2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benim ilk hamileligimde bacak aralari ve arkalari hep catladi.cahillikte vardi tabi kendime hic bakmadim
Catlak sadece cilt yapisi ile ilgili degil bence kiloda buyuk etken.sen komple yaglan canim
Benim de bacak araları çatladı ya daha sonra cildiyeye gidince tedavi ile biraz azalıyormuş doğumdan sonra giderim diye teselli buluyorum kilo mu 10 kilo aldim 5 de fazlam vardi etti 15 keşke ilk zamanlar bu kadar fazla yemeseydim tutsaydım kendimi diyorum

90 km çok değil mi ne zor Allah yardım etsin

Yok o kadar korkutma evlenmeden evvel ki malum gece korkusu gibi neden çıkmasın bebek ordan Allahın izniyle yolunu bulup gelicek bebek ben korkuyorum annem teselli ediyor çok zor olsa 3 tane doğurur muydum diyor ya benim zor olursa deyip deyip başladım tirsmaya

Evet katılıyorum piyasa fiyatını araştırmadan ben de asla öyle hemen indirimmiş deyip almam ne nerde uygun bakmak lazım malum para kolay kazanılmıyor

Ben de yandım.acıtmaya başladı.daha şimdiden. Ve yaramazız biz teyzeleri
Türkmen'de acıtıyor. Özellikle sagdan vurunca karnım bir gidip geliyor görüyorum :) Ben seslenince babasının eline vurma ritüelimiz basladi bu gece. Bayildik :)

Yerim ben Türkmen'i.artık sese o kadar hassaslar ki bizi de şaşırtıyor bizim oğlan
Türkmen'de acıtıyor. Özellikle sagdan vurunca karnım bir gidip geliyor görüyorum :) Ben seslenince babasının eline vurma ritüelimiz basladi bu gece. Bayildik :)

Sorma canım artık gece saat kaç olursa olsun burda görüşürüz :)))

Senle beni hic sorma kuzu zaten yanduukk. 1 falan dedin mi kalkiyor. Sabah uyaniyorum hala hareketli. Bsyler yiyince anca duruyo :)))

Benim ilk hamilelikte zayif hamile kalmistim. Karnima krem surmustum catlamadi ama bacaklarimin en ust birazda arkaya dogru olan kismi catladi. Hadi o neyse de belim ayak bilegim ve kolumda dirsegimin biraz yukarisi da catlamisti. Her yerine sur canim kremi bol bol:)

Ya neler biliyorsunuz ben simdi sizden okuyunca google de bakti babynest ne hoş birşey
Evet simdi bebekler bir ayri buyuyor :)
Saglik olsun ne yapalim .keskeler faydasiz

Günaydın kızlar. Ben iki gündür grip oldumHer yerim ağrıyor. Ağrımayan yerim Yok. Dün 3 tane parol içtim. Bebeğe sakıncası olmasa daha çok içerdim ya. Bugün mecburen antibiyotik de alcam. Öksürüğümde var. Ne yapabilirim başka önerisi olan var mı

Canım öksürüğünde varsa antibiyotik kesmez ki zaten biraz daha dayan bence antibiyotik kullanmamaya çalış. Meyve çayıyla falan idare et ben sürekli balla karabiber yemiştim gripken o yumuşatmıştı boğazımı

Bende sinirliyim galiba bugun farkettm esime bisey diyorum ne cvp verirse versn ben ters anliyorum sonradan dank ediyo. o da farketmis istemeden oluyo ama soyledm idare etsin diye bende kendmi idare edicem artk napm :/
Bende başlamadı daha hiç öyle bişey yok. aman olmasında zaten. zor bişeymiş. iki taraf içinde.

Kızlar merhaba karnımda sertleşme oluyor birde kasik ağrım hafif var 25. Haftadayım normal mi endişeleniyorum
Kız ne endişe etmesi setleşme olsun bebek toplanıyor bir yere işte ne güzel hahahah bendede oluyor. kasık ağrın büyüdüğü için artık dahada genişliyor bebek sığmamaya başlayacak bir süre sonra. daha çok sertleşip itecek annesinin karnını. hiç endişe etme. bunlar zor ama güzl şeyler benim böyle olunca hoşuma gidiyor bebek toplanıyor alt kısmın nerdeyse taş gibi oluyor. orayı seviyorum hep .anlıyorum nerde oldugunu. bazen ağrı oluyor norml diyorum. şiddetli ağrın şiddetli kasılmaların vb. gibi sorunlar yaşamadıktan snra bence skntı yapma ben öyleyim. sorunumda yok şükür bebeğimde hep tekme atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…