2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benim kendim icin olan hesaplamama gore Martin 7 sinde 32 haftam doluyor. Calisabilir raporu almaya gidicem.
benmde hesabıma göre mart 25 de 32. haftam doluyor. ama ben kısmet olursa eğer 34. haftam dolunca izne çıkacağım hem yarım maaş almim diye hem 2 hafta bebeğimle fazla kalim diye. iznim bitince döneceğim geri.

benim de cumartesi günü yapıldı şeker yüklemem canım senin dediğin gibi ve 75 mg lık istedi doktorum 1. saat sonunda 198 2. saat sonunda da 165 çıktı değerim. bugün diyetisyene gidicem bakalım herşeyi kesti doktor

hiç dert etme, zaten geçici bi rahatsızlık bu gebelik şekeri. iyi ki yaptırmışsın ki önlemini almış doktorun hemen. zaten artık geri sayıma başladık, yokuş aşağı gidiyoruz:) zaman çok çabuk geçiyor, doğumlara az kaldı üzülme :)

benmde hesabıma göre mart 25 de 32. haftam doluyor. ama ben kısmet olursa eğer 34. haftam dolunca izne çıkacağım hem yarım maaş almim diye hem 2 hafta bebeğimle fazla kalim diye. iznim bitince döneceğim geri.
Ben Allah nasip ederse sartlar el verirse 37 yi tamamlamaya calisicam cunku bebegimle gecirecegim 5 hafta cok daha degerli oluyor onun icin.

Kayinpederimin parmaktan kan alan cohazi var, onunla evde olcuyorum birde sekeri ve hamur isini falan cok azaltttim. O yuzden seker yukleme yaptirmak istemiyorum. Korkuyorum ne bileyim yaaa yemeklerden sonra evde yurumeye calisiyorum hemen oturmuyorumki seker yukselmesin diye. Simdilik 1. Saatim 140in hep altinda cikiyor, aclikta genelde 80 cikiyor zaten. O yuzden yaptirmayayim dedim. Bide seker hastalarinin diyetlerini indirdim, ordan da yardim aliyorum, zaten sekerim ciksa yine bana diyet verecekler evde olc diyecekler. Ben kilo alimimi da bu sekilde kontrol altina aldim sayilir. Amaaaan bu hamilelikte ne zormus beeeeeeee, aşiydi testti sekerdi falan vallla baya stresli

ya evet bi bakıma iyi en azından ne yiyoruz içiyoruz deikkat edicez ama cumartesiden beri karbonhidrat ve şekeri kestim bugün tuvalete gittiğimde hayatımda ilk defa bu kadar zorlandım. inşallah ıkınmaktan bebeğe bişi olmamıştır

Gecmis olsun. Gripte hamilelikte iyice zor. Cok halsiz birakiyor. Bol su ic. Seker sorunun yoksa taze meyve suyu hazirlayip ic. Bir su bardagi sicak suya 1 kaşık bal yarim limon suyu kat. Hem enerji verir hem kirginligi alir. Tavuk suyuna corba da iyi gelir. Tansiyonun yoksa ya da midene dokunmuyorsa sogan sarimsak. Normalde yiyemem ama bir iki dis sarimsagi antibiyotik niyetine yutuyorum hasta oldugumda. Dinlen. Calisiyorsan bir kac gun rapor istesen? Bunlar geliyor aklima. Bir an once iyilesirsin insallah

Sanırım 50likte o şekilde oluyormuş. Ben 75lik yaptırdığım için saati varmış. Hem açlık veriyorsun sonucu bekleyip 1 saat ve 2 saat sonra veriliyor ya o yüzden sanırım 9dan önce vermiş olmak gerekiyormuş açlığı...

75likte böyleymiş. 50likte sıkıntı olmuyormuş. Genelde 50lik yaptırdı ya çoğunluk o yüzden haberim yoktu benim. Görevli saat geçti diyince benim şeker fırlamamıştır umarım

Ben Allah nasip ederse sartlar el verirse 37 yi tamamlamaya calisicam cunku bebegimle gecirecegim 5 hafta cok daha degerli oluyor onun icin.
İnşallah cnm inşallah.belki bende 1-2 hafta daha fazladan extra çalışırım 35-36 olur ama sanmıyorum sanki kotam 34 de dolacak gibi.

Canım bende en baştan beri özel hastaneye gidiyorum bu bahsettiğim doktorda özel hastanede veremiycek olsa söylerdi sanmıyorum. Belki şey olabilir bu küçük klinikler falan var yada bireysel hastane dışı çalışan doktorlar var sgk anlaşmaları yok hani onlar için olabilir rapor verememe durumu.

Ben de seker yuklemesinden korktugum icin evde parmaktan kan alarak bakiyorumda, hala kararsizim seker yuklemesi konusunda
Korkulacak birşey yok ya. Elmalı içecek de gayet normaldi tadı. İçtim 1. Saat şekerimi vereceğim az sonra. 1 saatim kaldı. Korkma yaptır sen de parmaktan ölçmeyle uğraşacağına

ay evet cnm ya olabilir. hahah yok yok fırlamamıştır.

Korkulacak birşey yok ya. Elmalı içecek de gayet normaldi tadı. İçtim 1. Saat şekerimi vereceğim az sonra. 1 saatim kaldı. Korkma yaptır sen de parmaktan ölçmeyle uğraşacağına
25+6 oldum bugun, seker yuklemesi icin gec kalmadim mi acaba doktorum gecen hafta yaptirmami soyemisti aslinda ama ben korkumdan evde olcmeye basladim iste ne bilim yaaaa, nezamana kadar yapiliyor acaba seker yuklemesi canim bilgin var mi?

Ya evet bu özel hastanelerin raporları sayılmıyor diye bende duydm sanki. araştrmak lazm ben ablama sorayım bi ne yapmış o nerden almış ama öyle olsa derdi bana devletten alacaksın diye

Bende 37'yi tamamlamayi istiyorum. Dogum sonrasi o zamana daha cok ihtiyacim var. Hem kendimi toparlamak hem bebegimle gecirmek icin. Ucretsiz izin alma durumum yok zaten. Diger turlu iki ay sonra ise donmem gerekecek. Ilkinde dogumdan sonra bir gunun bile hesabini yapar olmustum ise gec donmek icin. Isyerim evime yakin degil emzirme izninin cogu yolda geciyor zaten. Herkesin sartlari farkli iste

Verilse bile maaştan kesinti oluyormus belli bir miktar diye duydum. Bende arastiracam ogrenince yazarım buraya da

75likte böyleymiş. 50likte sıkıntı olmuyormuş. Genelde 50lik yaptırdı ya çoğunluk o yüzden haberim yoktu benim. Görevli saat geçti diyince benim şeker fırlamamıştır umarım
Hmm bana sadece aç gel demişti 50'likte de 100'lükte de. Neyse 1 saate kadar heyecan kalmaz zaten, normal şekerin neyse o çıkar :)
25+6 oldum bugun, seker yuklemesi icin gec kalmadim mi acaba doktorum gecen hafta yaptirmami soyemisti aslinda ama ben korkumdan evde olcmeye basladim iste ne bilim yaaaa, nezamana kadar yapiliyor acaba seker yuklemesi canim bilgin var mi?
Benim bildigim 24-28 haftalar arası yapılıyor canım, senin hala vaktin var yaptırmak istersen

Bende yaptırmadım :) yarın gidicem doktora sonraki gün yaparız herhalde. Belki de yapmayız bilmiyorum

Bende son 37. hafta dolana kadar çalışmaya devam İzne çıkış tarihim de 28 nisan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…