2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım senin kv yine iyiymiş benimki 3,5 kilo aldım çocuk 4 kilo doğdu diyo sen çok kilo aldın diyo o nasıl oluyosa
Hakkaten o nasil oluyo 3 bucuk kilo alip 4 kilo cocuk dogurmak hadi o kilo cocuksa peki plesentanin agirligi nerde bebegin suyunun agirligi nerde olusan odem nerde kafamda deli sorular

Kizlar dün şeker yüklemesi yapılmıştı dr.um test için verdiği kağıtta 3 tane idrar yazıyordu ama benden kan alındı 3 defa idrar testi yapmadılar .
bugün dr.mu aradım sonuç gayet güzel normal herşey dedi birde idrar vermismiydin dedi bende kan alındı sadece dedim tamam tamam o zaman dedi kapandı konu sanki gerekmiyomus gibi davrandi sonra .bende sormamistim ama sizden istenmismiydi idrar testide yoksa sadece kan mi alındı
yanlisliklami yazmış dr anlamadım

Benim çok fena canım. Az önce boğazımda yanmayla uyandım Akşam 7'den sonra birşey yemedim ama işe yaramadı. Bir sonraki kontrolde doktora sorucam ne yapabilirim diye. Leblebi çok az işe yaradı
Benm rahatsz edeck derecede degl cnm. Kotu oluyordr oylede yahu. Caresini bulursun ins. Herkesn hamileligi kendine ozgu iste.bizimde bobrekle aramz iyi degl ne yapalm :)

Gunaydin bayanlar.
Bende dr uma gittim. Ozellikle 2. Bebisini bekleyenlere sormak istiyorum. Benim dr um 2. Bebisler normalden once gelmeye egolimli oluyorlar. Bizde o yuzden 1 i ile 15 i arasinda bekleyecegiz seninkini dedi. Normal dogum tatihim 20 si iken neredeyse 20 gun once beklemeye baslamak normal mi??? Sizede dendimi boyle birsey???

[بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‎ Hz. Mevlana'ya Sormuşlar Gözden Uzak Olan Gönülede mi Uzak Olur? Hz. Mevlana Şöyle Cevap Vermiş: Gönüle Giren Gözden Uzak Olsa Ne Olur. Gönlümde Olup da Gözümle Görmedigim Tüm Dostlarım Gül gibidir, Yusuf'a benzer. Kokusunu almaya bir Yakup ister. Dostluğu Allah cc. korur, kurda kuşa yem etmez. Dost gönülde oldu mu gözde gerekmez. Gönlümüze taht kurmuş güzel dostlara selam olsun. Hayırlı Cumalar. .

Canim zaten almanyada da hep tulumla uyutulur bebekler.. türkiyede de hep kundak yaparlar, hangisi dogru bilmiyorum ama tulum cok iyi bence sicacik icinde yatiyor, üstünü acma derdi yok.. bende almanyadan geldim türkiye, anneme söyledim alsin ordan bana tulum biberon emzik ne varsa artik :) burda cok pahali yaa

Canım senin kv yine iyiymiş benimki 3,5 kilo aldım çocuk 4 kilo doğdu diyo sen çok kilo aldın diyo o nasıl oluyosa
Ay bu kvler kendilerini maharetli gostermek icin bilime ve ilime bir meydan okumaz mi yaaaaa öldüm gülmekten
Çift haneye 1 kala Rabbim 5 günleri 10 günleri de göstersin inşallah
Ayyyy bende cift hanelere kalan gunu sayiyorum, bende de son 3

Bu kundak nasil anneler. Benm aklimdaki boyle bsydi. Bedebleride var

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-10-09-04-29.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 45
Günaydın canım o da mı suda çözülüp içiliyor ben hap olsa daha iyi olur diye düşünüyorum ama galiba magnezyum hapı yok geneli böyle kullanılıyor
En etkilisi suda çözünen oksit şeklinde olduğu için suda çözünen formları var diye biliyorum. Yararlanımı daha yüksek oluyor. Ben de beğenmiyorum tadını ama içiyorum yapacak bir şey yok..

Günaydın canım o da mı suda çözülüp içiliyor ben hap olsa daha iyi olur diye düşünüyorum ama galiba magnezyum hapı yok geneli böyle kullanılıyor
En etkilisi suda çözünen oksit şeklinde olduğu için suda çözünen formları var diye biliyorum. Yararlanımı daha yüksek oluyor. Ben de beğenmiyorum tadını ama içiyorum yapacak bir şey yok..

canm benden kan ,idrar ve seker yuklemesi istedi ve yaptı.ona göre ücret alındı. şimdi sana idrar tahlili yapmadılar ama onun ücretini de almış oldular senden. idrar testi idrarında enfeksiyon varmı diye bakacaklardı bakmamışlar . kan zaten seker yıuklemesi için sonucu görmek için. 3 tane idrar mı?şimdi tekrar okudum yazını. 3 idrar ne için bilmiyorum. benden kan 1 idrar 1 şeker y. 50lik 1 kez oldu gün içinde.

Bunlar sallanmıyor sanırım değil mi?

altında iki tarafa sallama ayağı var ama park yataklar bambu beşikler gibi sallanmıyor malesef... ben 6 ay bambu beşik kullandım oğluma sonra da buna geçtim. bi de 6 aydan sonra dönmeye başlıyolar ya. bunun yan tarafı da açık olduğu için sabak bi uyanıyosun iki boncuk göz senin tarafına dönmüş sana bakıyo :) Dünyanın en büyük lütfu :)

Yani sallanıyor ama bambular gibi değil, doğru anladım di mi daha hafif sallanıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…