2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar midem bulanıyor 2 gündür tıpkı ilk zamanlardaki gibi( yaşayan var mı?
Ben varım cnm yaklaşık 2 haftaya yakın o durumdayım. Çıkartmıyorum ama hep bulanıyor. Birde ekşime yapıyor. Heralde çok saçlı başlı bir kızım olcak diyorum avutuyorum kendimi

Ay pardon canım ya çok pardon papatyalar karıştı.bebim kafa da gidik.çok pardon
hamilelikten o hepimizde var minnoşlar bütün vitaminleri sömürdügü için vücudumuzdan bizde de kafa gidiyor bende de öyle bazen bir soruyu bir kaç dakika arayla bi kaç kez soruyormuşum eşi ters ters bakıyor

Ben varım cnm yaklaşık 2 haftaya yakın o durumdayım. Çıkartmıyorum ama hep bulanıyor. Birde ekşime yapıyor. Heralde çok saçlı başlı bir kızım olcak diyorum avutuyorum kendimi

Kız mıydı cinsiyeti bilemedim ama bir rapunzel geliyor olabilir

zeran Kızlar bir yerde okumuştum, bilimsel olarakta doğrulanmış; hamilelikte annelerin beyni küçülüyormuş, bu nedenle unutkanlıklar artıyormuş Daha sonra eski halini alıyormuş tabi

zeran Kızlar bir yerde okumuştum, bilimsel olarakta doğrulanmış; hamilelikte annelerin beyni küçülüyormuş, bu nedenle unutkanlıklar artıyormuş Daha sonra eski halini alıyormuş tabi
Beyin küçülme değil de genellikte vitamin mineral demir ne varsa bebeğe gittiği için normalmiş bu durum benim Dr beslenmene bağlı ya hamileligin ilerleyen zamanlarında yada dogumdan sonra düzelir dedi.

Bebeğinin gelişimi önde mi acaba? Neden 13 mayıs dedi doğum için? Sat a göre 20 mayıs gözüküyor ya :) Aklıma takıldı :)
Sezeryan olacaksa 10 gün kadar önce almak istiyorlar.benim oglumda sezeryan oldu.10 gün önce almıştı.bu bebeğinde daebaşka bir sorun olmazsa 10 gün kadar önce alacak sanirim

Aaa bak onu hic bilmiyodum. 32'de çalışabilir raporu için NST'ye giriliyor demeeeek. NST sonuclarına göre zaten NST'ye girme sıklıgına karar veriliyor diye biliyordum da ilk kez demek ki 32'de giriliyormus :) Sagol canım

Iyi etmissin valla annenden istemekle, aynen biberon fiyatlari ozellikle avent in ne kadar pahali trde, bende alisverisi gidip almanyadan yaptim biberon burda 10 euro orda 40-50 tl galiba. Tulum da kundakta hemen hemen ayni ama tulumun rahatligi yan ve yuz ustu yatirirken olur.

yemesem diye bende düşünüyorum bazen ama yerken çok mutlu oluyorum yedikten sonra pişman talcid kullanıyorum doktorumun önerisi ile o biraz rahatlatıyor size yanmayla ilgili ilaç vermediler mi?
Yok canim basta bu kadar olmuyodu doktorda randevuyu 6 hafta sonraya verdi sagolsun bu ayin 14 unde gidicem soylucem daha bakalim ilac verirmi bilemiyorum. Aynen bende yerken mutlu yedikten sonra pisman :)

Yaz için %100 coton bu ürünü kullanacam kışa seninkinden alırım eğer kullanışlıysa
Denicez bakalim dogsunda minnoslar. Tulumu bast öneriyolar yada hafif battaniye bebek ufak oldugu icin buyudugunde zaten battaniye yorgan sorun olmuyo. Ama rahat olursa her zaman kullanilabilir

Sup3risi Merhaba kızlar, dr bana yanma ekşime için galviskon şurup vermişti. Şuan o şikayetlerim geçtiği için kullanmıyorum ama iyi gelmişti.
Canim ben yurt disindayim ya ayni marka olmasada soylucem bakalim ilac vericekmi onun icin burdakiler biraz tuhaf hersey normal onlara gore :) annemde saci cikiyo diye oluyo diyo dedim herhalde cok killi olcak bu bebek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…