2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet kopuk sampuan tavsiye ediliyor genelde. Birde pisik kremi olarak sudocrem diye tembihledi cevrem. Doktorlarda onu tavsye ediyormus genelde. Ben bez krem banyo urunleri mendil gogus pompasi vs. Bunlar gbi kicuk seyleri hep internetten aldim. Once tavsyeleri biriktrdim. Snra magazalarin en indirimli zamanlari ile karsilastirdim. En son internete bir girdim ki magazalarin indirimli hali bile pahaliymis. Gecenlerde ebebekte bez indirimi var diye bi gittim herkes arabaya yuklemis. Anam dedim bende alayim. Sonra dur dedim bi bakayim su sitelere... Peee bezleri biraktgim gbi ciktim. Hem daha ucuza hemde elime yuk olmadan bedava kargo ile kapima kadar geliolar. Ay Reklam gbi oldu ama yani ben tavsiye ediyorum yorulmayin ve daha ucuza alin diye :)

Bilmiyorumki canım yazarım size salı gününe randevum var

Allah bidaha yasatmasin bitane yeterli o bölge hoc uyusmamisti oysaki kadin gögsümün kac yerine igne batirdi hissediyomuyum diye kontrol etti ilkinde gayet iyidi sert oldugu icin cok az parca gelince iki kere daha batirdi bi gogsumu digerine yapistirdi zorla aldi vahsi emdiklerinde o tatli sesi duyacagiz insallah zaten dogar dogmaz acikip ellerini agizlarina sokuyorlar yegenim oyleydi masallah. Rabbim hayirlisiyla saglikli, bolca emen, meme duskunu, karnini doyuran, gazi az olan, gece sabaha kadar aglamayan evlatlar nasip etsin insallah aminnnnnn :) sizede iyi geceler, tatli rüyalar cokca öptük

Merakla bekliyorum teyzesi acitacak gunlerini :)))) bu gun dinlenme gunu mesela. Birde boyle disari degilde ice dogru vuruyor oda beni bi hos ediyo. Hoslanmiyorum nedense. Sendede oluyor mu canm. Icimi kaldirio sanki ne bileym bi farkli. :)) sirtima dogrumu vuruyo napio bilemedm

Hahah sana katiliyorum bazen rahatsiz edici olabiliyo afedersin sanki kalcama dogru oturcak yerlerime dogru asagi arkaya vuruyo bazen tuhaf tuhaf :) bu arada hemen hemen 50 anne facede yazmisti anne karnindayken nasilsa dogunca oyle oluyo diye buna uyku düzeni dahil, dedim biz yandik o halde benimki bazen gece 2 de kalkiyo baykus gibi sabaha kadar uyanik.

Öğretmen olan arkadaşlar,bu 32. Hafta nasil gelecek acaba cok zorlaniyorum,rapor mu alsam bir ay diye düşünüyorum artık

Ben de yandım.acıtmaya başladı.daha şimdiden. Ve yaramazız biz teyzeleri

Kızlar merhaba

29.haftamdayim ve mide yanmalarim daha da arttı önceki haftalarda da vardı ama bu kadar sık değildi gün içinde. Siz de de var mı? Neler yapıyorsunuz geçirmek için?

Öğretmen olan arkadaşlar,bu 32. Hafta nasil gelecek acaba cok zorlaniyorum,rapor mu alsam bir ay diye düşünüyorum artık
Canm bende senn gbi dusunyordum. Ustelik ulasimim skintili bir ilcedeyim. 90 km+90 km gunluk 180 km. Ve ders biter bitmez eve donemiyosun. Oyle bir ulasim imkann yok .... Derken rahatszlandim. Onceki sayfalarda bahsettim.. Smdi evde raporlu raporlu pinekliyorum.... Yani bu korkuyu hic yasamasaydim nasilsa gelirdi 32. Hafta diyorum... Ha bir yandan da cok dinlendim boyle cok sukur... Arada rapor ol bransin skintili degilse. Cocuklarda zor durumda kalmayacaksa.sende yoruluyorsan..... Birde ben 25haftaya kadar kasiklarim agrirdi.normal zannediyordum. Raporlu oldgmdan beri bitti agri. Meger kendimi hirpalamisim

H
.
Aaa senin sınır degerler farklıymıs 100'lükte. Hastaneden hastaneye fark ediyor demek ki onlar da... Ben standart sanıyodum sınırları :)
Laboratuvar ciktisi olan kagitta daha farki yaziyordu ama dr gebelikte bu sekilde dedi. Hatta iki dr gordu sonuclarimi. Belki dedigin gibi olcum yapan yere degisiyordur. Sana nasil dediler ki?

Kızlar merhaba

29.haftamdayim ve mide yanmalarim daha da arttı önceki haftalarda da vardı ama bu kadar sık değildi gün içinde. Siz de de var mı? Neler yapıyorsunuz geçirmek için?
Merhaba.benim ne bikaç gündür mide bulantılarım başladı iştahım da sanki azaldı

Merhaba.benim ne bikaç gündür mide bulantılarım başladı iştahım da sanki azaldı
Benim mide bulantilarim 14.haftaya kadar devam etti ve hemen ardından mide yanmalarim başladı bir şekilde gecistiriyordum ama bu sefer ki daha fazla gibi. Ayrıca mide yanmasindan istifra da ediyorum bazen. Acaba baskı mi çok oluyor diye düşünüyorum.

Hem baskı hem hormon seviyeleri ile alakalı(yükselişi) olduğunu okumuştum.normal yani.babaannem de saçı çıktığı için böyle olduğu kanaatinde

Sizinki nasıl hareketli mi?cinsiyeti nedir?bizimki erkek eğer değişmezse

Ben de yandım.acıtmaya başladı.daha şimdiden. Ve yaramazız biz teyzeleri
Oy yerim onun yaramazligini ben tatli pasam tekmesiylemi acitiyo canim? Benim karnim bazen sertlesiyo mesela bu gun yururkende oldu sanki bi yere toplaniyo orasi aciyo oksuyorum biraz poziysonu degisiyo galiba geciyo. Migden bulaniyormus gecmis olsun zordur zaten son uc ayda ilk uc ay gibi olabiliyomus diye okumustum. Benimde migde yanmasi, eksimesi, agrisi ve kaburga agrisi devam sukur sali doktora gidicem. Yaramazsa yandin sende annesi dua ediyorum dogduklarinda uslu olsunlar gece uyusunlar diye benimki sabahci dogdugunda oyle olursa yandim yegenimde 3 sene öyleydi bazen gece 2 de kalkip sabah 5 kadar oynuyodu sonra öglene kadar ve aksam ustu yatiyodu gece yatmiyodu falan aglamasini sizlanmasini bi kenara birak gece uyumayan cocuk cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…