- 24 Nisan 2015
- 1.894
- 1.073
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #35.861
Ya çok güzellll kendimi ve bebeğimi hayal ettim de bi an:)))babymax bedside Eki Görüntüle 1951021
Bunlar sallanmıyor sanırım değil mi?babymax bedside Eki Görüntüle 1951021
Bizim ki Chihuahua :) Bizde öyle bir sorun yok. Ailede herkes cok aliskin ciko'ya :) Hatta annemle babam bile anneannem, dedem diye seviyorlar :) Herkes diyor cikoya kulaklarını nasıl cekecek Türkmen bak gör diye :) Evin bireyi onlar da sonucta. Bende bir sıkıntı görmüyorum, gayet eğlenceli olacak inanıyorum :) sizin cins nedir ?Hangi cins sizinki ? Ben çok rahatım aslında iç içe büyümelerinde sakınca görmüyorum ama aile baskısı olacağı kesin... hamile kaldığımı öğrendiklerinden berii köpek ne olacak köpek ne olacak... tüm sorunumuz bu :)) Sizde de var mı aynı dert.
hahaha aynı biz. Esime diyorum gecenin köründe nereye gitcem be adam diye :))) Ben eskiden hic kalkmazdım :) Simdi gece 2 kere mutlaka uyanıyorum, bir 4 civarı bide 7 gb :)))Hic yabanci degil dimiii. Bizde surekli durum boyle. Bu gece abartmıyorum 8i buldu lavaboya gidisim:))))
Bende yillardir kola icmem zaten de sevmem. Cok nadiren yazin disarda yemek yedigimde gazli portakal suyu ya da karisik meyve suyu icerim ama genelde ayran tercih ederim yillardir. Zaten gebeligimde hic agzima surmedim gazli icecekleriBen kullanmıyorum yıllardır da benim gibi uzak duranı pek görmüyorum, su gibi içiyor çoğu insan...
Ben de bugun avm de baya bi turladimEvet cnm görüyoruz instgramda hikaye de . sen yürü güneşli havada biz çalışalım hiç adil değil
Bizim ki Çilek Mobilyadan Safari Natura modeli. 1 ay önce aldık, yarın teslim edilecek insallah. Biz hayvanları cok sevdiğimizden ilk görüste asık oldum :) Ilk baktıgım modeli aldim 15 gün sonunda :))bebek odası alan anneler nerden aldınız acaba ınternetten aldıysanız hangı sıtelere bakıyorsunuz ben daha hıc bır sey alamadım da bılgılerınızı paylaırsanız sevınırım bende fıkır edınırım
Şimdi internetten baktım çok tatlıymış modeli :) İyi günlerde kullansın kuzunuz :)Bizim ki Çilek Mobilyadan Safari Natura modeli. 1 ay önce aldık, yarın teslim edilecek insallah. Biz hayvanları cok sevdiğimizden ilk görüste asık oldum :) Ilk baktıgım modeli aldim 15 gün sonunda :))
Mustela catlak kremi ve gögüs kremi kullanıyorum ben 7 aydır :) Cok memnunum. Bende bebeğime tüm ihtiyaclarını Mustela'dan alacagim, güvendiğim bir marka oldu. 1 catlagim bile yok henüzKızlar bebek şampuanı bakım kremi araştırıyorum,Eşim mustela diyor görümcem kullanmış kokusunu seviyor güzel bir ürün,Fakat bende burt's bees ürünlerini sevdigimden,Ve kullandıgımdan bunu düşünüyorum. Mustela veya bu ürünü kullanmış yada çevresinde duymuş birileri var mı siz hangi ürünleri düşünüyorsunuz ?
bak yan paneli iniyorsa bu daha kullanışlı diyebilirimbabymax bedside da diğer park yataklar gibi değil canım chicco next to me gibi yan paneli iniyor ve bebkle direkt temas halinde oluyorsun gece boyunca.
tesekkür ederiz :) Hepsi insallah saglıklı güzel uykular geceler gecirsin yataklarında :)Şimdi internetten baktım çok tatlıymış modeli :) İyi günlerde kullansın kuzunuz :)
Bende biraz o konuda şeyim galibaMustela catlak kremi ve gögüs kremi kullanıyorum ben 7 aydır :) Cok memnunum. Bende bebeğime tüm ihtiyaclarını Mustela'dan alacagim, güvendiğim bir marka oldu. 1 catlagim bile yok henüz
aynen öyle canım acelesi olan bir durum degil yaniaslında bende pek oda yapma taraftarı degılım kendı evımde degıl zaten bakalım artık hayırlısı olsun her sey ıçin gezmek lazım bazı seyler ıcın de dediğin gibi ilk zamanlar hep yanımızda olacak
Benim cildim cok beyaz ve devamli nemlendirici kullanmam gerek yoksa cok kuruyor. Alerjik bir yapım var. O yüzden hamile oldugumu öğrendiğimden beri kullanıyorum her gece mutlaka Mustela. Kış olmasınında etkisi var, göbeğimiz hava alamıyor valla üşütücem diye. Biraz kaşıntılar başladı, bugün bir de bebe yagi aldim sabahta ondan sürmek icin. Benim isim zor yani :) Genetikse eğer cok iyi annemde de hic catlak olmamıs 2 cocukla. Bakalım görücez ama siz yine de arada birde olsa mutlaka nemlendirin gögüs ve karın bölgenizi.Bende biraz o konuda şeyim galibaHiç kullanmadım çatlak ürünü ve hiç çatlamadımda belkide sonradan çatlarım bilmiyorum korkuyorumda ama unutuyorum hep sonrada üşeniyorum
Çok teşekkürler tecrübeli anne :) çok faydalı oldu, göz önünde bulundurucam :) göğüs pedi ve göğüs kremini şimdiden aldım zaten :) lansinoh aldım kremi. Pompa kaldı bir onu da netleştiricem inşallahbence de kesinlikle alın süt pompası. zaten ilk zamanlrda gelen sütün hepsini içemiyor bebek. kiraz kadar mide ile doğuyorlar benim bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde ne gerek var falan demiştim ama doğumun ertesi günü eşimi gönderip acilen aldırdım. yalnız ilk ay sağdığınız sütü o 1 ay içinde mutlaka vermeniz lazım çünkü o ağız sütü yani ilk süt bebeğe en yararlı olanı da o zaten. süt pompası olarak manuel düşünürseniz avent, elektrikli düşünürseniz medela markayı tavsiye ederim. ben çok araştırdım ve en sonunda bunların en iyi olduğuna karar kıldım. lansinoh da denedim ama medela daha iyi çekiyor.
göğüs pedi evet kesinlikle alın çünkü bebek sütü tam olarak bitirmediği için dışarıya taşıyor ve kıyafetlerininz ıslanıyor. pedi multaka kullanmanız lazım.
göğüs kalkanı çok gereksiz. ve de onca para. benim oğlum 6 aylıkken falan anca yara olmuştu göğüslerim o zamanda zaten gidip hemen aldık e bebekten. illaki yara olacak diye birşey de yok. arkadaşım özenip doğum öncesinden almıştı hiç kullanmamış boşuna para.
göğüs ucu kremi olarak lansinoh u mutlaka doğum öncesinden itibaren alın. bu kremi emzirmeden önce memeden silmeniz ya da yıkamanız da gerekmiyor. son derece sağlıklı bir ürün. bebeğe de hiç zararı olmadığı kanıtlanmış. bitkisel yağların içinde az da olsa alkol var o daha çok zararlı. lamsinoh en iyisi.
2 yıl arayla doğum yapacak bir anne olarak size tavsiyelerim bunlardır. daha yeni deneyimlediğim için rahat rahat size yazabiliyorum... Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin...
Aynen canım teşekkür ederimm ben de alıcam kesinleşti artık yorumlardan sonraCanım arkadaşım kullanıyordu Lansinoh memnundu o. Ben aventi can acıtmıyor diye aldım çok anlamıyorum pompalardan. Aventte silikon parça varmış meme başını acıtmıyormuş. Doktorum bana da göğüs pompası almamı önerdi bebiş çok ememediği için sütünü sağar sonra verirsin yoksa göğüslerin şişer ağrı yapar dedi. Benim bir de kistlerim var kesin almam gerekiyordu. Bir de sütü kesinlikle artırıyormuş
Lansinoh'u nerden aldın canım o fiyata görmemiştim hiç baya indirimli almışsın :)ben indirime denk geldim lasinoh un ikili pompasını 140 tl civarına bulunca aldım. çalışıyorum ve dogum izni bittikten sonra çalışmaya devame edeceğim nasipse, gogus pompasına ihtiyac duyacağımı düşündüm. bir de ilk zamanlar süt sıtması olmamak için sağma durumu da olabiliyormuş.. ama dediğin gibi de yapabilirsin. ihtiyac duyduğun an internetten bile alsan ertesi gün kapında hemen.. En kötü gidip alıverir eşiniz veya bir tanıdığınız..
Ay canım ben sana gülmedimOkadar komik bi durumdamıyım kikilolu hamile kalmam da benim şanssızlıgım işte .hamilelikte aldığım kilo normal aslında. önceki kilom fazla olduğu için yapabileceğim bişey yok bu saatten sonra. elimden geldiği kadar dikkat etmeye calisacagim artık.
Mustela'yı kesinlikle önerdi canım bir arkadaşımın arkadaşı eczacı. Ben aldım bile dün gelmiş kargom :) hem seyahat boy hem 400 mü 500 mü ml ne o boydan aldım.Kızlar bebek şampuanı bakım kremi araştırıyorum,Eşim mustela diyor görümcem kullanmış kokusunu seviyor güzel bir ürün,Fakat bende burt's bees ürünlerini sevdigimden,Ve kullandıgımdan bunu düşünüyorum. Mustela veya bu ürünü kullanmış yada çevresinde duymuş birileri var mı siz hangi ürünleri düşünüyorsunuz ?
Bende baktımda herkes seviyor ama vücut kreminde veya yagında losyonunda burt's bees kullanıp begenen var galiba karışık alcam bende Zaten birazda bebek kendi seçtiginden emin olamıyorum,Pişik kremide burt's bees öneriyorlarMustela'yı kesinlikle önerdi canım bir arkadaşımın arkadaşı eczacı. Ben aldım bile dün gelmiş kargom :) hem seyahat boy hem 400 mü 500 mü ml ne o boydan aldım.
arada yapıyorum, liearac kullanıyorum mustelada arada ama işte hepsini aldım aç gözlü gibi burts bers markasının yagınıda aldım bebe yagda hindistan cevizi yagıda fakat işte üşendigimden çok sık yapamıyorum annem sıfır çatlak umarım ona çekerim ama ablam gil harita bildigin bide fazla kg almadım ben çokta su içiyorum birazda ona güveniyorum bide bu zamana kadar çatlamadım onada güveniyorum inş öylede giderBenim cildim cok beyaz ve devamli nemlendirici kullanmam gerek yoksa cok kuruyor. Alerjik bir yapım var. O yüzden hamile oldugumu öğrendiğimden beri kullanıyorum her gece mutlaka Mustela. Kış olmasınında etkisi var, göbeğimiz hava alamıyor valla üşütücem diye. Biraz kaşıntılar başladı, bugün bir de bebe yagi aldim sabahta ondan sürmek icin. Benim isim zor yani :) Genetikse eğer cok iyi annemde de hic catlak olmamıs 2 cocukla. Bakalım görücez ama siz yine de arada birde olsa mutlaka nemlendirin gögüs ve karın bölgenizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?