- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #36.521
Kesinlikle annesii pasalara layik ismi var masaallah. Ismiyle yasasin insaallah.HAHAHAAHHA!!! Yaa cok tatlısın valla, kahkaha attım. Babasıyla dedesi sanmıyorum ona bale yaptırsınlar zaten, alır kacırır boks kursuna falan yazdırırlar Fındıgımı, yok senin tezinden sonra hepten vazgectim zaten. isimde uymuyor zaten canım, baska sporlara eğilsin di mi? :)))))
Bebisimizin odasina duvar kagidi kapladik dün, eşime israr ettim kendimiz yaptıkta onu anlattim dün deryammm, resimde eklemistim bak senin icin tekrar ekliyorum. Babamizin icine sinmedi, ustasinyapsa daha iyi yapardi diyor ama bence ustasindan daha ustaca yaptikAyyy ben neyi kacirdim petiskom
Insallah teyzesi, gelsin herkes birbirinkinide sevecek uzaktanda olsa. nede olsa beraber büyüdüler sayılır :) Bu arkadas grubumuz komple dogum sonrası forumuna gecicek sanırım :) Ne güzel dostluklar edindik iste. Masallah bize de, bebekleredeKesinlikle annesii pasalara layik ismi var masaallah. Ismiyle yasasin insaallah.oyy sevesim geldii
Aynen canim benim :)) gun gelecek daha guzel.zamanlarini paylasacagz kuzularimizin Ilk anne deyişi, ilk adimi :)))Insallah teyzesi, gelsin herkes birbirinkinide sevecek uzaktanda olsa. nede olsa beraber büyüdüler sayılır :) Bu arkadas grubumuz komple dogum sonrası forumuna gecicek sanırım :) Ne güzel dostluklar edindik iste. Masallah bize de, bebeklerede
Cok guzel olmuş bence elinize saglik :) biz de böyle bir duvarı yapmayı düşünüyoruz, becerebiliriz insallahBebisimizin odasina duvar kagidi kapladik dün, eşime israr ettim kendimiz yaptıkta onu anlattim dün deryammm, resimde eklemistim bak senin icin tekrar ekliyorum. Babamizin icine sinmedi, ustasinyapsa daha iyi yapardi diyor ama bence ustasindan daha ustaca yaptik100tl de cebimizde kaldi kaplancak duvar varsa biz ekipce haziriz, hemencik geliriz sen nerelerdeydin bakim?
Zaten 2 cm den sonra alinmak zorunda yoksa 16 cm ye kadar buyume oluyomus canim benimki durmustu aslinda doktorum ultrasondada baktiginda direk iyi huylu gorunuyo ama istersen parca alip bakalim demisti keskede yaptirmasaydim pisman oldum oncesinde dedigim gibi varligini bile hissetmemistim cokta sertti parca alirken cok zordu gogsum uyusmasina ragmen o gogusten ayri bi parca oldugu icin cok aci cektim. Bi kere daha kontrole gitmistim hicbir degisiklik yok dedi sukur beraberce yasayip gidiyoruz :) yavrularimiza süt olsun sifa olsun gecsin gecmesin acisin umrumda olmaz cekerim yeterki süt gelsin emsinler cuk cukAslında doktorun iyi bir doktormuş. Gerçi benim kısa sürede 6,5 cm kadar büyüyünce dr hemen almalıyız çok büyümüş demişti biraz mecburi oldu canım. Patoloji sonucunu alana kadar birkaç yılım gitmiştir. Benim de farklılık var iki meme arasında bir de kol altına doğru meme dokusu oluşmuş o da ağrı yaparmış aklında olsun. Prolaktin arttıkça da sızlıyor sanırım. Dediğin gibi sütümüz gelsin de acıya sızıya değer. Emzirince belki yok olur tümörlerimiz
Benim normal cikti canm. Tedavim sirasnda seker yuklemeside troid tahlilide yapildi dedim ama gebelikte tum degerler degisir, yukselir dedi. Seker normal cktida. Troid sinirda ciktgi icin ilac verdi. Hic birisi ailede falanda yok aslnda ama demekki gebelik hormonlari bi garip biseyYarın şeker yüklemem varSizin sonuçlarınızı ve doktorunuz ne demişti yazabilir misiniz?
Sonuçların kaç çıkmıştı? Kaç gram şekerle yapıldı? Açlık, 1. Saat, 2. Saat sonuçların neler? Onları merak ediyorum.Benim normal cikti canm. Tedavim sirasnda seker yuklemeside troid tahlilide yapildi dedim ama gebelikte tum degerler degisir, yukselir dedi. Seker normal cktida. Troid sinirda ciktgi icin ilac verdi. Hic birisi ailede falanda yok aslnda ama demekki gebelik hormonlari bi garip bisey
Benim 50 gr'lık yükleme 144 cıkmıstı, sınır 140. Doktorum sonra 100'lük yükleme istedi. Onda da degerlerim açlık: 85, 1. saat: 157, 2. saat: 139, 3. saat: 101 çıktı. Hepsi sınır altında oldugu icin doktorum diyabetin yok, karbonhidratlara dikkat et dedi.Yarın şeker yüklemem varSizin sonuçlarınızı ve doktorunuz ne demişti yazabilir misiniz?
Oyy cok basarili annesi bayildim valla guzell gunlerde kullanin :) ben dun ugrayamadim pek cocuklarin kurslari hafta sonu isleri aile ziyareti derken şaftım kaydiBebisimizin odasina duvar kagidi kapladik dün, eşime israr ettim kendimiz yaptıkta onu anlattim dün deryammm, resimde eklemistim bak senin icin tekrar ekliyorum. Babamizin icine sinmedi, ustasinyapsa daha iyi yapardi diyor ama bence ustasindan daha ustaca yaptik100tl de cebimizde kaldi kaplancak duvar varsa biz ekipce haziriz, hemencik geliriz sen nerelerdeydin bakim?
Evet 75lik yaptıracağım. İnşallah bana da güzel sonuçlar çıkar ya.Benim 50 gr'lık yükleme 144 cıkmıstı, sınır 140. Doktorum sonra 100'lük yükleme istedi. Onda da degerlerim açlık: 85, 1. saat: 157, 2. saat: 139, 3. saat: 101 çıktı. Hepsi sınır altında oldugu icin doktorum diyabetin yok, karbonhidratlara dikkat et dedi.
Senin 75'lik mi yapılacaktı direkt? Umarım güzel sonuclarla gelirsin :)
Tatlıdan tiksiniyorsan şekerinin çıkma olasılıgı yok gibi bir sey en azından, hic stres yapma :) O suyu da artık bi seferligine içiver, dayan :) İçecek gibi olanın tadı daha iyi diyorlar, belki seninki de ondandır :) Benimki direkt şekerli suydu :/Evet 75lik yaptıracağım. İnşallah bana da güzel sonuçlar çıkar ya.Tatlıdan da tiksiniyorum, umarım başarıyla içmeyi başarırım şekerli suyu Stres oldum
İçecekten aldım da onu da çilekli bulabildim.Tatlıdan tiksiniyorsan şekerinin çıkma olasılıgı yok gibi bir sey en azından, hic stres yapma :) O suyu da artık bi seferligine içiver, dayan :) İçecek gibi olanın tadı daha iyi diyorlar, belki seninki de ondandır :) Benimki direkt şekerli suydu :/
Saol canim, eşin hevesi ise kesinlikle guzel olur. Ben esimi zor ikma ettim vallla, youtubeden bikac video izledik sonrasi oldu yani zor degil bence. Hamiş olmasam tek basima bile yaparimCok guzel olmuş bence elinize saglik :) biz de böyle bir duvarı yapmayı düşünüyoruz, becerebiliriz insallaheşim cok hevesli bu konuda
Tesekkurler teyzesi, ayyy senin ev cocuk dolu vallla ohhhh 3.yude yaparsan tamamdir yaniiii tam idol annneOyy cok basarili annesi bayildim valla guzell gunlerde kullanin :) ben dun ugrayamadim pek cocuklarin kurslari hafta sonu isleri aile ziyareti derken şaftım kaydi
Bebeklerde ortopedik önermiyorlar diye biliyorum ama ? 2 yaşına kadar sert yatak, sonra ortopedik olmalı galiba? Böyle bir şey duymuştum, bilen aydınlatsın :) yatak biz de almadık henüz, araştırıp alıcaz. Yataşta falan bir tarafı sert (0-2 yaş için) diğer tarafı normal-ortopedik (daha büyük yaşlar için) olan yataklar var galiba, eşim araştırıyordu öyle dediğini hatırlıyorum :))Unutuvermisimm ya. :)) silivride birde baya uzak ama cok uygun. Ben sadece besik bide sifonyer alicam canm. Bizim evde kucuk. Senn anlattgn durum bendede var misafr gelecek vs. Arabamizda yok bakalim nasil yapicaz. Ben yatagini merk ettim aslinda ortopedik diyor yaa iyi mi acaba diye :)
Yas araliklari az degil oglum 13 yasinsa olucak insallah bebek dogdugunda kizimda 8 e girdi cok zorlanmam insallah diye umud ediyorum :))) bi umutcuk isteSaol canim, eşin hevesi ise kesinlikle guzel olur. Ben esimi zor ikma ettim vallla, youtubeden bikac video izledik sonrasi oldu yani zor degil bence. Hamiş olmasam tek basima bile yaparim
Tesekkurler teyzesi, ayyy senin ev cocuk dolu vallla ohhhh 3.yude yaparsan tamamdir yaniiii tam idol annnegerci ben simdiden 3.yu hayal edemiyorum ama sen bize deneyimlerini anlatirsin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?