2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Uyurken soluma yatiyorum, cocuk sanki altimda eziliyormusta cirpiniyormus gibi hareket etmeye basliyor. Sonra sagima yatiyorum cocuk yine cirpiniyor gibi hareket ediyor. Zaten artik istesemde sirt ustu yatamiyorum. Nasil yatmam gerektigini bilemedim.
Onu ben de merak ediyorum. Bazı pozisyonlarda çok tekmeliyor. Acaba hoşuna gidiyor ondan mı yoksa rahatsız mı oluyor diye tedirgin oluyorum.

50 gram şeker yüklemesi yapıldı sonucumun kaç olduğunu söylemedi doktorum yüksek çıktı hafta içi dahiliyeye git diyete başla dedi
İnternet üzerinden sonuçları alabiliyorsun çoğu hastanede. Olmuyorsa da sonuçlarının çıktısını isteyip dosyalamanı öneririm. Ben öyle yapıyorum. Sistemden görebildiğim halde çıktısını alıp dosyalıyorum.

Uyurken soluma yatiyorum, cocuk sanki altimda eziliyormusta cirpiniyormus gibi hareket etmeye basliyor. Sonra sagima yatiyorum cocuk yine cirpiniyor gibi hareket ediyor. Zaten artik istesemde sirt ustu yatamiyorum. Nasil yatmam gerektigini bilemedim.

CAnım bacak arana yastık alıp uyumayı bir dene daha rahat olursun

Aslinda bende serti kastediyorum :)) sen deyince dedm ne demisim ben. Ortopedik yayli olanlar demi canm. ISte bende besign modeline vs onem vermiyorum. Korkulugu ciksin yatagmla ayni hizada olsun. Birde bebegime uygun olsun yeter:)

Kızlar Benim ilk aylarda olan mide bulantılarım sanki geri geliyor iştahım falan kapandı sanki canım pek bişey yemek istemiyor(son aylar Çetin geçecek sanırım
Bizim mideden yana hic skintimz olmadi.canm. ilk aylarda dahil. Soğukla aramz iyi degl. Hafif bi soguk beni benden aliyor. Umarm.gecer bi an once. Istaha gelince benm genelde kapali. Minnak icin yiyorum.oyle

sağol canım bi bakayım internete bulamazsam hafta içi alırım sonuçları hastaneden
Benimde 50lik yuksek cikmisti, doktor 100luk yaptirdi. Gebelik diyabeti teshisi 75 ya da 100lukte konuluyormus. Ikinci test sonuclarim sinirlara cok yakin cikmasina ragmen diyet vermedi. Hamurisi tatli pilav makarna ekmek tuketimine dikkat et dedi. Dahiliyeye gittiginde biraz daha arastirabilirler belki. Gerci zarari olacak birsey degil ama neden hemen diyet dedi ki acaba? Test sonucunu bende merak ettim

Hamilelikte sol tarafa yatilmali diye okumustum plasentaya giden kan akimi acisindan ama ne derece dogru bilemiyorum tabi

Onu ben de merak ediyorum. Bazı pozisyonlarda çok tekmeliyor. Acaba hoşuna gidiyor ondan mı yoksa rahatsız mı oluyor diye tedirgin oluyorum.

CAnım bacak arana yastık alıp uyumayı bir dene daha rahat olursun

Hamilelikte sol tarafa yatilmali diye okumustum plasentaya giden kan akimi acisindan ama ne derece dogru bilemiyorum tabi

Bu gittigimde doktora sorucam cunku benim rahatsiz olmamdan cok, cocuk rahatsiz mi oluyor acaba diye tedirgin oluyorum.

Nedense doktorların tartısı fazla fazla tartıyor Ne aile hekimininkiyle uyuyor ne de kendi tartımla Hep fazla hep Bence hep hamileler, in çık, in çık yaptığı için ayarı bozuluyor tartının
kesinlikle bu doktorların tartısı neden fazla çıkıyor anlamış değilim ya hem de ıkı uc kılo bırden fazla tartıyo saka gibi

sonucu haber ver cnm 50 gr yuklemede sekerım yuksek cıktı 160 doktor haklıymıs bukdar su fazlalıgı seker belırtısıdır demiştir. ufacık tatlıyı hamuru kaçırsam 135-140lara cıkıyor dıkkat etmem gerek dengelemek ıcın gun ıcerısınde sekerımı dusurmem gerek umarım sende cıkmaz 3 ay dıyettemyım ben bır haftadır ugrasıyorum kan tahlıllerı yuklemeler smdı parmaktan ac tok kanımı alıorum her gun doktora bıldırıcam salı gunu

Kizlar iki uc gundur birden agirlastim sanki resmen yuruyusum degisti kendimi balon gibi hissediyorum daha koskoca 3 ay var napicam ben demekten alamiyorum kendimi

Kizlar iki uc gundur birden agirlastim sanki resmen yuruyusum degisti kendimi balon gibi hissediyorum daha koskoca 3 ay var napicam ben demekten alamiyorum kendimi
Aynen benim de öyle. Şu son 2-3 günde bile resmen göbeğim ciddi anlamda büyüdü. Sütyenlerimin alt kısmı bir anda sıkmaya başladı. Ben de kara kara düşünüyorum 3 ay sonra nasıl olacağım diye

Sonuçların kaç çıkmıştı? Kaç gram şekerle yapıldı? Açlık, 1. Saat, 2. Saat sonuçların neler? Onları merak ediyorum.
Benim 50likte aclik 72di. 1 saat sonra 163 cikmisti. Elmali gazoz gibi kutu icecek seklinde verdiler. Sinir 140. Cok kisa suren bir bulanti disinda pek rahatsizlik vermemisti. 100lukte aclik 71 1. saat 186, 2. saat 158, 3. saat 131 cikmisti. Sınır degerler sirasiyla 190 165 145. Diyet vermedi. Seker ve karbonhidrata dikkat et dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…