- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #36.561
Ben de 50'likle diyabet tanısı konmuyor diye biliyorum, 75'lik ya da 100'lük önermedi mi? Dahiliye mi yapacak onları acaba? Ama bi garip geldi acıkcası.50 gram şeker yüklemesi yapıldı sonucumun kaç olduğunu söylemedi doktorum yüksek çıktı hafta içi dahiliyeye git diyete başla dedi
Aaa senin sınır degerler farklıymıs 100'lükte. Hastaneden hastaneye fark ediyor demek ki onlar da... Ben standart sanıyodum sınırları :)Benim 50likte aclik 72di. 1 saat sonra 163 cikmisti. Elmali gazoz gibi kutu icecek seklinde verdiler. Sinir 140. Cok kisa suren bir bulanti disinda pek rahatsizlik vermemisti. 100lukte aclik 71 1. saat 186, 2. saat 158, 3. saat 131 cikmisti. Sınır degerler sirasiyla 190 165 145. Diyet vermedi. Seker ve karbonhidrata dikkat et dedi.
ayy bende böyle bise istiyom mevlüt icin :) insallah Allah nasip ederse almayi düsünüyomCanlar güzel annişler babynest konusunda ne düşünüyorsunuz çok cicili bicili duruyor bide Allah nasip ederse mevlütünde giydirmeye şehzade takımı alacam foto çekimi de afilli olur ilk doğumunda kullanan yada almayı düşünen var mı Eki Görüntüle 1952517
Sur sur canım ben öyle yapıyorumKızlar göbeğimde tek bir çatlak kızarıklık yok ama bacaklarımda.. Nasıl tarif edeyim hani şu birbirine değen iç taraflarda baya baya damar şeklinde kızarıklık lar var... Ben badem yağını hep göbeğime sürüyorum bacağıma damı sürmem lazımdı bilemedim
Aynen 75 dim 85 oldu75 kullaniyodum simdi biraz sikio o kadar :)))
Aynen karnimda cok buyudu kocaman oldukAynen benim de öyle. Şu son 2-3 günde bile resmen göbeğim ciddi anlamda büyüdü. Sütyenlerimin alt kısmı bir anda sıkmaya başladı. Ben de kara kara düşünüyorum 3 ay sonra nasıl olacağım diye
Ayy aynn aksamlari yemegini azalttim epey ekmek yemiyorum artik aksamlari yoksa nefes almak bile zor geliyoBende aksam yemeklerinden sonra acayip şişiyorum, gunduz iyiyim ama aksamlari patlayacak gibiyim
Benim ilk hamileligimde bacak aralari ve arkalari hep catladi.cahillikte vardi tabi kendime hic bakmadimKızlar göbeğimde tek bir çatlak kızarıklık yok ama bacaklarımda.. Nasıl tarif edeyim hani şu birbirine değen iç taraflarda baya baya damar şeklinde kızarıklık lar var... Ben badem yağını hep göbeğime sürüyorum bacağıma damı sürmem lazımdı bilemedim
Süreyim canım çatlamadan sürmek gerekiyordu aslında ama oranın çatlayacağını bilemedimSur sur canım ben öyle yapıyorum
Bende şeye güvendim canımBenim ilk hamileligimde bacak aralari ve arkalari hep catladi.cahillikte vardi tabi kendime hic bakmadim
Catlak sadece cilt yapisi ile ilgili degil bence kiloda buyuk etken.sen komple yaglan canim
Kızlarr moralinizi bozmayın, evde sabah ince kıyafetlerle tuvaletten sonra hiçbir şey yemeden içmeden tartılın, gerçek kilonuz o :)) doktora gidince tıka basa yemiş gidiyorum e bi de bir sürü kat kat kıyafet var üstümde en az 3 kilo fazla çıkıyorumkesinlikle bu doktorların tartısı neden fazla çıkıyor anlamış değilim yahem de ıkı uc kılo bırden fazla tartıyo saka gibi
Haklısın ya portbebe konusunda düşününce mantıklı bende anakucağı alayım babynest yapılışı var nette ama ben öyle becerikli biri değilim hele söz konusu dikişse düğmemi dikmeye bile üşenen insanım ama seni burdan tanıdığım kadarıyla yaparsın hatta alasını yaparsın aslansın senCanim portbebe genelde kış aylarinda kullanilir.bizim bebisler yaz bebegi olucak ancak hastaneden eve gelirken kullanirsin gereksiz bir masraf olur.onun yerine babynest al icinde kalmasin derim ben.hic almayi dusunmedim yanar cocuk isilik onun icinde yazin :) su baby nestleride dikkatlice inceleyecegim yapabilirmiyim acep diye .icinde kullanilan ana malzemeyi bilsem rahatlikla yapilir aslinda
Gittigim hastanede benimde 2 kere gittigim bir doktor var facebook ve instagram hesabi var ve cok aktif kullaniyor hatta oyleki biraz abartmis dogan bebekleri dogar dogmaz kani felan dururken fotograflarini koyuyor, biraz oncede pazar simidi diye yeni dogum yaptirtigi bir bebegin fotografini koymus. Her gordugum fotografta heyecanlaniyorum :)
Ürünü kaliteli midir bilmem ama biraz fiyatlı geldi bana dün çarşıda fiyatları araştırdım
Al bendende o kadarBende şeye güvendim canım
Doktor genetik tir annen çatlamışsa çatlarsın çatlamadıysa korkma demişti
BEnimde annemde maşallah yoktur çatlak matlak dedim bende de olmaz
Ama benimki kilodan oldu varya 13 kilo aldım dile kolay
Sende cansın operimHaklısın ya portbebe konusunda düşününce mantıklı bende anakucağı alayım babynest yapılışı var nette ama ben öyle becerikli biri değilim hele söz konusu dikişse düğmemi dikmeye bile üşenen insanım ama seni burdan tanıdığım kadarıyla yaparsın hatta alasını yaparsın aslansın sen
Ortopedik sert değil galiba, vücudun falan şeklini alan mıydı? Ayy bilemedim ben deAslinda bende serti kastediyorum :)) sen deyince dedm ne demisim ben. Ortopedik yayli olanlar demi canm. ISte bende besign modeline vs onem vermiyorum. Korkulugu ciksin yatagmla ayni hizada olsun. Birde bebegime uygun olsun yeter:)
Yas araliklari az degil oglum 13 yasinsa olucak insallah bebek dogdugunda kizimda 8 e girdi cok zorlanmam insallah diye umud ediyorum :))) bi umutcuk iste
Aynen benim de öyle. Şu son 2-3 günde bile resmen göbeğim ciddi anlamda büyüdü. Sütyenlerimin alt kısmı bir anda sıkmaya başladı. Ben de kara kara düşünüyorum 3 ay sonra nasıl olacağım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?