2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Biz bebeği tuzlarız cnm bişey olmuyo tuzlu su yapıyorsun bebeğe sürüyorsun bir saat sonra banyo yaptırıyorsun bu kadar zararı yok faydası varmı bilmiyorum ama annemler tüm bebişlerimize yapıyorlar

Biz bebeği tuzlarız cnm bişey olmuyo tuzlu su yapıyorsun bebeğe sürüyorsun bir saat sonra banyo yaptırıyorsun bu kadar zararı yok faydası varmı bilmiyorum ama annemler tüm bebişlerimize yapıyorlar
bizde de koltuk altına ve ayaklarına tuzlu su dökerler kokmasın diye birde 40 banyosunun suyuna biraz gül suyu dökerler

hahaha aynı biz. Esime diyorum gecenin köründe nereye gitcem be adam diye :))) Ben eskiden hic kalkmazdım :) Simdi gece 2 kere mutlaka uyanıyorum, bir 4 civarı bide 7 gb :)))
Yaa ben bazen su icmedigmi farkedip gece icince tmm artik 7yi 8i buluyo mubarek :))( oda kac kere kalkarsam kalkaym uyaniyor . evlatlari olunca onlarda titizleniyo sanirm. Kac kez kalkarsam.kalkaym hepsinde de nereye diyor hhah:))

Iyi yapmissin canm. Sutunu sagip buzlugada kaldirirsn. Fiyati da uygunms hem

Anneler bebegi kundaklamak hakkinda ne dusunuyorsunuz. Buyuklerin yaptığının kesinlikle bi faydasi oluyor. Daha arastrmadm ama bilen varsa burdan da bilgilenms olayim

Dün 7 idi bugün daha iyi dediler bu seferde öteki bebişin normalden yüksek çıktı. Üst limit ne biliyor musun? Bugün de hastanedeyim bakalım inşallah yarın daha da iyi olur.

canım 7 limit...5 hayati tehlike
10-15 normal demek...
bak bugün düzelmiş canım...moralini bozmamaya çalış...
inşallah herşey güzel olacak

Bende biraz o konuda şeyim galiba Hiç kullanmadım çatlak ürünü ve hiç çatlamadımda belkide sonradan çatlarım bilmiyorum korkuyorumda ama unutuyorum hep sonrada üşeniyorum
Ben de lierac kullanıyorum fakat kullansan da kullanmadan da çatlayacağı varsa çatlıyormuş.ha bide şu an belli olmazmış Doğumdan sonra yavaş yavaş karnımız indiğinde akla kara ortaya çıkacakmış:))

Anneler bebegi kundaklamak hakkinda ne dusunuyorsunuz. Buyuklerin yaptığının kesinlikle bi faydasi oluyor. Daha arastrmadm ama bilen varsa burdan da bilgilenms olayim
Ben yarım kundak yapıcam.harvey carp diye bir yazarın kitabını okuyorum.bebek kendini anne rahmindeki gibi hissetsin rahatlasın diye onaylıyorum

Merhabalar hoşgeldiniz tekrardan.papatyaela mıydı nickimiz??tam hatırlayamadım düşük müydü önceki bebeğiniz?

Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz.bugun bizim kontrolumuz vardi oglusum 1 kilo 90 gr olmus.anneannem sordu ne kadarlik olmus diye soyledim aaa nerdeyse dogurcan daha o kadarcikmi dio dedim son haftalar hizli artio kilolari ne bilim bizim zamanimizda ultrasonmu vardi dio.dusundumde sukurler olsun eskiden cinsiyeti bile dogduktan sonra ogreniolarmis yada cocuklarinin sagliklariyla ilgili hicbisey ogrenemiolarmis bizler cok sansliyiz

Kizlar bana da ablam kendi gögüs pompasini verdi. medela markasi ,kendisi de çok araştirma sonucunda almiş ve çok memnum kalmiş .
bir de bu araba nasil sizce ?pierre cardin twist diye geciyor fiyati oto koltugu ile beraber 1700tl fln .etrafinizda kullanan oldu mu?

Ben hatirladim düşük yapmiştin buraya da yazmiştin.ne güzel hemen hamile kalmişsın bu sefer ki saglikla devam eder inş :)

Benim kitaplar geldi bugün ama biraz günlük tarzı öyle doğumu empoze edecek şeyler yok sadece herkes yaşadığını anlatmış gelince ilk ondan başla önerirsen bende bunları bitirip alırım hemencecik kegeli uzun zamandır yapıyordum bu aralar unutmuştum hatırlattığın iyi oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…