- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #35.921
Tam bilgi sahibi degldm canm. Yarim kundak oneriliyor demekki. Cok ski olmamak kaydyla yapmali o zamn. Trde var midr acaba bu tarzzEki Görüntüle 1951175
Canim eskilerin yaptigi kundak kalca cikigina neden oluyor diyorlar biz saglam kalmisiz :) ama yarim kundak zararsizmis ben burdada bebek magazalaromda hazir citcitli kundaklar gördüm yabancilarda yApiyo artik ama oyle ski degil daha genis bide burda zaten uyku tulumu öneriyorlar dogumdan sonra net bilgi verebilirim ki uyku tulumuda oyle genis bisey degil arkadasin dedigine görede gece uyurken falan ellerini icine koyuyormus ebe oyle soylemis sanirim kundak gibi oluyo yani oda bizde aldik emir ayaz icin 3 kat yazlik ve kislik bir arada suna benzer bisey
Ohh masaalh. Bi zaman az sizlanmadkk vurmuyor diye :))) gerci benm nazli yine ayni. Sanki 20 haftalk. Kirilacak kibarliktan cadi :))Ya bide benim koca ayaklı münnoşum artık canımı acıtıyor.sağ kroşe,sol kroşe,açma,germe,seri yumruklama ve tekmeleme...sanki içimi oyuyor yahu.bide gıdıklanıyorum hay allahım 11 haftamız var daha:))
Sorma canım nasıl üzülüyorduk sen'le ben:))çok şükür.bazen diyorum ki kalsiyumu mu fazla alıyorum koca ayaklı münnoş sağlam darbeler vuruyor.kız dediğin kibar olur annesi,bizimki biraz yaramazOhh masaalh. Bi zaman az sizlanmadkk vurmuyor diye :))) gerci benm nazli yine ayni. Sanki 20 haftalk. Kirilacak kibarliktan cadi :))
Tam bilgi sahibi degldm canm. Yarim kundak oneriliyor demekki. Cok ski olmamak kaydyla yapmali o zamn. Trde var midr acaba bu tarzz
Birgun tum bu cektigin sikintilari ve uzuntuleri unutacaksin ve yuzunde kocaman guller acacak.
Benim ilk oglumda erken dogum riskim vardi, haftalari gunleri sayiyordum. Su an 2,5 yasinda dun aksam oyun oynarken elleriyle gozlerini kapatti, dedimki gozlerini goremezsem ozlerim. Sonra bana seni cok seviyorum anne dedi. O anda hissettigim mutlulugun tarifi yok. Onlar icin cektigimiz herturlu zorlugu unutturuyor.
Canim bunu örnek yolladim benim aldigim hem yazlik hem kislik yani incecik bitane uzun kollu var, onun ustune orta kalinlikta bi tane daha uzun kollu var en ustundeki zaten sadece askili. Bu resimdekininde kollari cikiyo sadece askili kaliyo bide acaba tek olunca sicakligi nasil hic bilmiyorum icine sigamadigim icin :)) bide tabi biz buralarda yazin 40-45 dereceyi göremedigimiz icin butun senelik kullanilmasi normal.Var tabi ebebekte falan da var bence.internetten çok rahat bulursun.tabi kışın kullanılır bu.
canim hic bilmiyorum varmidir uyku tulumu diye geciyo almancasi bi bakmak lazim burda ince battaniye öneriyolar yeni dogana bide uyku tulumu malum bizim buralar pek sicak olmuyo yazin yorganla yatmisligim var sahsenTam bilgi sahibi degldm canm. Yarim kundak oneriliyor demekki. Cok ski olmamak kaydyla yapmali o zamn. Trde var midr acaba bu tarzz
E 6 kilo almissin canim. Cok degil ki. Tabi cok almamak icin elimizden geleni yapcaz ama ne kilolar aliniyor hamilelikte. Bir arkadasim 33 kilo aldi. Simdi gorsen 36 beden. Azmin elinden hicbisi kurtulmaz. Kayinvalidem bizde bu siralar. Kilo konusunda takintilidir. 3 hamileliginde de ayda bir kilo alirmis sadece. Bebek 5-10 grken ile 3-4 kiloyken ayni kiloyu almis olman teorik olarak mumkun degil diyorum:) Bilemiycem artik benim oyleydi diyo. Belki gercekten mumkundur ve seninde oyle olur:) Bu arada baska bir arkadasim biraz kilolu baslamisti dogum sonrasi hem hareketli bebek hem emzirme iki ayda eskisinden daha zayifti. Bebislerimiz saglikli olsunda gerisi bos. Bir de kiloyu mu takicaz:)[/QUOTSenin kv yine iyiymiş cnm benimki toplam 3,5 kilo aldım çocuk 4 kg oldu sen çok kilo almışsın diyo o nasıl oluyosa :))))E 6 kilo almissin canim. Cok degil ki. Tabi cok almamak icin elimizden geleni yapcaz ama ne kilolar aliniyor hamilelikte. Bir arkadasim 33 kilo aldi. Simdi gorsen 36 beden. Azmin elinden hicbisi kurtulmaz. Kayinvalidem bizde bu siralar. Kilo konusunda takintilidir. 3 hamileliginde de ayda bir kilo alirmis sadece. Bebek 5-10 grken ile 3-4 kiloyken ayni kiloyu almis olman teorik olarak mumkun degil diyorum:) Bilemiycem artik benim oyleydi diyo. Belki gercekten mumkundur ve seninde oyle olur:) Bu arada baska bir arkadasim biraz kilolu baslamisti dogum sonrasi hem hareketli bebek hem emzirme iki ayda eskisinden daha zayifti. Bebislerimiz saglikli olsunda gerisi bos. Bir de kiloyu mu takicaz:)
bende ara ara yaşıyorum doktoruma sorcam unutuyorum durduk yere başlıyo bazen çıkarmadan düzelmiyorumKızlar midem bulanıyor 2 gündür tıpkı ilk zamanlardaki gibi( yaşayan var mı?
Canım senin kv yine iyiymiş benimki 3,5 kilo aldım çocuk 4 kilo doğdu diyo sen çok kilo aldın diyo o nasıl oluyosaE 6 kilo almissin canim. Cok degil ki. Tabi cok almamak icin elimizden geleni yapcaz ama ne kilolar aliniyor hamilelikte. Bir arkadasim 33 kilo aldi. Simdi gorsen 36 beden. Azmin elinden hicbisi kurtulmaz. Kayinvalidem bizde bu siralar. Kilo konusunda takintilidir. 3 hamileliginde de ayda bir kilo alirmis sadece. Bebek 5-10 grken ile 3-4 kiloyken ayni kiloyu almis olman teorik olarak mumkun degil diyorum:) Bilemiycem artik benim oyleydi diyo. Belki gercekten mumkundur ve seninde oyle olur:) Bu arada baska bir arkadasim biraz kilolu baslamisti dogum sonrasi hem hareketli bebek hem emzirme iki ayda eskisinden daha zayifti. Bebislerimiz saglikli olsunda gerisi bos. Bir de kiloyu mu takicaz:)
Bu yanmaya bi cozum yok sanirim tamamen baharatsiz cok hafif yemek yapmak gerekiyo, elma yemek, aksam en gec 5-6 gbi yemek yemek falan lazim galiba. Bende hem eksime oluyo hem yanma icimden yemek yemek gelmiyo bazen ama bebise kiyamiyorum yoksa tutucam kendimi. Bu gun aksam 5.5 ta yedim yemegi cokta geciktirmedim yedigim afedersin daha yerken agzima geldi tiksiniyorum bazen.bulantı değilde benide yanma mahvediyo
Az önce pilav yoğurt devirdimBu yanmaya bi cozum yok sanirim tamamen baharatsiz cok hafif yemek yapmak gerekiyo, elma yemek, aksam en gec 5-6 gbi yemek yemek falan lazim galiba. Bende hem eksime oluyo hem yanma icimden yemek yemek gelmiyo bazen ama bebise kiyamiyorum yoksa tutucam kendimi. Bu gun aksam 5.5 ta yedim yemegi cokta geciktirmedim yedigim afedersin daha yerken agzima geldi tiksiniyorum bazen.
muslin örtülerle kundak yapmayı düşünüyorum şu pamuk örtüler var ya.canim hic bilmiyorum varmidir uyku tulumu diye geciyo almancasi bi bakmak lazim burda ince battaniye öneriyolar yeni dogana bide uyku tulumu malum bizim buralar pek sicak olmuyo yazin yorganla yatmisligim var sahsenbazi bebeklerin kolik (gaz) ve reflü problemi oluyormus ya mesela bi firmami ne var onun uyku tulumlarida var böyle güya iyilestiriyomus patron bebek diye firma sanirim hatta yastiklarida var onlarin bu arada burda yok ama sizlerede fikir olsun patronbebek diye yazarsan netten gorursun hani olan olursa isinizede yarar.
Var var ben aldim 2 tane bundan. Birde tavsanli ayakli olandan aldik. Maminoo dan aldik biz.Tam bilgi sahibi degldm canm. Yarim kundak oneriliyor demekki. Cok ski olmamak kaydyla yapmali o zamn. Trde var midr acaba bu tarzz
Aynen canım oncelik bebeklerimizin saglikli olmasi ben cok takilmiyorum su an kiloya. doğsun inşallah hayırlısıyla, veririz bi şekilde nasıl olsa: )E 6 kilo almissin canim. Cok degil ki. Tabi cok almamak icin elimizden geleni yapcaz ama ne kilolar aliniyor hamilelikte. Bir arkadasim 33 kilo aldi. Simdi gorsen 36 beden. Azmin elinden hicbisi kurtulmaz. Kayinvalidem bizde bu siralar. Kilo konusunda takintilidir. 3 hamileliginde de ayda bir kilo alirmis sadece. Bebek 5-10 grken ile 3-4 kiloyken ayni kiloyu almis olman teorik olarak mumkun degil diyorum:) Bilemiycem artik benim oyleydi diyo. Belki gercekten mumkundur ve seninde oyle olur:) Bu arada baska bir arkadasim biraz kilolu baslamisti dogum sonrasi hem hareketli bebek hem emzirme iki ayda eskisinden daha zayifti. Bebislerimiz saglikli olsunda gerisi bos. Bir de kiloyu mu takicaz:)
Benim çok fena canım. Az önce boğazımda yanmayla uyandım:)) aynen bazen bende de oluyor. Midem sanki agzimda :)
O örtü nasil oluyo canim? Bizim burda bu tulumlari öneriyolar bende aldim denicem bakalim iste bide dedigim gibi bilemiyorum ne kadar sicak tutuyo. Gecende alisverise ciktim ya nevresim takimi alcktim satici kiz diyo karnindaki icinmi evet dedim e zaten yorgan ortmucen yastik ve yorgan icin nevresim icin acele etmene gerek yok dedi, e ben ne örtcem cocuga dedim uyku tulumu giydirceksin ince battaniye örtüceksin dedi oda ( ben sok tabi halbuki satmak icin elinden geleni yapmasi gerekirdi ) hastanedede mutlaka ebe hemsire yada doktor biri söyler sonucta. Kundak yapmayi bende dusunuyorum ama sanirim bebegi surekli sirt ustu yatiramiyoruz yuz ustu falan yatirirken nasil olcakBen
muslin örtülerle kundak yapmayı düşünüyorum şu pamuk örtüler var ya.
Ohhh mis afiyet bal seker olsun yarasin pasama. bende erken yemek yedim diye ay bi aciktim anlatamam bi bardak ayranla idare ettim annemle konusuyodum telefonda canim bi bulgur pilavi bide sarma cekti hala daha acim yemegi cok erken yedim sabah kahvaltiyida erken yapmistim. Yemekten sonra yedigim armut, iki kivi, muz beni kesmedi sanki beni aksam ac biraktilar hala acimAz önce pilav yoğurt devirdim)
Ankara canım. Burada olsaydın görüşelim diyecektimsivas cnm sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?