2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Tesekkur ederim ilk gebelik olunca çoğu şeyi bilmiyorum istemsiz çok korkuyorum bisi olcak diye
Bizde ilk gebeyiz cnm ya çoğu kişi yanı. tecrübelilerde var gerçi.
Çok şeyyapmamak lazım Sakiiin relax. bunlar olacak şeyler. önemli olan aşırısı olmaması. Onuda anlarsın zaten .geçiçi şeyler var uzayan kalıcı ağrılar var. stres yapma hiç. sev bebeğini toplanınca oraya parmak bastır onlar hissediyor hemen yön değiştiryor . ama ben dokunmuyorum rahat etsin diye yerım ben onun toplanmasını annesinin karnınımı itiyormuş sertleştiryormuş. yumuk yumuk mu oluyormuş toplanıp

Bana da aynisi oluyor. Sanki ayagiyla vajinaya dogru tekmeliyor gibi. Oyle yapinca aniden ciş bastiriyor. Agri degil sanki ayaklari asagidan cikacak gibi hissediyorsun dimi? Ayni seyi mi yasiyoruz acaba.
Evet bendede oluyor o . ben doktora sordum evet olabilir bunlar arada pozisyon değiştir filan dedi. alta baskı yapıyor sanki idrarın geliyormuş tutamayackmış hissi gibi. özel bölgen pıt pıt ediyor tekme ittiriyor hafiften. bişey yok skntı yapmayın olağan şeyler miş.

Şeker yüklemesinin saati varmış yahu hiçbiriniz de yazmadınız Neredeyse kan almıyorlardı saat 9u geçti diye. Şimdi açlık şekerini verdim bekliyorum. İnşallah koştur koştur geldiğim için şekerim yükselmemiştir.

merhaba mayıs anneleri.
ben yan komşu haziran annelerinden geliyorum:)
aranızda tecrübeli anne varsa lütfen ılk cocugunda kullanıp memmun kaldığı anakucagını markasını yazabilir mi?
yada aranızda anakucagı / puset alan varsa hangi markayı tercih etti yazabilir mi?
çok teşekkür ederim şimdiden.
hepinize sağlıklı bebişler inş...

Bazı yerlerde saat uygulaması var canım stres yapma kendine koşturunca düşmüştür şekerin yükselmemiştir:)

Valla benim çocukluktan kalma bacaklarımın arasında ufak küçük çatlaklar ara ara . şuan aynı şekildeler herhangi biyerimde de yok , artma da yok. karnımda da bişey yok şimdilik . arada bacaklarınada sür aslnda sürsek daha iyi. ama ben sürmüyorum ilerleryen zamanlarda oralarada sürerim.

ay benm annemde çatlamamış. doğum yapan ablamda çatlamadı inşallah darısı bana

Bu çatlaklar ilk olduğüunda kırmızı oluyor değil mi ? Sonradan gümüş rengini alıyorlar sanırım.

Ben sebamed çatlak kremini 90 tl den 43e düşmüştü hemen aldım . bakırköyden . dün dışarı çıktık bikaç bişey aldım.

Bu çatlaklar ilk olduğüunda kırmızı oluyor değil mi ? Sonradan gümüş rengini alıyorlar sanırım.
çocukluk zamanımı hatrlamıyorm hangi ara çatladı onlar. ben biraz tombiştim ilk okulda. orta okulda zayıfladım boy attım . dahada uzadım derken. ben bi baktım bacağımın arası o hassas kısım beyaz beyaz çizgi olmuş . ama hiç kırmızı olduğuna şahit olmadım.görmedim o şekilde.

Tokluk icin kani tam bir saat sonra mi aiyorlar canim?

Ama okuduğum gördüğüm hep kırmızı kızarık gibi olurmuş ilk önce sonra gümüş rengini alırmış. Kendi vücudumu ona göre değerlendireceğim de, bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…