2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Tam bilgi sahibi degldm canm. Yarim kundak oneriliyor demekki. Cok ski olmamak kaydyla yapmali o zamn. Trde var midr acaba bu tarzz

Ohh masaalh. Bi zaman az sizlanmadkk vurmuyor diye :))) gerci benm nazli yine ayni. Sanki 20 haftalk. Kirilacak kibarliktan cadi :))

Ohh masaalh. Bi zaman az sizlanmadkk vurmuyor diye :))) gerci benm nazli yine ayni. Sanki 20 haftalk. Kirilacak kibarliktan cadi :))
Sorma canım nasıl üzülüyorduk sen'le ben:))çok şükür.bazen diyorum ki kalsiyumu mu fazla alıyorum koca ayaklı münnoş sağlam darbeler vuruyor.kız dediğin kibar olur annesi,bizimki biraz yaramaz

Var tabi ebebekte falan da var bence.internetten çok rahat bulursun.tabi kışın kullanılır bu.
Tam bilgi sahibi degldm canm. Yarim kundak oneriliyor demekki. Cok ski olmamak kaydyla yapmali o zamn. Trde var midr acaba bu tarzz

mavimli canım guzel haberlerini alıcaz insallah dualarımız seninle hersey guZel olucak

stanki bende cok duygulandım okurken . Yavrularımız dogsunlar da aynı seyleri bizde yasarız insallah hayali bile okadar guzel ki

Var tabi ebebekte falan da var bence.internetten çok rahat bulursun.tabi kışın kullanılır bu.
Canim bunu örnek yolladim benim aldigim hem yazlik hem kislik yani incecik bitane uzun kollu var, onun ustune orta kalinlikta bi tane daha uzun kollu var en ustundeki zaten sadece askili. Bu resimdekininde kollari cikiyo sadece askili kaliyo bide acaba tek olunca sicakligi nasil hic bilmiyorum icine sigamadigim icin :)) bide tabi biz buralarda yazin 40-45 dereceyi göremedigimiz icin butun senelik kullanilmasi normal.

canim hic bilmiyorum varmidir uyku tulumu diye geciyo almancasi bi bakmak lazim burda ince battaniye öneriyolar yeni dogana bide uyku tulumu malum bizim buralar pek sicak olmuyo yazin yorganla yatmisligim var sahsen bazi bebeklerin kolik (gaz) ve reflü problemi oluyormus ya mesela bi firmami ne var onun uyku tulumlarida var böyle güya iyilestiriyomus patron bebek diye firma sanirim hatta yastiklarida var onlarin bu arada burda yok ama sizlerede fikir olsun patronbebek diye yazarsan netten gorursun hani olan olursa isinizede yarar.

Canım senin kv yine iyiymiş benimki 3,5 kilo aldım çocuk 4 kilo doğdu diyo sen çok kilo aldın diyo o nasıl oluyosa

bulantı değilde benide yanma mahvediyo
Bu yanmaya bi cozum yok sanirim tamamen baharatsiz cok hafif yemek yapmak gerekiyo, elma yemek, aksam en gec 5-6 gbi yemek yemek falan lazim galiba. Bende hem eksime oluyo hem yanma icimden yemek yemek gelmiyo bazen ama bebise kiyamiyorum yoksa tutucam kendimi. Bu gun aksam 5.5 ta yedim yemegi cokta geciktirmedim yedigim afedersin daha yerken agzima geldi tiksiniyorum bazen.

Az önce pilav yoğurt devirdim)

Ben
muslin örtülerle kundak yapmayı düşünüyorum şu pamuk örtüler var ya.

Aynen canım oncelik bebeklerimizin saglikli olmasi ben cok takilmiyorum su an kiloya. doğsun inşallah hayırlısıyla, veririz bi şekilde nasıl olsa: )

:)) aynen bazen bende de oluyor. Midem sanki agzimda :)
Benim çok fena canım. Az önce boğazımda yanmayla uyandım Akşam 7'den sonra birşey yemedim ama işe yaramadı. Bir sonraki kontrolde doktora sorucam ne yapabilirim diye. Leblebi çok az işe yaradı

Ben

muslin örtülerle kundak yapmayı düşünüyorum şu pamuk örtüler var ya.
O örtü nasil oluyo canim? Bizim burda bu tulumlari öneriyolar bende aldim denicem bakalim iste bide dedigim gibi bilemiyorum ne kadar sicak tutuyo. Gecende alisverise ciktim ya nevresim takimi alcktim satici kiz diyo karnindaki icinmi evet dedim e zaten yorgan ortmucen yastik ve yorgan icin nevresim icin acele etmene gerek yok dedi, e ben ne örtcem cocuga dedim uyku tulumu giydirceksin ince battaniye örtüceksin dedi oda ( ben sok tabi halbuki satmak icin elinden geleni yapmasi gerekirdi ) hastanedede mutlaka ebe hemsire yada doktor biri söyler sonucta. Kundak yapmayi bende dusunuyorum ama sanirim bebegi surekli sirt ustu yatiramiyoruz yuz ustu falan yatirirken nasil olcak

Az önce pilav yoğurt devirdim)
Ohhh mis afiyet bal seker olsun yarasin pasama. bende erken yemek yedim diye ay bi aciktim anlatamam bi bardak ayranla idare ettim annemle konusuyodum telefonda canim bi bulgur pilavi bide sarma cekti hala daha acim yemegi cok erken yedim sabah kahvaltiyida erken yapmistim. Yemekten sonra yedigim armut, iki kivi, muz beni kesmedi sanki beni aksam ac biraktilar hala acim kaldimi pilav? Geliyorummm yemege :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…