2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
50 gram şeker yüklemesi yapıldı sonucumun kaç olduğunu söylemedi doktorum yüksek çıktı hafta içi dahiliyeye git diyete başla dedi
Ben de 50'likle diyabet tanısı konmuyor diye biliyorum, 75'lik ya da 100'lük önermedi mi? Dahiliye mi yapacak onları acaba? Ama bi garip geldi acıkcası.
Aaa senin sınır degerler farklıymıs 100'lükte. Hastaneden hastaneye fark ediyor demek ki onlar da... Ben standart sanıyodum sınırları :)

ayy bende böyle bise istiyom mevlüt icin :) insallah Allah nasip ederse almayi düsünüyom

Kızlar göbeğimde tek bir çatlak kızarıklık yok ama bacaklarımda.. Nasıl tarif edeyim hani şu birbirine değen iç taraflarda baya baya damar şeklinde kızarıklık lar var... Ben badem yağını hep göbeğime sürüyorum bacağıma damı sürmem lazımdı bilemedim

Sur sur canım ben öyle yapıyorum

Aynen karnimda cok buyudu kocaman olduk
Bende aksam yemeklerinden sonra acayip şişiyorum, gunduz iyiyim ama aksamlari patlayacak gibiyim
Ayy aynn aksamlari yemegini azalttim epey ekmek yemiyorum artik aksamlari yoksa nefes almak bile zor geliyo

Benim ilk hamileligimde bacak aralari ve arkalari hep catladi.cahillikte vardi tabi kendime hic bakmadim
Catlak sadece cilt yapisi ile ilgili degil bence kiloda buyuk etken.sen komple yaglan canim

Benim ilk hamileligimde bacak aralari ve arkalari hep catladi.cahillikte vardi tabi kendime hic bakmadim
Catlak sadece cilt yapisi ile ilgili degil bence kiloda buyuk etken.sen komple yaglan canim
Bende şeye güvendim canım
Doktor genetik tir annen çatlamışsa çatlarsın çatlamadıysa korkma demişti
BEnimde annemde maşallah yoktur çatlak matlak dedim bende de olmaz
Ama benimki kilodan oldu varya 13 kilo aldım dile kolay

Kizlar ben 10 gun once falan seker yuklemesi yaptirdim 50g (saglik ocaginda yapiyorlar. Yapmayanlar icin hastaneye gitmeyin bosuna sabah 9da ac karnina gidin 11den sonra kan almiyorlar) aclik normal cikti o yuzden hatirlamiyorum degerini. 1 saat sonra yapilan 140 cikti. Maksimum 120 yaziyordu. Yuksek cikti yani.

kesinlikle bu doktorların tartısı neden fazla çıkıyor anlamış değilim ya hem de ıkı uc kılo bırden fazla tartıyo saka gibi
Kızlarr moralinizi bozmayın, evde sabah ince kıyafetlerle tuvaletten sonra hiçbir şey yemeden içmeden tartılın, gerçek kilonuz o :)) doktora gidince tıka basa yemiş gidiyorum e bi de bir sürü kat kat kıyafet var üstümde en az 3 kilo fazla çıkıyorum ben de diyorum doktoruma hayır ben sabah tartıldım, gerçek kilom şu diye

Haklısın ya portbebe konusunda düşününce mantıklı bende anakucağı alayım babynest yapılışı var nette ama ben öyle becerikli biri değilim hele söz konusu dikişse düğmemi dikmeye bile üşenen insanım ama seni burdan tanıdığım kadarıyla yaparsın hatta alasını yaparsın aslansın sen

Ay bende takip ediyorum erhan diye bi doktor var bahsettiğin gibi çok esprili paylaşımları var bazısına bakıyorum ölçüyorum biçiyorum yok ya bu bebek ordan çıkmaz cık imkanı yok diyorum işimiz zor hanımlar

Haklısın canım bazen bi ürünü ilk gördüğümde ay hemen alayım ne güzelmiş moduna giriyorum sonra birileri sakinleştirip pek de matah bişey olmadığını söyleyince senin gibi, toparlıyorum hemen teşekkürler
Ürünü kaliteli midir bilmem ama biraz fiyatlı geldi bana dün çarşıda fiyatları araştırdım

Al bendende o kadar
Sende cansın operim

Aslinda bende serti kastediyorum :)) sen deyince dedm ne demisim ben. Ortopedik yayli olanlar demi canm. ISte bende besign modeline vs onem vermiyorum. Korkulugu ciksin yatagmla ayni hizada olsun. Birde bebegime uygun olsun yeter:)
Ortopedik sert değil galiba, vücudun falan şeklini alan mıydı? Ayy bilemedim ben de bebekken sert olması gerektiğini duymuştum sadece onu biliyorum, bebeği olan arkadaşım da demişti hatta. Bu konuyu biraz daha araştıralım bence evet canım hatırlıyorum sen ikea'daki beşiği alacaktın hatta, ben de düşündüm onu büyüyen beşikle arasında çok gidip geldik, ikeadaki beşiği alıp düz bir şifonyer mi alsak diye ama sanırım bebeğim kız olduğu için böyle süslü püslü bir oda hazırlamazsam içimde kalıcak ve hayatım boyunca pişman olucam gibi hissettim ben de içime her açıdan sinen hem kullanışlı hem pratik ve süslü-şık bir oda yapayım dedim, 3ü 1 arada olsun :)) yatağı ve dolabı ileride tam bir genç kız odasına dönüşüyor olacak zaten, çok çocuksu şeyler almadık, hatta ilerde dolabını kullanmak istemezse ben kendi yatak odama alabilirim talibim o derece yani aldığımız şeyler boşa gitmeyecek ayy ne bileyim ilk kez kızım oluyor ve prensese yaraşır bir oda olsun dedim hem bütçemizi de fazla zorlamadık, sanırım içime sindi herkes kendi zevkine ve düşüncesine göre tamamlar inşallah bu alışveriş sürecini :)

Maşallah ne kadar güzel 3 çocuklu aileler çok hoşuma gidiyo en küçük çocuk o kadar rahat büyüyecek ki gör bak büyükler ona çok güzel bakar o da onlarla oynar çok sevilir kıymetli olur yani kendi yegenimden biliyorum melek gibi maşallah
Yas araliklari az degil oglum 13 yasinsa olucak insallah bebek dogdugunda kizimda 8 e girdi cok zorlanmam insallah diye umud ediyorum :))) bi umutcuk iste

O sütyen kısmına bende bi çözüm bulmadım cts günü aldım bitane kup kısımları süper yumuşacık çok rahat altı da telli değil ama kancayı en sona takmama rağmen bel sıkıyo gibi geliyo bana öyle çapı geniş bi insan da değilim hani 90 beden bu arada :)

Benimde sanki bi kaç gündür karnım baya büyüdü, biraz zorlanmaya başladım duş alırken fark ettim ,kalan haftalara bakınca napıcam diye düşündüm . Akşam yemeklerinde patlıycak gibiyim şişkinlikten bacaklarımda da akşamları şişkinlik hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…