2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kesinlikle annesii pasalara layik ismi var masaallah. Ismiyle yasasin insaallah. oyy sevesim geldii

Ayyy ben neyi kacirdim petiskom
Bebisimizin odasina duvar kagidi kapladik dün, eşime israr ettim kendimiz yaptıkta onu anlattim dün deryammm, resimde eklemistim bak senin icin tekrar ekliyorum. Babamizin icine sinmedi, ustasinyapsa daha iyi yapardi diyor ama bence ustasindan daha ustaca yaptik 100tl de cebimizde kaldi kaplancak duvar varsa biz ekipce haziriz, hemencik geliriz sen nerelerdeydin bakim?

Eklentiler

• image.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 45
Kesinlikle annesii pasalara layik ismi var masaallah. Ismiyle yasasin insaallah. oyy sevesim geldii
Insallah teyzesi, gelsin herkes birbirinkinide sevecek uzaktanda olsa. nede olsa beraber büyüdüler sayılır :) Bu arkadas grubumuz komple dogum sonrası forumuna gecicek sanırım :) Ne güzel dostluklar edindik iste. Masallah bize de, bebeklerede

Aynen canim benim :)) gun gelecek daha guzel.zamanlarini paylasacagz kuzularimizin Ilk anne deyişi, ilk adimi :)))

Cok guzel olmuş bence elinize saglik :) biz de böyle bir duvarı yapmayı düşünüyoruz, becerebiliriz insallah eşim cok hevesli bu konuda

Zaten 2 cm den sonra alinmak zorunda yoksa 16 cm ye kadar buyume oluyomus canim benimki durmustu aslinda doktorum ultrasondada baktiginda direk iyi huylu gorunuyo ama istersen parca alip bakalim demisti keskede yaptirmasaydim pisman oldum oncesinde dedigim gibi varligini bile hissetmemistim cokta sertti parca alirken cok zordu gogsum uyusmasina ragmen o gogusten ayri bi parca oldugu icin cok aci cektim. Bi kere daha kontrole gitmistim hicbir degisiklik yok dedi sukur beraberce yasayip gidiyoruz :) yavrularimiza süt olsun sifa olsun gecsin gecmesin acisin umrumda olmaz cekerim yeterki süt gelsin emsinler cuk cuk umarim gecerde bizde kolayca kurtuluruz. Bu arada her 5 kadindan birinde oluyo normal demisti doktor herkes dikkat etmeli vucuduna iyi dinlemeli kendini.

Yarın şeker yüklemem var Sizin sonuçlarınızı ve doktorunuz ne demişti yazabilir misiniz?
Benim normal cikti canm. Tedavim sirasnda seker yuklemeside troid tahlilide yapildi dedim ama gebelikte tum degerler degisir, yukselir dedi. Seker normal cktida. Troid sinirda ciktgi icin ilac verdi. Hic birisi ailede falanda yok aslnda ama demekki gebelik hormonlari bi garip bisey

Sonuçların kaç çıkmıştı? Kaç gram şekerle yapıldı? Açlık, 1. Saat, 2. Saat sonuçların neler? Onları merak ediyorum.

Yarın şeker yüklemem var Sizin sonuçlarınızı ve doktorunuz ne demişti yazabilir misiniz?
Benim 50 gr'lık yükleme 144 cıkmıstı, sınır 140. Doktorum sonra 100'lük yükleme istedi. Onda da degerlerim açlık: 85, 1. saat: 157, 2. saat: 139, 3. saat: 101 çıktı. Hepsi sınır altında oldugu icin doktorum diyabetin yok, karbonhidratlara dikkat et dedi.
Senin 75'lik mi yapılacaktı direkt? Umarım güzel sonuclarla gelirsin :)

Oyy cok basarili annesi bayildim valla guzell gunlerde kullanin :) ben dun ugrayamadim pek cocuklarin kurslari hafta sonu isleri aile ziyareti derken şaftım kaydi

Kızlar Benim ilk aylarda olan mide bulantılarım sanki geri geliyor iştahım falan kapandı sanki canım pek bişey yemek istemiyor(son aylar Çetin geçecek sanırım

Evet 75lik yaptıracağım. İnşallah bana da güzel sonuçlar çıkar ya. Tatlıdan da tiksiniyorum, umarım başarıyla içmeyi başarırım şekerli suyu Stres oldum

Evet 75lik yaptıracağım. İnşallah bana da güzel sonuçlar çıkar ya. Tatlıdan da tiksiniyorum, umarım başarıyla içmeyi başarırım şekerli suyu Stres oldum
Tatlıdan tiksiniyorsan şekerinin çıkma olasılıgı yok gibi bir sey en azından, hic stres yapma :) O suyu da artık bi seferligine içiver, dayan :) İçecek gibi olanın tadı daha iyi diyorlar, belki seninki de ondandır :) Benimki direkt şekerli suydu :/

İçecekten aldım da onu da çilekli bulabildim. Bakalım zorlayacağım kendimi

Cok guzel olmuş bence elinize saglik :) biz de böyle bir duvarı yapmayı düşünüyoruz, becerebiliriz insallah eşim cok hevesli bu konuda
Saol canim, eşin hevesi ise kesinlikle guzel olur. Ben esimi zor ikma ettim vallla, youtubeden bikac video izledik sonrasi oldu yani zor degil bence. Hamiş olmasam tek basima bile yaparim
Oyy cok basarili annesi bayildim valla guzell gunlerde kullanin :) ben dun ugrayamadim pek cocuklarin kurslari hafta sonu isleri aile ziyareti derken şaftım kaydi
Tesekkurler teyzesi, ayyy senin ev cocuk dolu vallla ohhhh 3.yude yaparsan tamamdir yaniiii tam idol annne gerci ben simdiden 3.yu hayal edemiyorum ama sen bize deneyimlerini anlatirsin artik

Uyurken soluma yatiyorum, cocuk sanki altimda eziliyormusta cirpiniyormus gibi hareket etmeye basliyor. Sonra sagima yatiyorum cocuk yine cirpiniyor gibi hareket ediyor. Zaten artik istesemde sirt ustu yatamiyorum. Nasil yatmam gerektigini bilemedim.

Bebeklerde ortopedik önermiyorlar diye biliyorum ama ? 2 yaşına kadar sert yatak, sonra ortopedik olmalı galiba? Böyle bir şey duymuştum, bilen aydınlatsın :) yatak biz de almadık henüz, araştırıp alıcaz. Yataşta falan bir tarafı sert (0-2 yaş için) diğer tarafı normal-ortopedik (daha büyük yaşlar için) olan yataklar var galiba, eşim araştırıyordu öyle dediğini hatırlıyorum :))

Yas araliklari az degil oglum 13 yasinsa olucak insallah bebek dogdugunda kizimda 8 e girdi cok zorlanmam insallah diye umud ediyorum :))) bi umutcuk iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…