2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bebeğinin gelişimi önde mi acaba? Neden 13 mayıs dedi doğum için? Sat a göre 20 mayıs gözüküyor ya :) Aklıma takıldı :)
Canm siteye 20 mayısı ben yaptım. haftam yanlış görünüyordu çünkü. 20 mayıs yaptım haftamı tam göstersin diye adminde sorun var galiba sitede o nedenle öyle kaldı en baştan beri.
Ama bak şimdi 13 mayıs yaptım 27 hafta çıkıyor ama ben 27 haftada değilim.
Neyse bu şekilde kalsın madem doğum tarihi neyse o olsun. hafta yanlış görünsede olur.

Evet canım 3 tane idrar yazıyordu kan alinirkende gördü kızlar kağıtta ama bişey diyen olmadi
Kanı gazlı suyu içmeden verdim 1 kere.sonra suyu içtim 1 saat sonra verdim tekrar bişey yemeden 1 saat sonra verdim yine bu şekilde 3 defa alındı
Idrar testinin şeker yükselmesiyle alakası yok sanırım o zaman 10 tlde ücret ödemiştik anlamadım nasıl oldu

Bilemedimki canım birdahaki gittiğimde söylerim artık bi şikayetimde yok 1 ay önce yaptırmıştım idrar testi toz kullandım geçti sukur
ben şeker yüklemesi için gerekli sandım testim yanlis mi yapıldı diye korkmuştum onda sıkıntı yok çok şükür. Özel hastanede nasıl böyle yanlış yapılıyor anlamiyorum

Çok kötü hem de canım. İnşallah bulurum. Dediğin doğru her hamilelik kendine özgü. Daha kötü birşey yaşamayalım da razıyım buna :) Umarım senin de bir an önce geçer :)
Insaallah canim. Benm minnak bobregn üstünde tepinmedigi surece iyiyim ama oda tersine. Sag tarafimi mesken tutunmus.oyle komikki bobrego gectm. Sirtima dogru vuruyor inan. Ben gibi ters isleri var :)))) seninki de mide nin orda mi gezinio acaba.

Merhaba anneler Çok saçma olcak ama sevgililer günü kutluyor musunuz Yoksa genel olarak evli erkeklern mantıgı evliyiz sevgili degilizi uygulayıp hiç oralı olmuyormusunuz Valla merak ettim sormak istedim

1 ay önce enfeksiyon vardı canım onun için idrar testi yapılmıştı toz kullandım geçmişti şikayetim yoktu ben bişey söylemeden istedi yani takip etmek için istemiş sanırım.
Seker yuklemesi carsamba gunu yapildi benim 25.haftamda. açlık tokluk 3 defa kan verdim sonucunu da telefondan öğrendim herşey normal sorun yok dedi
Inşallah güzel sonuçlarla dönersin sende canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…