2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kırmızıysa sür hatta duşta lifi sıkı sıkı sür kan dolaşımı artsın belki geri dönüşü olur beyazlayınca çözümü yok çünkü benim bacaklar fay hattı gibi ergenlikten kalma göbüşü gögüsleri kurtarmanın derdindeyim yoksa loğusalıktan sonra zebra gibi gezerim artık
Süreyim canım çatlamadan sürmek gerekiyordu aslında ama oranın çatlayacağını bilemedim hayret verici valla göbekte yok

Canım merhaba, biz geçen pzt gittik doktora, şeker yükleme testi isteyecek diye düşünmüştüm ama istemedi benden. Annenin 1.derece yakınlarında şekeri olan yoksa yapmayalım açlık tokluk şekerine bakalım dedi. Açlık 75, tokluk 105 çıktı gayet güzel dedi. Yani yapmadık anlayacağın şeker yükleme. Ben de haftalık takip edicem şekerimi, tansiyonumu da ediyorum; yüksek tansiyon riski çıkmıştı bende çünkü... Kilo konusunda pek bir şey demedi, dikkat et biraz böyle ayda 3,5 kilo alarak ilerleme dedi sadece benim de kilo alımım durdu zaten haftada 1 kilo almaya başlamıştım ama son 2 haftada kilo almak yerine 300 gram vermişim; 2,3 kg kardayım :)) ve bebeğim gayet güzel büyümüş kilo almış. Sanırım seyahatlerden dolayı vücudum su tuttu ve biraz da dengesiz beslendim o yüzden kilo oldu.. İnşallah böyle devam eder son 2 haftadaki gibi :) sen de inşallah kontrol altına alabilirsin şekeri, hiçbir problem olmaz

Hersey gonlunce olsun insaallah canm brnm haklisin tabi ilk goz agrilarimiz yavrularimiz geliyor. Evm buyuk olsa bende senn gibi yapardm. Simdi en pratk olaninin pesindeym tabi bide saglikli :) sert olmali canm dogru biliyorsun. Hatta yastik dahi onerilniyor. Omurgasi ile alakali bsydi

A
AkŞam yemeğinden sonra hemen oturma yada tv karşısına geçme kanepeye sofrayı topla iki iş yap maksat yürümek olsun n3 bileyim çayı filan koy iki üç tur at evde reflüyü de azaltıyo şişkinliği de bide az ye tabi turşu da yeme

Bilmiyorum ki canım ya internetten bulamadım hastaneye gidince bakıcam artık

Pazartesileri hiç sevmiyorum son 13 pazartesi Allahın izniyle son 3haftaya kadar dayanıp izne ayrılsam son 10 pazartesi zaman daralıyor kızlar babies coming soon sinemalarda

Fotograflarda bebekler buyuk gorunuyor galiba bende hep ayni seyi dusunuyorum. Bu bebeklerin hepsi mi kilolu diye. Bazilarinin daha gobek kordonunu kesmeden fotograflarini paylasiyor :)

Teyzesi biraz tembellikte var bizde 1 gun oynuyoruz 2 gun dinleniyorz :))) cok merk ediyorum tekmesi hc canimi acitacak mi. :)) galiba annenin dedgi gibi suzuluyo ben anlamiyorum:) bizde sizi optukk
Ama annesi azıcık da dinlensin prenses :) Dr bana sen hareketliyken bebek uyur enerji harcadığın için bir de hareket etse de anlamayabilirsin, sen dinlenirken daha çok hareket eder daha rahat hissedersin demişti. Belki yoruluyorsundur o günlerde çok hissetmiyorsundur.
Bu arada son ay acıtabilir canım :) İyice büyüyecekler yerleri kalmayacak bir gerilecekler ki işte o zaman baya acıtacaklar oyy canları sağolsun minik kuzuların :)

Öyle düşünme bilemezdin ki aklında kalmamış hiç değilse ben de yaptırırdım. Acı çekmene üzüldüm uyuşturulsa bile acıdı demek
Dediğin çok doğru herkes dikkat etmeli. Özellikle hamilelik döneminde ve sonrasında. İnşallah cuk cuk emsinler çok hoşuma gitti bu tabir canım :) İyi geceler sevgiler

Evde sporcu sutyeni kullaniyorum artik.su korse gibi sıkı tutanlardan
Pazartesileri hiç sevmiyorum son 13 pazartesi Allahın izniyle son 3haftaya kadar dayanıp izne ayrılsam son 10 pazartesi zaman daralıyor kızlar babies coming soon sinemalarda
Ayy hic oyle dusunmemistim kalbim bi hizlandi birden :))

dery.a pentiden aldım öyle sporcu atleti m beden almışım daraldım içinde rengi çok tatlıydı doğum sonrası pilates yaparken kullanırım canım sağolsun dedim korse filan ay içim sıkıldııııı hava alsın az özgür bırak yazık yavrucakları

Kızlar turuncukasada sebamed ve mustelada bayağı indirim var şampuanları alsam mı bi ondan bi ondan burdaki meraklı arkadaş gibi önce kendimde dener sonra bebeği yıkarım nasılsa ucuz çok ürün istemişliğim var site de güvenilir

Bilmiyorumki canım yazarım size salı gününe randevum var

Kizlar fasulye yataklarla ilgili ne dusunuyorsunuz? Cok reklamlari cikiyor feyste. Kolik ve cocuk reflusune cok iyi geliyor diyorlar. Ama bu reklam amacli mi yoksa gercekten kullanan annelerin yorumu mu bilmiyorum.

Canim sampuani kopuk al derim. Alerjik bunyelerde sampuan alerji yapiyor. Mustellanin kopugunu oneririm. Bebegime de ondan aldim. Yarin gelicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…