- 7 Kasım 2016
- 1.613
- 2.323
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #36.661
Açlık şekerini veriyorsun. Sonucunu bekliyorsun. Sonuç normalse 75lik şekerli içeceği içiyorsun. İçtikten 1 saat ve 2 saat sonra iki kere daha kan alınıyor. Açlık şekerim hep 70lerde çıkardı 85 çıktı şimdi. Hayırlısı bakalım 1. Saat ve 2. Saati vericem... İnşallah iyi çıkarTokluk icin kani tam bir saat sonra mi aiyorlar canim?
Ay cnm hatrlattın kötü oldumYok o kadar korkutma evlenmeden evvel ki malum gece korkusu gibi neden çıkmasın bebek ordan Allahın izniyle yolunu bulup gelicek bebek ben korkuyorum annem teselli ediyor çok zor olsa 3 tane doğurur muydum diyor ya benim zor olursa deyip deyip başladım tirsmaya
Yok kuzum agri yok ama Göğüs ucu bazen çok hassas oluyo o rahatsizlik verio ha bide soğukta göğsum çok sizlio :/Agrin sizin var mi peki
Bende şunu merak ediyorum 32. Hafta 31+1 de mi basliyor o zaman mı alabiliyoruz yoksa 32+1 de miÖğretmen olan arkadaşlar,bu 32. Hafta nasil gelecek acaba cok zorlaniyorum,rapor mu alsam bir ay diye düşünüyorum artık
İzin için o haftanın dolması gerekir diye biliyorum. Yani 32.hafta bitecek 32+1 de iznli olacaksınız. Yine bir doktora danışın isterseniz, hesaplamayı onlar daha doğru yaparlarBende şunu merak ediyorum 32. Hafta 31+1 de mi basliyor o zaman mı alabiliyoruz yoksa 32+1 de mibende zorlanmaya başladım artık çünkü.
Maşalalh cnm.tombiş olmuş yerim sucuk kollarınıKızlar günaydın hepimize musmutlu bir hafta olsun inşallah:) ben cuma gördüm miniğimi 1.5 kilo olmuşsizler nasılsınız minikler nasıl?
Canim bende migde yanmasini çok cekiorm özelliklede salcali bi yemek yiyeyim sonrasi cok kotu oluyo .. Ben genelde soğuk sut iciorm o rahatlatioKızlar merhaba
29.haftamdayim ve mide yanmalarim daha da arttı önceki haftalarda da vardı ama bu kadar sık değildi gün içinde. Siz de de var mı? Neler yapıyorsunuz geçirmek için?
Ben de seker yuklemesinden korktugum icin evde parmaktan kan alarak bakiyorumda, hala kararsizim seker yuklemesi konusundaAçlık şekerini veriyorsun. Sonucunu bekliyorsun. Sonuç normalse 75lik şekerli içeceği içiyorsun. İçtikten 1 saat ve 2 saat sonra iki kere daha kan alınıyor. Açlık şekerim hep 70lerde çıkardı 85 çıktı şimdi. Hayırlısı bakalım 1. Saat ve 2. Saati vericem... İnşallah iyi çıkar
Ben cuma doktora gittiğimde sordum canım bende duramıyorum artık 31+1 den sonra herhangi bir gün gel yazalım raporu dedi 32+ ları beklemeye gerek yok dedi ama her doktor verir mi bilemiyorum tabiBende şunu merak ediyorum 32. Hafta 31+1 de mi basliyor o zaman mı alabiliyoruz yoksa 32+1 de mibende zorlanmaya başladım artık çünkü.
Saatimi varmış allah alalh bana denmedi öyle bişey . bana sabah aç gel dedi. bende 9 da gittim hastaneye. doktor kontrol etti ultrasonda bebeğimi önce gördük saat neredeyse 9:30 u geçti. içeçeği içene kadar 10 oldu öyle verdim kanı ben. değişiyor demekki.Şeker yüklemesinin saati varmış yahu hiçbiriniz de yazmadınızNeredeyse kan almıyorlardı saat 9u geçti diye. Şimdi açlık şekerini verdim bekliyorum. İnşallah koştur koştur geldiğim için şekerim yükselmemiştir.
Günaydın cnmkızlar günaydın, cumartesi şeker yüklemesi yapıldı. hiç büyütülecek ve abartılacak bişey değilmiş. milletçe çok seviyyoruz bazı şeyleri abartmayı gerçekten.
bebeğim de 1225 gr :)
Mustela'nın ürünlerini birçok arkadasım tavsiye etti. Dedigin gibi site de güvenilir, bence alabilirsin. Hatta ben de bakayım :)Kızlar turuncukasada sebamed ve mustelada bayağı indirim var şampuanları alsam mı bi ondan bi ondan burdaki meraklı arkadaş gibi önce kendimde dener sonra bebeği yıkarım nasılsa ucuzçok ürün istemişliğim var site de güvenilir
Benim sonucumda yazan sınırlar açlıkla birlikte 95/180/155/140 şeklindeydi. Her yerde de öyle okumustum. Doktorumla ayrıca sınır degerleri görüsmedim, bunların altında oldugu icin sorun yok dedi sadece.H
Laboratuvar ciktisi olan kagitta daha farki yaziyordu ama dr gebelikte bu sekilde dedi. Hatta iki dr gordu sonuclarimi. Belki dedigin gibi olcum yapan yere degisiyordur. Sana nasil dediler ki?
Hastaneden hastaneye fark ediyor demek ki canım, benimkinde öyle bi durum yoktu. Neyse insallah güzel cıkar degerlerin.Şeker yüklemesinin saati varmış yahu hiçbiriniz de yazmadınızNeredeyse kan almıyorlardı saat 9u geçti diye. Şimdi açlık şekerini verdim bekliyorum. İnşallah koştur koştur geldiğim için şekerim yükselmemiştir.
Bana da 1 doktor şubatın son haftasi gel veririm dedi diğeri ise martin ilk haftası hakkın başliyor dediBen cuma doktora gittiğimde sordum canım bende duramıyorum artık 31+1 den sonra herhangi bir gün gel yazalım raporu dedi 32+ ları beklemeye gerek yok dedi ama her doktor verir mi bilemiyorum tabi
Günaydın cnmoyyy maşallah kuzuna şekerli su öncesinde de kan alınıyor mu cnm? Yoksa içtikten sonra bir kere mi alınıyor? Bir arkadaşım kafamı karıştırdı birazda
Aynen ablam kullandı 2 yıl önce hamişliğin de. tavsiye etti. oda lıerac ile acı badem yağı kullandı. hiç çatlamadı. tüğlanmedi galiba söyemdi de zaten tüğ yapıyo diye. bende sebamed ile acıbadem yağ sürerim. . lıerac az var onda bana yeter almayacağım arada kullanıyorum ablama gittiğimde kaçamak yapıyorm ondan.Tüylenme yapmıyorsa kullan tabi canım
Tabi canım, ne gerek var olanı kullanAynen ablam kullandı 2 yıl önce hamişliğin de. tavsiye etti. oda lıerac ile acı badem yağı kullandı. hiç çatlamadı. tüğlanmedi galiba söyemdi de zaten tüğ yapıyo diye. bende sebamed ile acıbadem yağ sürerim. . lıerac az var onda bana yeter almayacağım arada kullanıyorum ablama gittiğimde kaçamak yapıyorm ondan.bidaha 150 tl verip almim
Benim kendim icin olan hesaplamama gore Martin 7 sinde 32 haftam doluyor. Calisabilir raporu almaya gidicem.Bana da 1 doktor şubatın son haftasi gel veririm dedi diğeri ise martin ilk haftası hakkın başliyor dediben kendimi şunata gore adepte etmistim. Normal raporda almak istemiyorum o durumda yerime ögretmen gelmiyor diye. Birdebu rapor özel hastaneden aliniyor mu ben hep özele gidiyorum ama özelden alinmiyormus gibi duydum saçma geldi bana.
Valla ben hamile kaldığımdan beri midem den çekiyorum hiçbir şey de yemesem de sanki kuzu yemiş gibi midem rahatsız oluyor çok kötü allah yardımcımız olsunKızlar merhaba
29.haftamdayim ve mide yanmalarim daha da arttı önceki haftalarda da vardı ama bu kadar sık değildi gün içinde. Siz de de var mı? Neler yapıyorsunuz geçirmek için?
Parmaktan kan alabiliyorsan bunu yaparsın ama içecek çok kötü ya aç karna iciliyor tam yarım saatte ictim 50 gr 100 isteseydi katiyen içmezdim kanı vermeye giderken artık istifra edicektim sakız çiğneye çiğneye gittim evw dönünce aksama kadar yemek borum yandı iyyyy diyorum başka da bişey demiyorumBen de seker yuklemesinden korktugum icin evde parmaktan kan alarak bakiyorumda, hala kararsizim seker yuklemesi konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?