- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #36.501
Biri 3 buçuk biri 2 buçuk yaşında iki tane erkek yeğenim de var. Onların odaları takım değil ve tam çocuğa göre. Gelişimine göre oda da değişiyor. Önce sadece bi gardrop ve karyola vardı. Sonra kendi boyuna göre kitap rafları ve oyuncak dolapları alındı ıkeadan. Sonra yine ıkeadan küçük masa sandalye alındı oyun hamuru, boyama vs yapmak için.
Sonra karyola gitti yatak yere kondu. Citle cevrili top havuzu bile var bi tanesinin. Ben de öyle yapmaya karar verdim velhasıl kelam. Çocuk için fonksiyonel flexible bir oda.
Ikeadan normal boy bi gardrop yaptırıyorum, bir sifonyer ve bir karyola alacağım. Cici bi hali, oyuncak dolabı alacağım. Daha sonra sadece yatak değişecek yaşına göre, çünkü bence hiçbir çocuk gardrobuna sifonyerine takılmaz, yatağı keyfine göre olsun. Masa Sandalye vs ana okulu gibi bir oda, çünkü artık anneleden çocukları için heo etkinlik üretmeleri bol bol oyun oynamalari bekleniyor. Süs gibi duracak değil, bol malzemeli etkinlikli aktivitelere uygun oda yapmak lazım. Montesorri modellerini incelemenizi öneririm
Insallah cok istiyorum ilk 6 özellikle sadece anne sütü almasini. canim ya beni doktor korkuttu yoksa aldircaktim cocuk emzirmek istiyosan bekle dedi. Benimki basta agrimiyodu hic farketmemistim bi gun aynada sag gogsumun soldan buyuk oldugunu görene kadar sonra tabi akillilik edip biopsi yaptirdim o zorla parca aldi falan derken ondan beridir strese girsem bile agriyo. Aman sutun akisini falan etkilemesinde gerisi sorun degil.Canım benim de çok sızlıyor ve en büyük korkum emzirmede problem olmasıydı. Benim çok büyüdüğünden alındığı için süt kanallarına zarar gelmiş olabilir diye üzülmüştüm. Dr bir çok süt kanalı var emzirirsin problem olmaz dedi. Benim olmazsa senin hiç olmaz merak etmeİnşallah bol bol sütümüz olsun emzirelim :)
Aaa daha ne olcakmis ki:) ellerinize saglik cok sirin olmus bence :) tek duvar olmasida yeterli gayet. Gule gule guzel gunlere insallah yawrunuzla:)Yaptik ben begendim de eşimin icine sinmedineymiş efendim ustasi olsa daha güzel yaparmis az daha kurusun daha guzel olur dedim bende ablam da deseni begenmedi ama ben ayicikli, kuşlu felan istemedim. Bebek odasi konseptim kelebek ve kalp olacak. O sebeple bunu sectim. Zaten tek duvar kapladik. Bakalim begenecek misiniz
Rica ederim ne demek.Oyle canim bende oda yapmayacagm. Hem kiraciyim. Hem de evim kucuk zaten. 5 yasina kadar kullanabilecegi besik alacgm ins. Birde sifonyeri o kadar. Montesoriyi arastrmak hc nasip olmadi. Ama aklimin bir kenarinda. Sinav telaselerim bitsin. Onuda bi arastracgm. Verdgin bilgiler icin cool tesekkur ederimm:)
ay cok güldümm :)) yok yok gercek değil.bi an gercek diye
Korkmadm degil :))) biraz kendleri ister bazen klavuz olurz yaparlr ins
Insaallah teyzesi. En buyuk temennimiz kuzularimizin hem bedenen yemde ruhen saglikli olmalari. Bu yolda da Allah yardimcimz olsun. Cok büyük mesuliyetRica ederim ne demek.
Tabi herkesin evi, kesesi, zevki, fikri farklı.
Ama hepimiz evlatlarimiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız inşallah. Bu grupta da herkes öyle maşallah, şanslı bebeler
Şükür cocugumun adina yakismiyor hem. Baleci Yigit Turkmen. Olmadi bak. Tan sagturk oluyor ama hahah. Pehlivan Yigit Türkmen cok artistik durdu :)))) asalete bakay cok güldümm :)) yok yok gercek değil.
HAHAHAAHHA!!! Yaa cok tatlısın valla, kahkaha attım. Babasıyla dedesi sanmıyorum ona bale yaptırsınlar zaten, alır kacırır boks kursuna falan yazdırırlar Fındıgımı, yok senin tezinden sonra hepten vazgectim zaten. isimde uymuyor zaten canım, baska sporlara eğilsin di mi? :)))))Şükür cocugumun adina yakismiyor hem. Baleci Yigit Turkmen. Olmadi bak. Tan sagturk oluyor ama hahah. Pehlivan Yigit Türkmen cok artistik durdu :)))) asalete bak
Oyyy kız bebek işte kibar :) Bizimki galiba yer değiştirmeye çalışıyordu canım bir de bu hafta tekmeler kuvvetlenecekmiş. Annem bir de sen balık gibi kayıyordun erkekler sert tekme atar demişti ne kadar doğru bilemiyorum :) Oyy Zeynep'i öptüm kocamanUyandrack drece de yani masaaallah:)) benmki cok romantkk vuruyor uykumu getiriyor:)))) ama bazen ustune yatıyorum nasil tepiniyo:)))
Bak o olabilir canım yemek yeyince duruyor çünküAynen benim ki de öylebazen hiç sesi çıkmıyor dediğin gibi. Bgnde 7-8 arası uyanıktı öyle olunca bende uyuyamadım dalmışım sonra şimdi yine başladı ona uyandım. Zaten uykum hafiftir bnm. Sanırım anne uyan karnımız acıktı diyorlar
Canim portbebe genelde kış aylarinda kullanilir.bizim bebisler yaz bebegi olucak ancak hastaneden eve gelirken kullanirsin gereksiz bir masraf olur.onun yerine babynest al icinde kalmasin derim ben.hic almayi dusunmedim yanar cocuk isilik onun icinde yazin :) su baby nestleride dikkatlice inceleyecegim yapabilirmiyim acep diye .icinde kullanilan ana malzemeyi bilsem rahatlikla yapilir aslindaBide atacağım portbebe konusunda fikir istiyorum instagramdan yapıyorlar bilmediğim sitelere karşı önyargılıyım aslında Eki Görüntüle 1952518
Aslında doktorun iyi bir doktormuş. Gerçi benim kısa sürede 6,5 cm kadar büyüyünce dr hemen almalıyız çok büyümüş demişti biraz mecburi oldu canım. Patoloji sonucunu alana kadar birkaç yılım gitmiştir. Benim de farklılık var iki meme arasında bir de kol altına doğru meme dokusu oluşmuş o da ağrı yaparmış aklında olsun. Prolaktin arttıkça da sızlıyor sanırım. Dediğin gibi sütümüz gelsin de acıya sızıya değer. Emzirince belki yok olur tümörlerimizInsallah cok istiyorum ilk 6 özellikle sadece anne sütü almasini. canim ya beni doktor korkuttu yoksa aldircaktim cocuk emzirmek istiyosan bekle dedi. Benimki basta agrimiyodu hic farketmemistim bi gun aynada sag gogsumun soldan buyuk oldugunu görene kadar sonra tabi akillilik edip biopsi yaptirdim o zorla parca aldi falan derken ondan beridir strese girsem bile agriyo. Aman sutun akisini falan etkilemesinde gerisi sorun degil.
Dimi yaaaAaa daha ne olcakmis ki:) ellerinize saglik cok sirin olmus bence :) tek duvar olmasida yeterli gayet. Gule gule guzel gunlere insallah yawrunuzla:)
bendim canım ben kanz dan aldım ama belis bebek odasını da gördüm kanz da da satılıyor kalitesi gayet güzel belis markanın farklı modellerini alan da var tanınmış bir markaymış zaten internette de arattır aynı ürün bir çok farklı sitede magazada satılıyor ve fiyat olarak daha uçuk albebekten alabilirsiniz.Ist dan bir arkadas vardi. Albebekten besik bakacakti. Tam hattlayamadim ama @Pekiyi sen miydin :)
Ayyy ben neyi kacirdim petiskomDimi yaaacok tesekkurler teyzesiiii, daha da guzeli sizin olsun. Yavruşlarimiz mutlulukla saglikla buyusun insallllah
Ürünü kaliteli midir bilmem ama biraz fiyatlı geldi bana dün çarşıda fiyatları araştırdımBide atacağım portbebe konusunda fikir istiyorum instagramdan yapıyorlar bilmediğim sitelere karşı önyargılıyım aslında Eki Görüntüle 1952518
Ya brnm.icin en onemli sey yatak. Gitmeyeym siparis vereym gelsin diyorum. Yatagina ortopedik diyor ama istedgm gibi gelmez diye tedirginmbendim canım ben kanz dan aldım ama belis bebek odasını da gördüm kanz da da satılıyor kalitesi gayet güzel belis markanın farklı modellerini alan da var tanınmış bir markaymış zaten internette de arattır aynı ürün bir çok farklı sitede magazada satılıyor ve fiyat olarak daha uçuk albebekten alabilirsiniz.
Teyzesi biraz tembellikte var bizde 1 gun oynuyoruz 2 gun dinleniyorz :))) cok merk ediyorum tekmesi hc canimi acitacak mi. :)) galiba annenin dedgi gibi suzuluyo ben anlamiyorum:) bizde sizi optukkOyyy kız bebek işte kibar :) Bizimki galiba yer değiştirmeye çalışıyordu canım bir de bu hafta tekmeler kuvvetlenecekmiş. Annem bir de sen balık gibi kayıyordun erkekler sert tekme atar demişti ne kadar doğru bilemiyorum :) Oyy Zeynep'i öptüm kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?