2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
cnm cok guzel bu urun ama.ben arastirdim hatta babymax la iletisime gectim maalesef eski urunleriymis

babymax belki artık üretmiyodur ama piyasada var cnm ben bi kaç yerde görmüştüm. tabi ben oğlum 6 aylıkken yani 1 sene önce aldım. gittigidiyordan almıştım ben de 250 tl idi galiba.

Yani sallanıyor ama bambular gibi değil, doğru anladım di mi daha hafif sallanıyor sanırım

ikisi de iki yana sallanıyor ama bambular mekanizma dolayısı ile alt taraf sallanmadan sadece beşik kısmını sallıyor park yatakların öyle bir mekanizması yok sadece iki tarafa takılan portatif sallama çubukları var onlar iki yana sallanıyor. yani bambu beşikler bebeğe daha hafif sallantı verirken park yataklar sizin sallama şiddetinize göre ayarlanabiliyor.

bak resmini atıyorum.

yemesem diye bende düşünüyorum bazen ama yerken çok mutlu oluyorum yedikten sonra pişman talcid kullanıyorum doktorumun önerisi ile o biraz rahatlatıyor size yanmayla ilgili ilaç vermediler mi?

Evet canım tamam anladım hem sabitleniyor hem sallanabiliyor. Videoda park beşik kurulumunu izlemiştim o da böyleydi. Bunda da var mı sallama özelliği diye merak ettim

yemesem diye bende düşünüyorum bazen ama yerken çok mutlu oluyorum yedikten sonra pişman talcid kullanıyorum doktorumun önerisi ile o biraz rahatlatıyor size yanmayla ilgili ilaç vermediler mi?
Sup3risi Merhaba kızlar, dr bana yanma ekşime için galviskon şurup vermişti. Şuan o şikayetlerim geçtiği için kullanmıyorum ama iyi gelmişti.

soda içebilirsin cnm. ben oğlumda hiç böyle yanmaekşime sıkıntıalrı yaşamamıştım ama bu kız yüzünden hastanede bile yattım bulantı için ilk aşama olarak dramamine i ikinci aşama olarak emedur ve türevlerini önermişti doktorum. talcid ve rennie yi de çok zorda kalmadığın sürece kullanma soda iç demişti. ben mide ağrım olduğunda talc,d içiyorum dayanamadığım zamanlar.

Sup3risi Merhaba kızlar, dr bana yanma ekşime için galviskon şurup vermişti. Şuan o şikayetlerim geçtiği için kullanmıyorum ama iyi gelmişti.
o bizde de var ama hamileliğimde kullanmadım talcid anında etki ediyor tavsiye ederim ama önce doktorunuza danışın tabii

doğru diyorsunuz kurtarıcılarımdan biride soda hayatımda hiç içmediğim kadar soda içtim hele bi ara her gece uykumdan kalkıp buz gibi soda içtim resmen yangımı söndürdü

o bizde de var ama hamileliğimde kullanmadım talcid anında etki ediyor tavsiye ederim ama önce doktorunuza danışın tabii
Normalde reflü, mide yanması, ekşimesi içinde veriliyormuş doğru. Ben hamilelikte tanıştım. Doktor verdi yani. Tabi doktora danışmadan ilaç kullanmayın.

Senden idrar almayı unutmuşlar benim anladığım kadarıyla. Belki enfeksiyon vs vardır bence gidip idrar ver. Bir enfeksiyon varsa da önlemini alırsın. Önemli biliyorsun. Doktor da bozuntuya vermemiş bence sen vermedim diyince...

Evet canım tamam anladım hem sabitleniyor hem sallanabiliyor. Videoda park beşik kurulumunu izlemiştim o da böyleydi. Bunda da var mı sallama özelliği diye merak ettim

var tabi cnm bu parkyatakta da aynı sallanma özelliği.

ben ilk gebeliğimde park yataklara çok karşıydım. ne o öyle kumaştan yatak kir tutar temizleyemezsin yıkayamazsın bebek kir içinde mi yaşayacak derdim sonra 6 aylıkken bütün söylediğim sözleri yutup bu park yatağı aldım ve kir tutmadığı için de çok memnunum. şimdi paneli açık kullanmıyoruz tabi benim oğlan şu an 19 aylık olduğu için kalkıp dikiliyor yatakta. panel açık olsa gece üstümüze çıkar valla :) onun yerine paneli kapalı olarak yatağımın yanında yatırıyorum. gece çok üstünü açıyor o yüzden daha odasını ayırmadım ben de hamile olduğum için kalk yataktan git üstünü ört gel yapacağıma yan tarafa eğiliverip üstünü örtüyorum hem bana rahatlık oluyo hem oğlumun kokusuyla hala uyuyorum...1 senedir hiç değiştirmeden bu yatakta yatırıyorum yani. bi tek içindeki yatağı değiştirdim. hamak şekli aılıyken yani yan panel açıkken daha ince bir visco yatak kullanıyodum şimdi onu kaldırdım hamak kısmını da kaldırdım yarı ortopedik bir yatak aldım 60*120 onu içine koydum o zaten kalın bir yatak onda uyuyor oğlum... ANNELİK DÜNYANIN EN GÜZEL DUYGUSU!!!

Bana bu sekilde birsey soylemedi, sadece dogumun daha kolay olur dedi. Ben ilk cocugum zamaninda dogmusum, benden sonraki kardesim 10.aya yakin dogmus neredeyse, bu sekilde net bir kistas var midir bilemedim :)

Asumnur evrt ben de bundan bahsedşyorum canım ilkel kundak işte çok sevimli duruyor bence:)))

Benim ablam da normal zamanında doğmuş. Ben 40ı da aşmışım 2. Çocuk olarak baya geç doğmuşum. Ama bu normal doğum tabi, sezaryenden dolayı bir farklılık var mıdır bilemem. İki çocuk arası zaman az varsa dikiş filan var ondan mı dedi acaba bilemedim.

Kız senle biz aynı gün mü hamile kalmışız

Yaz için %100 coton bu ürünü kullanacam kışa seninkinden alırım eğer kullanışlıysa

Eklentiler

• IMG_0327.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…