2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Tokluk icin kani tam bir saat sonra mi aiyorlar canim?
Açlık şekerini veriyorsun. Sonucunu bekliyorsun. Sonuç normalse 75lik şekerli içeceği içiyorsun. İçtikten 1 saat ve 2 saat sonra iki kere daha kan alınıyor. Açlık şekerim hep 70lerde çıkardı 85 çıktı şimdi. Hayırlısı bakalım 1. Saat ve 2. Saati vericem... İnşallah iyi çıkar

Ay cnm hatrlattın kötü oldum neyse ama çok gereksizmiş
Evet doğru diyo annen benm annem de 3 doğum yapmış . düşünme akışına bırak stres yapma diyo hep bana diyo bide en tırsak ve en hassas kızına.
ama en inatçısı da benim aralarında.yapamassın beceremessin sen çok korkarsın derlerse birşeyden için ne kadar korkarsam korkim inat uğruna al gör yapabiliyomuyum yapamıyormuyumm bak dercesine yapan kızıyım.
o yüzden bana belli olmaz..

Bende şunu merak ediyorum 32. Hafta 31+1 de mi basliyor o zaman mı alabiliyoruz yoksa 32+1 de mibende zorlanmaya başladım artık çünkü.
İzin için o haftanın dolması gerekir diye biliyorum. Yani 32.hafta bitecek 32+1 de iznli olacaksınız. Yine bir doktora danışın isterseniz, hesaplamayı onlar daha doğru yaparlar

Kızlar günaydın hepimize musmutlu bir hafta olsun inşallah:) ben cuma gördüm miniğimi 1.5 kilo olmuşsizler nasılsınız minikler nasıl?
Maşalalh cnm.tombiş olmuş yerim sucuk kollarını Cnm bende haftaya gideceğim çok merak ediyorum boyunu kilosunu . en son 2 ay önce öğrendim boyunu kilosunu. yaklaşık 50 gün önce filan. 30cm 510 gr dı .
geçen ay kontrolde söylemedi bende sormayı unutum. oda unuttu sanırım. şimdi çok merk ediyorum. ne oldu diye

Kızlar merhaba

29.haftamdayim ve mide yanmalarim daha da arttı önceki haftalarda da vardı ama bu kadar sık değildi gün içinde. Siz de de var mı? Neler yapıyorsunuz geçirmek için?
Canim bende migde yanmasini çok cekiorm özelliklede salcali bi yemek yiyeyim sonrasi cok kotu oluyo .. Ben genelde soğuk sut iciorm o rahatlatio

Ben de seker yuklemesinden korktugum icin evde parmaktan kan alarak bakiyorumda, hala kararsizim seker yuklemesi konusunda

Bende şunu merak ediyorum 32. Hafta 31+1 de mi basliyor o zaman mı alabiliyoruz yoksa 32+1 de mibende zorlanmaya başladım artık çünkü.
Ben cuma doktora gittiğimde sordum canım bende duramıyorum artık 31+1 den sonra herhangi bir gün gel yazalım raporu dedi 32+ ları beklemeye gerek yok dedi ama her doktor verir mi bilemiyorum tabi

Saatimi varmış allah alalh bana denmedi öyle bişey . bana sabah aç gel dedi. bende 9 da gittim hastaneye. doktor kontrol etti ultrasonda bebeğimi önce gördük saat neredeyse 9:30 u geçti. içeçeği içene kadar 10 oldu öyle verdim kanı ben. değişiyor demekki.

kızlar günaydın, cumartesi şeker yüklemesi yapıldı. hiç büyütülecek ve abartılacak bişey değilmiş. milletçe çok seviyyoruz bazı şeyleri abartmayı gerçekten.
bebeğim de 1225 gr :)
Günaydın cnm oyyy maşallah kuzuna şekerli su öncesinde de kan alınıyor mu cnm? Yoksa içtikten sonra bir kere mi alınıyor? Bir arkadaşım kafamı karıştırdı birazda

Mustela'nın ürünlerini birçok arkadasım tavsiye etti. Dedigin gibi site de güvenilir, bence alabilirsin. Hatta ben de bakayım :)
H

Laboratuvar ciktisi olan kagitta daha farki yaziyordu ama dr gebelikte bu sekilde dedi. Hatta iki dr gordu sonuclarimi. Belki dedigin gibi olcum yapan yere degisiyordur. Sana nasil dediler ki?
Benim sonucumda yazan sınırlar açlıkla birlikte 95/180/155/140 şeklindeydi. Her yerde de öyle okumustum. Doktorumla ayrıca sınır degerleri görüsmedim, bunların altında oldugu icin sorun yok dedi sadece.
Hastaneden hastaneye fark ediyor demek ki canım, benimkinde öyle bi durum yoktu. Neyse insallah güzel cıkar degerlerin.

Ben cuma doktora gittiğimde sordum canım bende duramıyorum artık 31+1 den sonra herhangi bir gün gel yazalım raporu dedi 32+ ları beklemeye gerek yok dedi ama her doktor verir mi bilemiyorum tabi
Bana da 1 doktor şubatın son haftasi gel veririm dedi diğeri ise martin ilk haftası hakkın başliyor dediben kendimi şunata gore adepte etmistim. Normal raporda almak istemiyorum o durumda yerime ögretmen gelmiyor diye. Birdebu rapor özel hastaneden aliniyor mu ben hep özele gidiyorum ama özelden alinmiyormus gibi duydum saçma geldi bana.

Günaydın cnm oyyy maşallah kuzuna şekerli su öncesinde de kan alınıyor mu cnm? Yoksa içtikten sonra bir kere mi alınıyor? Bir arkadaşım kafamı karıştırdı birazda

Benim önce parmağımdan kan alarak normal şekerimi ölçtü. Bu ayrı bi kan alma yani. Yüksek çıkarsa zaten devam edilmiyormuş. Benim normaldi, devam ettik, bu parmakta kan alma olayından sonra sıralama şöyle oldu:

1-şekerli su içmeden kan alınıyor (koldan)
2-sekerli suyu içiyorsun
3-Bir saat sonra yine kan alınıyor(koldan)
4-Bir saat sonra yine kan alınıyor. (koldan)

Bu kadar. Yani toplamda üç kez kanın alınıyor. Ama dediğim gibi yüksek çıkarsa hiç başlanmıyormuş ya da yarıda bırakılıyormuş.

Tüylenme yapmıyorsa kullan tabi canım
Aynen ablam kullandı 2 yıl önce hamişliğin de. tavsiye etti. oda lıerac ile acı badem yağı kullandı. hiç çatlamadı. tüğlanmedi galiba söyemdi de zaten tüğ yapıyo diye. bende sebamed ile acıbadem yağ sürerim. . lıerac az var onda bana yeter almayacağım arada kullanıyorum ablama gittiğimde kaçamak yapıyorm ondan. bidaha 150 tl verip almim

Tabi canım, ne gerek var olanı kullan

Benim kendim icin olan hesaplamama gore Martin 7 sinde 32 haftam doluyor. Calisabilir raporu almaya gidicem.

Kızlar merhaba

29.haftamdayim ve mide yanmalarim daha da arttı önceki haftalarda da vardı ama bu kadar sık değildi gün içinde. Siz de de var mı? Neler yapıyorsunuz geçirmek için?
Valla ben hamile kaldığımdan beri midem den çekiyorum hiçbir şey de yemesem de sanki kuzu yemiş gibi midem rahatsız oluyor çok kötü allah yardımcımız olsun

Ben de seker yuklemesinden korktugum icin evde parmaktan kan alarak bakiyorumda, hala kararsizim seker yuklemesi konusunda
Parmaktan kan alabiliyorsan bunu yaparsın ama içecek çok kötü ya aç karna iciliyor tam yarım saatte ictim 50 gr 100 isteseydi katiyen içmezdim kanı vermeye giderken artık istifra edicektim sakız çiğneye çiğneye gittim evw dönünce aksama kadar yemek borum yandı iyyyy diyorum başka da bişey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…