2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Oyle canim bende oda yapmayacagm. Hem kiraciyim. Hem de evim kucuk zaten. 5 yasina kadar kullanabilecegi besik alacgm ins. Birde sifonyeri o kadar. Montesoriyi arastrmak hc nasip olmadi. Ama aklimin bir kenarinda. Sinav telaselerim bitsin. Onuda bi arastracgm. Verdgin bilgiler icin cool tesekkur ederimm:)

Insallah cok istiyorum ilk 6 özellikle sadece anne sütü almasini. canim ya beni doktor korkuttu yoksa aldircaktim cocuk emzirmek istiyosan bekle dedi. Benimki basta agrimiyodu hic farketmemistim bi gun aynada sag gogsumun soldan buyuk oldugunu görene kadar sonra tabi akillilik edip biopsi yaptirdim o zorla parca aldi falan derken ondan beridir strese girsem bile agriyo. Aman sutun akisini falan etkilemesinde gerisi sorun degil.

Aaa daha ne olcakmis ki:) ellerinize saglik cok sirin olmus bence :) tek duvar olmasida yeterli gayet. Gule gule guzel gunlere insallah yawrunuzla:)

Rica ederim ne demek.
Tabi herkesin evi, kesesi, zevki, fikri farklı.
Ama hepimiz evlatlarimiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız inşallah. Bu grupta da herkes öyle maşallah, şanslı bebeler

Rica ederim ne demek.
Tabi herkesin evi, kesesi, zevki, fikri farklı.
Ama hepimiz evlatlarimiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız inşallah. Bu grupta da herkes öyle maşallah, şanslı bebeler
Insaallah teyzesi. En buyuk temennimiz kuzularimizin hem bedenen yemde ruhen saglikli olmalari. Bu yolda da Allah yardimcimz olsun. Cok büyük mesuliyet

Şükür cocugumun adina yakismiyor hem. Baleci Yigit Turkmen. Olmadi bak. Tan sagturk oluyor ama hahah. Pehlivan Yigit Türkmen cok artistik durdu :)))) asalete bak
HAHAHAAHHA!!! Yaa cok tatlısın valla, kahkaha attım. Babasıyla dedesi sanmıyorum ona bale yaptırsınlar zaten, alır kacırır boks kursuna falan yazdırırlar Fındıgımı, yok senin tezinden sonra hepten vazgectim zaten. isimde uymuyor zaten canım, baska sporlara eğilsin di mi? :)))))

Hayırli pazarlar annişler size bir sey sormak istiyorum bu hamilelik takvimini nasil yapıcam ben ya baya oldu kullanmayalı ve değışmiş form yardımci olabilir misiniz ?

Uyandrack drece de yani masaaallah:)) benmki cok romantkk vuruyor uykumu getiriyor:)))) ama bazen ustune yatıyorum nasil tepiniyo:)))
Oyyy kız bebek işte kibar :) Bizimki galiba yer değiştirmeye çalışıyordu canım bir de bu hafta tekmeler kuvvetlenecekmiş. Annem bir de sen balık gibi kayıyordun erkekler sert tekme atar demişti ne kadar doğru bilemiyorum :) Oyy Zeynep'i öptüm kocaman

Bak o olabilir canım yemek yeyince duruyor çünkü Ne güzel bir duyguymuş değil mi derlerdi de anlamazdım

Bide atacağım portbebe konusunda fikir istiyorum instagramdan yapıyorlar bilmediğim sitelere karşı önyargılıyım aslında Eki Görüntüle 1952518
Canim portbebe genelde kış aylarinda kullanilir.bizim bebisler yaz bebegi olucak ancak hastaneden eve gelirken kullanirsin gereksiz bir masraf olur.onun yerine babynest al icinde kalmasin derim ben.hic almayi dusunmedim yanar cocuk isilik onun icinde yazin :) su baby nestleride dikkatlice inceleyecegim yapabilirmiyim acep diye .icinde kullanilan ana malzemeyi bilsem rahatlikla yapilir aslinda

Aslında doktorun iyi bir doktormuş. Gerçi benim kısa sürede 6,5 cm kadar büyüyünce dr hemen almalıyız çok büyümüş demişti biraz mecburi oldu canım. Patoloji sonucunu alana kadar birkaç yılım gitmiştir. Benim de farklılık var iki meme arasında bir de kol altına doğru meme dokusu oluşmuş o da ağrı yaparmış aklında olsun. Prolaktin arttıkça da sızlıyor sanırım. Dediğin gibi sütümüz gelsin de acıya sızıya değer. Emzirince belki yok olur tümörlerimiz

Ist dan bir arkadas vardi. Albebekten besik bakacakti. Tam hattlayamadim ama @Pekiyi sen miydin :)
bendim canım ben kanz dan aldım ama belis bebek odasını da gördüm kanz da da satılıyor kalitesi gayet güzel belis markanın farklı modellerini alan da var tanınmış bir markaymış zaten internette de arattır aynı ürün bir çok farklı sitede magazada satılıyor ve fiyat olarak daha uçuk albebekten alabilirsiniz.

Aa kızlar bu arada bir bilgi daha.
Maskodaki mobilyacilar bebek odalarında mat renklerin krem kırık beyaz ahşap vs tercih edilmesi gerektiğini söyledi. Parlak beyaz lake gibi ürünler bebeklerin gözleri için zararliymis.

Ya brnm.icin en onemli sey yatak. Gitmeyeym siparis vereym gelsin diyorum. Yatagina ortopedik diyor ama istedgm gibi gelmez diye tedirginm

Teyzesi biraz tembellikte var bizde 1 gun oynuyoruz 2 gun dinleniyorz :))) cok merk ediyorum tekmesi hc canimi acitacak mi. :)) galiba annenin dedgi gibi suzuluyo ben anlamiyorum:) bizde sizi optukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…