız olduguda savunuluyor bu yüzden bu ürünü tercih ettim. Bu konuda hassasım ama Baby me dışında prima,Hipp,Uni baby,sebamed,komili bunlarında Katkısız oldugunu duydum: Zaten şampuan ıslak mendil ve emzik bunları bebek kendi seçermiş, Islak mendilde bizimkinin poposu rahat eder severse degiştirmem,Yoksa digerlerini deniycem şampuandada öyle çeşit yapcam hangisini seçerse emzik zaten avent düşünüyorumıslak mendili uni baby yenidoğan alın cnm. sadece onda saf su ve pamuk var hiçbir katkı maddesi yok diğerlerinde olduğu kanıtlanmış.
Sevmeyen insanlar olabilir canım,Mesala ben sürekli yanımda ve baktıgımda görmek istiyorum. Egilip kalkıp dogrulup almak istemiyorum,heran elim üstünde olsun istedigimden o ürünü gereksiz bulmuyorum. Ama diger türlü bu üründe güzel ama yeni doganlar için pek iyi degil sallaması pek yok yengem kullandı 2.nci çocuguna sevmedi şahsen tercih meselesi birazhttps://www.civilim.com/mobil/m-urundetay.aspx?Pr=212213&ctrid=16271
chicco next to me ye o kadar para vermeyin bu da aynı şey.
Rica ederim bende Ailemden uzagım,Birde taşınma ihtimalimde var zaten ilk evlendigimde bebek odasını boş bırakmıştım sadece store taktırmıştım oda içi yani perde yok,Onuda düşünüyorum ne zaman gönlüme düşerse o zaman alırım diyorum. Ama genelde ben hep kendim perde konusunu ayarlamışımdır. Mesala bi kanadı Fuşya bi kanadı pudra pembesi istiyorum ortada sade pudra pembesi tarzında beyaza yakın bogmayacak bir renkte perde bakıyorum. Araştır ama kasma çogu insan 1-2 yaşına kadar yatak odası yapmasanızda olur yanınızdan ayıramıyorsunuz diyor zaten. Fakat ben düzene otursun diye 6 ay yanımda Gündüzleri kendi odasında gece yanımda yatırcam alışmak zor olmasın ona diye ondan istiyorum ama acelen yoksa senin kasma bence stres iyi gelmiyor bize ;(benım de annem oyun parkı alacakta onun yanına uyacak dolap perde falan bakacak tecrybesız olunca ıste bı de aılemden uzaktayım ne yapacagımı bılmıyorum bende tsk ederım cnm bu arada
Ben joker'in gece indirimden almıstım suan o fiyata yok ama ara ara indirime giriyor jokerin sitesini takip edebilirsin cnmNereden aldın canım?
Ben arada çıkıyorum odadan çay ocağına gidiyorum yürüyüş olsun diye 2 kat çıkıyorum sonra 3 kat aşağ iniyorum kızların yanına. snra benim kata çıkıyorum 2 oda geziyorum kızlara bakıyorum. snra lavaboya geçiyorum .snra odaya geliyorum. günde 3-5 kez yapıyorum bunu aşağ yukarı boş boş dolanıyorum koltuğa yapışmım diye . zaten kalkim de koltukda kendine gelsin iyice çöktü...
Sevmeyen insanlar olabilir canım,Mesala ben sürekli yanımda ve baktıgımda görmek istiyorum. Egilip kalkıp dogrulup almak istemiyorum,heran elim üstünde olsun istedigimden o ürünü gereksiz bulmuyorum. Ama diger türlü bu üründe güzel ama yeni doganlar için pek iyi degil sallaması pek yok yengem kullandı 2.nci çocuguna sevmedi şahsen tercih meselesi biraz
Canım bi tanıdığım da LR in bebek bakım setini tavsiye etti. Kullanmadığım için yorum yapamıcam ama.Kızlar bebek şampuanı bakım kremi araştırıyorum,Eşim mustela diyor görümcem kullanmış kokusunu seviyor güzel bir ürün,Fakat bende burt's bees ürünlerini sevdigimden,Ve kullandıgımdan bunu düşünüyorum. Mustela veya bu ürünü kullanmış yada çevresinde duymuş birileri var mı siz hangi ürünleri düşünüyorsunuz ?
Çok haklısın canım. Allah güzel günler nasip etsin çocuklarınla, hepimizin bebişlerini bize bağışlasın inşallah.Birgun tum bu cektigin sikintilari ve uzuntuleri unutacaksin ve yuzunde kocaman guller acacak.
Benim ilk oglumda erken dogum riskim vardi, haftalari gunleri sayiyordum. Su an 2,5 yasinda dun aksam oyun oynarken elleriyle gozlerini kapatti, dedimki gozlerini goremezsem ozlerim. Sonra bana seni cok seviyorum anne dedi. O anda hissettigim mutlulugun tarifi yok. Onlar icin cektigimiz herturlu zorlugu unutturuyor.
Evet canım onu ben de duymuştum soğan iyi geliyormuş.avdntin 2 li Kalkan'ı var hem hava alan hem almayan.duruma göre bakarız artıkGögüs ucu kalkanını kimisi öneriyor, kimisi önermiyor. hava almıyor daha da kötü yapıyor diyen de oldu. Kararsızım kullanıp kullanmama konusunda, gogus pedi aldım şimdilik.
Bu arada kayınvalidemin dediğine göre, gögüs ucuna soğan suyu sürmek cok işe yarıyormuş. Yara olmasını engelliyormuş.. Onu mu denesem acaba diye düşünüyorum. eskiler daha iyi biliyor vallahi.
Dün 7 idi bugün daha iyi dediler bu seferde öteki bebişin normalden yüksek çıktı. Üst limit ne biliyor musun? Bugün de hastanedeyim bakalım inşallah yarın daha da iyi olur.geçmiş olsun canım...sınır 5 ti sanırım ...10 olursa normal oluyordu...kaç ki bebişin suyu...
inşallah sıvı kendini toparlar...
aslında bende pek oda yapma taraftarı degılım kendı evımde degıl zaten bakalım artık hayırlısı olsun her sey ıçin gezmek lazım bazı seyler ıcın de dediğin gibi ilk zamanlar hep yanımızda olacakRica ederim bende Ailemden uzagım,Birde taşınma ihtimalimde var zaten ilk evlendigimde bebek odasını boş bırakmıştım sadece store taktırmıştım oda içi yani perde yok,Onuda düşünüyorum ne zaman gönlüme düşerse o zaman alırım diyorum. Ama genelde ben hep kendim perde konusunu ayarlamışımdır. Mesala bi kanadı Fuşya bi kanadı pudra pembesi istiyorum ortada sade pudra pembesi tarzında beyaza yakın bogmayacak bir renkte perde bakıyorum. Araştır ama kasma çogu insan 1-2 yaşına kadar yatak odası yapmasanızda olur yanınızdan ayıramıyorsunuz diyor zaten. Fakat ben düzene otursun diye 6 ay yanımda Gündüzleri kendi odasında gece yanımda yatırcam alışmak zor olmasın ona diye ondan istiyorum ama acelen yoksa senin kasma bence stres iyi gelmiyor bize ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?