2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım öğrenemedikleri halde bu kadar fikir sahibilerken bide teknolojik anneler olsalardı yanmıştık şimdiki ultrasonlar da bişey mi bizim zamanımızda şöyleydi de böyleydi diye havalarından geçilmez

Tamam tatlim, gelsinde hemencik basliycam ve sana da bilgi vericem kegeli bazen bende unutuyorum ama gunde bikac defa yapsak iyi sanirim, zaten yaslilikta rahat etmek icinde kegel onemli

Merhabalar hoşgeldiniz tekrardan.papatyaela mıydı nickimiz??tam hatırlayamadım düşük müydü önceki bebeğiniz?
düşük yapmıştım canım,çok şükür rabbim kucağımı boş bırakmadı :)
Ben hatirladim düşük yapmiştin buraya da yazmiştin.ne güzel hemen hamile kalmişsın bu sefer ki saglikla devam eder inş :)
Süpriz oldu bana da :) İnşallah tek isteğim bu :)

Kızlar merhaba doktorum bana suda çözünen bir magnezyum verdi.tadindan hiç hoşlanmıyorum..başka magnezyum kullanan var mı bunun hapı oluyor mu

Sizinki minnakmis ya cok seker onada masallah :) onlarda ayni cocuk gibi oluyorlar eminimki her köpek cocuk sever sokakta bile insan yavrusuna sahip cikan bulan basinda bekleyen köpekler var.

Ay bende tam aksi iye gelio diye yaptiklarini biliyodum. Arastrmak.lazm :)
Canim eskilerin yaptigi kundak kalca cikigina neden oluyor diyorlar biz saglam kalmisiz :) ama yarim kundak zararsizmis ben burdada bebek magazalaromda hazir citcitli kundaklar gördüm yabancilarda yApiyo artik ama oyle ski degil daha genis bide burda zaten uyku tulumu öneriyorlar dogumdan sonra net bilgi verebilirim ki uyku tulumuda oyle genis bisey degil arkadasin dedigine görede gece uyurken falan ellerini icine koyuyormus ebe oyle soylemis sanirim kundak gibi oluyo yani oda bizde aldik emir ayaz icin 3 kat yazlik ve kislik bir arada suna benzer bisey

Canım ben sebamed aldım yeni doğum yapan bir arkadaşımın önerisiyle ama mustela iyi diye duydum

Canimm bende ayniyim yarin kontrolüm var ama 2 hafta öndeyim bende ultrasona göre 28-29 olmasi gerek

Kızlar midem bulanıyor 2 gündür tıpkı ilk zamanlardaki gibi( yaşayan var mı?

ben nette görüp beğenmiştim bellonadan aldık henüz gelmedi gerçi sipariş üzerine üretim yapılıyormuş.
Fiyat olarak pahalı ama büyüyen beşiklerden olduğu için ortaokul çağına kadar kullanabileceğimiz uzun ömürlü bir takım diye düşünüyorum.

Benim iş arkadaşımın eşi zamanında ilaç mümessilliği yapmış böyle konularda da çok hassas titiz özenli biridir onun tecrübesinden yola çıkarak sebamed ürünlerini kullanmayı düşünüyorum.

Ya bide benim koca ayaklı münnoşum artık canımı acıtıyor.sağ kroşe,sol kroşe,açma,germe,seri yumruklama ve tekmeleme...sanki içimi oyuyor yahu.bide gıdıklanıyorum hay allahım 11 haftamız var daha:))

Kızlar ben 75le hamile kalmıştım boyumda 1.56, 2 gün önce tartilmistim 81 olmuşum halinize sukredin valla:) 90lari görmekten korkuyorum yürüyüş yapsak iyi olacak aslında
E 6 kilo almissin canim. Cok degil ki. Tabi cok almamak icin elimizden geleni yapcaz ama ne kilolar aliniyor hamilelikte. Bir arkadasim 33 kilo aldi. Simdi gorsen 36 beden. Azmin elinden hicbisi kurtulmaz. Kayinvalidem bizde bu siralar. Kilo konusunda takintilidir. 3 hamileliginde de ayda bir kilo alirmis sadece. Bebek 5-10 grken ile 3-4 kiloyken ayni kiloyu almis olman teorik olarak mumkun degil diyorum:) Bilemiycem artik benim oyleydi diyo. Belki gercekten mumkundur ve seninde oyle olur:) Bu arada baska bir arkadasim biraz kilolu baslamisti dogum sonrasi hem hareketli bebek hem emzirme iki ayda eskisinden daha zayifti. Bebislerimiz saglikli olsunda gerisi bos. Bir de kiloyu mu takicaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…