2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
O dalgalara bazen bende şahit oluyorum iki gündür biraz temizliğe verdim kendimi ama oğlum galiba küstü bana çok oynamıyo oda annesiyle yoruluyo
Bence uyuyodur, sen hareket ettikce icerde salllanarak uyuyor oğluşun hayatindan memnundur merak etme küsmez anasina
canım e bebekte vardı..ama sen gene nette araştır belki daha uyguna bulursun
avent indirimdeyken al yoksa biraz pahalı oluyor
Hepsiburada.com da aventin yenidogan seti 90tl, alacaksaniz kacirmayin mavimli bana 4 biberon fazla gelir diye almadim. Ama arkadaslarimin da ikizleri var, bu seti aldi ve cok memnun.

Allah sifa versin kuzuna bisey olmaz insallah annesi yuregini ferah tut

Bende cok sinirliyim canim o konuya birincisi dogum kadinin istegine kalmis birsey bunun baska bi insana sorulmasi bile sacma he bide normal yap diye kendini ovmeye calisanlar ve baski yapmaya calisanlar var en sinir oldugum tipler.mesela ben dvletteki doktorumu cok seviyorum ve ben sezeryan istiyorum cunku 6 yilnsonra tup bebekle hamile kaldim binbir zorlukla ayrica panikatagim transferim bile zor oldu tikaniyorum bianda kitleniyorum oyuzden normal dogum yapabilecegimi sanmiyorum ama doktorum devlt hastanesi size tup bebek gozuyle bakmiyor dedi 30. Haftamda konusucam bakalim dogum isini israr edicem ozel hastane desen evet dune kadar dusunuyodum ama burdaki hastaneler soyguncu olmus resmen aralik ayinda 1600 lira olan dogum ucreti suan 3bine cikarilmis zam farkina bakarmisin? Bide ozel dedigime bakmayin devlet daha luks kaliyo yaninda oylede siradan bakimsiz hastaneler.

Rica ederim :) Gebelik org var ben oradan hafta hafta takip ediyorum süreci. İlk hamilelik olunca acemi oluyoruz korkabiliyoruz, ben de oradan okuyunca rahatlıyorum. Orada da yazıyor kasık ağrısıyla ilgili. Tabiki doktora da sorarsanız iyi olur ben sorduğumda çok normal demişti

Tesekkur ederiss :) bitti sukur. Ama ben kalktm ise minnak yatis o yatiss:)) ben gibi isten kaciyor hehe. Ay hamilelik.ne zor ismis. Temzlk bile mahvedio. Ilik dus kendime getrdi. Yoksa aksama kadr sizlan dur
Benim de öyle canım azıcık iş yaptım akşam 1 saat kıpırdamadan yattım belim tutulmuş gibi ağrıdı. Güle güle kirletin evinizi :) Bak sen şu prensese demek tozları da yıktı sana :)

Günaydın güzel anneler
Bugün joker de süt pompalarında indirim varmış Avent elk.tekli 215 tl yazıyor ihtiyacı olanlar haberiniz olsun.
Buarada ben süt pompasını bir arkadaşımdan alıcam. Kullanmamda sakınca var mıdır? Hijyen açısından kafam karışık yeni mi alsam arkadaşımınkini mi kullansam

canım inşallah düzelir ve daha büyümez...Benim de bebeğimde beyinde kistler vardı 4 hafta sonra ufaldılar ve kayboldular
inşallah senin yavrunun da düzelir...umutsuz olma Rabbim büyük
bazen gelişim haftaya göre değişebiliyor

Maşallah çok güzel olmuş herşeyi, güle güle kullansın yakışıklı Yiğit Türkmen

İçin rahat olsun al kullan canım. Hastanelerden de kiralanabiliyor riskli olsa kiralamazlar. Parçaları kaynar suda beklet yıka güzelce steril olur o. Ben aventi 209 liraya aldım sabah geldi kargom çok güzel görünüyor. Meme başlığında silikon bir parça var o hiç acıtmıyormuş. Almak istersen aklında olsun. Bu arada 1. popüler lansinoh 2. philips aventmiş o da aklında olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…