2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bizim ki Chihuahua :) Bizde öyle bir sorun yok. Ailede herkes cok aliskin ciko'ya :) Hatta annemle babam bile anneannem, dedem diye seviyorlar :) Herkes diyor cikoya kulaklarını nasıl cekecek Türkmen bak gör diye :) Evin bireyi onlar da sonucta. Bende bir sıkıntı görmüyorum, gayet eğlenceli olacak inanıyorum :) sizin cins nedir ?

Hic yabanci degil dimiii. Bizde surekli durum boyle. Bu gece abartmıyorum 8i buldu lavaboya gidisim:))))
hahaha aynı biz. Esime diyorum gecenin köründe nereye gitcem be adam diye :))) Ben eskiden hic kalkmazdım :) Simdi gece 2 kere mutlaka uyanıyorum, bir 4 civarı bide 7 gb :)))

Ben kullanmıyorum yıllardır da benim gibi uzak duranı pek görmüyorum, su gibi içiyor çoğu insan...
Bende yillardir kola icmem zaten de sevmem. Cok nadiren yazin disarda yemek yedigimde gazli portakal suyu ya da karisik meyve suyu icerim ama genelde ayran tercih ederim yillardir. Zaten gebeligimde hic agzima surmedim gazli icecekleri yavruma da icirmeyecegim insallah
Evet cnm görüyoruz instgramda hikaye de . sen yürü güneşli havada biz çalışalım hiç adil değil
Ben de bugun avm de baya bi turladim hava soguk napim disarda gezilmiyor

Bizim ki Çilek Mobilyadan Safari Natura modeli. 1 ay önce aldık, yarın teslim edilecek insallah. Biz hayvanları cok sevdiğimizden ilk görüste asık oldum :) Ilk baktıgım modeli aldim 15 gün sonunda :))

Bizim ki Çilek Mobilyadan Safari Natura modeli. 1 ay önce aldık, yarın teslim edilecek insallah. Biz hayvanları cok sevdiğimizden ilk görüste asık oldum :) Ilk baktıgım modeli aldim 15 gün sonunda :))
Şimdi internetten baktım çok tatlıymış modeli :) İyi günlerde kullansın kuzunuz :)

Mustela catlak kremi ve gögüs kremi kullanıyorum ben 7 aydır :) Cok memnunum. Bende bebeğime tüm ihtiyaclarını Mustela'dan alacagim, güvendiğim bir marka oldu. 1 catlagim bile yok henüz

Mustela catlak kremi ve gögüs kremi kullanıyorum ben 7 aydır :) Cok memnunum. Bende bebeğime tüm ihtiyaclarını Mustela'dan alacagim, güvendiğim bir marka oldu. 1 catlagim bile yok henüz
Bende biraz o konuda şeyim galiba Hiç kullanmadım çatlak ürünü ve hiç çatlamadımda belkide sonradan çatlarım bilmiyorum korkuyorumda ama unutuyorum hep sonrada üşeniyorum

aynen öyle canım acelesi olan bir durum degil yani ama tercih meselesi sonuçta

Bende biraz o konuda şeyim galiba Hiç kullanmadım çatlak ürünü ve hiç çatlamadımda belkide sonradan çatlarım bilmiyorum korkuyorumda ama unutuyorum hep sonrada üşeniyorum
Benim cildim cok beyaz ve devamli nemlendirici kullanmam gerek yoksa cok kuruyor. Alerjik bir yapım var. O yüzden hamile oldugumu öğrendiğimden beri kullanıyorum her gece mutlaka Mustela. Kış olmasınında etkisi var, göbeğimiz hava alamıyor valla üşütücem diye. Biraz kaşıntılar başladı, bugün bir de bebe yagi aldim sabahta ondan sürmek icin. Benim isim zor yani :) Genetikse eğer cok iyi annemde de hic catlak olmamıs 2 cocukla. Bakalım görücez ama siz yine de arada birde olsa mutlaka nemlendirin gögüs ve karın bölgenizi.

Çok teşekkürler tecrübeli anne :) çok faydalı oldu, göz önünde bulundurucam :) göğüs pedi ve göğüs kremini şimdiden aldım zaten :) lansinoh aldım kremi. Pompa kaldı bir onu da netleştiricem inşallah

Aynen canım teşekkür ederimm ben de alıcam kesinleşti artık yorumlardan sonra

Lansinoh'u nerden aldın canım o fiyata görmemiştim hiç baya indirimli almışsın :)

Ay canım ben sana gülmedim ECEcanN ın mesajına güldüm. Bence kilo alımın gayet iyi. Sana güler miyim hiç, hızlı verirsin zaten. Ben zayıf olmama rağmen 1 ayda 5kg verdim. Sen diyet yapsan doğum sonrası çok daha hızlı verirsin. Hiç endişelenme ama dikkatli ye tabi iyice almamaya çalış... yanlış anlama sakın, zaten herkes gebe, hepimiz alınganız, üzmiyim seni

Mustela'yı kesinlikle önerdi canım bir arkadaşımın arkadaşı eczacı. Ben aldım bile dün gelmiş kargom :) hem seyahat boy hem 400 mü 500 mü ml ne o boydan aldım.

Mustela'yı kesinlikle önerdi canım bir arkadaşımın arkadaşı eczacı. Ben aldım bile dün gelmiş kargom :) hem seyahat boy hem 400 mü 500 mü ml ne o boydan aldım.
Bende baktımda herkes seviyor ama vücut kreminde veya yagında losyonunda burt's bees kullanıp begenen var galiba karışık alcam bende Zaten birazda bebek kendi seçtiginden emin olamıyorum,Pişik kremide burt's bees öneriyorlar

arada yapıyorum, liearac kullanıyorum mustelada arada ama işte hepsini aldım aç gözlü gibi burts bers markasının yagınıda aldım bebe yagda hindistan cevizi yagıda fakat işte üşendigimden çok sık yapamıyorum annem sıfır çatlak umarım ona çekerim ama ablam gil harita bildigin bide fazla kg almadım ben çokta su içiyorum birazda ona güveniyorum bide bu zamana kadar çatlamadım onada güveniyorum inş öylede gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…