2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Beninkisi daha ilginc, eger mayis basinda dogum yaparsam 30 yasinda anne olucam, 1 hafta once dogarsa 29 yasinda anne olucam

Benm rahatsz edeck derecede degl cnm. Kotu oluyordr oylede yahu. Caresini bulursun ins. Herkesn hamileligi kendine ozgu iste.bizimde bobrekle aramz iyi degl ne yapalm :)
Çok kötü hem de canım. İnşallah bulurum. Dediğin doğru her hamilelik kendine özgü. Daha kötü birşey yaşamayalım da razıyım buna :) Umarım senin de bir an önce geçer :)

Bunları bende merak ediyorum, sorduğun iyi oldu

7 sene orda yaşadım evlenmeden önce okul hayatım hep ordaydı Ailemde orda arkadaşlarımda ben ise burda işte yinede saol canım benim düşüncen için
Rica ederim canım gurbetteyim deyince kıyamadım. Ben de bir süre ailemden ayrı yaşadım bilirim zorluğunu. Bol sağlıklı, mutlu günler diliyorum sana ve bebişine :)

Benim 25 nisan, bebegin beklenen dogum tarihi 1 mayis eger zamanini beklerse ben 30 yasinda oluyorum. Ama 1 hafta erken gelirse 29 25 inde dogarsa da tam hediye olur
Valla gayet de ihtimal dahilinde, cok erken degil 25 Nisan :)
Bebisin sana dogum günü hediyesi olur belki

O zaman senin nisan sonu anne olma ihtimalin yüksek canım. Siz açılış yapın da biz arkadan takipteyiz Bana doktor Sezaryen için 14 Mayıs +- 2 gün olur gibi ama zamanı gelince bakarız dedi. Bakalım ne zaman olacak çok merak ediyorum.

banada normal doğumu 13 mayıs dedi. Anneler gününde gelir belkiiiiiiiiii sezeryan olursa heralde mayıs ilk haftası nisan sonu gibi bişey olur

7 sene orda yaşadım evlenmeden önce okul hayatım hep ordaydı Ailemde orda arkadaşlarımda ben ise burda işte yinede saol canım benim düşüncen için

başladın mı cnm bebek şekerlerine??? :) ya da kızlar aranızda bebek şekerlerine başlayan var mı? :)

Son düzenleme:
NST ye ben 32 haftada bağlandım çünkü çalışabilir raporu almak için nst verilerine de bakıyorlar sonra 34 haftada ağrılarım başladı o zaman bağlanmaya başlandım nst ye ve 36 haftada oğlum dünyaya geldi :) benim erken doğum tehlikem oluştuğu için 34 haftadan sonra 2 günde bir nst bağlanmaya başladım. Normal şartlarda nasıl oluyor bilemeyeceğim

başladın mı cnm bebek şekerlerine??? :) ya da kızlar aranızda bebek şekerlerine başlayan var mı? :)
Ben bi kaç yerden bakıyorum bebek şekeri,Kapı süsü lohusa takımı,Hamilelik çekimi için elbise, flan sen buldunmu kendinmi yapcaksın azıcık yetenekli olsam ben kendim yapmak istiyordum ams

Bende busabah tartida 70i gorunce ufak capli bayginlik gecirdim.acaba daha neleri gorucem

Rica ederim canım gurbetteyim deyince kıyamadım. Ben de bir süre ailemden ayrı yaşadım bilirim zorluğunu. Bol sağlıklı, mutlu günler diliyorum sana ve bebişine :)
Çok saol canım İnşallah bi kaç seneye bizde ankaraya taşıncaz bu sene olcaktı kısmet olmadı bakalım daha sonralara

Bi arkadasim var aynisini yasadi.ilk once kendisinden kilo verdi epey.sonra hamile kaldigi kilodan hesaplayinca 3 4 kilo almis oldu.aslinda onlarda en kotu 10 kilo aliyolar ama hesabi yanlis yapiyolar sirf bizim psikolojimiz bozulsun diye :)))
Ben sadece iki kilo aldm su an o da bebegin kilosu suyu falan zaten annem dio nerene sakliosn bebegi:)

ben çok hevesliyim bu konuda yaaa :) cinsiyeti öğrendiğimden beri bakıyorum bebek şekerlerine :) oğlumda da herşeyi kendim hazırlamıştım kızımda da yapabildiğim kadarını kendim yapıcam. o kadar çok çeşit var ki eğer ilgili olursan... bizim el bebek gül bebek 5 denemeden sonr aolan bir tüp bebek olduğu için ben herşeyini yaptım. sonradan aklımda kalacağına abartıyım içimde kalmasın dedim. hastane süslemesini yaptım, bebek şekerleri yaptım, mevlüt için ayrı hediyelikler aldım, diş buğdayı partisi yaptım orda ayrı hediyelikler dağıttım, 1 yaş gününü yaptım orda ayrı hediyelikler dağıttım, il adım partisini yaptım yürümeye başlayınca orda ayrı hediyelikler dağıttım.

şeker hamurlu kurabiyelerini zaten kendi yapıyorum. tarifi çok kolay. kızıma da kafamda belirledim ama daha almadım... bunların hepsi geleceğe yatırım. ileride büyüdüklerinde annem ben doğduğumda ne kadar sevinmiş ki neler neler yapmış diyecekler :)

işte görümcemle yapacaktık o yetenekli pastacı boşta zaten evde ama aramız iyi degil istemiyorum artık ondan,Onun dışında pasta kurabiye türünde tam fiyaskoyumdur inan kek bildigimiz normal keki bile 15 denemeden sonra yapabildim. Yemeklerde efsoyum ama kek börek pasta fiyasko. Elimdende öyle şeyler gelmiyor genelde çok çabuk sıkılıyorum ve tek başına zor oluyor. Nişanımda bi yapayım dedim ölüyordum perişanlıktan güzel olmuştu ama haşattım... Burdada dişarı pek çıkamıyorum ben aşırı derecede agırlaştım çünkü,Ne yapcam bilmiyorum... Kendim yapabilsem keşke ;( Tek yapacagım şey hamilelik fotografları hastahane fotogrsfları dogum fotografları ve sonrasını alıp güzel bir film yapmak,Ardından kendi yazdıgım şiirimi ve bestemi kızıma sonda okumak olcak kızıma en büyük armaganım onun dışında yok işte ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…