2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Artık alışverişe başlayacağız bizde deneyimlerini aktardığın için çok teşekkür ederim tecrübeli annelerin yorumları çok önemli

Ooo süper valla, havalar biraz daha ısınsın akşamları cıkmak istiyorum, gündüz çalışmaktan ona fırsat gelmiyor
aynen ya bende çalışıyorm eve gidiyorum pert. bakma oturduğum yerden çalışıyorum ama zihnen ve bedenen yoruluyorm belim ağrıyor spor yapamıyorm kiiiiiii HappyMommy ye sinir oldum şuanda. arkadaşım bir süre görüşmeyelim lütfen

şaka tabi

dedimki gozlerini goremezsem ozlerim. Sonra bana seni cok seviyorum anne dedi. NE KADAR GUZEL ALLAH AHYIRLI OMUR VERSIN INSALLAH. ALLAHIM GUNLER GELECEK KIZIM DA BANA DIYECEK SENI COK SEVIYORUM DIYE INSALLLAH AYY BI AN DUYGULANDIM
Yavrularimizin hep guzel sozlerini, Hep guzel gunlerini gorelim insallah. AMİN.

valla benimde ağrılarım oturmaktan. Beyinde yoruluyor tabi ama yine de yürüyebilirim aslında sadece hava soğuk olunca canım istemiyor...

Kuzucum napalım yaşadığım şehrin ve home office çalışmanın avantajı. Akşam yemekten sonra yürümek daha iyi olur aslında, eşlerinizi takın kolunuza yürüyün siz de

Oturmaktan popom uyuştu
Ben arada çıkıyorum odadan çay ocağına gidiyorum yürüyüş olsun diye 2 kat çıkıyorum sonra 3 kat aşağ iniyorum kızların yanına. snra benim kata çıkıyorum 2 oda geziyorum kızlara bakıyorum. snra lavaboya geçiyorum .snra odaya geliyorum. günde 3-5 kez yapıyorum bunu aşağ yukarı boş boş dolanıyorum koltuğa yapışmım diye . zaten kalkim de koltukda kendine gelsin iyice çöktü...

Okadar komik bi durumdamıyım ki kilolu hamile kalmam da benim şanssızlıgım işte .hamilelikte aldığım kilo normal aslında. önceki kilom fazla olduğu için yapabileceğim bişey yok bu saatten sonra. elimden geldiği kadar dikkat etmeye calisacagim artık.

Annem gil almışlar onlar istikbalden almış fakat onlar almasaydı. Ben parça parça alacaktım dolabı ikea düşünüyordum beyaz,Mobilyasını yaptırmayı düşünüyordum istedigim model alt degiştirme yeri güzel fakat herkes kullanılmıyor yer kaplıyor dediginden onu almıycaktım,Onun yerine oyuncak sandıgı, düşünüyordum. Sallanan koltukta emzirmek sütü artırır dediler fakat fuzili gördügümden düşünmedim. Şimdi anne yanı beşik alcam kendim Chicco next 2 Mee düşünüyorum fiyat nerde uygunsa hangi sitede ona bakıyorum... Onun dışında ıslak mendili 24lü baby me markası iyi oldugunda onu Aldım,E bebekten,dandiniden,Ve uygun buldugum nere varsa ordan alıyorum.

yok cnm bana güldü arkadaş ben öyle dedim diye söyleyiş tarzıma galiba. senle ilgisi yook. ooo çevremde 30 kilo alan yengem var. valla 10 kilo gidiyor doğumda zaten. bende boşa endişe ediyorum aslında. sende etme hemen verirsin . ablam sezeryan oldu mecburen 40 haftayı geçti yeğenm dönmedi. 17 kilo almıştı. 8 kilosu gitti sezeryan sonrası geriye kaldı 9 kilo onuda emziriken verdi birazını sonra yürüyüş yaptı . eskisinden daha zayıf. emin ol sende bende öyle oluruz. skntı yapmayalım. aynen şuan baya az kilo almışsın 6 kilo ne güzel bravo .

Kızlar bebek şampuanı bakım kremi araştırıyorum,Eşim mustela diyor görümcem kullanmış kokusunu seviyor güzel bir ürün,Fakat bende burt's bees ürünlerini sevdigimden,Ve kullandıgımdan bunu düşünüyorum. Mustela veya bu ürünü kullanmış yada çevresinde duymuş birileri var mı siz hangi ürünleri düşünüyorsunuz ?

benım de annem oyun parkı alacakta onun yanına uyacak dolap perde falan bakacak tecrybesız olunca ıste bı de aılemden uzaktayım ne yapacagımı bılmıyorum bende tsk ederım cnm bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…