- 6 Nisan 2008
- 669
- 80
- 118
- Konu Sahibi endless love
-
- #35.961
cnm cok guzel bu urun ama.ben arastirdim hatta babymax la iletisime gectim maalesef eski urunleriymis
Yani sallanıyor ama bambular gibi değil, doğru anladım di midaha hafif sallanıyor sanırım
Bu yanmaya bi cozum yok sanirim tamamen baharatsiz cok hafif yemek yapmak gerekiyo, elma yemek, aksam en gec 5-6 gbi yemek yemek falan lazim galiba. Bende hem eksime oluyo hem yanma icimden yemek yemek gelmiyo bazen ama bebise kiyamiyorum yoksa tutucam kendimi. Bu gun aksam 5.5 ta yedim yemegi cokta geciktirmedim yedigim afedersin daha yerken agzima geldi tiksiniyorum bazen.
Evet canım tamam anladım hem sabitleniyor hem sallanabiliyor. Videoda park beşik kurulumunu izlemiştim o da böyleydi. Bunda da var mı sallama özelliği diye merak ettimikisi de iki yana sallanıyor ama bambular mekanizma dolayısı ile alt taraf sallanmadan sadece beşik kısmını sallıyor park yatakların öyle bir mekanizması yok sadece iki tarafa takılan portatif sallama çubukları var onlar iki yana sallanıyor. yani bambu beşikler bebeğe daha hafif sallantı verirken park yataklar sizin sallama şiddetinize göre ayarlanabiliyor.
bak resmini atıyorum. Eki Görüntüle 1951311
yemesem diye bende düşünüyorum bazen ama yerken çok mutlu oluyorum yedikten sonra pişmantalcid kullanıyorum doktorumun önerisi ile o biraz rahatlatıyor size yanmayla ilgili ilaç vermediler mi?
yemesem diye bende düşünüyorum bazen ama yerken çok mutlu oluyorum yedikten sonra pişmantalcid kullanıyorum doktorumun önerisi ile o biraz rahatlatıyor size yanmayla ilgili ilaç vermediler mi?
o bizde de var ama hamileliğimde kullanmadım talcid anında etki ediyor tavsiye ederim ama önce doktorunuza danışın tabiiSup3risi Merhaba kızlar, dr bana yanma ekşime için galviskon şurup vermişti. Şuan o şikayetlerim geçtiği için kullanmıyorum ama iyi gelmişti.
soda içebilirsin cnm. ben oğlumda hiç böyle yanmaekşime sıkıntıalrı yaşamamıştım ama bu kız yüzünden hastanede bile yattımbulantı için ilk aşama olarak dramamine i ikinci aşama olarak emedur ve türevlerini önermişti doktorum. talcid ve rennie yi de çok zorda kalmadığın sürece kullanma soda iç demişti. ben mide ağrım olduğunda talc,d içiyorum dayanamadığım zamanlar.
Normalde reflü, mide yanması, ekşimesi içinde veriliyormuş doğru. Ben hamilelikte tanıştım. Doktor verdi yani. Tabi doktora danışmadan ilaç kullanmayın.o bizde de var ama hamileliğimde kullanmadım talcid anında etki ediyor tavsiye ederim ama önce doktorunuza danışın tabii
Senden idrar almayı unutmuşlar benim anladığım kadarıyla. Belki enfeksiyon vs vardır bence gidip idrar ver. Bir enfeksiyon varsa da önlemini alırsın. Önemli biliyorsun. Doktor da bozuntuya vermemiş bence sen vermedim diyince...Kizlar dün şeker yüklemesi yapılmıştı dr.um test için verdiği kağıtta 3 tane idrar yazıyordu ama benden kan alındı 3 defa idrar testi yapmadılar .
bugün dr.mu aradım sonuç gayet güzel normal herşey dedi birde idrar vermismiydin dedi bende kan alındı sadece dedim tamam tamam o zaman dedi kapandı konu sanki gerekmiyomus gibi davrandi sonra .bende sormamistim ama sizden istenmismiydi idrar testide yoksa sadece kan mi alındı
yanlisliklami yazmış dr anlamadım
Değil kız Allah korusun iyiyiz biz bebişimle hala mayıs annasiyiz o başka papatya .
Evet canım tamam anladım hem sabitleniyor hem sallanabiliyor. Videoda park beşik kurulumunu izlemiştim o da böyleydi. Bunda da var mı sallama özelliği diye merak ettim
Bana bu sekilde birsey soylemedi, sadece dogumun daha kolay olur dedi. Ben ilk cocugum zamaninda dogmusum, benden sonraki kardesim 10.aya yakin dogmus neredeyse, bu sekilde net bir kistas var midir bilemedim :)Gunaydin bayanlar.
Bende dr uma gittim. Ozellikle 2. Bebisini bekleyenlere sormak istiyorum. Benim dr um 2. Bebisler normalden once gelmeye egolimli oluyorlar. Bizde o yuzden 1 i ile 15 i arasinda bekleyecegiz seninkini dedi. Normal dogum tatihim 20 si iken neredeyse 20 gun once beklemeye baslamak normal mi??? Sizede dendimi boyle birsey???
Benim ablam da normal zamanında doğmuş. Ben 40ı da aşmışım 2. Çocuk olarak baya geç doğmuşum. Ama bu normal doğum tabi, sezaryenden dolayı bir farklılık var mıdır bilemem. İki çocuk arası zaman az varsa dikiş filan var ondan mı dedi acaba bilemedim.Gunaydin bayanlar.
Bende dr uma gittim. Ozellikle 2. Bebisini bekleyenlere sormak istiyorum. Benim dr um 2. Bebisler normalden once gelmeye egolimli oluyorlar. Bizde o yuzden 1 i ile 15 i arasinda bekleyecegiz seninkini dedi. Normal dogum tatihim 20 si iken neredeyse 20 gun once beklemeye baslamak normal mi??? Sizede dendimi boyle birsey???
Kız senle biz aynı gün mü hamile kalmışızE 6 kilo almissin canim. Cok degil ki. Tabi cok almamak icin elimizden geleni yapcaz ama ne kilolar aliniyor hamilelikte. Bir arkadasim 33 kilo aldi. Simdi gorsen 36 beden. Azmin elinden hicbisi kurtulmaz. Kayinvalidem bizde bu siralar. Kilo konusunda takintilidir. 3 hamileliginde de ayda bir kilo alirmis sadece. Bebek 5-10 grken ile 3-4 kiloyken ayni kiloyu almis olman teorik olarak mumkun degil diyorum:) Bilemiycem artik benim oyleydi diyo. Belki gercekten mumkundur ve seninde oyle olur:) Bu arada baska bir arkadasim biraz kilolu baslamisti dogum sonrasi hem hareketli bebek hem emzirme iki ayda eskisinden daha zayifti. Bebislerimiz saglikli olsunda gerisi bos. Bir de kiloyu mu takicaz:)
Yaz için %100 coton bu ürünü kullanacam kışa seninkinden alırım eğer kullanışlıysaO örtü nasil oluyo canim? Bizim burda bu tulumlari öneriyolar bende aldim denicem bakalim iste bide dedigim gibi bilemiyorum ne kadar sicak tutuyo. Gecende alisverise ciktim ya nevresim takimi alcktim satici kiz diyo karnindaki icinmi evet dedim e zaten yorgan ortmucen yastik ve yorgan icin nevresim icin acele etmene gerek yok dedi, e ben ne örtcem cocuga dedim uyku tulumu giydirceksin ince battaniye örtüceksin dedi oda ( ben sok tabi halbuki satmak icin elinden geleni yapmasi gerekirdi ) hastanedede mutlaka ebe hemsire yada doktor biri söyler sonucta. Kundak yapmayi bende dusunuyorum ama sanirim bebegi surekli sirt ustu yatiramiyoruz yuz ustu falan yatirirken nasil olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?