2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Asumnur bu yakalı olandan tesadüf aldım ben de body olarak bisürü.mothercare den.şimdi daha içime sindi teşekkürler canım

Kesinlikle öyle canım, bu duygu hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Bizde yaşıcaz inş zamanla. Ben hiç beşik kullanmayı düşünmüyorum. Direk park yatak alayım diyorum. Eğer yatamazsa ilk zamanlar o zaman duruma göre belki beşik alırım. Bambular pahalı, uzun süreli kullanılamıyor her bebek yatmıyor deniliyor. Ama park yatağı uzun süre kullanabiliyorsun, kullanan cogu insan memnun, öneriyor.

Şundan aldım bide alt değişme şeysi:))kullan at olanları tercih etmedim doğaya atmak istemiyorum diye.

Eklentiler

• IMG_0429.webp
    6 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_0430.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 44
Ilk dogumumda ikinciside 40+1 de dogdu

Yaz için %100 coton bu ürünü kullanacam kışa seninkinden alırım eğer kullanışlıysa

hastane çıkışlarını zaten organik alacaksınız kızlar biliyosunuz. onların içinden çıkan örtüler de zaten yüzde yüz pamuk oluyo. bi tane daha yüzde yüz pamuk alırsanız değişimli olarak kullanırsınız ve olay çözülmüş olur.

Canım senin kv yine iyiymiş benimki 3,5 kilo aldım çocuk 4 kilo doğdu diyo sen çok kilo aldın diyo o nasıl oluyosa
Bi arkadasim var aynisini yasadi.ilk once kendisinden kilo verdi epey.sonra hamile kaldigi kilodan hesaplayinca 3 4 kilo almis oldu.aslinda onlarda en kotu 10 kilo aliyolar ama hesabi yanlis yapiyolar sirf bizim psikolojimiz bozulsun diye :)))

Canım senin kv yine iyiymiş benimki 3,5 kilo aldım çocuk 4 kilo doğdu diyo sen çok kilo aldın diyo o nasıl oluyosa

Hakkaten o nasil oluyo 3 bucuk kilo alip 4 kilo cocuk dogurmak hadi o kilo cocuksa peki plesentanin agirligi nerde bebegin suyunun agirligi nerde olusan odem nerde kafamda deli sorular
Kızlar eğer kg vermişlerse mümkün söyledikleri ben 5 kg verdim hamileyken şuan hala hamilelik öncesi kg dan 1 kg daha eksiğim yani hala kg almamış hatta -1 kg dayım muhtemelen bende inş. Az kg ile tamamlayacağım

işte benim oğlum 5. denemede elde edilen bir tüp bebek olduğu için biz herşeyin en iyisi olsun onu da alalım bunu da alalım diye diye birsürü yere boş yere para döktük ama sonradan anladım ki ihtiyacın olduğunda alacaksın önceden almak için insan hevesleniyor ama gereksiz birçok şeyi de alabiliyor. evet bambu beşiği e bebekten almıştım hatta 4 aylıkken almıştım sürekli bakıp bakıp oğlum bunda yatacak diyodum. Rabbime binlerce kez şükürler olsun kızım bizi uğraştırmadı tek denemeyle organik bir şekilde hemen geliverdi biz ikinci bebek için de tüp bebek olur bizi uğraştırır diye düşünyoduk ama Allahtan öyle bişi olmadı. şimdi kıza daha çöp almadım. 6 ayımdayım herşey zamanla halloluyo... bunu saldım çayıra... zaten evde abisinden kalan birsürü kıyafet var bi hastane çıkışı alıcam bi de bolca zıbın... şimdilik yeter :)

Sende haklısın tabi canım. Bende tecrübeli annelerden edindiğim bilgilerle hiç acele etmiyorum. Heves ediyorum tabi ama 8.ayda hepsini hallederim diyorum. Zamanla bebeğime göre şekil alıcam, ne beğenir ne sever, ne sevmez. Ama inan ilk bebekle 2. bebeğin büyümesi arasında fark herkeste oluyor. İnsan tecrübeli olunca daha relax oluyor. Herkes öyle diyor

Fuzuli olan herşeye karşıyım.almam da yapmam da.günah olduğunu da bilirim.örneğin moda diye bir bebek arabasına 1000-2000 tl baymam.annem alacaktı engelledim.bana göre yazık günah.fakat ihtiyaç olan her şeyin de en güzelini edinmeye çalışırım.bendeki kafa bu

Çift haneye 1 kala Rabbim 5 günleri 10 günleri de göstersin inşallah
Cidden tam 100 gündeymissinnn :)
Benim de Şafak Düzce diye plakaları saymama 2 gün kaldı
5-10 günü görebilecek miyiz acaba, bazen benimki erken gelecek gibi hissediyorum. Hatta mayıs degil nisan sonu annesi bile olabilirim neredeyse :)

toprak-35 Canım bunları senden kacıncı haftanda istedi dr? Benden şeker yüklemesi istedi sadece, bende açlık tokluk kan verdim onların sonuclarını götürücem bugün. Ama aile hekiminde yaptırdığım için o da izlem yaptığı için aldığı kandaki ekstra enfeksiyon vs ye falan baktı. Benden idrar kültürünü çok başlarda istemişti dr. Enfeksiyon falan var mı diye ona bakmıştı. Sonra bi daha hiç idrar testi yaptırmadım. Senin bir şikayetin mi vardı da istedi acaba yoksa rutin kontrol için mi, bilemedim..

Zeran canım bende aynı düşüncedeyim inan. Herkesin bütcesine göre ürün mevcut. Bende çalıştığım için para kazanmanın nasıl zor olduğunu görüyorum, o nedenle boşa para harcamak istemiyorum. Gereken, kullanacağım şeyleri, hoşuma giden modelini alayım yeter bana İlk çocuk diye cıcığını çıkartmaya gerek yok

Kendini şartlama ya. Ben de şu birileri ne olur ne olmaz hastane çantasını hazırlayın dedikçe hazırlamıyorum. Sanki hazırlarsam erken doğuma adapte olacağım gibime geliyor, erteliyorum. 39u dolduracağız inşallah

1000-2000 yine iyi :) stroke lar var 5000-6000 diyolar. kuzenim aldı onlardan dedim manyakmısın normal araba alınır o paraya. travel sistem oto koltuğu olarak da kullanılabilen ergonomik özelliği olan her araba işinizi görür. ben graco evo almıştım oğlum için sonra baston tip arabaya geçince baby2go nun sweet lüks modeline geçtim hala onu kullanıyorum.

Erken zaten daha tozlanir canta icinde dursalarda yeni yikanmis gibi olmazlar benim icime sinmiyo oyle.7. Ayimiz tamamrn bitsin mart sonu gibi hazirlarim diye dusunuyorum

Ben de çantayı çok erken hazırlamayacagım ama 39+3'te bile dogum yapsam 30 Nisan oluyor benimki, o yüzden demistim :) Eşim daha erken dogurabilecegime hazırlıyor kendini ama ben inadına hayır diyorum, evrene mesaj gönderiyorum, umarım yerine ulasır :)

2. kez anne olacaklara sorayım madem dogum tarihi konusu acıldı :) Simdi bebegin ultrasondaki büyüklügüne göre asagı-yukarı bir dogum tarihi veriyor doktorlar ama iyice yaklastıkca ve NST'deki duruma göre daha netleşiyor degil mi dogum tarihi? Tabi ki %100 tahmin edemezler ama daha net olur diye düsünüyorum, yanlıs mı düsünüyoroum? Bir de bu NST'ye kaçıncı haftadan sonra girilmeye başlanıyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…