- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #36.581
Agrin sizin var mi pekiAynen 75 dim 85 oldu(
Süreyim canım çatlamadan sürmek gerekiyordu aslında ama oranın çatlayacağını bilemedimhayret verici valla göbekte yok
Canım merhaba, biz geçen pzt gittik doktora, şeker yükleme testi isteyecek diye düşünmüştüm ama istemedi benden. Annenin 1.derece yakınlarında şekeri olan yoksa yapmayalım açlık tokluk şekerine bakalım dedi. Açlık 75, tokluk 105 çıktı gayet güzel dedi. Yani yapmadık anlayacağın şeker yükleme. Ben de haftalık takip edicem şekerimi, tansiyonumu da ediyorum; yüksek tansiyon riski çıkmıştı bende çünkü... Kilo konusunda pek bir şey demedi, dikkat et biraz böyle ayda 3,5 kilo alarak ilerleme dedi sadecesonucu haber ver cnm 50 gr yuklemede sekerım yuksek cıktı 160 doktor haklıymıs bukdar su fazlalıgı seker belırtısıdır demiştir. ufacık tatlıyı hamuru kaçırsam 135-140lara cıkıyor dıkkat etmem gerek dengelemek ıcın gun ıcerısınde sekerımı dusurmem gerek umarım sende cıkmaz 3 ay dıyettemyım ben bır haftadır ugrasıyorum kan tahlıllerı yuklemeler smdı parmaktan ac tok kanımı alıorum her gun doktora bıldırıcam salı gunu
Hersey gonlunce olsun insaallah canm brnm haklisin tabi ilk goz agrilarimiz yavrularimiz geliyor. Evm buyuk olsa bende senn gibi yapardm. Simdi en pratk olaninin pesindeym tabi bide saglikli :) sert olmali canm dogru biliyorsun. Hatta yastik dahi onerilniyor. Omurgasi ile alakali bsydiOrtopedik sert değil galiba, vücudun falan şeklini alan mıydı? Ayy bilemedim ben debebekken sert olması gerektiğini duymuştum sadece onu biliyorum, bebeği olan arkadaşım da demişti hatta. Bu konuyu biraz daha araştıralım bence evet canım hatırlıyorum sen ikea'daki beşiği alacaktın hatta, ben de düşündüm onu büyüyen beşikle arasında çok gidip geldik, ikeadaki beşiği alıp düz bir şifonyer mi alsak diye ama sanırım bebeğim kız olduğu için böyle süslü püslü bir oda hazırlamazsam içimde kalıcak ve hayatım boyunca pişman olucam gibi hissettim ben de içime her açıdan sinen hem kullanışlı hem pratik ve süslü-şık bir oda yapayım dedim, 3ü 1 arada olsun :)) yatağı ve dolabı ileride tam bir genç kız odasına dönüşüyor olacak zaten, çok çocuksu şeyler almadık, hatta ilerde dolabını kullanmak istemezse ben kendi yatak odama alabilirim talibim o derece yani aldığımız şeyler boşa gitmeyecek ayy ne bileyim ilk kez kızım oluyor ve prensese yaraşır bir oda olsun dedim hem bütçemizi de fazla zorlamadık, sanırım içime sindi herkes kendi zevkine ve düşüncesine göre tamamlar inşallah bu alışveriş sürecini :)
AkŞam yemeğinden sonra hemen oturma yada tv karşısına geçme kanepeye sofrayı topla iki iş yap maksat yürümek olsun n3 bileyim çayı filan koy iki üç tur at evde reflüyü de azaltıyo şişkinliği de bide az ye tabi turşu da yemeBenimde sanki bi kaç gündür karnım baya büyüdü, biraz zorlanmaya başladım duş alırken fark ettim ,kalan haftalara bakınca napıcam diye düşündüm . Akşam yemeklerinde patlıycak gibiyim şişkinlikten bacaklarımda da akşamları şişkinlik hissediyorum
Bilmiyorum ki canım ya internetten bulamadım hastaneye gidince bakıcam artıkBenimde 50lik yuksek cikmisti, doktor 100luk yaptirdi. Gebelik diyabeti teshisi 75 ya da 100lukte konuluyormus. Ikinci test sonuclarim sinirlara cok yakin cikmasina ragmen diyet vermedi. Hamurisi tatli pilav makarna ekmek tuketimine dikkat et dedi. Dahiliyeye gittiginde biraz daha arastirabilirler belki. Gerci zarari olacak birsey degil ama neden hemen diyet dedi ki acaba?Test sonucunu bende merak ettim
Güzel haberler alırsın inşallahBiri10 digeri 8di enson yarin tekrar gidecegim bakalım
Fotograflarda bebekler buyuk gorunuyor galiba bende hep ayni seyi dusunuyorum. Bu bebeklerin hepsi mi kilolu diye. Bazilarinin daha gobek kordonunu kesmeden fotograflarini paylasiyor :)Ay bende takip ediyorum erhan diye bi doktor var bahsettiğin gibi çok esprili paylaşımları var bazısına bakıyorum ölçüyorum biçiyorum yok ya bu bebek ordan çıkmaz cık imkanı yok diyorum işimiz zor hanımlar
Ama annesi azıcık da dinlensin prenses :) Dr bana sen hareketliyken bebek uyur enerji harcadığın için bir de hareket etse de anlamayabilirsin, sen dinlenirken daha çok hareket eder daha rahat hissedersin demişti. Belki yoruluyorsundur o günlerde çok hissetmiyorsundur.Teyzesi biraz tembellikte var bizde 1 gun oynuyoruz 2 gun dinleniyorz :))) cok merk ediyorum tekmesi hc canimi acitacak mi. :)) galiba annenin dedgi gibi suzuluyo ben anlamiyorum:) bizde sizi optukk
Öyle düşünme bilemezdin ki aklında kalmamış hiç değilse ben de yaptırırdım. Acı çekmene üzüldüm uyuşturulsa bile acıdı demekZaten 2 cm den sonra alinmak zorunda yoksa 16 cm ye kadar buyume oluyomus canim benimki durmustu aslinda doktorum ultrasondada baktiginda direk iyi huylu gorunuyo ama istersen parca alip bakalim demisti keskede yaptirmasaydim pisman oldum oncesinde dedigim gibi varligini bile hissetmemistim cokta sertti parca alirken cok zordu gogsum uyusmasina ragmen o gogusten ayri bi parca oldugu icin cok aci cektim. Bi kere daha kontrole gitmistim hicbir degisiklik yok dedi sukur beraberce yasayip gidiyoruz :) yavrularimiza süt olsun sifa olsun gecsin gecmesin acisin umrumda olmaz cekerim yeterki süt gelsin emsinler cuk cukumarim gecerde bizde kolayca kurtuluruz. Bu arada her 5 kadindan birinde oluyo normal demisti doktor herkes dikkat etmeli vucuduna iyi dinlemeli kendini.
Evde sporcu sutyeni kullaniyorum artik.su korse gibi sıkı tutanlardanO sütyen kısmına bende bi çözüm bulmadım cts günü aldım bitane kup kısımları süper yumuşacık çok rahat altı da telli değil ama kancayı en sona takmama rağmen bel sıkıyo gibi geliyo bana öyle çapı geniş bi insan da değilim hani 90 beden bu arada :)
Ayy hic oyle dusunmemistim kalbim bi hizlandi birden :))Pazartesileri hiç sevmiyorum son 13 pazartesi Allahın izniyle son 3haftaya kadar dayanıp izne ayrılsam son 10 pazartesi zaman daralıyor kızlar babies coming soon sinemalarda
19 yasinda mi anne oldun canim, masallah.Yas araliklari az degil oglum 13 yasinsa olucak insallah bebek dogdugunda kizimda 8 e girdi cok zorlanmam insallah diye umud ediyorum :))) bi umutcuk iste
Bilmiyorumki canım yazarım size salı gününe randevum varBen de 50'likle diyabet tanısı konmuyor diye biliyorum, 75'lik ya da 100'lük önermedi mi? Dahiliye mi yapacak onları acaba? Ama bi garip geldi acıkcası.
Aaa senin sınır degerler farklıymıs 100'lükte. Hastaneden hastaneye fark ediyor demek ki onlar da... Ben standart sanıyodum sınırları :)
50 gr yapildi. Aclik 82 cikti. 1. Saat glukoz ise 97 cikti.Sonuçların kaç çıkmıştı? Kaç gram şekerle yapıldı? Açlık, 1. Saat, 2. Saat sonuçların neler? Onları merak ediyorum.
Canim sampuani kopuk al derim. Alerjik bunyelerde sampuan alerji yapiyor. Mustellanin kopugunu oneririm. Bebegime de ondan aldim. Yarin gelicek.Kızlar turuncukasada sebamed ve mustelada bayağı indirim var şampuanları alsam mı bi ondan bi ondan burdaki meraklı arkadaş gibi önce kendimde dener sonra bebeği yıkarım nasılsa ucuzçok ürün istemişliğim var site de güvenilir
97 iyiymis. Benim 140 cikti. Ust sınır 120. Bakalim doktor ne diyecek.50 gr yapildi. Aclik 82 cikti. 1. Saat glukoz ise 97 cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?